کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
اگه امضاهارو ببینید متوجه میشیداپریلی ها در ابوظبی ۱۹ می اپدیت داشتن!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 12:56)neda733 نوشته:  همه کسانی که اپریل مصاحبه داشتن ۱۹ می اپدیت داشتن جز ما!!!!!

نه ندا خانم
منم ۱۹ می آپ نداشتم نگران نباش
دارن این قدیمی ها رو کم کم میندازن بیرونBig Grin
بعدش نوبت شماست
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Daneshjo ، r.bazargan ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363
اقای ورچندی شما توی می یک اپدیت داشتیدا!!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، p00ya2001 ، بابراس ، bahar101
(2015-06-09 ساعت 12:42)afshin.as نوشته:  ایمیل اومد برام بچه ها شوکه ام
khaaaaaaaaaaaili mobarake. be salamati
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 13:25)neda733 نوشته:  اگه امضاهارو ببینید متوجه میشیداپریلی ها در ابوظبی ۱۹ می اپدیت داشتن!

پس امضای منو ورچندی جانم ببین Wink
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، samane1363
ورچندی جان شما توی می اپدیت داشتن به خدا!روزش یادم نیست!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، bahar101
هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الهي شكر همسر منم كلير شد SmileSmileSmileSmile
انشاله به حق همين لحظه كه انقدر من شادم دل همتون كه منتظريد هم به زودي شاد بشه SmileSmileSmileSmile
من اطمينان داشتم ديروز همسرم بايد كلير ميشد طبق يه قراردادي كه با خدا بسته بودم واين اتفاق افتاد
بچه ها فقط از خدا از همه چيز رو بخوان فقط خود اوسا كريم همه كارا رو ميتونه درست كنه
همسرم شرايط يه ضربي رو داشت ..سربازي معاف. شغل خصوصي .ولي نميدونم چرا آفيسر مارو يه 37 روزي وسط زمين و هوا نگه داشت ...ولي خدارو 1000 بار شكر
SmileSmile
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
(2015-06-09 ساعت 13:33)Daneshjo نوشته:  هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
انشاله به حق همين لحظه كه انقدر من شادم دل همتون كه منتظريد هم به زودي شاد بشه SmileSmileSmileSmile
من اطمينان داشتم ديروز همسرم بايد كلير ميشد طبق يه قراردادي كه با خدا بسته بودم واين اتفاق افتاد
بچه ها فقط از خدا از همه چيز رو بخوان فقط خود اوسا كريم همه كارا رو ميتونه درست كنه
همسرم شرايط يه ضربي رو داشت ..سربازي معاف. شغل خصوصي .ولي نميدونم چرا آفيسر مارو يه 37 روزي وسط زمين و هوا نگه داشت ...ولي خدارو 1000 بار شكر
SmileSmile

براتون خوشحالم. خدارو شکررررررررررر
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363
خیلی تبریک میگم!لطفا بگید چه قراردادی بستید ما هم ببندیم با خدا!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، بابراس ، behjat ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363
کلیر شده های عزیز
خیلی مبارکتون باشه
شیرینی نداده نرید
اگه من به کسی رتبه بدهکارم لطفا" بفرمایید من هر روز دوست دارم تمام سهمیه اگ رو استفاده کنم
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 12:35)afshin.as نوشته:  سلام من کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آقا afshin با تبريك فراوان امىدوارم مابقى بچه ها هم هر چهزودتر كلير بشن
بازم خيلى خيلى مبارك باشه لطفاً اگه ممكنه آخرين آپديتهاتون رو بفرماييد .Big GrinBig GrinBig Grin
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: Daneshjo ، m.ghoreishi ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101
(2015-06-09 ساعت 13:33)Daneshjo نوشته:  هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
SmileSmile

خیلی مبارکه
چه خبرای خوبیه تو این هفته
من میگم یه کلیر گروهی تو راه
البته حسم اینو گفت تحلیل نداره
تشکر کنندگان: Daneshjo ، vahid1432 ، r.bazargan ، بابراس ، behjat ، bahar101 ، Iaccept
SmileSmile

دانشجو جان تبریک میگم
پیش بینی رو داشتی فقط شما پیش بینی منو خوندی و لایک کردی.
امیدوارم بقیم هر چه زودتر کلیر بشن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، sadri54 ، bahar101 ، mohammad384
(2015-06-09 ساعت 13:28)neda733 نوشته:  اقای ورچندی شما توی می یک اپدیت داشتیدا!!

بله ۵ می
شما فرمودین تو ۱۹ می من عرض کردم من نداشتمWink

خدا این نیمه نصفه ها رو هم کلیر کن
اینا لیلی و مجنونن
از هم جداشون نکن حتی برای یه ثانیه
آمین
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept ، SAAM_60
دوستان به حس اقای ورچندی ایمان داشته باشید!تا حالا هر چی گفتن همون شده!پس هوراااااااااااا
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، بابراس ، 2015reza ، bahar101 ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان