کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-10 ساعت 20:46)Shahriar olad نوشته:  سلام
یه سوال داشتم : می خواستم بدونم دوستانی که رشته شون پزشکی یا پیراپزشکی بوده و کلیرنس خوردن و بعد کلیر شدن ، چقدر زمان کلیر شدنشون طول کشیده ؟
اگر کسی هست یا اطلاع داره ممنون میشم اعلام کنه.

سلام
من كه امروز شدم ٧١ روز. از بچه هاي ٢٠١٥ خانم دكتر چشم پزشك از آنكارا ٧٢ روزه كلير شدند، خانم دكتر پزشك عمومي آنكارا٩٠ روزه بودند. سال هاي قبل هم ميدونم كه ٤٠ روزه و حتي ٢٠ روزه هم كلير شدند.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: laleht ، 2015reza ، bahar101 ، SAAM_60 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:29)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته:  بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?

Smile
شما سايت CEAC يا سايت سفارت رو كه وارد بشيت با كيس نامبر خودتون يه تارخ توش ميبينين اين آخرين تاريخ آپديت شماست هر بار كه سايت كيس شمارو آپديت كنه اين تاريخ تغيير ميكنهSmile

سلام مرسی از جوابتون. من سایتمو چک میکنم ولی تاریخی نمیبینم توش: ( امروز سفارت بهم گفت فرم 260 ناقصه کاملش کن تا فردا بعد بیا واسه مصاحبه. ولی هنوز آنلاک نکردن. به نظرتون چکار کنم?
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 09:37)damavand2015 نوشته:  دوستان من از مهلت مدیکالم دو ماه مونده ولی هنوز کلیر نشدم اگر تو این ماه کلیر بشم اولین فرصت میرم آمریکا و نمیخوام دوباره مدیکالو تمدید کنم ولی خوب اگر از پایان مدیکال چند روزی بگذره ومن بعدش وارد آمریکا بشم مشگلی پیش میا د یعنی بلیط و این داستانای رفتن جوری بشه که از پایان مدیکال بگذره
دوست عزیز اگر در زمان اعلام کلیرنس از اعتبار مدیکال شما یک ماه و یا کمتر مونده باشه سفارت تا مدیکالتونو تمدید نکنین براتون ویزا صادر نمکنه.در ضمن شما به هیچ وجه نمیتونین بعد از تاریخ مدیکال به خاک امریکا وترد بشین چون اعتبار ویراتون تا پایان مدیکال هست.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: laleht ، Abdorrezaa ، damavand2015 ، arezoue ، bahar101 ، Daneshjo
(وقتی چترت خداست)
بگذار ابر سرنوشت هر چقدر میخواهد ا
ببارد.

(وقتی دلت با خداست)
بگذار هر کسی میخواهد دلت را بشکند.

(وقتی توکلت با خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند با تو بی انصافی کنند.

(وقتی امیدت با خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند نا امیدت کنند.

(وقتی یارت خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند نا رفیق شوند.

(همیشه با خدا بمان. )
چتر پروردگار، بزرگترین چتر دنیاست. . .

چتر خدا بالای سر زندگیتون دوستان مهربانم
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: arash56 ، SomeOneX ، zhila1393 ، damavand2015 ، m.ghoreishi ، fa15 ، لیدا59 ، 2015reza ، pooyakm ، bahar101 ، Daneshjo
یه سوال داشتم : می خواستم بدونم دوستانی که رشته شون پزشکی یا پیراپزشکی بوده و کلیرنس خوردن و بعد کلیر شدن ، چقدر زمان کلیر شدنشون طول کشیده ؟
سلام پسر دایی من و خانمش هر دو متخصص هستن
خانم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی دولتی و آقا در بیمارستان خصوصی و سربازی س
خانم بعد از ۲ ماه و آقا بعد از ۵ ماه کلیر شد
البته میخواستن برای کنگره برن آمریکا و به تعطیلات دولت آمریکا خوردن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 21:10)mohad00 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:29)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته:  بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?

Smile
شما سايت CEAC يا سايت سفارت رو كه وارد بشيت با كيس نامبر خودتون يه تارخ توش ميبينين اين آخرين تاريخ آپديت شماست هر بار كه سايت كيس شمارو آپديت كنه اين تاريخ تغيير ميكنهSmile

سلام مرسی از جوابتون. من سایتمو چک میکنم ولی تاریخی نمیبینم توش: ( امروز سفارت بهم گفت فرم 260 ناقصه کاملش کن تا فردا بعد بیا واسه مصاحبه. ولی هنوز آنلاک نکردن. به نظرتون چکار کنم?
تنها راهش اینه که فرم ها رو پرینت کنی و جاهای خالی رو بنویسی و فردا ببری براشون .
تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، Memolk ، bahar101 ، Daneshjo
ما 4 مارچ مصاحبه داشتیم، بعد،از 20 مارچ، 2 ژوئن، اپ شدیم به نظرتون کی کلیر میشیم، از سفارت آپ شدیم
تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 21:08)tandis_n_m نوشته:  

سلام
من كه امروز شدم ٧١ روز. از بچه هاي ٢٠١٥ خانم دكتر چشم پزشك از آنكارا ٧٢ روزه كلير شدند، خانم دكتر پزشك عمومي آنكارا٩٠ روزه بودند. سال هاي قبل هم ميدونم كه ٤٠ روزه و حتي ٢٠ روزه هم كلير شدند.

ایشالا تو این ماه ویزارو گرفتین
ولی آدم واقعا دلش مسوزه! این همه دکتر مهندس عالی اینجا منتظر و نگران ویزا بلاد ک ف ر Smile
واقعا چ فکری میکنن این آ م ر ی ک اییا مارو انقد تو آمپاس نیگر میدارن و برامون کلاس میزارن Smile Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: behjat ، tandis_n_m ، mamal amrikaei ، zohreh-gh ، bidaad ، samane1363 ، 2015reza ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 17:29)سجاد دال نوشته:  سلام...دوستان بعد از اینکه کلیرنسمون تموم بشه ومیریم واسه ویزا ایشالا...چند روزه ویزا رو وارد پاسپورت میکنن؟

ابوظبی توایمیلش گفته بود 4 تا 7 روز
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، Memolk ، bahar101 ، Daneshjo
مرسی نیما جون ار پاسخت خوب شد گفتی نمیدونستم پس دعا کن زودتر بیاد ابن لامصب تا دیر نشدهSad
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: Nima4185 ، bahar101 ، Daneshjo
عجب داستانی شده ها.......؟.؟..................
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
(2015-06-10 ساعت 22:32)damavand2015 نوشته:  عجب داستانی شده ها.......؟.؟..................
چی داستان شده؟
اکانتتون رو چرا اکتیو نمیکنی؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

امشب هم مثل اینکه از آپدیت خبری نیست!!
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

خیال همتون راحت .
با این کارنتی که این ماه کردن یعنی همتون کلیر میشید و اندازه همه ویزا هست .
پس بچه های کلیرنس اصلا نگران نباشن .

فقط ما کیس بالایی ها باید خون به جیگر بشیم امسال !!!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
من میگم به جنبه های خوبش فکر کنیم مثلا نگاه کنید داریم میریم که پیج 700 رو افتتاح کنیم :
آیا اینها نشانه ای از سعادتمندی ما نیست ؟ آیا ؟؟
پس باشد تا رستگار شویم !
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: vahid1432 ، لیدا59 ، zhila1393 ، farrokh33 ، 2015reza ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، SAAM_60 ، smhh7441 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان