کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-11 ساعت 21:10)ارسطو نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 20:38)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 20:33)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS4433 از بچه های اوریل ابوظبی کلیر شد

ببینم جناب خلیل خواه میتونین یه بارم دل ما رو شاد کنینSad

دوستان عزیز من هم کلیر شدم

دیدی گفتم خیالت راحت باشهWink
حالا بلیطو گرفتی سریع ویزا رو نقد کنی؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: r.bazargan ، mohammad384 ، samane1363
(2015-06-12 ساعت 09:19)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:17)Aghaman نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:10)Radwin نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:04)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 08:54)Aghaman نوشته:  اگر شماره کیستان همان باشد که در پیغام خصوصی خدمتتان عرض کردم ،رادوین جان درست فرمودند و احتمال کلیر شدنتان بسیار است
اگر هم آن شماره ، شماره شما نباشد من پستی از رادوین جان ندیدم که اشاره به کلیر کیس دیگری که با کیس شما همخونی داشته باشه کرده باشه
اگر اطلاعات بیشتری در پیغام خصوصی بدهید بنده در حد سواد خودم راهنمایی میکنم

ممنون دوست عزيز
اميدوارم همانطور باشد كه رادوين عزيز تحليل كرده اند
SmileSmile

پویای عزیز میشود خواهش کنم بگویید که کدام پست من را منظورتان هست؟ تا اگر مایل بودید رفع ابهام برایتان بشود. چون من وقتی پستی را مینویسم حتما تأکید دارم که از نظر خودم قطعی باشد تا نه امید کاذب بدهد نه ناامیدی بی دلیل. عزیز برادر پیام بگذار تا با هم بررسی بکنیم

ایشان ۴ جون با ایمیل آپدیت شدند و مجددا ۷ جون هم آپ خوردند که به نظرم این آپدیت در تحلیل شما موثر بوده است
اگر آپدیت قبلی همانطور که خودشان فرمودند ۴ جون بوده باشه قطعا ۷ جون نشانه ی خوبی برای ایشان است
امیدوارم پویای عزیز هم بزودی کلیر شود

البته ممكنه من اشتباه كرده باشم تو امضام
۴ ژوئن من ايميل زدم يه آپ خوردم
۷ ژوئن جواب ايميلم اومد كه پروستون تموم نشده و يه آپ خوردم همين

پویای عزیز برای یک ایمیل که زدید دوبار آپدیتتان نمیکنند آپدیت اول که 4 جون بوده مربوط به ایمیلتون است ولی 7 جون دیگه ربطی به ایمیلتون نمیتونه داشته باشدشاید ایمیلتان تاثیر کرده و پروستون به مرحله انتهایی رسیده. در هرصورت روزهای آینده و آپدیتهای احتمالیتون خیلی مهمه
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، zohreh-gh
(2015-06-11 ساعت 19:40)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 19:35)Abdorrezaa نوشته:  از اولشم میدونستم 120 روز طول می کشه.
چند دقیقه مانده به هفت ایمیل کلیر اومد. وقتی تهران بادی بود.

عبدالرضا عزيز تبريك من رو هم پذيرا باش. انشالله كه مباركت باشه[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

سلام تبریک میگم.هوووووووووووووورااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-06-12 ساعت 10:04)Radwin نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:19)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:17)Aghaman نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:10)Radwin نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 09:04)p00ya2001 نوشته:  ممنون دوست عزيز
اميدوارم همانطور باشد كه رادوين عزيز تحليل كرده اند
SmileSmile

پویای عزیز میشود خواهش کنم بگویید که کدام پست من را منظورتان هست؟ تا اگر مایل بودید رفع ابهام برایتان بشود. چون من وقتی پستی را مینویسم حتما تأکید دارم که از نظر خودم قطعی باشد تا نه امید کاذب بدهد نه ناامیدی بی دلیل. عزیز برادر پیام بگذار تا با هم بررسی بکنیم

ایشان ۴ جون با ایمیل آپدیت شدند و مجددا ۷ جون هم آپ خوردند که به نظرم این آپدیت در تحلیل شما موثر بوده است
اگر آپدیت قبلی همانطور که خودشان فرمودند ۴ جون بوده باشه قطعا ۷ جون نشانه ی خوبی برای ایشان است
امیدوارم پویای عزیز هم بزودی کلیر شود

البته ممكنه من اشتباه كرده باشم تو امضام
۴ ژوئن من ايميل زدم يه آپ خوردم
۷ ژوئن جواب ايميلم اومد كه پروستون تموم نشده و يه آپ خوردم همين

پویای عزیز برای یک ایمیل که زدید دوبار آپدیتتان نمیکنند آپدیت اول که ۴ جون بوده مربوط به ایمیلتون است ولی ۷ جون دیگه ربطی به ایمیلتون نمیتونه داشته باشدشاید ایمیلتان تاثیر کرده و پروستون به مرحله انتهایی رسیده. در هرصورت روزهای آینده و آپدیتهای احتمالیتون خیلی مهمه

مرسي رادوين جان خودمم همين حس رو دارم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، Iaccept ، bahar101
دوستان تحلیلتون از کیس های مارچ ایروان چیه؟ فکر میکنید کی شروع به کلیر کردن کنند؟
ممنون
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mohammad384 ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-12 ساعت 07:50)Aghaman نوشته:  به نظر میرسه که واقعا آسیاب به نوبته !!
از لیست آپدیت های 17 آپریل که من دارم و مربوط به ابوظبی هم میباشد فقط ۳ نفر در جون آپدیت شدن ( در تاریخهای ۳ - دو نفر - و ۷ جون ) که به نظر میرسه احتمال ایمیلی بودن آپدیت آنها هم کم نباشد ، بنابراین ظاهرا فشار و پیک کاری دوستان سفارت فعلا بیشتر روی دوستان قبل از نیمه ی اول مارچ یا حتی فوریه و قبل تر میباشد .
این مساله از یک نظر خوب است که میتوانیم احساس کنیم تا کنون کاملا همه چیز بر مبنای نظم و بر اساس تاریخ مصاحبه می باشد و اگر آپدیت جدیدی هم فعلا برای 17 آپریلی ها نیست مربوط به تمام نشدن زمان پروسه ی چک آنهاست که به همین جهت نگرانی خاصی برایمان ایجاد نمیشود و کماکان منتظر خواهیم ماند تا کار دوستان 20 مارچی تمام بشود ( البته استثنا هم هستند کسانی که خوب شرایط شان فرق میکرده و ویزاشون رو هم گرفتن ).
از یک نظر هم بد است که طبعا چون دوست داریم زودتر کلیر بشویم و نشدیم کلا خوشحال نیستیم .
حالا به جهت اینکه بتوانیم بهتر به این مساله اشراف بیشتری داشته باشیم دوستان 17 آپریلی به جز کیس های 814 ، 3892 و 4014 که بعد از 17 آپریل آپدیت شدن لطف بفرمایند و اعلام کنند تا بررسی انجام شده دقیق تر شود .
ضمنا به نظر میرسه به جز ۵ نفر از دوستان 17 آپریل که خانم هستند بیشتر کیس های 17 آپریل مربوط به سربازی در س میباشد خواهشم این است که اگر دوستان دوست داشتن در پیغام خصوصی سربازیشون رو هم مشخص کنند تا تحلیل از نقطه نظر وضعیت و دلیل AP هم کامل شود.
موفق باشید
من قبلا بررسي كردم شما اگر فايل سيمون به تاريخ ١ مي رو نگاه كنيد خيلي ها در دنيا روز ١٧ اپريل اپ خوردن
بنظرم اين يك دسته بندي كلي از طرف واشنگتن هست چون كساني رو ميشناسم كه تو اوايل اپريل ابوظبي مصاحبه داشتن و سربازي هم س بودن ولي تو اپ ١٧ ام نيستن
اينجا حتي كاربر karo.eng با كيس خانوادگي هم اپ خورده كه سربازي س نبودن
تشکر کنندگان: Aghaman ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101
دوستان من ميتونم سفر نامه انكارا رو تو بخش لاتاري ٢٠١٥ بنويسم ؟
چون بخش ويزاي خانوادگي زياد رونق نداره مثل اينجا !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101
(2015-06-12 ساعت 11:20)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 07:50)Aghaman نوشته:  به نظر میرسه که واقعا آسیاب به نوبته !!
از لیست آپدیت های 17 آپریل که من دارم و مربوط به ابوظبی هم میباشد فقط ۳ نفر در جون آپدیت شدن ( در تاریخهای ۳ - دو نفر - و ۷ جون ) که به نظر میرسه احتمال ایمیلی بودن آپدیت آنها هم کم نباشد ، بنابراین ظاهرا فشار و پیک کاری دوستان سفارت فعلا بیشتر روی دوستان قبل از نیمه ی اول مارچ یا حتی فوریه و قبل تر میباشد .
این مساله از یک نظر خوب است که میتوانیم احساس کنیم تا کنون کاملا همه چیز بر مبنای نظم و بر اساس تاریخ مصاحبه می باشد و اگر آپدیت جدیدی هم فعلا برای 17 آپریلی ها نیست مربوط به تمام نشدن زمان پروسه ی چک آنهاست که به همین جهت نگرانی خاصی برایمان ایجاد نمیشود و کماکان منتظر خواهیم ماند تا کار دوستان 20 مارچی تمام بشود ( البته استثنا هم هستند کسانی که خوب شرایط شان فرق میکرده و ویزاشون رو هم گرفتن ).
از یک نظر هم بد است که طبعا چون دوست داریم زودتر کلیر بشویم و نشدیم کلا خوشحال نیستیم .
حالا به جهت اینکه بتوانیم بهتر به این مساله اشراف بیشتری داشته باشیم دوستان 17 آپریلی به جز کیس های 814 ، 3892 و 4014 که بعد از 17 آپریل آپدیت شدن لطف بفرمایند و اعلام کنند تا بررسی انجام شده دقیق تر شود .
ضمنا به نظر میرسه به جز ۵ نفر از دوستان 17 آپریل که خانم هستند بیشتر کیس های 17 آپریل مربوط به سربازی در س میباشد خواهشم این است که اگر دوستان دوست داشتن در پیغام خصوصی سربازیشون رو هم مشخص کنند تا تحلیل از نقطه نظر وضعیت و دلیل AP هم کامل شود.
موفق باشید
من قبلا بررسي كردم شما اگر فايل سيمون به تاريخ ١ مي رو نگاه كنيد خيلي ها در دنيا روز ١٧ اپريل اپ خوردن
بنظرم اين يك دسته بندي كلي از طرف واشنگتن هست چون كساني رو ميشناسم كه تو اوايل اپريل ابوظبي مصاحبه داشتن و سربازي هم س بودن ولي تو اپ ١٧ ام نيستن
اينجا حتي كاربر karo.eng با كيس خانوادگي هم اپ خورده كه سربازي س نبودن

دقیقا من هم همین نظر رو دارم که این یک دسته بندی کلی است
ولی به نظر میرسه فعلا داره رو دسته بندی کلی 20 مارچ کار میشه و خیلی روی 17 آپریلی ها زوم نشده اند به همین جهت میشود امیدوار بود بلافاصله بعد از 20 مارچ نوبت 17 آپریلی ها باشه
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: Shaft ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-12 ساعت 10:10)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 19:40)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 19:35)Abdorrezaa نوشته:  از اولشم میدونستم 120 روز طول می کشه.
چند دقیقه مانده به هفت ایمیل کلیر اومد. وقتی تهران بادی بود.

عبدالرضا عزيز تبريك من رو هم پذيرا باش. انشالله كه مباركت باشه[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

سلام تبریک میگم.هوووووووووووووورااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin
هوووووووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااا مبارکه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: mohammad384 ، Iaccept
من فكر كنم بيست مارچ و ١٧ اپريل با هم بشن و بشه يه سوپر كلير كه بولتن هم همين رو نشون داده
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، m.ghoreishi ، بابراس ، vahid1432 ، Iaccept ، bahar101 ، satan
(2015-06-12 ساعت 02:27)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 02:21)peymanpakd نوشته:  يادش بخير، پارسال اين موقع ...
سولى عسلى اميد ميداد،
داش علي دعوا را مينداخت،
خاله سارا جارو ميكرد،
قصه گو دعا ميکرد,
چند نفرى هم ..... بماند!
ايشالا همتون ويزا به دست از اين تايپيك بريد.
واقعا از صميم قلب ارزو ميكنم هيچ کسى دل شکسته از اينجا نره امسال،
خدايا دل دوستاي پارسال من و هم که اينجا شكست يه جور ديگه شاد کن,
هرکى وىزا ميخواد يه امين بلند بگه.

دایی پیمان ممنون که به ما ۲۰۱۵ایها سر میزنی. ایشالا به زودی خبرای خوبی از طرف شما بشنویم و براتون هورا بکشیم

ايشالا
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: farrokh33 ، fa15 ، behjat ، maryamb ، Iaccept ، bahar101
من فكر كنم بيست مارچ و ١٧ اپريل با هم بشن و بشه يه سوپر كلير كه بولتن هم همين رو نشون داده كه اكثر ويزاي ايراني ها صادر ميشه
20 مارچي و ١٧ اپريلي از اين تاپيك نري بكوب دكمه تشكر رو Smile
(2015-06-12 ساعت 11:59)رضا2015 نوشته:  من فكر كنم بيست مارچ و ١٧ اپريل با هم بشن و بشه يه سوپر كلير كه بولتن هم همين رو نشون داده كه اكثر ويزاي ايراني ها صادر ميشه
20 مارچي و ١٧ اپريلي از اين تاپيك نري بكوب دكمه تشكر رو Smile

و اجازه بدین منم یه پیش بینی منطقی دیگه با اجازه بزرگتر ها انجام بدم
هر کلیرنسی حالا چه انفرادی و چه گروهی باشه به احتمال فراوان باید ظرف هفته آینده باشه
چون سفارت ها باید مشکلات احتمالی گرفتن ویزا رو در نظر بگیرن به استثنا ( ترکیه و ارمنستان)
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، farrokh33 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101 ، satan
مشكلات احتمالي؟ واتس يو مين؟
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، بابراس ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-12 ساعت 11:17)Marmad نوشته:  دوستان تحلیلتون از کیس های مارچ ایروان چیه؟ فکر میکنید کی شروع به کلیر کردن کنند؟
ممنون

من هم مثل شمام. فعلا که هیچکس نمیتونه بگه چه اتفاقی قراره بیوفته. فعلا که همه دارن دونه به دونه کلیر میشن و ما همچنان دست خالی
کیس نامبر : 2015AS3632 تعداد اعضای کیس : 2 نفر- کارنت:دسامبر-تاریخ مصاحبه : 2 مارچ -وضعیت : کلیر
تشکر کنندگان: Marmad ، Iaccept ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان