کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
بچه ها مثل اینکه امشب خبری از آپدیت بچه های مارچی نبود، نه؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 23:06)Iaccept نوشته:  دوستانی ک ۲ تا ۴ جون آپدیت داشتن، یا خوابن یا اینترنتشون قطع شده یا سایتو چک نمیکنن Smile
بابا بیاین هورا بکشین دیگه Smile
هورآ خونم اومده پایین Big Grin

من 2 و 4 جون آپ داشتم ولی هنوز خبری نیست....
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Kia robani
توروخدا به ما هم بگين ازكجا كيسهاي كلير شده رو ميبينيد ؟؟؟؟؟؟ مگه سايت ديگه اي هم هست جز ايني كه سفارت تو برگه آبي نوشته ؟ تو اين سايت و سيس كه فقط كيس نامبر خودمون و ميتونيم وارد كنيم !!!!
توروخدا جواب بدين !!!!!!

(2015-06-08 ساعت 15:38)varchandi نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 15:20)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS4809 از بچه های ماه می ابوظبی نصفه نیمه کلیر شد

این دوستمون که امروز ویزا تو پاسش چسبیده یعنی چند روز پیش کلیر شده بوده Wink
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
(2015-06-08 ساعت 22:41)arezoue نوشته:  الهی هزار مرتبه شکر مادر پدر من کلیر شدند روزی همه دوستان
خانم خیلی تبریک مبارک شما و پدر شما باشه موفق باشید انشااا همه بچه های مهاجرسرا هر چه زودتر کلیر بشن
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، samane1363 ، arezoue ، Daneshjo ، Nima4185 ، p00ya2001 ، بابراس
من پنج شنبه مديكال مجدد را انجام خواهم داد

تشکر کنندگان: Daneshjo ، jadooo
دوستان عزيز تحليلگر همچون آقا رضا. دكتر رادوين و آقاي خليل خواه عزيز و ديگر دوستان فعال در عرصه تحليل لطفاً يه جمع بندي كنيد ببينيم اين بچه هاي ٢٠ مارچ پروندشون بسته شد يا نه؟ يا اينكه چند تاشون موندن. الان بعد از ٢٠ مارچ بچه هاي ١٧ آپريل و ١٩ مي در صف انتظارن.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-09 ساعت 01:11)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز تحليلگر همچون آقا رضا. دكتر رادوين و آقاي خليل خواه عزيز و ديگر دوستان فعال در عرصه تحليل لطفاً يه جمع بندي كنيد ببينيم اين بچه هاي ٢٠ مارچ پروندشون بسته شد يا نه؟ يا اينكه چند تاشون موندن. الان بعد از ٢٠ مارچ بچه هاي ١٧ آپريل و ١٩ مي در صف انتظارن.

دوست من از بس این 20 مارچی ها ایمیل پیگیری زدند, آدم نمی تونه بفهمه کدمش واقعیه کدم غیرواقعی

با این حال, چیزی که من متوجه شده تعداد چک امنیتی در مارس یک اندازه غیر norm است که حتما در این ماه اصلاح می شه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، بابراس ، mfte.teacher ، samane1363
Sad خدا خودش گره از كارتون باز كنه و به زودي كلير بشين و ما هم براتون هورااااااااااااااااااااايي بكشيم صداش برسه تا خود U S
RolleyesRolleyes
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: arezoue ، p00ya2001 ، بابراس ، pmoudi ، arash56 ، mel
(2015-06-08 ساعت 20:40)Iaccept نوشته:  میان آرزوی تو ومعجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم.
RolleyesRolleyes چقدر قشنگ بود اين متن ممنون

تشکر کنندگان: بابراس
(2015-06-08 ساعت 22:41)arezoue نوشته:  الهی هزار مرتبه شکر مادر پدر من کلیر شدند روزی همه دوستان

هووورااااااااااا تبريك خانم

تشکر کنندگان: arezoue
خوا ب نيستيم سايتم داءم داريم چك ميكنيم ولي دريغ....Sad

تشکر کنندگان: p00ya2001
ما كه از ٢٠ مارچ خدمتتون هستيم و ٣ماهمون پرشده ايميل هم نزديم. يعني بقيه هم قطارا آپديت شدن؟.
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: Daneshjo ، vahid1432 ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، damavand2015
(2015-06-09 ساعت 01:56)sara mohajer نوشته:  ما كه از ٢٠ مارچ خدمتتون هستيم و ٣ماهمون پرشده ايميل هم نزديم. يعني بقيه هم قطارا آپديت شدن؟.

نه دوست عزیز، بقیه هم قطارات موندن. منتظریم هنوز.
شاید فردایی پس فردایی بیاید، شایدBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo
سلام خدمت تمامی دوستان

لطفا دوستان کم لطفی نکنند و از الفاظ نامناسب در نوشته هاشون به کار نبرند . ( پست ها حذف شدند )
حیفه بخوام تذکر بدم بنده اینجا کوچیک همه دوستان هستم .

آرزوی موفقیت تک تک شما دوستان
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: jadooo ، vahid1432 ، Aghaman ، Shahram914 ، AliReza.Sh ، samane1363 ، Daneshjo ، m.ghoreishi ، TajbakhshSalma
(2015-06-08 ساعت 18:13)maryamb نوشته:  [quote='jadooo' pid='621193' dateline='1433614304'

دوست عزیز
من دقیقا مورد شما را داشتم و برای شنبه وقت دکتر گرفتم ولی بلیط جمعه رو گرفتم با شوهرم شنبه مدیکالو تمدید کردیم و دوشنبه جواب مدیکال ساعت ۹ حاضربود ومدیکال خودمو تحویل سفارت دادم چون شوهرم کلیر نشده بود ولی مدیکال انو هم تمدید کردیم تا برای دفعه بعد مدت زیادی لازم نباشه بریم ترکیه . ضمنا دوشنبه پاسپورتتو بدی چهارشنبه ساعت ۲ بعد از ظهر آماده میشه ولی برای محکم کاری پیشنهاد میکنم جمعه برگشت بگیرید.
[/quote]

سلام و مرسي از جوابتون شما چطوري شنبه وقت دكتر گرفتين؟؟؟؟ به ما كه سيستمش راه نداد چون بايد يا تاريخ مصاحبه رو بزني يا تاريخ گرفتن نتيجه پزشكي رو و بعد خودش وقت ميده ما كه ميخواستيم جوابمون دوشنبه حاضر بشه روز جمعه رو وقت ميداد كه گفتيم چه كاريه دو روز تعطيل الكي اونجا بمونيم واسه همين روز دوشنبه رو انتخاب كرديم
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان