کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-08 ساعت 18:29)varchandi نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 18:20)f1975 نوشته:  تمدید مدیکال چجوری؟هزینش مثل دفعه اول؟!

دوست من برای کجا؟
امضا ندارین
ولی هزینه همونه برای ایروان و ابوظبی فقط علاوه به مدارکی که قبلاً دادین اون برگه که تو مدیکال اولتون دادن بهتون رو ببرین با خودتون
برای آنکارا و ایروان باید وقت بگیرین عین دفعه قبل
تو آنکارا هزینه هاتون بیشتره چون دکتر اونگان چند تا واکسن میکنه تو پاچتون WinkWinkWink
متشکرم،سفارت ما ایروان بود
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 03:22)Mahmood129 نوشته:  سلام خدمت تمامی دوستان

لطفا دوستان کم لطفی نکنند و از الفاظ نامناسب در نوشته هاشون به کار نبرند . ( پست ها حذف شدند )
حیفه بخوام تذکر بدم بنده اینجا کوچیک همه دوستان هستم .

آرزوی موفقیت تک تک شما دوستان

شما بزرگید و ممنون بابت اینکه احترام رو توی این گروه نگه میدارید.Smile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: samane1363 ، Mahmood129 ، jadooo
(2015-06-09 ساعت 00:51)TajbakhshSalma نوشته:  توروخدا به ما هم بگين ازكجا كيسهاي كلير شده رو ميبينيد ؟؟؟؟؟؟ مگه سايت ديگه اي هم هست جز ايني كه سفارت تو برگه آبي نوشته ؟ تو اين سايت و سيس كه فقط كيس نامبر خودمون و ميتونيم وارد كنيم !!!!
توروخدا جواب بدين !!!!!!

(2015-06-08 ساعت 15:38)varchandi نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 15:20)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS4809 از بچه های ماه می ابوظبی نصفه نیمه کلیر شد

این دوستمون که امروز ویزا تو پاسش چسبیده یعنی چند روز پیش کلیر شده بوده Wink

من هم چند بار اين سوال رو پرسيدم، كسى جواب نداده، دوستان سرگرم هورا كشيدن هستن

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 03:32)jadooo نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 18:13)maryamb نوشته:  [quote='jadooo' pid='621193' dateline='1433614304'

دوست عزیز
من دقیقا مورد شما را داشتم و برای شنبه وقت دکتر گرفتم ولی بلیط جمعه رو گرفتم با شوهرم شنبه مدیکالو تمدید کردیم و دوشنبه جواب مدیکال ساعت ۹ حاضربود ومدیکال خودمو تحویل سفارت دادم چون شوهرم کلیر نشده بود ولی مدیکال انو هم تمدید کردیم تا برای دفعه بعد مدت زیادی لازم نباشه بریم ترکیه . ضمنا دوشنبه پاسپورتتو بدی چهارشنبه ساعت ۲ بعد از ظهر آماده میشه ولی برای محکم کاری پیشنهاد میکنم جمعه برگشت بگیرید.

سلام و مرسي از جوابتون شما چطوري شنبه وقت دكتر گرفتين؟؟؟؟ به ما كه سيستمش راه نداد چون بايد يا تاريخ مصاحبه رو بزني يا تاريخ گرفتن نتيجه پزشكي رو و بعد خودش وقت ميده ما كه ميخواستيم جوابمون دوشنبه حاضر بشه روز جمعه رو وقت ميداد كه گفتيم چه كاريه دو روز تعطيل الكي اونجا بمونيم واسه همين روز دوشنبه رو انتخاب كرديم
[/quote]
سلام
ما هم از طریق سایت گرفتیم ولی تاریخ سفارت زدیم دوشنبه ساعت 1030
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: Daneshjo ، jadooo ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 07:00)amj7 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:51)TajbakhshSalma نوشته:  توروخدا به ما هم بگين ازكجا كيسهاي كلير شده رو ميبينيد ؟؟؟؟؟؟ مگه سايت ديگه اي هم هست جز ايني كه سفارت تو برگه آبي نوشته ؟ تو اين سايت و سيس كه فقط كيس نامبر خودمون و ميتونيم وارد كنيم !!!!
توروخدا جواب بدين !!!!!!

(2015-06-08 ساعت 15:38)varchandi نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 15:20)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS4809 از بچه های ماه می ابوظبی نصفه نیمه کلیر شد

این دوستمون که امروز ویزا تو پاسش چسبیده یعنی چند روز پیش کلیر شده بوده Wink

من هم چند بار اين سوال رو پرسيدم، كسى جواب نداده، دوستان سرگرم هورا كشيدن هستن

اگر جواب شما تاکنون داده نشده من معذرت میخواهم ،
خوشبختانه دوستان آنقدر انرژی مثبت دارند که حتی با یک آپدیت ساده ( که البته خیلی هم جذاب است ) دو سه صفحه به تاپیک اضافه میشود و طبیعی است که بعضی سوالها را فکر میکنیم که پاسخ داده شده و از آن گذر میکنیم ، هر چند که سوال مشابه سوال شما قبلا هم پاسخ داده شده است ولی به شما حق میدهم که با این حجم مطالب غیر مرتبط نتوانید در انبوهی سلام و علیک و قربان و صدقه و تبریک و هورا جواب خود را پیدا کنید و اما ابتدا جواب سوالتان :
این دوستانی که زحمت میکشند و تحلیل میکنند زمان و وقت بسیاری را صرف جمع آوری اطلاعات کرده و با روشهای مختلف کیس نامبر اکثر دوستان را بدست آورده و آن را در سایت سی اک یا سفارت مدام چک میکنند ، حال این روشها میتواند استفاده و مقایسه از فایلهای سیمون بوده باشد و یا وارد کردن تک تک عددها در سایت سی اک یا سایت سفارت های مختلف
که اکنون بعد از چندین ماه بانک اطلاعاتی عظیمی بدست آورده و میتوانند تقریبا در خصوص تمام کیسها اطلاعات تقریبا درستی بدهند
جا دارد صمیمانه از زحمات و لطف این دوستان مجددا و جداگانه تشکر کنم و اگر اسم نمی برم به جهت این است که دوستی از قلم نیفتد .
امیدوارم شما پاسختان را گرفته باشید ، و اما بعد
مطلب دیگری که روزهای زیادی است میخواهم بنویسم و هر بار به علتی انجام نمی شود این است که :
دوستان عزیز من ، من هم مانند شما از آپدیت شدن و کلیر شدن سایر دوستان لذت می برم و ذوق میکنم و هر آپدیت نوید این را میدهد که راه خود من برای گرفتن ویزا کوتاه تر شده است ولیکن یک نگاهی به صفحات اخیر که بیندازید متوجه خواهید شد حتی اطلاعات مهم دوستان تحلیلگر در میان حجم انبوه سلام و علیم و تبریک و تشکر محجور مانده و به راحتی دیده نمی شود ، از آن که بگذریم درخواست های مکرر رتبه و بحث در این مورد است که قطعا ربطی به موضوع تاپیک ندارد و این ها باعث میشود دوستانی که دنبال اطلاعات میگردند به سختی بتوانند آن را پیدا کنند
من خودم وقت آزاد زیادی دارم و هر چه صفحات این تاپیک و یا سایر تاپیک ها بیشتر باشد لذت میبرم از خواندنش ولی میدانم بعضی از دوستان فقط برای استفاده از اطلاعات و در بازه ی کم زمانی به این تاپیک و تاپیک های دیگر مراجعه میکنند و طبیعی است از گفتمانهای دوستانه ی من و شما که قدمت بیشتری در این تاپیک داریم لذت نبرند
البته مطالب بالا فقط نظر شخصی من است که طبیعتا نظرات مخالف و موافق زیادی دارد ، برای من تمام آن نظرات محترم و مقبول است ولیکن به عنوان یک پیشنهاد و به جهت آنکه شادی های ما هم کماکان پابرجا و مستدام باقی بماند از دوستان مدیر میخواهم تاپیکی موازی این تاپیک درست کنند که در آن بتوان با شادی دیگر دوستان شاد شد و هورا کشید و با جملات زیبا و کاربردی روحیه سایر دوستان را افزایش داد و ........ این تاپیک کلیرنس بماند برای اطلاع از آپدیت ها ، تحلیل ها و کلیر شدن های دوستان عزیز
موفق باشید
حق نگهدارتان
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
مارچیها به غیر از یک نفر دیشب کسی آپ نداشته؟
علیرضا 67 بازم تبریک شما دیگه منتظر ایمیل کلیری تون امروز و فردا باشین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: samane1363 ، Daneshjo ، vahid1432 ، Iaccept
نه منم آپ نداشتم ولي خوشحالم مارچي ها پرچمشون بالاست
درود و سپاس
كيس 4809 تبريك دوست عزيز
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، arezoue ، Daneshjo ، jadooo
سلام دوستان
ما بچه های ارمنستان واقعا اینجا غریب هستیم . نه کسی جواب مون رو میده نه حالی نه احوالی از ما میپرسه Wink. یه سوال داشتم اگه کسی کمک کنه ثواب داره . من همون جور که از امضا معلومه بعد از 28 روز 2jun یک آپ نا قابل داشتم ( تغریبا همه کیس های ارمنستان تو اون روز آپ شدن ). 8 jun هم یه آپ دیگه قسمت ما شد . فکر کنم از USA بود چون تا ساعت 17:30 که چک کردم هنوز آپ نشده بودم . هرچی بود شب یا نیمه شب بوده .
حالا با این تفاسیر چه حالتی باید به خودم بگیرم . بی خیالی یا نیمه خوشحالی یا تمام خوشحال یا گزینه دیگه راستی برای تکمیل اطلاعاتم این هم بگم که من معافیت کفالت دارم و برنده اصلی هم خودم هستم و شغلم هم جزو رشته های حساس نیست . اگه از مدیران یا دوستان مطلع جوابی ببینم دعا گو هستم . پیوست دعای خیر Smile
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: Daneshjo ، jadooo ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 08:19)ALISHARIFI نوشته:  سلام دوستان
ما بچه های ارمنستان واقعا اینجا غریب هستیم . نه کسی جواب مون رو میده نه حالی نه احوالی از ما میپرسه Wink. یه سوال داشتم اگه کسی کمک کنه ثواب داره . من همون جور که از امضا معلومه بعد از 28 روز 2jun یک آپ نا قابل داشتم ( تغریبا همه کیس های ارمنستان تو اون روز آپ شدن ). ۸ jun هم یه آپ دیگه قسمت ما شد . فکر کنم از USA بود چون تا ساعت 17:30 که چک کردم هنوز آپ نشده بودم . هرچی بود شب یا نیمه شب بوده .
حالا با این تفاسیر چه حالتی باید به خودم بگیرم . بی خیالی یا نیمه خوشحالی یا تمام خوشحال یا گزینه دیگه راستی برای تکمیل اطلاعاتم این هم بگم که من معافیت کفالت دارم و برنده اصلی هم خودم هستم و شغلم هم جزو رشته های حساس نیست . اگه از مدیران یا دوستان مطلع جوابی ببینم دعا گو هستم . پیوست دعای خیر Smile

به نظرم خوشحالی
ولی علی الحساب حالت نیمه خوشحالی بگیر تا ببینیم چه میشود
خارج از شوخی با توجه به اینکه شرایط کلیرنسی خاصی نداشتید به نظر میتوانستید یکضرب هم بگیرید
علی القاعده با توجه به اینکه نسبت به شرایط کیستان زمان معقولی هم از تاریخ مصاحبه شما گذشته و نظر به اینکه آپ اخیر تان شب بوده است به نظرم حالتتان را از نیمه خوشحالی به سمت خوشحالی میل دهید باشد که رستگار شوید
موفق باشید
تشکر کنندگان: samane1363 ، ALISHARIFI ، Daneshjo ، Iaccept
سلام به همه...
من یه سوال داشتم...
ما 6 می مصاحبه داشتم و آخرین آپدیت همسرم (که برنده کیس هست) 19 می هست ولی مال من 12 می.... Sad
این یعنی چی؟؟ Rolleyes
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان: Iaccept
(2015-06-09 ساعت 08:48)pmoudi نوشته:  سلام به همه...
من یه سوال داشتم...
ما ۶ می مصاحبه داشتم و آخرین آپدیت همسرم (که برنده کیس هست) 19 می هست ولی مال من 12 می.... Sad
این یعنی چی؟؟ Rolleyes

خيلي مهم نيست و كاملا طبیعی میباشد
این اختلافات آپدیت تو اکثر کیسهای خانوادگی دیده میشود
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 08:19)ALISHARIFI نوشته:  سلام دوستان
ما بچه های ارمنستان واقعا اینجا غریب هستیم . نه کسی جواب مون رو میده نه حالی نه احوالی از ما میپرسه Wink. یه سوال داشتم اگه کسی کمک کنه ثواب داره . من همون جور که از امضا معلومه بعد از 28 روز 2jun یک آپ نا قابل داشتم ( تغریبا همه کیس های ارمنستان تو اون روز آپ شدن ). ۸ jun هم یه آپ دیگه قسمت ما شد . فکر کنم از USA بود چون تا ساعت 17:30 که چک کردم هنوز آپ نشده بودم . هرچی بود شب یا نیمه شب بوده .

خوشحال باشین قطعا
چون آپ های طلایی خوردین. هر چند زیاد از مصاحبه تون نگذشته
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: nima24 ، damavand2015 ، ALISHARIFI ، bahar101 ، pooyakm ، Daneshjo ، Iaccept
سلام دوستان مهاجر (البته اگه این سفارتا یه تکونی به خودشون بدن ما هم مهاجر میشیم ) میدونم همه منتظرید از نوع خفنش ولی بیاد به جای انتظار که بی فایده است یه کار مفید بکنیم که بعد به دردمون بخوره که ایشالله کلیر شد یم زود تر به نتیجه برسیم..........اونم گشتن به دنبال یه جای خوب و مطمئن برای پیکاپ ویزاهای خوشگل مشگلمون مشگلمون (واقعا مشگل ) Big Grin نظرتون چیه
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس ، pooyakm ، r.bazargan ، Daneshjo ، Iaccept
خداییش همه تون بریدین ها Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinبه جز چند تا Coolتیچر جان خودم آقا پویا و چند تای دیگه که هنوز پست میزارن و ادامه میدن کسی مهاجر واقعیه که حالا کم نیاره Big Grinامید داشته باشید تا آخر ش با انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، nima24 ، mfte.teacher ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo ، jadooo ، samane1363 ، SAAM_60
مرسي دوست عزيز مهاجر دماوند انشاءالله با صلابت تو امريكا پشت هم باشيم
SmileSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: damavand2015 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo ، jadooo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان