موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 09:37)damavand2015 نوشته: دوستان من از مهلت مدیکالم دو ماه مونده ولی هنوز کلیر نشدم اگر تو این ماه کلیر بشم اولین فرصت میرم آمریکا و نمیخوام دوباره مدیکالو تمدید کنم ولی خوب اگر از پایان مدیکال چند روزی بگذره ومن بعدش وارد آمریکا بشم مشگلی پیش میا د یعنی بلیط و این داستانای رفتن جوری بشه که از پایان مدیکال بگذره
بله
باید قبل از پایان مدیکال وارد بشین استثناء هم نداره
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
لاله جان مرسی از پاسخت حتی اگر چند روز باشه
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 09:37)damavand2015 نوشته: دوستان من از مهلت مدیکالم دو ماه مونده ولی هنوز کلیر نشدم اگر تو این ماه کلیر بشم اولین فرصت میرم آمریکا و نمیخوام دوباره مدیکالو تمدید کنم ولی خوب اگر از پایان مدیکال چند روزی بگذره ومن بعدش وارد آمریکا بشم مشگلی پیش میا د یعنی بلیط و این داستانای رفتن جوری بشه که از پایان مدیکال بگذره
خوب اینطوری که نمیشه
با فرض اینکه شما نخوای مدیکال تمدید کنی تا آخرین روز اعتبار مدیکالتون ویزاتون اعتبار داره پس بعد از اون تاریخ نمی تونین به آمریکا وارد بشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
چرا شدین هنوز نامه اش رو نگرفتین
شرایطی که توضیح دادید نشونه کلیر شدنه
امروز نامه نیومد فردا
نیومد یک شنبه
شما ولی کلیر شده اید خیالتون راحت
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
برو بلیط و ویزا رو آماده کن خیلی هم عجله داری نمیتونی تا امروز عصر یا فردا صبر کنی نامه بزن به سفارت بپرس که بهت بگن کلیر شدی.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون