موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:02)sunn789 نوشته: (2015-06-12 ساعت 14:33)khalilkhah نوشته: دوستان آمارهای ماهانه کلیر به درصد برای هر ماه:
ژانویه: نحوه کلیر شدن: فوریه 19, مارس 38, آوریل 19, می ۶ , جون (تا دهم) 0 درصد.
...
با این حساب یعنی ، برای ژانویه ای ها تا الان 82 درصد کلیر شده اند و 18 درصد مانده اند ؟
یعنی میشه تا آخر این ماه همسرم کلیر شه ؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 16:26 توسط Amir shayan.)
من دلم ميخواهد خانه اى داشته باشم بر دوست
بر درش برگ گلى ميكوبم ~~~ روى آن با قلم سبز بهار
مى نويسم ، خانه دوستى ما اينجاست
تا دگر بار نپرسد سهراب ، خانه دوست كجاست ؟
باسلام خدمت همه دوستان با معرفت و مشتى مهاجرسرا ، ببخشيد كه با تاخير همراه شد.اول ميخواستم ازآقا Radwin
بويژه ، رضا 2015 و آقا Behdad كه بدون هيچ چشمداشتى وقت گرانبها و تجربيات خودشون رو در اختيار همه ما ميگذاشتن و با راهنماييها و پيشبينيها به ما تا رسيدن به مرحله كلير اميد و دلگرمى ميدادن، خيلى خيلى تشكر كنم .
و بعد تشكرى ديگه اول خودم وبعد خانوادم از تك تك دوستانى كه بدون اينكه همديگرو ديده باشيم احساس ميكنيم ساليان
مديديست كه با هم آشنا هستيم و در طول اين مدت انتظار همه بهم صبر و بردبارى رو هديه ميكرديم .
درآخر دعا ميكنم واز خدا ميخوام كه هرچه زودتر كار همه عزيزان روبراه بشه و از بلاتكليفى در بيان و مطمئن هستم امسال همه به اونچه ميخوان ميرسن فقط ممكنه وقتش يكمى اينور اونور بشه چون خدا بهترين زمان رو برامون رقم ميزنه.
به اميد كلير همه دوستان .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:26)Amir shayan نوشته: من دلم ميخواهد خانه اى داشته باشم بردوست
بر درش برگ گلى ميكوبم ~~~ روى آن با قلم سبز بهار
مى نويسم خانه دوستى ما اينجاست
تا دگر بار نپرسد سهراب ، خانه دوست كجاست ؟
باسلام خدمت همه دوستان با معرفت و مشتى مهاجرسرا ، ببخشيد كه با تاخير همراه شد.اول ميخواستم ازآقا Radwin
بويژه ، رضا ۲۰۱۵ و آقا Behdad كه بدون هيچ چشمداشتى وقت گرانبها و تجربيات خودشون رو در اختيار همه ما ميگذاشتن و با راهنماييها و پيشبينيها به ما تا رسيدن به مرحله كلير اميد و دلگرمى ميدادن، خيلى خيلى تشكر كنم .
و بعد تشكرى ديگه اول خودم وبعد خانوادم از تك تك دوستانى كه بدون اينكه همديگرو ديده باشيم احساس ميكنيم ساليان
مديديست كه با هم آشنا هستيم و در طول اين مدت انتظار همه بهم صبر و بردبارى رو هديه ميكرديم .
درآخر دعا ميكنم واز خدا ميخوام كه هرچه زودتر كار همه عزيزان روبراه بشه و از بلاتكليفى در بيان و مطمئن هستم امسال همه به اونچه ميخوان ميرسن فقط ممكنه وقتش يكمى اينور اونور بشه چون خدا بهترين زمان رو برامون رقم ميزنه.
به اميد كلير همه دوستان .
ممنون از پست قشنگتون , امیدوارم که خداوند مهربون با دعای خیر شما , دل همه ی ما منتظرین رو شاد کنه .
2015as9xx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سایت که گفتن توش باید چک کنیم دقیقا کجاشو باید چک کنیم؟ ومعمولا میانگین چقدر باید انتظار بکشیم؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:34)Sunlight66 نوشته: دوستان این سایت که گفتن توش باید چک کنیم دقیقا کجاشو باید چک کنیم؟ ومعمولا میانگین چقدر باید انتظار بکشیم؟
شما کدوم سفارت رفتین ؟
2015as9xx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این درصدهایی که زحمت کشیدین درست کردین امار کلی سایته یا امار بچه های مهاجرسراس فقط؟ این چیزی که نشون میده هرچی جلوتر میره کمتر کلیر میشه درسته ؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:34)Sunlight66 نوشته: دوستان این سایت که گفتن توش باید چک کنیم دقیقا کجاشو باید چک کنیم؟ ومعمولا میانگین چقدر باید انتظار بکشیم؟
دوست عزيز شما به سايت
ceac.state.gov
مراجعه كنيد در قسمت immigrant گزينه آخر رو رو كه وارد بشيد مي تونيد شماره كيس نامبرتون رو به صورت 2015ASxxxx بدون زدن صفر(فقط شماره كيس) وارد كنيد و ببينيد آخرين آپديتون مال چه روزيه. يكم بيشتر با دوستانتون در اين تاپيك همراه باشيد يه سري مسائل رو بيشتر باهاش آشنا مي شيد. به طور مثال: اگر خواستيد بدونيد كه بررسي پروندتون ( يعني همون آپديت شدن كيستون) از آمريكا بوده و يا از سفارت بايد بدونيد كه كيستون در چه ساعتي آپديت شده. اگر به وقت ايران بين ساعت ٨ شب تا ٤ صبح بود بدونيد كه پروندتون از آمريكا بررسي شده در غير اينصورت از ابوظبي كه سفارتتون بوده. سعي كنيد ارسالهاتون به ده تا برسه تا بتونيد امضاء درست كنيد تا دوستان راحت تر راهنماييتون كنند. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
ميانگين انتظار ٣ ماه و بسته به شرايط كيس متفاوت است.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:38)Sunlight66 نوشته: این درصدهایی که زحمت کشیدین درست کردین امار کلی سایته یا امار بچه های مهاجرسراس فقط؟ این چیزی که نشون میده هرچی جلوتر میره کمتر کلیر میشه درسته ؟
خیر فقط آمار ابوظبیه, ولی جواب سوال دومتون بله است, یعنی هرچه جلوتر می رویم (فعلا) روند رو به کاهش است. در واقع بعد از آوریل کفه تراز کلیر کردن به سمت آنکارا رفت ولی نه به این معنی که سریع تر کلیر کرد, بلکه تعداد زیادی که از 5 ماه اول سال مونده بودند را شروع به کلیر کردن کرد.
اصولا سفارتها صرفا براساس درصد پیش نمی روند که مثلا بگوییم سه ماه گذشت حالا نوبت منه, بلکه انجور که ارقام نشون می دهه اگر تعداد مصاحبه شونده در ماه افزایش یابد سفارت overload زده و برای مدتی hang می کند (مانند مارس و آوریل سفارت ابوظبی یا سه ماه اول سال که آنکارا زیاد مصاحبه داشت) همین مسئله در حد شدیدتری در سال قبل رخ داد, یعنی 5 ماه اول خوب بود به مجردی که تعداد مصاحبه شونده در مارس افزایش یافت از کلیر 80 درصد در فوریه به کلیر زیر 10 درصد در مارس و آوریل تا آخر سال رسید.
حالا باید دید تا آخر سال چه می شود (به قول سیمون wait and see), فعلا ماه جون با همه تحرکات خوبش, به رقم ماه قبل نزدیک نشده (ماه قبل حدود 190 نفر کلیر شدند این ماه حدود 50 تا در ده روز که می شود 150 نفر در ماه) با این حساب تا آخر سال حدود 1000 نفر در چک امنیتی می مانند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 15:11)maryamb نوشته: (2015-06-12 ساعت 15:02)sunn789 نوشته: (2015-06-12 ساعت 14:33)khalilkhah نوشته: دوستان آمارهای ماهانه کلیر به درصد برای هر ماه:
ژانویه: نحوه کلیر شدن: فوریه 19, مارس 38, آوریل 19, می ۶ , جون (تا دهم) 0 درصد.
...
با این حساب یعنی ، برای ژانویه ای ها تا الان 82 درصد کلیر شده اند و 18 درصد مانده اند ؟
یعنی میشه تا آخر این ماه همسرم کلیر شه ؟؟
اینها صرفا آماره و حدسیات, به نظر من ژانویه در ابوظبی مانند سه ماه قبلش به سقف ویزا دادن نزدیک می شه, یعنی کسانی می مانند که سفارت میل کمتری به ویزا دادن به آنها دارد ولی آنکارا هنوز فعال است و شما امیدوار باشید که همسرتان نیز ویزا می گیرند.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 17:17 توسط Abdorrezaa.)
دوستانی که کلیر شدند یا در آینده خواهند شد، به روز رسانی مشخصات در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان و منتظرسرا را فراموش نکنند. با سپاس
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر پیشکسوت از ابوظبی و آنکارا کمترین کیس و تاریخ مصاحبه چنده ؟یعنی بیشترین مدت انتظار دوستان رو کی داره؟ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنید.از مدیران آقا رضا آقا رادوین و آقا خلیل و بقیه بزرگواران برای جمع آوری و تحلیل اطلاعات نهایت تشکر و قدردانی دارم.
به امید خوشحالی همه عزیزان تو روزهای نزدیک
2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.