کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-11 ساعت 18:53)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 18:33)mohad00 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 18:22)nimanoush نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 18:12)mohad00 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 17:40)1362amin1362 نوشته:  دوست عزيز. آقا رضا، مدير عزيزمون ديروز كمكتون كردن و من يك بار ديگه نظر ايشون رو جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون.
شما از فرمتون پرينت بگيريد و دستي اون قسمتهايي كه ناقص بوده رو پر كنيد و به سفارت ارائه بديد
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی هیچ قسمتی خالی نیست. پر کردم ولی اشتباهه. مثل اسم، شماره پاسپورت،آدرس آمریکا و شغل. که البته اینها همه بعد از پر کردن فرم اتفاق افتاد غیر از اسمم.
شغل شما بعد از پر کردن فرم260 تغییر کرده یا از ابتدا شغلتون رو اشتباه وارد کردید

(2015-06-11 ساعت 18:12)mohad00 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 17:40)1362amin1362 نوشته:  دوست عزيز. آقا رضا، مدير عزيزمون ديروز كمكتون كردن و من يك بار ديگه نظر ايشون رو جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون.
شما از فرمتون پرينت بگيريد و دستي اون قسمتهايي كه ناقص بوده رو پر كنيد و به سفارت ارائه بديد
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی هیچ قسمتی خالی نیست. پر کردم ولی اشتباهه. مثل اسم، شماره پاسپورت،آدرس آمریکا و شغل. که البته اینها همه بعد از پر کردن فرم اتفاق افتاد غیر از اسمم.
شغل شما بعد از پر کردن فرم260 تغییر کرده یا از ابتدا شغلتون رو اشتباه وارد کردید
همش بعد از پر کردن فرم بود جز اسمم. مشکل من اینه که فرم أنلاک نمیشه تا من اطلاعاتمو درست کنم از طرفی چند روز دیگه هم امتحان دانشگامه. چرا فرم باز نمیشهههههه Sad((((((

من خیلی وارد نیستم ولی نمیشه از ایران یک نفر با تجربه دیگه فرم رو براتون درست کنه؟ مثلا بچه های شرکت پاریز تراول؟ آقای مهدوی؟ آقای سپهر؟؟؟

وقتي فرمشون آنلاك نيست هيچ كس نمي تونه كمكشون كنه. فكر كنم اگه فرم آنلاك بشه خودشون بتونن مشكلشونو حل كنن.
در حين پر كردن فرم اگه سئوالي هم داشتيد ما اينجا همه در خدمتيم[emoji4][emoji4]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 18:52)nikoo2468 نوشته:  هورررررررررررااااا
مامان من الان نامه کلیر شدن براش اومد.
آفیسر گفته بود بعد از ۴ ماه امروز درست بعد از120 روز کلیر شد.
خیلی خوشحالم. مرسی از بچه های این سایت. جالبیش اینه تا آدم کلیر می شه یاد بچه های منتظر می افته و دعا می کنه که هر چه زودتر کلیر بشن
تبریک میگم به شما و مادرتون ( از طرف یک 20 مارچی)
هوراااااااااااااااااااا یک 20 مارچی دیگر کلیر شد
واسه من هم دعا کنید لطفا
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، arezoue ، bahar101 ، Daneshjo
از اولشم میدونستم 120 روز طول می کشه.
چند دقیقه مانده به هفت ایمیل کلیر اومد. وقتی تهران بادی بود.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: Iaccept ، arash56 ، satan ، SAAM_60 ، lotttery2015 ، bidaad ، arezoue ، aria802 ، MASTAN1 ، rbrb-2015 ، mel ، m.ghoreishi ، samane1363 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
دوستان عزیز سوالی که می پرسم برای تضعیف روحیه و یا خدای نکرده ناامید و ناراحت کردن عزیز
ان نیست و فقط برای بالا بردن اطلاعات عمومی خودم هست کسی اطلاع دقیق داره که پارسال از چه زمانی اعلام کردند ویزا تموم شده؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: karo.eng ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 19:35)Abdorrezaa نوشته:  از اولشم میدونستم 120 روز طول می کشه.

تبریک فراوان و هووووووورررررراااااااااااا دوست من. خیلی خوشحال شدم مبارکه تون باشه
راستی اطلاعات کیس تون موجود نیست کدوم سفارت بودین آخرین آپدیت تون کی بوده قبل از آپ های طلایی و وضعیت سربازی رو هم بنویسین.
بازم تبریک و هووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: nimanoush ، zhila1393 ، m.ghoreishi ، samane1363 ، bahar101 ، mohammad384 ، لیدا59 ، Daneshjo

عبدالرضا عزيز تبريك من رو هم پذيرا باش. انشالله كه مباركت باشه[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: Radwin ، m.ghoreishi ، samane1363 ، bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo

هورآآآآآآآ
مبارکت باشه
یه لطفی کن شرایط کیستو، سفارتتو بگو اگه ایرادی نداره، امضات خیلی مفهوم نیس دوست منBig Grin
در ضمن سفارت تا ساعت چند مگه بازه ، ک ساعت ۷ ایمیل میفرسته!!!Rolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان متاسفانه این چند روز به علت از دست دادن یکی از دوستان بسیار صمیمی در خدمت نبودم. از همه تون خواهش می کنم برای شادی روح رفیقم تقاضا می کنم لطف کنین و یه فاتحه تو این عصر پنجشنبه ای بخونین. خدا رفتگان همه رو بیامرزه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

دوستان شماره 2015AS2226 از بچه های فوریه ابوظبی کلیر شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: shadi79 ، SAAM_60 ، mamal amrikaei ، mel ، m.ghoreishi ، samane1363 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
یادش بخیر پارسال همچین روزی وساعتی من کلیر شدم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: satan ، Iaccept ، SAAM_60 ، Abdorrezaa ، mfte.teacher ، mel ، vahid1432 ، m.ghoreishi ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 19:35)SAMBAR نوشته:  دوستان عزیز سوالی که می پرسم برای تضعیف روحیه و یا خدای نکرده ناامید و ناراحت کردن عزیز
ان نیست و فقط برای بالا بردن اطلاعات عمومی خودم هست کسی اطلاع دقیق داره که پارسال از چه زمانی اعلام کردند ویزا تموم شده؟
سلام
بهتره برید تو تاپیک کلیرنس 2014 تا متوجه بشید. البته توصیه میکنم زیاد به این موضوع فکر نکنید. با اینکه کتگوری من خانوادگیه و نگرانی برای دیر شدن یا نگرفتن ویزا وجود نداره ولی از صمیم قلب دعا میکنم هیچیک از دوستان اینجا بدون ویزا نمونن.
آمین
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، arezoue ، khalilkhah ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
پس این قضیه که ابوظبی تا ۲۴ june ویزا صادر نمیکنه چیه?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 19:42)mfte.teacher نوشته:  دوستان متاسفانه این چند روز به علت از دست دادن یکی از دوستان بسیار صمیمی در خدمت نبودم. از همه تون خواهش می کنم برای شادی روح رفیقم تقاضا می کنم لطف کنین و یه فاتحه تو این عصر پنجشنبه ای بخونین. خدا رفتگان همه رو بیامرزه

تیچر جان تسلیت میگم.خدا روحشو شاد کنه.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: Iaccept ، mfte.teacher ، p00ya2001 ، bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo
دوستان وهمقطارى هاى عزيز هورى ، هورى ، هوراااااااااااا
همين الان ايميل كلير ما هم اومد و تا ٢٩ جون بهمون فرصت دادن براى مراجعه .
من ميگم بجاى هورا بياين همگى براى دوستامون كه اونا هم منتظر كلير شدن هستن دعا كنيم و از خدا بخواهيم
تا كار همه هرچه زودتر راه بيفته وهمه به آرزوشون برسن ، اميدوارم و مطمئن هستم كه خدا بقول حافظ شيراز
( اين همه شهد و شكر كز نى كلكم ريزد اجر صبريست كز آن شاخه نباتم دادند )اجر صبر همه بچه هاى مهاجرسرا رو ميده و دل همه رو شاد ميكنه .
به اميد خدا :SmileTongueCoolD
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
(2015-06-11 ساعت 19:45)Amir shayan نوشته:  دوستان وهمقطارى هاى عزيز هورى ، هورى ، هوراااااااااااا
همين الان ايميل كلير ما هم اومد و تا ٢٩ جون بهمون فرصت دادن براى مراجعه .
من ميگم بجاى هورا بياين همگى براى دوستامون كه اونا هم منتظر كلير شدن هستن دعا كنيم و از خدا بخواهيم
تا كار همه هرچه زودتر راه بيفته وهمه به آرزوشون برسن ، اميدوارم و مطمئن هستم كه خدا بقول حافظ شيراز
( اين همه شهد و شكر كز نى كلكم ريزد اجر صبريست كز آن شاخه نباتم دادند )اجر صبر همه بچه هاى مهاجرسرا رو ميده و دل همه رو شاد ميكنه .
به اميد خدا :SmileTongueCoolD

امير عزيز مباركت باشه و اميدوارم در طول مسير نيز موفق باشيد.

تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، mohammad384 ، بابراس ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: