کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دانشجو جان به شما و همسر محترم تبريك مي گم و از خداوند منان براتون ادامه راه رو همراه با موفقيت آرزومندم.
بچه ها يه چيزي بگم: نمي دونم شايد درست نباشه اما اين حس منه.
به خداوندي خدا و بزرگي و كرمش قسم اگه از خدا هر چي بخوايم بهمون مي ده. اين حرف رو كسي مي زنه كه اصلاً آدم مذهبي نيست. اما تا حالا نشده من چيزي رو از خدا بخوام و بهم نداده باشه. اگه واقعاً ويزاي آمريكا رو مي خوايد وصل شيد به خودش. دل كه وصل شه و اين اتصال برقرار بشه ويزامون پرينت مي شه. به خدا اگر همه عالم بخوان كه نشه اما اون بالايي اگر بخواد بشه. مي شه.
من از خدا خواستم كه اگر صلاح و خيريت من و خانواده م در اينه كه بريم آمريكا بهمون ويزا بده. اگر نه ازش ويزا نمي خوام. به نظرم بسپريم به خودش و انقدر به زور ازش ويزا نخوايم. خدايا همه دوستان من منتظر تصميم تو هستن. خدايا تو دانايي و توانا. خودت صلاحمون رو برامون مقدر كن. ببخشيد بچه ها پرچونگي كردم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

همچنان ۲ و ۴ جون بی هیچ آپدیت جدیدی....
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: arezoue ، Daneshjo ، mfte.teacher ، bahar101
دوستان ایا تاریخ ویزا دقیقا اخر مدیکال هست ممکنه قبلش باشه چون مادر پدرم ۱۲ اگوست بلیت دارند و تاریخ مدیکال تا ۲۱ اگوست هست. الان دادم اژانس برای پیکاپ
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:10)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 12:35)afshin.as نوشته:  سلام من کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اینجور که معلومه هنوز دارم فوریه ای ها رو کلیر میکنن و به مارچی ها نرسیدن.
امیدوارم هرچی فوریه ای هست کلیر بشه و نوبت ما مارچی ها برسه که دیگه دارم داغون میشمBig Grin
به امید خدا، دعا کنید ... ایشالا کار همه روبراه شه
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: Daneshjo ، vahid1432 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
ممنون از تبريكات عزيزان ، پويا، آرش ، ورچندي، تيچر، خليل، ندا، ممل آمريكايي، SATAN SHAFT ، و بقيه عزيزانم كه اسمشون از قلم افتاده
اميدوارم به زودي زود اين تبريكاتتون رو بهتون برگردونم بارش رو دوشم سنگيني ميكنهSmileSmileSmile
بچه ها هر چي ميخواستم شلوغ نكنيم و تاپيك رو سنگين نكنيم انگار نميشه كه نميشه Smile
قبلا از دوستاني كه موقع خوندن تاپيك 2015 به اين پيامهاي تبريك برميخورن و خسته ميشن معذرت خواهي ميكنم، باور كنيد شادي زايد الوصفي هست و نميشه ابراز نكرد حتي در دنياي مجازي مهاجرسرا و تاپيك كليرنس 2015!!!
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
آقا afshin گل بازم مبارك باشه
ميشه خواهش كنم آپديتهاى آخرتون روبفرماييد
چون ما هم مثل شما ١١ فوريه انكارا مصاحبه داشتيم
ميخوام بدونم آيا ممكنه ما هم همين روزا به اميد خدا كلير بشيم ؟
ازتون ممنونم .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
سلام دوستان. امروز ایروان 3 کیس رو کلیر کرد. 3291 , 3299 , 3584 . اگه اشتباه گفتم لطفا اصلاح بکنین. چون من از رو سایت سیس چک کردم گفتم.
مبارک بچه های کلیری باشه.
ایشااله هممون به زودی کلیر بشیم. اگه همینطور هفته ای 3 یا 4 تا کلیری باشه خیلی عالی میشه.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، fa15 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-08 ساعت 18:52)fariborzzzzzz80 نوشته:  هفت ماه گذشت ......چقدر با روح و روانم بازی شد تو این مدت به غیر از زمان بلاتکلیفی وهزینه و.......واقعا به این میگن لاتاری.؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشحال بودیم بردیم ...نمیدونستم .....این مسخره بازیاشون کلیر کردناشون این جوریه نه سفارت پاسخگو هست نه کی سی سی .....حالا بگین پیگیری اصلا جواب قانع کننده نمی دن .بلاخره اگه اوکی هستیم بگن اگر نیستیم با دلیل بگن ولی ادمو سنگ قلاب نکنن تادقیقه نود .متاسفم واقعا........
شرایطم اگه میخواین بدونین کیس دو نفر خدمتم ارتش بود شغل دولتی نداشتم از اول هم کارم ازاد بود

آخی فریبرز جون تو روخدا غصه نخور می دونم هر چی بگیم تا اعصابت آروم بشه فایده نداره ولی باور کن خیلی ها مثل من هستند که واقعاً از ته دل برای شما و امثال شما دعا می کنند من هم هنوز همسرم کلیر نشده و در چهره اش می بینم که چقدر منتظره با این حال که خیلی آدم ریلکس و صبور و منطقیه ولی چاره ای نیست فقط نباید به خودت سخت بگیری دوست عزیز
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، بابراس ، mamal amrikaei ، fariborzzzzzz80 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:23)arezoue نوشته:  دوستان ایا تاریخ ویزا دقیقا اخر مدیکال هست ممکنه قبلش باشه چون مادر پدرم ۱۲ اگوست بلیت دارند و تاریخ مدیکال تا ۲۱ اگوست هست. الان دادم اژانس برای پیکاپ

دقيقا 6 ماه حساب كنيد 180 روزSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، arezoue ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:26)Daneshjo نوشته:  ممنون از تبريكات عزيزان ، پويا، آرش ، ورچندي، تيچر، خليل، ندا، ممل آمريكايي، SATAN SHAFT ، و بقيه عزيزانم كه اسمشون از قلم افتاده
اميدوارم به زودي زود اين تبريكاتتون رو بهتون برگردونم بارش رو دوشم سنگيني ميكنهSmileSmileSmile
بچه ها هر چي ميخواستم شلوغ نكنيم و تاپيك رو سنگين نكنيم انگار نميشه كه نميشه Smile
قبلا از دوستاني كه موقع خوندن تاپيك ۲۰۱۵ به اين پيامهاي تبريك برميخورن و خسته ميشن معذرت خواهي ميكنم، باور كنيد شادي زايد الوصفي هست و نميشه ابراز نكرد حتي در دنياي مجازي مهاجرسرا و تاپيك كليرنس ۲۰۱۵!!!

Daneshjo عزيز تبريك عرض ميكنم اميدوارم تو مراحل بعدو هم هميشه موفق باشين
البته در كنار خانواده محترم .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، mfte.teacher ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:13)sunn789 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:46)varchandi نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:44)neda733 نوشته:  دوستان به حس اقای ورچندی ایمان داشته باشید!تا حالا هر چی گفتن همون شده!پس هوراااااااااااا

اینجوری نگین اگه نشه شرمنده مي شم
من به خدا ایمان دارم
برا همتون هم همیشه دعا می کنم
پس به امید خدا
ورچندی جون یه پیش بینی هم واسه ما بکنید

;به امید خدا کلیر میشی دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept ، mohammad384
(2015-06-09 ساعت 14:32)ehsanalavy نوشته:  سلام دوستان. امروز ایروان ۳ کیس رو کلیر کرد. 3291 , 3299 , 3584 . اگه اشتباه گفتم لطفا اصلاح بکنین. چون من از رو سایت سیس چک کردم گفتم.
مبارک بچه های کلیری باشه.
ایشااله هممون به زودی کلیر بشیم. اگه همینطور هفته ای ۳ یا ۴ تا کلیری باشه خیلی عالی میشه.

احسان جان سلام

عزیز من هر روز صبح یه سیو از سایت ارمنستان میگیرم که بدونم شماره هایی که جدید اعلام میشن کدومان.این شماره هایی که شما نوشتی مثالا بخوام عرض کنم 3299 روز 4 جون تو سایت اضافه شد.هر سه کیسی رو که شما نوشتی ماله امروز نیستن.
جسارتمو ببخش.فقط خواستم تصحیح کرده باشم.
به امید کلیر شدن شما و همه منتظران و دوستان عزیزم.
مارو هم دعا کنین.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، fa15 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 13:33)Daneshjo نوشته:  هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الهي شكر همسر منم كلير شد SmileSmile
انشاله به حق همين لحظه كه انقدر من شادم دل همتون كه منتظريد هم به زودي شاد بشه SmileSmileSmileSmile
من اطمينان داشتم ديروز همسرم بايد كلير ميشد طبق يه قراردادي كه با خدا بسته بودم واين اتفاق افتاد
بچه ها فقط از خدا از همه چيز رو بخوان فقط خود اوسا كريم همه كارا رو ميتونه درست كنه
همسرم شرايط يه ضربي رو داشت ..سربازي معاف. شغل خصوصي .ولي نميدونم چرا آفيسر مارو يه 37 روزي وسط زمين و هوا نگه داشت ...ولي خدارو 1000 بار شكر
SmileSmile
تبریک میگم بهتون...
خیلی خوشحال شدم
ایشالا روزی همه ما..
راستی از یک کلمه ای هم تو امضاتون خیلی خوشم میاتBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، vahid1432 ، mamal amrikaei ، elmira behdad ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
دوستان خوبم آقا افشين و خانوم دانشجو
صميمانه ترين تبريكات من را نيز پذيرا باشيد.
در ادامه زندگي هميشه موفق و پيروز باشيد انشاالله
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo ، vahid1432 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
دوستان ما اوایل فوریه ابوظبی بودیم 120 روز بدون آپ هیچ خبری یم نیست خدایا راضییم به رضای تو ولی امیدمون رو از دست ندادیم و همچنان منتظر و پا بر جا RolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesدانشجو جان مبارکت باشه عزیزم
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: بابراس ، arezoue ، Daneshjo ، mfte.teacher ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان