کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
یه جورایی بی حس شدم ... میدونی ؟!! االان نزدیک 150 روزه که جواب شوهرمو ندادن ... الهی هر چی تو بخوای .
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
(2015-06-10 ساعت 08:23)maryamb نوشته:  یه جورایی بی حس شدم ... میدونی ؟!! االان نزدیک 150 روزه که جواب شوهرمو ندادن ... الهی هر چی تو بخوای .

ايميل پيگيري زديد؟شرايط كيستون رو ميتونيد بگيد
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، r.bazargan ، Daneshjo ، Iaccept ، mohammad384
مریم جان به زودی برات هورا میکشیم همدردیم نا امید نباشید تو کلتون به خدا باشه هر چی اون بخواد خوبه Wink
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
درود
به همه ی دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم. جادو، علیرضا، افشین، دانشجو ... در اولین فرصت کارهاتون رو ردیف کنید و برید ویزاهاتون رودریافت کنید. موفق باشید. دوستان عزیز Iaccept و پویا جان و تیچر و ... ، شما هم کلیر میشید نگران نباشید. هیلدای پرتلاش امیدوارم که همسر شما هم به زودی کلیر شوند.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: jadooo ، nima24 ، p00ya2001 ، r.bazargan ، samane1363 ، Mahboy ، A L I R E Z A 67 ، Daneshjo ، Iaccept ، Nima4185
آقا پویا خودم اینجا منتظرم تا براتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشم میدونم به زودی زود این اتفاق میوفته
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: nima24 ، p00ya2001 ، r.bazargan ، samane1363 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، Iaccept ، mohammad384
خيلي ممنون دوستان عزيز
لطفتون پاينده
منم عقيده دارم هرچي كه خوب باشه واسه هممون پيش بياد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: r.bazargan ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، Iaccept ، mohammad384
(2015-06-10 ساعت 08:10)p00ya2001 نوشته:  مرسي دوستان انشاءالله هفته ديگه همه با هم كلير بشيم

ایشالا این سری دیگه نوبت شماست آقا پویا و بقیه بچه ها بخصوص اونایی که خیلی وقته منتظرنSmileSmile
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، Iaccept ، mohammad384
من دیگه اینقد این 20 مارچ تحلیل کردم دیگه فکر کنم دارم دکترای 20 مارچ میگیرم . یک برریس کردم تمام کیس های 20 مارچی رو بعد به این نتیجه رسیدم که این کیس ها(بیشترشون) که تاریخ مصاحبشون تا 4 مارچ بوده یا کلیر شدن یا آپ واقعی خوردن که در همین یکی دو هفته آینده کلیر میشن میمونه کیس هایی که تاریخ مصاحبشون بین 4 تا 13 مارچ هست که این کیس ها تا الان اپ واقعی نخوردن ولی امیدوارم که تا آخر ا هفته دیگه یه آپ شبانه مشتی بخورن تا تو ماه جون همشون کلیر بشن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، nima24 ، 2015reza ، arezoue ، samane1363 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، mohammad384
(2015-06-10 ساعت 05:47)p00ya2001 نوشته:  خوب ما رفتیم تو 94 روز و احتمالا باید تا ماه دیگه صبر کنیم
ولی چه انرژی میده کلیر دوستان
من حدس میزنم که من و شما تا آخر این هفته یک آپ شبانه بخوریم
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: samane1363 ، p00ya2001 ، nima24 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، mohammad384
(2015-06-10 ساعت 02:29)Nima4185 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 23:08)ziba_sunset نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 22:56)mehr.mehr نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 22:21)varchandi نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 19:46)mehr.mehr نوشته:  دوستان خيلي ممنون ميشم من رو يه راهنمايي سريع بفرماييد .اين سوالم رو يكباز
ر ديگه پرسيده بودم ولي دقيق متوجه نشدم چيكار كنم.
من برنده ٢٠١٦ هستم باكيس نامبر ٩** موقع پر كردن فرم محل مصاحبه رو استانبول انتخاب كردم چون تو گزينه هاي پيشنهادي بود. محل سفارت تو فرم برنده شدنم هم آنكارا نوشته شده ولي بعد سابميت متوجه شدم كه استانبول ويزاي مهاجرتي نميده. چيكار كنم؟ آيا درخواست آنلاك بدم؟ يا خودشون تغيير ميدن خود به خود ، بسيار ترسيدم ، چون اينجا خوندم كه اگر درخواست آنلاك بدم چون كيس پاييني دارم مصاحبم عقب ميوفته. يكماه قبل هم سابميت كردم. كمكم كنيد ...(بدليل رشته حساسي كه دارم دانشجوي دكتراي نفت، البته بي سربازي و سابقه ي كاري،حتما ap ميخورم نميخوام مصاحبم عقب بيوفته كه نرسم به كليرنس امسال...)

خودشون کیس های لاتاری رو به سفارت ها میدن نه کنسولگری ها در شهر های دیگه
نگران نباشین و انلاک نکنین
اگر خیلی دلهره دارین خیلی دیر نشده و میتونین درخواست آنلاک بدین ولی توصیه نمی شهBig GrinBig Grin

يعني حتي ميل ندم بپرسم ازشون شرايط و؟ اگه تو ميل درخواسن unlock ندم فقط شرايط و بپرسم كه unlockنميكنن؟؟؟
ممنون از راهنمايي شما و بقيه دوستان
درخواست انلاک بده من شرایط شمارو داشتم به استرس اینکه این اشتباه نتیجش چی میشه نمیرزه. درخواست بدی باز میکنن درست کن. قبلش یه چک بکن ببین اگه جای دیگه احتمالا اشتباهی داشتی یا چیزی میخوای اضافه کنی یکدفعه انجام بدی
دوست عزیز در صورتی که ایمیا ندهید محل مصاحبه شما اتوماتیک به انکارا تغییر خواهد کرد اگر میخواین در سفارتهای دیگه مصاحبه بشین ایمیل بزنین در غیر این صورت نیازی نیست

خيلي خيلي ممنون از راهنمايي شما دوستان . خيلي لطف كرديد Smile
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-09 ساعت 22:41)r.bazargan نوشته:  دوستان ایمیل کلر شدن برای برنده اصلی ارسال میشه؟ حتی اگر زیرمجموعه برنده اصلی کلیر شده باشه؟

جدیدا کسی از ابوظبی کلیر شده؟

تا برنده اصلی کلیر نشه همراه رو کلیر نمی کنن حتی اگه مشکلی تو پروندش نباشه
برای من ایمیلی که اومد به همسرم هم CC شده بود
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: r.bazargan ، samane1363 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، Iaccept
دوستان من از مهلت مدیکالم دو ماه مونده ولی هنوز کلیر نشدم اگر تو این ماه کلیر بشم اولین فرصت میرم آمریکا و نمیخوام دوباره مدیکالو تمدید کنم ولی خوب اگر از پایان مدیکال چند روزی بگذره ومن بعدش وارد آمریکا بشم مشگلی پیش میا د یعنی بلیط و این داستانای رفتن جوری بشه که از پایان مدیکال بگذره
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، mohammad384
(2015-06-10 ساعت 08:28)بابراس نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 08:23)maryamb نوشته:  یه جورایی بی حس شدم ... میدونی ؟!! االان نزدیک 150 روزه که جواب شوهرمو ندادن ... الهی هر چی تو بخوای .

ايميل پيگيري زديد؟شرايط كيستون رو ميتونيد بگيد

بله بابراس جان ایمیل هم زدم , آخرین باری که جواب دادن گفتن که در حال پیگیری هست و به محض اینکه تمام بشه توی سایت چک کنید همین .
شوهرم هم چندین سال پیش سرباز بوده و کار دولتی هم نداشته . مدارک هم هیچگونه مشکلی نداشت .
منتهی نمیدونم چرا جواب کلیر شدنش نمی رسه راحت شیم . آخرین آپدیت هم 19 می بوده . همین

(2015-06-10 ساعت 08:29)damavand2015 نوشته:  مریم جان به زودی برات هورا میکشیم همدردیم نا امید نباشید تو کلتون به خدا باشه هر چی اون بخواد خوبه Wink

ممنونم عزیز دلم . انشاالله به زودی , خدا از دهنت بشنوه Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: samane1363 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، mohammad384
تبریک میگم به همه کلیریا مبارکتون باشه بچه ها
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: r.bazargan ، rezasadeghi ، laleht ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، samane1363 ، Iaccept ، Nima4185
(2015-06-09 ساعت 19:23)A L I R E Z A 67 نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایمیل ما اومد. تا 29 جون فرصت دادن.

هورررررررررررررررررررررراااااااااااااا
تبریک
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان