موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 17:14)yesorno نوشته: (2015-06-08 ساعت 16:11)joybar نوشته: دوستان با سلام ، لطفا انهایبکه ابوظبی بودند ، ایا فرم خاصی هست که باید پر کنیم و تحویل بدیم . من از رو سایت اصلی یو اس این فو که صفحه س فارت ابوظبی میرم یک فرم نشون میده که مشخصات فردی و مشخصات کارفرما را میپرسد و یاداوری میکند این فقط مورد نیاز ایرانی ها است ! دوستان ایا شما هم همچنین فرمی را پر کردید و با مدارک تحویل دادید؟؟؟ تشکر فراوان از جوابتان
سلام
من چنین فرمی ندیدم. و چنین چیزی هم ازم نه خواسته شد و نه تحویل دادم.
البته فرد مصاحبه کننده شدیداً به کار و اشتغال حساس بود.
لینک فرم رو اگه زحمتی نبود بزارین. مرسی
متشکر از جواب شما
این لینک فرم هست اما باید یک توضیح اضافه کنم
http://travel.state.gov/content/dam/visa...bu%20Dhabi
الان که رفتم دوباره چک کردم دیدم بالای فرم نوشته همراه با
PLEASE COMPLETE AND RETURN WITH FORM OF-230(I) بیاورید و متوجه شدم که این فرم مربوط به سالهای پیش از 2015 و اکتیو شدن فرم 260 هست. پس بقول دوست عزیز ورچندی دیگه لازم نیست.
ولی جالبه بگم که خیلی از مطالب سایت هاشون اپ دیت نیست. واگرنه من دقیقا از روی اطلاعات افراد اتخاب شده به این فرم رسیدم از همون لینک رسمی بالا.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فکر کنم برای خانواده هایی که یکی شون منتظر ویزا هستن و بقیه خانواده گرفتن خیلی مهم باشه: اگر به هر دلیلی نشه تا زمان اتمام ویزای نفر اول ( خدا نکنه ) ویزا بگیره چطور میشه کسی که ویزا گرفته ویزاشو تمدید کنه.(اینم میدونم که میتونه بره آمریکا و بعد یه هفته برگرده)
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته: هورااااااااااااااااااااااا
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز
من دقیقا مورد شما را داشتم و برای شنبه وقت دکتر گرفتم ولی بلیط جمعه رو گرفتم با شوهرم شنبه مدیکالو تمدید کردیم و دوشنبه جواب مدیکال ساعت 9 حاضربود ومدیکال خودمو تحویل سفارت دادم چون شوهرم کلیر نشده بود ولی مدیکال انو هم تمدید کردیم تا برای دفعه بعد مدت زیادی لازم نباشه بریم ترکیه . ضمنا دوشنبه پاسپورتتو بدی چهارشنبه ساعت 2 بعد از ظهر آماده میشه ولی برای محکم کاری پیشنهاد میکنم جمعه برگشت بگیرید.
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
تمدید مدیکال چجوری؟هزینش مثل دفعه اول؟!
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 18:19)damavand2015 نوشته: تیچر جان فکر میکنید تا دو سه روز دیگه کلیر میشیم 
من کاملا امیدوارم که ایشالا نهایتا طی یک هفته تا ده روز آینده کاملا پاک بشی
، اما نمیدونم چرا حسم برای فردا یا پس فرداس ایشالا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 17:17)pooyakm نوشته: میخواستم بدونم کلییر که بشیم ایمیل به ایمیل شخص برنده میاد یا ایمیل خود همون شخص؟ ایا ایروان ایمیل میزنه یا فقط از تو خود سایت سفارت اعلام میکنه؟
من در رابطه با ابوظبی عرض کنم ایمیلی که به من زدن به همسرم هم CC شده بود
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 18:20)f1975 نوشته: تمدید مدیکال چجوری؟هزینش مثل دفعه اول؟!
دوست من برای کجا؟
امضا ندارین
ولی هزینه همونه برای ایروان و ابوظبی فقط علاوه به مدارکی که قبلاً دادین اون برگه که تو مدیکال اولتون دادن بهتون رو ببرین با خودتون
برای آنکارا و ایروان باید وقت بگیرین عین دفعه قبل
تو آنکارا هزینه هاتون بیشتره چون دکتر اونگان چند تا واکسن میکنه تو پاچتون 

2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 18:26)varchandi نوشته: (2015-06-08 ساعت 17:17)pooyakm نوشته: میخواستم بدونم کلییر که بشیم ایمیل به ایمیل شخص برنده میاد یا ایمیل خود همون شخص؟ ایا ایروان ایمیل میزنه یا فقط از تو خود سایت سفارت اعلام میکنه؟
من در رابطه با ابوظبی عرض کنم ایمیلی که به من زدن به همسرم هم CC شده بود
یکی از دوستای خودم که ایروان بود هم ایمیلش اومد هم بعدا سایت هم اعلام کرد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ساتن جان ما ایمیل پیگیری روز قبل زده بودیم ولی فردا شب آپ شدیم 11 شب تیچر که پیش بینی خوبی برامون کرده خدا کنه درست باشه برای تمام دوستان منتظر دعا میکنم و بعدش برای خودموراستی امضای شما رو دیدم ایشالله به زودی برای شما هورا بکشیم شما از ما ارجحتر هستید دوست عزیز
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )