کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-09 ساعت 14:25)SomeOneX نوشته:  مجرد
مشمول سربازی
بدون شغل
دانشجو

من شک دارم ، من فکر کنم نقص مدرک باشه ، اشتغال به تحصیل رو ازم نگرفتن
شاید این باشه
در هر صورت ویزا نابود بشه منم نابود

الان دارم میرم سفارت 15 دقیقه راهه
احتمالا اشتباهی شده
لطفا مارو در جریان پروندتون قرار دهید
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:57)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:33)Daneshjo نوشته:  هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الهي شكر همسر منم كلير شد SmileSmile
انشاله به حق همين لحظه كه انقدر من شادم دل همتون كه منتظريد هم به زودي شاد بشه SmileSmileSmileSmile
من اطمينان داشتم ديروز همسرم بايد كلير ميشد طبق يه قراردادي كه با خدا بسته بودم واين اتفاق افتاد
بچه ها فقط از خدا از همه چيز رو بخوان فقط خود اوسا كريم همه كارا رو ميتونه درست كنه
همسرم شرايط يه ضربي رو داشت ..سربازي معاف. شغل خصوصي .ولي نميدونم چرا آفيسر مارو يه 37 روزي وسط زمين و هوا نگه داشت ...ولي خدارو 1000 بار شكر
SmileSmile
تبریک میگم بهتون...
خیلی خوشحال شدم
ایشالا روزی همه ما..
راستی از یک کلمه ای هم تو امضاتون خیلی خوشم میاتBig Grin

مباركتون باشه بسلامتي و دلي خوش
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo ، jadooo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
کیا 5 جون آپدیت آخرشون بوده ؟؟؟
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
آقا افشین و خانم دانشجو کلیر شدنتون خیلی خیلی خیلی مبارکه هورااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: بابراس ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 13:00)a.farzad نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 12:48)satan نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 12:35)afshin.as نوشته:  سلام من کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووورااااااااااااااا
مبارکتون باشه
آنکارا ادامه بده، ادامه ادامه .......

هورررررررررررررررررررررا
مبارک باشهRolleyesRolleyesRolleyes
مبارکه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101
جادو جان شما کدام سفارت بودین توی امضاتون نبود
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
بچه ها من از برندگان 2016 هستم. می تونم خواهش کنم که برای تبریک به همدیگه و هورا گفتن ها از دکمه تبریک و تشکر زیر پیغامها استفاده کنید؟ استخراج مطالب مفید از این تاپیک خیلی سخت شده. البته این فقط یک پیشنهاد بوده و هرکسی هم که نمی خواد اینکارو بکنه هیچ اجباری نیست. بازهم متشکرم از مطالب مفیدتان.
(2015-06-09 ساعت 14:48)arash56 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 14:32)ehsanalavy نوشته:  سلام دوستان. امروز ایروان ۳ کیس رو کلیر کرد. 3291 , 3299 , 3584 . اگه اشتباه گفتم لطفا اصلاح بکنین. چون من از رو سایت سیس چک کردم گفتم.
مبارک بچه های کلیری باشه.
ایشااله هممون به زودی کلیر بشیم. اگه همینطور هفته ای ۳ یا ۴ تا کلیری باشه خیلی عالی میشه.

احسان جان سلام

عزیز من هر روز صبح یه سیو از سایت ارمنستان میگیرم که بدونم شماره هایی که جدید اعلام میشن کدومان.این شماره هایی که شما نوشتی مثالا بخوام عرض کنم 3299 روز ۴ جون تو سایت اضافه شد.هر سه کیسی رو که شما نوشتی ماله امروز نیستن.
جسارتمو ببخش.فقط خواستم تصحیح کرده باشم.
به امید کلیر شدن شما و همه منتظران و دوستان عزیزم.
مارو هم دعا کنین.
خواهش میکنم ارش جان. مرسی از تو و راهنمایی هات.
پس اگه شما همیشه در حال چک کردن هستین ، ممون میشم اگه تونستین خصوصی به من هم اعلام کنین. من هم جزو ایروانی ها هستم و منتظر.
خیلی لطف کردی. ممون.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-09 ساعت 14:26)Daneshjo نوشته:  ممنون از تبريكات عزيزان ، پويا، آرش ، ورچندي، تيچر، خليل، ندا، ممل آمريكايي، SATAN SHAFT ، و بقيه عزيزانم كه اسمشون از قلم افتاده
اميدوارم به زودي زود اين تبريكاتتون رو بهتون برگردونم بارش رو دوشم سنگيني ميكنهSmileSmileSmile
بچه ها هر چي ميخواستم شلوغ نكنيم و تاپيك رو سنگين نكنيم انگار نميشه كه نميشه Smile
قبلا از دوستاني كه موقع خوندن تاپيك ۲۰۱۵ به اين پيامهاي تبريك برميخورن و خسته ميشن معذرت خواهي ميكنم، باور كنيد شادي زايد الوصفي هست و نميشه ابراز نكرد حتي در دنياي مجازي مهاجرسرا و تاپيك كليرنس ۲۰۱۵!!!

عزیزم مبارک باشه انشاالله بهسلامتی شاد و موفق باشی گفتی ایروانو دوست داری کار شوهرتم درست شد خوش بگذرهو سفر به سلامت انشاالله بزودی نوبت شوهر هیلدای عزیز هم میرسه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101
چیز خاصی نبود مشکل حل شد

نگران نباشید
شماره کیس 0XX
ایروان
ویزا
ورود به آمریکا
حسن جان دوست عزیز راه درازی پیش رو دارید به این زودی از خوندن چند تا تبریک و هورا خسته شدید ............ تبریک رو به چشم ولی هوراااااارو متاسفیم

حسن جان دوست عزیز راه درازی پیش رو دارید به این زودی از خوندن چند تا تبریک و هورا خسته شدید :D:D:D:D:D:D............ تبریک رو به چشم ولی هوراااااارو متاسفیم

حسن جان دوست عزیز راه درازی پیش رو دارید به این زودی از خوندن چند تا تبریک و هورا خسته شدید :D:D:D:D:D:D............ تبریک رو به چشم ولی هوراااااارو متاسفیم

اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: hassan8ir ، Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept ، jadooo
سلام و عرض وقت بخیر

امروز کل کیس مجددا آپدیت شد.
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
دوستان ببخشد بچه ها فضولی کردن تکراری شد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
علی رضا خان فردا باید برات هورا بکشیمم انشالله
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-09 ساعت 13:25)neda733 نوشته:  اگه امضاهارو ببینید متوجه میشیداپریلی ها در ابوظبی ۱۹ می اپدیت داشتن!

نه ندا جون ، من هم اپدیت نداشتم.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان