موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 20:49)hamid66 نوشته: بچه ها من الان چك كردم ايشود زده برام و به تاريخ امروز آپديت شدم، فردا برم پست يعني اومده؟ دوشنبه تحويل سفارت دادم پاس رو
حمید عزیز فردا صبح برای شما ایمیل می آید که نامه تان در پست است. اگر هم نیامد در سایت CSC تشریف ببرید و روی لینکی که در پروفایلتان فعال شده کلیک نمائید که نشان میدهد که مدارکتون در پست است
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 21:37)pooyakm نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:53)Daneshjo نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:24)varchandi نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:20)Daneshjo نوشته: عزیزان کسی اطلاع داره ارمنستان پیکاپ داره یا نه ؟؟
میتونم پاسپورت همسرم و برگه آبی رو بدم به کسی بندازه توی صندوق سفارت بعدش که ایشود شد خودم برم بگیرم ؟؟
تو ارمنستان یه آژانس هست فک کنم کار پیکاپ انجام میده
در نهایت دوست من نیازی نیست خودت اصلاً بری اگه قراره پیکاپ کنی
اگر بتونم پيكاپ كنم اصلا خودم نميرم
در حال حاضر مشكلم اينه كه نميدونم آژانسي هست يا نه ..شما اگر آدرس اون آژانس رو داريد لطفا بديد بهم تا باهاشون تماس بگيرم
ممنون
من یه اریان تور اونجا دیدم نوشته بود کارهای سفارت رو انجام میده , اقای محمودی , شمارش رو اگه پیدا کردم براتون میزارم اما اسمش اریان تور بود
والله تا اونجا که من میدونم ایروان و انکارا برای ویزاهای مهاجرتی پیکاپ نداره و فقط برای ویزاهای غیر مهاجرتی پیکاپ میشه کرد ولی ابوظبی برای هر دو نوع ویزا پیکاپ میشه کرد
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک امضاء شیک درست کنید که بعنوان نمونه امضاء علیرضای عزیز که به سلامتی کلیر شده. همانطور که میبینید اولین و دومین آپدیت شبانه تا کلیر شدن یک هفته طول کشیده و گاهی تا ده روز هم ممکنست طول بکشد. در ضمن مطابق پیش بینی اوایل جون خوب شروع شده . البته امید این را دارم که با توجه به تعداد آپدیتهای زیاد دور از مصاحبه وضعیت از این خیلی بهتر شود. به امید خدا نیمه اوّل جون کولاکی بزرگتر از نیمه اوّل آپریل شاهد باشیم که داستان کلیر فوریه و نیمه اول مارچ کلا مختومه شود. انشاء الله مارچیها تا اوائل آپریل هم تا آخر جون کلیر بشوند تا جون بشه یک جون به یادماندنی. من هم که اواخر جون میرسم لس آنجلس جون تا از این اینترنت نفتی خلاص بشم با قدرت و شدت برم تو کار کلیر بقیه دوستان فقط این انرژی توپی که الان از شادی دوستان عزیزمان علیرضا، افشین، حمید، ورچندی ، دانشجوی عزیز و ..... داریم حفظ کنید. باز هم این جمله تکراری که دوستان امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری برای ما ایرانیانه مطمئن باشید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:46)mehr.mehr نوشته: دوستان خيلي ممنون ميشم من رو يه راهنمايي سريع بفرماييد .اين سوالم رو يكباز
ر ديگه پرسيده بودم ولي دقيق متوجه نشدم چيكار كنم.
من برنده ٢٠١٦ هستم باكيس نامبر ٩** موقع پر كردن فرم محل مصاحبه رو استانبول انتخاب كردم چون تو گزينه هاي پيشنهادي بود. محل سفارت تو فرم برنده شدنم هم آنكارا نوشته شده ولي بعد سابميت متوجه شدم كه استانبول ويزاي مهاجرتي نميده. چيكار كنم؟ آيا درخواست آنلاك بدم؟ يا خودشون تغيير ميدن خود به خود ، بسيار ترسيدم ، چون اينجا خوندم كه اگر درخواست آنلاك بدم چون كيس پاييني دارم مصاحبم عقب ميوفته. يكماه قبل هم سابميت كردم. كمكم كنيد ...(بدليل رشته حساسي كه دارم دانشجوي دكتراي نفت، البته بي سربازي و سابقه ي كاري،حتما ap ميخورم نميخوام مصاحبم عقب بيوفته كه نرسم به كليرنس امسال...)
خودشون کیس های لاتاری رو به سفارت ها میدن نه کنسولگری ها در شهر های دیگه
نگران نباشین و انلاک نکنین
اگر خیلی دلهره دارین خیلی دیر نشده و میتونین درخواست آنلاک بدین ولی توصیه نمی شه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 20:44)mfte.teacher نوشته: (2015-06-09 ساعت 20:37)Shahriar olad نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:35)SAAM_60 نوشته: (2015-06-09 ساعت 12:56)neda733 نوشته: همه کسانی که اپریل مصاحبه داشتن ۱۹ می اپدیت داشتن جز ما!!!!!
کیس ما هم آپدیت نشده ، آخرین آپدیت ما ۳۰ آوریل بوده
ما هم اپدیت نداشتیم
البته ما ایروان بودیم
خوب منم از 24 مارچ آپدیت نداشتم دیگه
ا
ا
تیچر جان گذاشتن سورپرایزت کنن عین خودم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-09 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-09 ساعت 22:45 توسط r.bazargan.)
دوستان ایمیل کلر شدن برای برنده اصلی ارسال میشه؟ حتی اگر زیرمجموعه برنده اصلی کلیر شده باشه؟
جدیدا کسی از ابوظبی کلیر شده؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان عزیز .از شادی دوستان تو این تاپیک همگی خوشحال میشیم.مبارکتون باشه
2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 22:56)mehr.mehr نوشته: (2015-06-09 ساعت 22:21)varchandi نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:46)mehr.mehr نوشته: دوستان خيلي ممنون ميشم من رو يه راهنمايي سريع بفرماييد .اين سوالم رو يكباز
ر ديگه پرسيده بودم ولي دقيق متوجه نشدم چيكار كنم.
من برنده ٢٠١٦ هستم باكيس نامبر ٩** موقع پر كردن فرم محل مصاحبه رو استانبول انتخاب كردم چون تو گزينه هاي پيشنهادي بود. محل سفارت تو فرم برنده شدنم هم آنكارا نوشته شده ولي بعد سابميت متوجه شدم كه استانبول ويزاي مهاجرتي نميده. چيكار كنم؟ آيا درخواست آنلاك بدم؟ يا خودشون تغيير ميدن خود به خود ، بسيار ترسيدم ، چون اينجا خوندم كه اگر درخواست آنلاك بدم چون كيس پاييني دارم مصاحبم عقب ميوفته. يكماه قبل هم سابميت كردم. كمكم كنيد ...(بدليل رشته حساسي كه دارم دانشجوي دكتراي نفت، البته بي سربازي و سابقه ي كاري،حتما ap ميخورم نميخوام مصاحبم عقب بيوفته كه نرسم به كليرنس امسال...)
خودشون کیس های لاتاری رو به سفارت ها میدن نه کنسولگری ها در شهر های دیگه
نگران نباشین و انلاک نکنین
اگر خیلی دلهره دارین خیلی دیر نشده و میتونین درخواست آنلاک بدین ولی توصیه نمی شه

يعني حتي ميل ندم بپرسم ازشون شرايط و؟ اگه تو ميل درخواسن unlock ندم فقط شرايط و بپرسم كه unlockنميكنن؟؟؟
ممنون از راهنمايي شما و بقيه دوستان
درخواست انلاک بده من شرایط شمارو داشتم به استرس اینکه این اشتباه نتیجش چی میشه نمیرزه. درخواست بدی باز میکنن درست کن. قبلش یه چک بکن ببین اگه جای دیگه احتمالا اشتباهی داشتی یا چیزی میخوای اضافه کنی یکدفعه انجام بدی
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun