کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته:  بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?

Smile
شما سايت CEAC يا سايت سفارت رو كه وارد بشيت با كيس نامبر خودتون يه تارخ توش ميبينين اين آخرين تاريخ آپديت شماست هر بار كه سايت كيس شمارو آپديت كنه اين تاريخ تغيير ميكنهSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Iaccept ، pooyakm ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته:  بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?

دوست عزيز منظور از آپ شدن همون آپديت شدن هست كه براساس بررسي هايي كه روي پرونده تون چه از جانب سفارت و چه از جانب kcc انجام مي شه روي كيس نامبرتون در سايت
ceac.state.gov
اعمال مي كنند و تاريخ هاتون عوض مي شه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، pooyakm ، mohammad384 ، Daneshjo
دوستان سلام.
تبریک می گم به تمامی عزیزانی که کلیر شدن.و امیدوارم این شادی ها نصیب من و بقیه هم بشه.
ماه قبل پیشنهادی دادم اما یکی از دوستان پاکش کرد.علت هم جویا شدم جواب ندادن.
دوستانی که این ماه زمان مصاحبشون هست و عضو مهاجرسرا هستن می تونن پیکاپ ویزا ی عزیزان کلیر شده رو انجام بدن .مطمئن تر وزودتر و شاید بدون هزینه خواهد بود.این گردش دوار می چرخه و انشالا میتونه برا همین دوستان هم بعد کلیر شدن اتفاق بیوفته.این پیشنهاده و دوستان می تونن باهم هماهنگ شن و انشالا کنار هم از کمک هم استفاده کنیم.
انشالا که دوستان مصاحبه نرفته یکضرب بگیرن اگر هم نه انشالا نیاز به پیکاپ ویزا تو اینده نزدیک داشته باشن
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: ALISHARIFI ، nimanoush ، fa15 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-09 ساعت 21:56)Radwin نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 20:49)hamid66 نوشته:  بچه ها من الان چك كردم ايشود زده برام و به تاريخ امروز آپديت شدم، فردا برم پست يعني اومده؟ دوشنبه تحويل سفارت دادم پاس رو

حمید عزیز فردا صبح برای شما ایمیل می آید که نامه تان در پست است. اگر هم نیامد در سایت CSC تشریف ببرید و روی لینکی که در پروفایلتان فعال شده کلیک نمائید که نشان میدهد که مدارکتون در پست است

امروز صبح ايميل اومد ساعت ١١ هم از پست تحويلش گرفتم، واقعا حس خوبيه ايشالا همتون خيلييييييييي زود تجربش كنيد، ممنون از همه دوستان بابت اين محيط دوستانه و دلگرميا و راهنماييهاتون، مخصوصا رادوين و رضاي عزيز
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06 Tongue
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، hassan8ir ، HERMES7 ، nimanoush ، p00ya2001 ، laleht ، satan ، m.ghoreishi ، behjat ، arezoue ، Iaccept ، nora-nora ، hamid99 ، pooyakm ، babak90 ، Daneshjo
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
ما تازه می خواهیم هفته اول جولای بریم مصاحبه با توجه به سربازی که بنده رفتم و احتمال بالای کلیرنس ایا وقتی می مونه برای کلیر شدن؟ .الان متوسط کلیر شدن کیس ها چه زمانی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:59)ARSAMNEW نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
ما تازه می خواهیم هفته اول جولای بریم مصاحبه با توجه به سربازی که بنده رفتم و احتمال بالای کلیرنس ایا وقتی می مونه برای کلیر شدن؟ .الان متوسط کلیر شدن کیس ها چه زمانی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید .

معمول هست كه تو ماههاي آخر لاتاري مدت كليرنس كوتاهتر بشه بايد همواره اميدوار بودSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: HERMES7 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، Iaccept ، pooyakm ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:59)ARSAMNEW نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده

به نظرم شما اگه AP هم خدايي نكرده بهتون بخوره( به خاطر سربازي) باز هم تا پايان سپتامبر وقت هست و اگه خود جولاي رو هم حساب كنيم شما تا پايان پروسه لاتاري ٢٠١٥ حدود ٣ ماه وقت داريد و انشالله تا اون موقع كليري تون مي آد. متوسط زمان كليرنس حدود ٣ ماه هستش. البته اين رو هم بايد در نظر داشته باشيد كه در اواخر يكم سرعت كارشون بيشتر مي شه و مدت زمان كليرنس كمتر هم خواهد شد. اين نظر من بود. شايد دوستان نظر ديگه اي داشته باشند. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: HERMES7 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، pooyakm ، Daneshjo
سلام و عرض تبریکات فراوان به دوستان کلیر شده و امیدوارم در ادامه مراحل زندگی موفق باشن . یه موردی که زیاد گفته شده این پیام های تبریکه که بنظرم برای افزایش روحیه در فرد کلیر شده و باقی نفرات و همچنین بالا بردن جو مثبت در تاپیک بسیار خوبه ولی بنظرم اگه بعد از چند روز پاک بشه بهتره . پیشنهاد میدم دوستان چند دقیقه وقت بزارن و پست های قدیمی خود که پیام های تبریک و همچنین در مورد رتبه هست رو پاک کنن تا تعداد صفحات کم بشه . من والا بعد از دو روز که اومدم کلی طول کشید تا صفحات جدید رو بخونم . مدیران هم لطفا نظر خودشون رو بدن . با آروزی کلیر شدن همه منتظران و فردایی بهتر
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، پرسپولیس6 ، hamed shayan ، Iaccept ، Daneshjo ، HERMES7
(2015-06-10 ساعت 13:39)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام و وقت بخیر به همه

مجددا از همه عزیزانی که زحمت کشیدن تبریک گفتن تشکر میکنم. انشالا امسال هیچکس از قطار کلیرنس جا نمونه.

تو پست 10340 یه سوال نوشتم کسی جواب نداد ممنون میشم پاسخ بدین.

دوستان مدارک چی میخواد برای آنکارا؟؟؟

راستی...یه سوتی دادن تو ایمیلی که ارسال شده.

برای پدرم که کلیرنس خورده بود نوشتن Visa Issued ولی برای مادرم که ویزاش رو گرفته نوشتن The process is completed

نیاز به مکاتبه هست ؟؟؟

سلام و تبریک مجدد علیرضاجان. برا انکارا مدرک خاصی نمیخواد مگر اینکه در روز مصاحبه گفته باشن فلان مدرکتون ناقصه و بعداز کلییر شدن با پاسپورت تحویل بدین. در غیر اینصورت مدرکی لازم نیست بجز پاسپورت و برگه کلیرنس که یه جورایی مجوز ورود مجدد به سفارته.
برا اون سوتی هم نمیخواد مکاتبه کنی. حله داداش. کلیر شدن
موفق باشی برا ماهم دعا کن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، Iaccept ، Daneshjo
تاریخ پایان لاتاری آخر سپتامبر یا اولش؟
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 16:33)lilimohajer2015 نوشته:  تاریخ پایان لاتاری آخر سپتامبر یا اولش؟

30 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: bahar101 ، Shaft ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 12:57)1362amin1362 نوشته:  ارسطو جان. برو تو كنترل پنل كاربريت. تو منوهاي سمت راست گزينه تغيير امضاء رو بزن و هر چه دل تنگت مي خواهد بنويس

ضمناً واسه درست كردن امضاء حتماً بايد رتبه ٥ رو داشته باشي

متشکرم دوست عزیز
کیس نامبر : **2015as34
زمان مصاحبه : فوریه
تعداد افراد : 2 نفر
سفارت :آنکارا
تاریخ اپدیت : 11-12-16-26-27-فوریه - 20 مارچ -5 جون -9 جون هر دونفر
دریافت ویزا : منتظرم Smile
تشکر کنندگان: jadooo ، bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 13:17)Amir shayan نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 12:54)ارسطو نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 11:15)damavand2015 نوشته:  ارسطو جان هوراااااااااااااااااااااااااااااااا کلیر شدین باور نمی کنی داداش آقا بهداد که برات گفت چرا امضا نداری انکارا بودی یا ابو ظبی

انکارا بودم
امیدوارم همگی زودتر کلیر بشن

(2015-06-10 ساعت 12:54)ارسطو نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 11:15)damavand2015 نوشته:  ارسطو جان هوراااااااااااااااااااااااااااااااا کلیر شدین باور نمی کنی داداش آقا بهداد که برات گفت چرا امضا نداری انکارا بودی یا ابو ظبی

انکارا بودم
امیدوارم همگی زودتر کلیر بشن

نمیدونم چطور باید امضا درست کنم

ارسطو خان سلام :
براى درست كردن امضا به كنترل پنل خودت برو ، بعد تو منوهاى سمت راست گزينه تغيير امضا و بعد از اينكه امضاتو
نوشتى زير كادرى كه امضا توش نوشتى يه گزينه بنام بروز رسانى هست ، روى اون كليك كن .
با عرض معذرت از آقا amin 1362 براى داشتن امضا داشتن تعداد ٥ ارسال الزامى هست ، نه ٥ رتبه ،
از پاسخ شما ممنون هستم
کیس نامبر : **2015as34
زمان مصاحبه : فوریه
تعداد افراد : 2 نفر
سفارت :آنکارا
تاریخ اپدیت : 11-12-16-26-27-فوریه - 20 مارچ -5 جون -9 جون هر دونفر
دریافت ویزا : منتظرم Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
دوستان عزیز. معذرت میخوام

برای امضاء حداقل 10 ارسال و

رتبه دادن حداقل 5 رتبه باید داشته باشید
تشکر کنندگان: habibhabib ، samane1363 ، Shaft ، bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:25)p00ya2001 نوشته:  [quote='hassan8ir' pid='623026' dateline='1433929273']
مثل اینکه آقا بهداد از مجتهدان این تایپک هستند.
شاید سوالم خیلی خیلی زود باشه اما با توجه به اینکه من حداقل نیاز به یکسال دارم تا خودم رو برای اونجا کاملا جمع و جور کنم (البته منظورم از جمع و جور کردن فروختن کار و زندگیم نیست چون می خوام تو آمریکا یه بیزنسی بزنم که نیاز به حداقل یکسال کار مطالعاتی وقت گیری داره) و اینکه الان که آقا بهداد در دسترس هستند ما فرصت رو غنیمت بشماریم:
۱) کیس من دو هزار و خورده ای نزدیک به سه هزار هست.
۲) کارم صادرات مواد غذایی هست.
۳) معمولا اسمم هم توی نقل و انتقالات پولی بین بانکی که همشون هم بانکهای وسطه اونها تو آمریکا هست موجوده. (البته تمام این نقل و انتقالات پولی مبدا و مقصد مشخصی دارند و بابت پولهایی هست که از طریق فروش موادغذایی بدست میاد)
۴) اسم و فامیلم خاصه و میشه گفت فقط یکنفر تو ایران این اسم و فامیل رو داره و اگر اسمم را چه به لاتین و چه به انگلیسی تو گوگل بزنید یه ده صفحه نتیجه میاد. البته همه این نتیجه ها هم در مورد کارم و صادرات موادغذایی و .. هست.
۳) سال ۲۰۱۳ یک ویزای توریستی به آمریکا داشتم که بعد از دوماه اف بی آی چک کلیر شدم و بیست روز تو آمریکا بودم(بعدش هم گفتم که ایول عجب آمریکا جای باحالیه و از سال بعد شروع کردم به ثبت نام کردن در لاتاری DSmile
۴) سربازی هم نیروی انتظامی بودم (با درجه استوار یکم) و کارم هم نگهبانی بود.
۵) بقیه اطلاعات هم تو امضام هست.
با توجه به این شرایط بنظرتون پروسه کلیر شدن من طولانی میشه و یا کوتاه؟
بغیر از آقا بهداد دیگر مجتهدین لاتاری هم اگر نظری دارند دریغ نفرمایند.

بسیار بسیار متشکرم

در مورد سربازيتون يه پروسه كلير معمولي هست كه واسه همه سربازي رفته ها طي ميشه ميمونه بيزنستون
كه كارتون جوري بوده كه مجبور به شكستن تحريم ها بوده ممكنه اين پروسه كلير شدنتون طولاني تر به داشتن ويزاي توريستي در گرفتن گرين كارت خيلي نقش نداره و با توجه به اينكه مجرد هستين و كيس نامبرتون بالا نيست و زود هم فرما رو فرستادين زود كارنت ميشين و ميرين مصاحبه و اگه كليرنستون هم طولاني شد فرصت خواهيد داشت موفق باشين از الانم حدود يكسال طول ميكشه تا ويزاتون بياد و برين به سلامتي فرصت مطالعه فكر كنم كافي باشهSmile

خیلی ممنونم از جوابتون. در کل کار من دور زدن تحریم ها نبوده فقط چون نمی تونستیم پول رو بصورت مستقیم وارد ایران کنیم مجبور بودیم که پول رو وارد کشور ثالث کنیم والا خود مواد غذایی مورد تحریم واقع نشده. یخورده نگران این موضع هستم اما بهرحال توکل برخدا.
تشکر کنندگان: habibhabib ، bahar101 ، Iaccept ، p00ya2001 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان