موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 13:47)neda733 نوشته: در این تاپیک همه تحصیلات عالی و دارای تخصص اند!با حرفتون موافق نیستم!فکر میکنم ازین به بعد توی امضاها باید تخصص افراد هم نوشته بشه!
دوست عزیز دقیقا منظور جناب Raminvet همین فرمایش شما بود که اکثر دوستانی که کلیر خورده اند و برخی از آنان تو این تاپیک در خدمتشان هستیم متاسفانه یا خوشبختانه از اساتید و کارشناسان و متخصصین بوده که قطعا شما یا همسرتان جزو این دسته هستید وگرنه با قبولی سریع دیگه کمتر سری به اینجا میزدید. موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 16:29)jadooo نوشته: همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا فکر کنم چند نفر دیگه هم الان بیان اعلام هورایییییییییییییییییییییییییییییییی کنن مثل نیکو جان و آقا امیر شایان وآقا ارسطو
تبریک. خدایا شکرت. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 13:50)r.bazargan نوشته: (2015-06-11 ساعت 13:41)raminvet نوشته: اﺳﺎﺳﺎ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻧﺘﺨﺎﺑﻲ اﻓﺮاﺩﺗﺎﺣﺎﻻ ﺑﺎﻳﻦ ﺷﻜﻞ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ اﻓﺮاﺩﻱ ﻛﻪ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﻧﺪاﺭﻧﺪ ,ﻛﺎﺭ ﺧﺎﺻﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻦ و اﺻﻮﻻ ﺑﻴﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ اﻱ ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﺣﺘﺎ اﻛﺜﺮا اﺯ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﻣﻌﺎﻑ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ اﻭﻟﻮﻳﺖ و ﺳﻬﻮﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﺑﻬﻴﭻ ﻋﻨﻮاﻥ ﻗﺼﺪ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭ اﻳﻨﺎ اﻳﻨﻮ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ,ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮا اﺻﻼ ﻋﻼﻗﻪ اﻱﺑﻪ اﻓﺮاﺩ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻓﻌﺎﻝ و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻧﺪاﺭﻧﺪ.اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺗﺤﻤﻞ ﺷﻨﻴﺩﻥ ﻧﻆﺮﻡ اﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﺸﻪ.
به نظر من حرفتون منطقی نیست چون :
۱- سیستم لاتاری رندوم انتخاب میکنه بدون در نظر گرفتن شرایط
۲- طبیعیه هرکسی که تحصیلات خاصی نداشته یا شغل دولتی یا سربازی یا هر جور شرایطی که موجب بشه چک بیشتری بشه زودتر ویزا میگیره که معمولا هم یکضرب میگیرن دیگه
قبلا یکی از دوستان توضیح دادن که اونا تو این روش مهاجرت فرمول خاصی دارن (و این حق طببعی اوناس) که آدم معمولی بدون خطر بهتر از آدم متخصص خطرناکه (برای آدمای متخصص و کارشناس هم روشهای دیگه ای پیش بینی شده که قطعا قابل استفاده س)
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من می خوام تحلیل خودم رو از این روند ap توضیح بدم من تقریباً 90% مطمئن بودم که همسرم بین 7 تا 10 روز بعد از کلیر شدن من باید کلیر بشه چون شرایط کیس های مشابه خودمون رو خیلی بررسی کردم الان هم فکر می کنم اگر کسی بعد از 20 مارچ مثل کیس ما 5 و 9 جون آپدیت شده باشه و سربازی معاف باشه ( کیس های سربازی و یا شغل آزاد چند مورد کمی زودتر کلیر شدنداگر اشتباه نکنم مثل پدر محترم آقا علیرضا ) و شغل دولتی داشته باشه و مورد خاصی نداشته باشه باید توی همین روزا براش ایمیل بیاد ( در مورد کیس خود من هم شغلم دولتی نبود ولی من توی یه بانک خصوصی کار می کنم و این باعث شد که ap بخورم )توصیه می کنم بچه های جدید خیلی شرایط و نحوه آپدیت شدن کیس های قبلی رو بررسی کنن به نظر من که می شه به یه نتیجه گیری منطقی که تا 70% درست باشه دست پیدا کرد البته اگه کیسشون مورد خاصی نداشته باشه .
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من
ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-11 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 17:11 توسط satan.)
(2015-06-11 ساعت 16:29)jadooo نوشته: همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا فکر کنم چند نفر دیگه هم الان بیان اعلام هورایییییییییییییییییییییییییییییییی کنن مثل نیکو جان و آقا امیر شایان وآقا ارسطو
تبریک میگم
فکر کنم دیگه طلسم 20 مارچ داره میشکنه
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من يه نظري دارم در مورد اين تاپيك. خواستم از دوستاني كه مربوط به لاتاري سال ٢٠١٦ هستن خواهش كنم كه سعي كنن از مطالب اين تاپيك استفاده كنند و اميدوارم كه هيچ وقت وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٦ نشن. اما اگه سر و كارشون به اون تاپيك افتاد حداقل براساس تجربه بچه هاي ٢٠١٥ بتونن با علم بيشتر و خيال راحت تر اين دوره رو سپري كنن و يه خواهش ديگه اي كه دارم اينه كه اين دوستان سعي كنن اگه سئوالي دارن مطرح كنن تا جواب بگيرن و از نظر دادن و تذكر دادن به بچه هاي ٢٠١٥ جداً خودداري كنن. بازم ممنونم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 16:40)jadooo نوشته: (2015-06-11 ساعت 16:37)Amir shayan نوشته: [quote='jadooo' pid='623613' dateline='1434023946']
همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا
خيلى خيلى خيلى به شما و همسرتون تبريك ميگم ، ميخواستم بپرسم كه براتون ايميل اومده ؟؟؟
بله دوباره ایمیل کلیر آمد
فرزانه جان تبريك من رو هم پذيرا باشيد و اميدوارم در ادامه راه نيز موفق باشيد.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یکی به من هم کمک کنه. من چند بار موردمو گفتم ولی کسی جواب نمیده. الان 5 روزه که من ارمنستانم. دیروز وقت مصاحبه م بود رفتم سفارت ولی به دلیل چندتا اشکال کوچک مصاحبه نشدم گفتن برو فرمو برات آنلاک میکنیم اصلاح کن و بعد بیا واسه مصاحبه ولی هنوز انلاک نکردن میگن مشکل پیدا کرزه هر موقع انلاک بشه بهم میگن تا پر کنک. از طرف دیگه اینجا شنبه و یکشنبه تعطیله من هم چهار شنبه باید ایران باشم چون دانشجو هستم و موقع امتحاناتمه. واقعا موندم چکار کنم چون نه به صورت قاطع میگن کی سایت باز میشه و نه مصاحبه میکنن. به نظرتون چکار کنم? خاهشن یکی کمک کنه.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینروزها کفه تراز کلیرنس بیشتر به سمت بچه های سه ماهه اول سال به علاوه ژانویه و فوریه سنگینی می کنه:
1) سه ماه اکتبر, نوامبر و دسامبر: در این سه ماه شماره های:
2015AS2181- 2015AS2794-
2) ژانویه:
-
2015AS3379-2015AS1032-2015AS1135-2015AS2931
3) فوریه:
2015AS242-2015AS2583-2015AS3047-2015AS3807-2015AS3812
4) مارس:
2015AS3459- 2015AS1709- 2015AS3530
5) آوریل:
2015AS4494- 2015AS4191
6) می:
2015AS5226-2015AS3644- 2015AS4756- 2015AS4902- 2015AS5152- 2015AS5210-2015AS2796
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 17:27)mohad00 نوشته: بچه ها یکی به من هم کمک کنه. من چند بار موردمو گفتم ولی کسی جواب نمیده. الان ۵ روزه که من ارمنستانم. دیروز وقت مصاحبه م بود رفتم سفارت ولی به دلیل چندتا اشکال کوچک مصاحبه نشدم گفتن برو فرمو برات آنلاک میکنیم اصلاح کن و بعد بیا واسه مصاحبه ولی هنوز انلاک نکردن میگن مشکل پیدا کرزه هر موقع انلاک بشه بهم میگن تا پر کنک. از طرف دیگه اینجا شنبه و یکشنبه تعطیله من هم چهار شنبه باید ایران باشم چون دانشجو هستم و موقع امتحاناتمه. واقعا موندم چکار کنم چون نه به صورت قاطع میگن کی سایت باز میشه و نه مصاحبه میکنن. به نظرتون چکار کنم? خاهشن یکی کمک کنه.
دوست عزيز. آقا رضا، مدير عزيزمون ديروز كمكتون كردن و من يك بار ديگه نظر ايشون رو جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون.
شما از فرمتون پرينت بگيريد و دستي اون قسمتهايي كه ناقص بوده رو پر كنيد و به سفارت ارائه بديد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 16:37)Amir shayan نوشته: (2015-06-11 ساعت 16:29)jadooo نوشته: همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا فکر کنم چند نفر دیگه هم الان بیان اعلام هورایییییییییییییییییییییییییییییییی کنن مثل نیکو جان و آقا امیر شایان وآقا ارسطو
خانم jadooo با سلام ، واقعاً ازصميم قلب خوشحال شدم جورى كه انگار خودمون كلير شديم
خيلى خيلى خيلى به شما و همسرتون تبريك ميگم ، ميخواستم بپرسم كه براتون ايميل اومده ؟؟؟
بازم مباركتون باشه .
عزیزم مبارک باشه
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با کیس نامبر حدود 4300 و مصاحبه هفته آخر مارچ 17 اپریل خودم برنده اصلی و 2 June کل کیس آپديت شدیم.
شغل آزاد وسربازی نیروی انتظامی. خانمم شغل دولتی غیر حساس. کل کیس 3 نفر. ممنون میشم تحلیل بفرماييد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که اطلاع دارید امسال روند کارنتی ها خیلی کنده و خیلی کم کارنت کردند . خیلی از بچه ها مصاحبشون تو سپتامبره به نظرتون با توجه به این روند کلیر شدن شانسی واسه کسایی که سربازی رفتند و مصاحبشون توی سپتامبر هست؟ ایا اینکه می گن پروسه اف بی ای چک واسه کسایی که ماههای اخر می رند مصاحبه قبل از مصاحبشون شروع می شه درسته؟
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 17:53)رحمان005 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که اطلاع دارید امسال روند کارنتی ها خیلی کنده و خیلی کم کارنت کردند . خیلی از بچه ها مصاحبشون تو سپتامبره به نظرتون با توجه به این روند کلیر شدن شانسی واسه کسایی که سربازی رفتند و مصاحبشون توی سپتامبر هست؟ ایا اینکه می گن پروسه اف بی ای چک واسه کسایی که ماههای اخر می رند مصاحبه قبل از مصاحبشون شروع می شه درسته؟
والا اینطوری میگن حالا چقدر درست باشه باید دید ولی در کل روند کلیرنس در 2 ماه آخر سریعتر خواهد شد
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing