موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته: بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?
دوست عزيز منظور از آپ شدن همون آپديت شدن هست كه براساس بررسي هايي كه روي پرونده تون چه از جانب سفارت و چه از جانب kcc انجام مي شه روي كيس نامبرتون در سايت
ceac.state.gov
اعمال مي كنند و تاريخ هاتون عوض مي شه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
تبریک می گم به تمامی عزیزانی که کلیر شدن.و امیدوارم این شادی ها نصیب من و بقیه هم بشه.
ماه قبل پیشنهادی دادم اما یکی از دوستان پاکش کرد.علت هم جویا شدم جواب ندادن.
دوستانی که این ماه زمان مصاحبشون هست و عضو مهاجرسرا هستن می تونن پیکاپ ویزا ی عزیزان کلیر شده رو انجام بدن .مطمئن تر وزودتر و شاید بدون هزینه خواهد بود.این گردش دوار می چرخه و انشالا میتونه برا همین دوستان هم بعد کلیر شدن اتفاق بیوفته.این پیشنهاده و دوستان می تونن باهم هماهنگ شن و انشالا کنار هم از کمک هم استفاده کنیم.
انشالا که دوستان مصاحبه نرفته یکضرب بگیرن اگر هم نه انشالا نیاز به پیکاپ ویزا تو اینده نزدیک داشته باشن
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
ما تازه می خواهیم هفته اول جولای بریم مصاحبه با توجه به سربازی که بنده رفتم و احتمال بالای کلیرنس ایا وقتی می مونه برای کلیر شدن؟ .الان متوسط کلیر شدن کیس ها چه زمانی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید .
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 14:59)ARSAMNEW نوشته: سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
ما تازه می خواهیم هفته اول جولای بریم مصاحبه با توجه به سربازی که بنده رفتم و احتمال بالای کلیرنس ایا وقتی می مونه برای کلیر شدن؟ .الان متوسط کلیر شدن کیس ها چه زمانی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید .
به نظرم شما اگه AP هم خدايي نكرده بهتون بخوره( به خاطر سربازي) باز هم تا پايان سپتامبر وقت هست و اگه خود جولاي رو هم حساب كنيم شما تا پايان پروسه لاتاري ٢٠١٥ حدود ٣ ماه وقت داريد و انشالله تا اون موقع كليري تون مي آد. متوسط زمان كليرنس حدود ٣ ماه هستش. البته اين رو هم بايد در نظر داشته باشيد كه در اواخر يكم سرعت كارشون بيشتر مي شه و مدت زمان كليرنس كمتر هم خواهد شد. اين نظر من بود. شايد دوستان نظر ديگه اي داشته باشند. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض تبریکات فراوان به دوستان کلیر شده و امیدوارم در ادامه مراحل زندگی موفق باشن . یه موردی که زیاد گفته شده این پیام های تبریکه که بنظرم برای افزایش روحیه در فرد کلیر شده و باقی نفرات و همچنین بالا بردن جو مثبت در تاپیک بسیار خوبه ولی بنظرم اگه بعد از چند روز پاک بشه بهتره . پیشنهاد میدم دوستان چند دقیقه وقت بزارن و پست های قدیمی خود که پیام های تبریک و همچنین در مورد رتبه هست رو پاک کنن تا تعداد صفحات کم بشه . من والا بعد از دو روز که اومدم کلی طول کشید تا صفحات جدید رو بخونم . مدیران هم لطفا نظر خودشون رو بدن . با آروزی کلیر شدن همه منتظران و فردایی بهتر
Clear
- Interview : March
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-10 ساعت 16:40 توسط m.ghoreishi.)
(2015-06-10 ساعت 13:39)A L I R E Z A 67 نوشته: سلام و وقت بخیر به همه
مجددا از همه عزیزانی که زحمت کشیدن تبریک گفتن تشکر میکنم. انشالا امسال هیچکس از قطار کلیرنس جا نمونه.
تو پست 10340 یه سوال نوشتم کسی جواب نداد ممنون میشم پاسخ بدین.
دوستان مدارک چی میخواد برای آنکارا؟؟؟
راستی...یه سوتی دادن تو ایمیلی که ارسال شده.
برای پدرم که کلیرنس خورده بود نوشتن Visa Issued ولی برای مادرم که ویزاش رو گرفته نوشتن The process is completed
نیاز به مکاتبه هست ؟؟؟
سلام و تبریک مجدد علیرضاجان. برا انکارا مدرک خاصی نمیخواد مگر اینکه در روز مصاحبه گفته باشن فلان مدرکتون ناقصه و بعداز کلییر شدن با پاسپورت تحویل بدین. در غیر اینصورت مدرکی لازم نیست بجز پاسپورت و برگه کلیرنس که یه جورایی مجوز ورود مجدد به سفارته.
برا اون سوتی هم نمیخواد مکاتبه کنی. حله داداش. کلیر شدن
موفق باشی برا ماهم دعا کن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخ پایان لاتاری آخر سپتامبر یا اولش؟
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 16:33)lilimohajer2015 نوشته: تاریخ پایان لاتاری آخر سپتامبر یا اولش؟
30 سپتامبر 2015
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز. معذرت میخوام
برای امضاء حداقل 10 ارسال و
رتبه دادن حداقل 5 رتبه باید داشته باشید