کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Iaccept ، m.ghoreishi ، zohreh-gh ، vahid1432 ، bidaad ، mel ، satan ، mfte.teacher ، samane1363 ، SAAM_60 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 19:44)bidaad نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 19:33)mehrdad_123 نوشته:  عزیزم تو امارت باید تعداد افراد مصاحبه شده راهم در نظر بگیری تعداد افراد انکارا زیادتره

دوست عزیز، وقتی نسبت تعداد ویزا گرفته به تعداد کسانی که تو پروسه ادمین پروسسینگ هستند رو در نظر بگیری، دیگه تعداد مصاحبه مهم نیست.
در واقع شما باید تعداد افرادی که وارد پروسه اداری شدن رو به تعداد کل تقسیم کنید تا نسبت نفوذ پروسه ادمین رو بدست بیارید که به ترتیب 46 درصد ابوظبی 32 درصد آنکارا و 51 درصد ایروان میشه. اینطوری میبینید فاصله ها خیلی زیاد نیست. البته نمیدونم تو این آمار تعداد اونایی که کیس خانوادگی رو دارند حساب شده یا نه ولی با توجه به تعداد بالای کیسهای مطروحه جواب باید صحیح باشه. بطور کلی آنکارا تو صدور ویزا اول هست
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 19:20)bidaad نوشته:  سلام دوستان

طبق آمار سیمون یه مقایسه ای کردم:

سفارت ابوظبی:
تعداد ایشود: 377
تعداد ادمین پروسسینگ: 324
نسبت ایشود به ادمین پروسسینگ: ۱.16
-----------------------------------------------
سفارت آنکارا:
تعداد ایشود: 697
تعداد ادمین پروسسینگ: 336
نسبت ایشود به ادمین پروسسینگ: ۲.07
سفارت ایروان:
تعداد ایشود: 136
تعداد ادمین پروسسینگ: 147
نسبت ایشود به ادمین پروسسینگ: 0.92
----------------------------------------------

تقریبا میشه نتیجه گرفت که سفارت آنکارا کمتر از دو تای دیگه مردم رو توی ادمین پروسسینگ نگه میداره و بعدش ابوظبی و بعدشم ایروان.
به بیان دیگه امسال تعداد کسانی که سفارت آنکارا رفتند و اصلا تو این پروسه بی حساب و کتاب ادمین پروسسینگ نرفتند یا ازش بیرون اومدند، تا الان بالاتر بوده.

البته این آمار کلی هست و به شرایط افرادی هم که به مصاحبه رفتند حتما ربط داره ولی در کل روند کار یک سفارت رو نشون میده. مثلا شاید آفیسرهای آنکارا چک های امنیتی کمتری درخواست میکنن یا چیزی شبیه به این.
به به! چشم ما روشن! در غیب کبری بسر میبردید. ممنون از انالیز بجای شما.
امید که همه پروسسها ایشود شوند.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، mel ، Daneshjo
سلام
وقت همه دوستان بخير

كيس كليرنسي امروز ٨ جون اپديت شد.
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: Shaft ، mfte.teacher ، tandis_n_m ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 19:09)afshin.as نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 18:52)fariborzzzzzz80 نوشته:  هفت ماه گذشت ......چقدر با روح و روانم بازی شد تو این مدت به غیر از زمان بلاتکلیفی وهزینه و.......واقعا به این میگن لاتاری.؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشحال بودیم بردیم ...نمیدونستم .....این مسخره بازیاشون کلیر کردناشون این جوریه نه سفارت پاسخگو هست نه کی سی سی .....حالا بگین پیگیری اصلا جواب قانع کننده نمی دن .بلاخره اگه اوکی هستیم بگن اگر نیستیم با دلیل بگن ولی ادمو سنگ قلاب نکنن تادقیقه نود .متاسفم واقعا........
شرایطم اگه میخواین بدونین کیس دو نفر خدمتم ارتش بود شغل دولتی نداشتم از اول هم کارم ازاد بود
سلام دوست عزیز
نمی خوام الکی بهت قوت قلب بدم چون خودمم بهش خیلی احتیاج دارم ولی تمام اینا دلیلیه که شما میخوای مهاجرت کنی و جایی داری میری که ما همه ازش به عنوان دشمن بزرگ یاد کردیمو میکنیم پس باید دلیل این همه معطل کردن اونارو بدونی حرفات کاملا درسته ولی نه برای ما و کشور ما این برای کشوریه که مردمش روابط عادی با آمریکا داره و دقیقا شما و من به خاطر این تفاوتاس که قصد مهاجرت داریم صبر صبر صبربازم صبر چون کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم در آخر برات آرزو میکنم که زودتر جوابت بیاد و عاقبت به خیر بشی
با احترام

افشین جان واقعاً با گفته هات موافقم.ما پا سوزه چیزه دیگه ای هستیم نه سربازی و کار و این چیزا.
من زمانیکه سرباز بودم (ارتش) همه فکرم این بود که تمومش کنم تا راحت بتونم از ایران برم بیرون و مشکلی نداشته باشم.حالا جالبه که هم ارتش بودم هم کارم ازاد بوده و بیخودی دارم مثل بقیه دوستان چشم انتظاری میکشم.
به نظر منم همه اینا دلیلش همونی هست که شما بهش اشاره کردی.لاتاری یعنی بدون هیچ دردسری بتونی ویزا بگیری و یه بخت آزماییه که شما شانس داشتی و توش قبول شدی اما نه برای ما.
متاسفم که این شرایط ناخواسته بهمون تحمیل میشه و باید تحمل کنیم.
من چند جا بیرون از ایران زندگی کردم و واقعا تو خیلی از موارد ماها سرتریم و تنها نکتمون شرایطیه که فعلاً مارو از بقیه دنیا متمایز کرده.
ولییییییییییی باید به قول شما دوست عزیز خیلی صبور باشیم و تا رسیدن به مقصودمون به هیچ عنوان دلسرد نشیم.منم مثل شما و دوستان گل دیگه که واقعا دمشون گرم از حمایتاشون مطمعنم همه کلیر میشیم و به هدفمون میرسیم.
شرمندم زیاد نوشتم.
قربون همه بچه های باحال این تاپیک
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Shaft ، vahid1432 ، satanicboy1 ، mel ، pooyakm ، behjat ، endeavour ، karo.eng ، samane1363 ، SAAM_60 ، Daneshjo ، afshin.as
(2015-06-08 ساعت 20:05)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام
وقت همه دوستان بخير

چه کیسی دقیقا؟ شرایطشون چی بوده؟ کی مصاحبه داشتن؟ کجا بوده؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟؟؟؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-08 ساعت 20:31)vahid1432 نوشته:  
وقت همه دوستان بخير

سلام وحيد جان.
من سعي كردم توي امضام اطلاعات كيس رو تا اونجايي كه ميشه ذكر كنم. سفرنامه هم تو امضا هست. مطالعه بفرماييد سوالي بود در خدمتم دوست گلم.
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 20:34)A L I R E Z A 67 نوشته:  
وقت همه دوستان بخير

سلام وحيد جان.
من سعي كردم توي امضام اطلاعات كيس رو تا اونجايي كه ميشه ذكر كنم. سفرنامه هم تو امضا هست. مطالعه بفرماييد سوالي بود در خدمتم دوست گلم.

آها، فکر کردم یه کیس دیگه ای غیر از کیس خودتون بوده. چون یه جوری نوشتید که فکر کردم کیس خودتون نیست.Big Grin
مبارک باشه و ایشالا به زودی کلیر میشید Wink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 20:36)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 20:34)A L I R E Z A 67 نوشته:  
وقت همه دوستان بخير

سلام وحيد جان.

آها، فکر کردم یه کیس دیگه ای غیر از کیس خودتون بوده. چون یه جوری نوشتید که فکر کردم کیس خودتون نیست.Big Grin
مبارک باشه و ایشالا به زودی کلیر میشید Wink

ممنون عزيز. انشالا براي شما.
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، u3f ، Daneshjo
میان آرزوی تو ومعجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم.
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

آنکارا منتظر چی هست؟؟ یالا آپدیت کن، یالااااااااا

تشکر کنندگان: Iaccept ، zohreh-gh ، 2015reza ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 21:25)vahid1432 نوشته:  آنکارا منتظر چی هست؟؟ یالا آپدیت کن، یالااااااااا

دوست عزيز، اينكه ميگيد سفارت فلان آپديت كرده فقط از روى كسي هاى خاصى هست؟ يا جايى ميزنن كه مثلن قراره آپديت ها مشخص بشه؟ (بطور خاص لطفن سفارت ابوظبى رو مثال بزنيد)

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
2 روز اومدم آنكارا ٤٠ صفحه اضافه شد، من امروز صبح پاس رو تحويل دادم،
الان جاتون خيلي خاليه شديد داره خوش ميگذره
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06 Tongue
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، Iaccept ، SAAM_60 ، behjat ، Daneshjo ، sadri54
سلام دوستان

طبق آمار سیمون یه مقایسه ای کردم:

سفارت ابوظبی:
تعداد ایشود: 377
تعداد ادمین پروسسینگ: 324
نسبت ایشود به ادمین پروسسینگ: ۱.16
سفارت آنکارا:
تعداد ایشود: 697
تعداد ادمین پروسس.........

سلام
این آمار درسته ولی نمیتواند بیانگر عملکرد بهتر آنکارا در کلیر کردن افراد باشد چون تعداد افراد مصاحبه شده در ماههای اول در آنکارا به مراتب از دو سفارت دیگر بیشتر بوده و در ماهای بعد مثل مارس روند برعکس شده و در ابوظبی بیشتر نفرات مصاحبه شده اند . که در نتیجه چون مصاحبه شوندگان آنکارا در ماههای اول بودن زودتر کلیر شدن و نفرات ابوظبی که در مارس حجم بالایی داشتند هنوز نوبتشون نشده همینه که الان نرخ آنکارا بهتره در کلیرنس
Clear Smile- Interview : March
(2015-06-08 ساعت 22:14)hamid66 نوشته:  ۲ روز اومدم آنكارا ٤٠ صفحه اضافه شد، من امروز صبح پاس رو تحويل دادم،
الان جاتون خيلي خاليه شديد داره خوش ميگذره

دوست عزيز نگفتن چند روز طول ميكشه تحويل پست بشه؟؟؟
♣♣♣سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان