کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ویزاهای مهاجرتی فکر نکنم ار دستور کارشون خارج شده!!!توریستی و غیر مهاجرتی منظورشه!درسته دوستان?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362 ، 2015reza ، bahar101 ، varchandi
دوستان با همه امیدواری ها خواهشا نصفه خالی لیوان را نیز در نظر بگیرید و زندگی عادی خود را انجام دهید. هر چه تقدیر است پیش می آید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، zhila1393 ، bahar101 ، SAAM_60 ، Iaccept ، varchandi ، behzadsh ، ALISHARIFI
(2015-06-13 ساعت 12:20)neda733 نوشته:  ویزاهای مهاجرتی فکر نکنم ار دستور کارشون خارج شده!!!توریستی و غیر مهاجرتی منظورشه!درسته دوستان?!

بعله
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 2015reza ، bahar101 ، mohammad384
(2015-06-13 ساعت 12:18)yesorno نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 11:42)بابراس نوشته:  دوستان سلام
در صفحه سفارت آ م ر ي ك ا به زبان فارسي در ف ي س ب و ك خوندم سفارت ها برنامه ويزاي دانشجويي رو در دستور كار قرار دادن و ويزاهاي غير مهاجرتي و توريستي فعلن از دستور كار خارج شده .
به نظرتون چقدر در روند ادامه كار ما ميتونه تاثير داشته باشه؟
سفارت ابوظبي اگر اشتباه نكنم كلن ويزاهاي مهاجرتي رو بررسي ميكرد و ويزاهاي دانشجويي و غير مهاجرتي رو سفارت دوبي انجام ميداد... آيا درسته اين موضوع ؟اگر درست باشه پس اين موضوع در روند كار سفارت ابوظبي نميتونه فرقي داشته باشه ؟تحليلتون از اين قضيه چيه؟روند كار در اين سه سفارت به چه شكلي ميشه؟

سلام، اگه زحمت بکشین لینکش رو بزارین تا بقیه بخونن که عالیه

سفارت ابوظبی در ورودیش دو ردیف نیمکت گذاشته یک ردیف مخصوص مهاجرتی و ردیف دوم غیر مهاجرتی، باجه های داخل هم به سه رنگ (تابلو ها) و دو بخش مهاجرتی و غیر مهاجرتی و شماره ای که بهتون میده برای کیس مهاجرتی از 600 و غیر مهاجرتی از 300 شروع میشه، پس سفارت هر دو رو بررسی می کنه.

ما خودمون حالمون گرفتس، حالمونو بیشتر نگیر دیگه، این همه بچه ها هورا میکشن پس دارن کارشونو درست انجام میدن طفلکیا.

اینم که تو این سه ماه مونده به آخر لاتاری بیان چنین کاری کنن و کلا مهاجرتی ها رو از دستور کار خارج کنن یکم غیر عاقلانس خدایی!

اصلاً آمارهای دوستانو ببینین تو ماه می و جون پر کارتر شدن. من که به انتظار کلیر خودم نشستم و از کلیر شدن بچه ها لذت می برم Smile

عزیز جان ویزاهای غیر مهاجرتی و توریستی فعلا روندش کند شده نه مهاجرتی
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Iaccept ، varchandi ، ALISHARIFI
لینک خبر رو بزارین لطفاً. تو FB پیداش نکردم !!
تشکر کنندگان:
من الان از شرکت سبز ارزو شنیدم که این مساله مربوط به سیستمهای انکارا میشه نه ابوظبی و ارمنستان!موقت هم هست
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، zhila1393 ، bahar101 ، Iaccept ، behzadsh ، sadri54 ، ALISHARIFI
(2015-06-13 ساعت 13:03)neda733 نوشته:  من الان از شرکت سبز ارزو شنیدم که این مساله مربوط به سیستمهای انکارا میشه نه ابوظبی و ارمنستان!موقت هم هست

مرسي ندا جان. خبر خوبي بود. انشالله آنكارا هم هر چه سريعتر راه بيفته
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: r.bazargan ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
من يه پيشنهاد دارم
هركي موج منفي ايجاد كرد يا فاز منفي داد از رتبه اش كم كنيم Big GrinBig Grin

و صد البته به رتبه اساتيد و ايجاد كنندگان انرژي مثبت و روحيه دهندگان تو اين موقعيت ها افزوده بشه SmileSmileSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-12 ساعت 19:01)Iaccept نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 11:54)رضا۲۰۱۵ نوشته:  من فكر كنم بيست مارچ و ١٧ اپريل با هم بشن و بشه يه سوپر كلير كه بولتن هم همين رو نشون داده

مدیرجون دیگه ۱۹ می ام میزاشتی، حالشو ببریم دیگهBig Grin

ما هم 19 می هستیم که فعلا آخرین آپ دیتمون بوده
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-13 ساعت 13:11)p00ya2001 نوشته:  من يه پيشنهاد دارم
هركي موج منفي ايجاد كرد يا فاز منفي داد از رتبه اش كم كنيم Big GrinBig Grin

نه پويا موافق نيستم. بعضي وقتا دوستان در يه موقعيتي قرار مي گيرن كه اينجا رو تنها جايي مي دونن كه حرفاشونو بزنن. اين شرايط هميشگي نيست. گناه دارن از رتبشون كم كنيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
آرومشون كنيم بهتره[emoji6][emoji6]
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، لیدا59 ، 2015reza ، bahar101 ، SAAM_60 ، Iaccept ، varchandi ، samane1363
(2015-06-10 ساعت 23:40)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:35)لیدا59 نوشته:  با سلام خدمت آقا بهداد . ما بازمانده از فووریه هستیم همسرم fbi چک خورد و الان ما نمیدونیم چقدر دیگه باید صبر کنیم سفارت ارمنستان بودیم یه راهنمایی کنید لطفا

دوست عزیز مقداری از شرایط کیس مثل شرایط تحصیلی.شغلی و نظام وظیفه رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد

معافیت کفالت. فوق دیپلم کامپوتر .شغل هم آزاد . اما علت fbi چک رو نمیدونیم. در ضمن فقط همسرم که کیس اول بودن تو این مدت آپ دیت میشد خبری از آ دیت من نبود و نیست .
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: r.bazargan ، p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 12:18)yesorno نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 11:42)بابراس نوشته:  دوستان سلام
در صفحه سفارت آ م ر ي ك ا به زبان فارسي در ف ي س ب و ك خوندم سفارت ها برنامه ويزاي دانشجويي رو در دستور كار قرار دادن و ويزاهاي غير مهاجرتي و توريستي فعلن از دستور كار خارج شده .
به نظرتون چقدر در روند ادامه كار ما ميتونه تاثير داشته باشه؟
سفارت ابوظبي اگر اشتباه نكنم كلن ويزاهاي مهاجرتي رو بررسي ميكرد و ويزاهاي دانشجويي و غير مهاجرتي رو سفارت دوبي انجام ميداد... آيا درسته اين موضوع ؟اگر درست باشه پس اين موضوع در روند كار سفارت ابوظبي نميتونه فرقي داشته باشه ؟تحليلتون از اين قضيه چيه؟روند كار در اين سه سفارت به چه شكلي ميشه؟

سلام، اگه زحمت بکشین لینکش رو بزارین تا بقیه بخونن که عالیه

سفارت ابوظبی در ورودیش دو ردیف نیمکت گذاشته یک ردیف مخصوص مهاجرتی و ردیف دوم غیر مهاجرتی، باجه های داخل هم به سه رنگ (تابلو ها) و دو بخش مهاجرتی و غیر مهاجرتی و شماره ای که بهتون میده برای کیس مهاجرتی از 600 و غیر مهاجرتی از 300 شروع میشه، پس سفارت هر دو رو بررسی می کنه.

ما خودمون حالمون گرفتس، حالمونو بیشتر نگیر دیگه، این همه بچه ها هورا میکشن پس دارن کارشونو درست انجام میدن طفلکیا.

اینم که تو این سه ماه مونده به آخر لاتاری بیان چنین کاری کنن و کلا مهاجرتی ها رو از دستور کار خارج کنن یکم غیر عاقلانس خدایی!

اصلاً آمارهای دوستانو ببینین تو ماه می و جون پر کارتر شدن. من که به انتظار کلیر خودم نشستم و از کلیر شدن بچه ها لذت می برم Smile

دوست خوبم اين چيزي كه نوشتم عيناً چيزيه كه اونجا اونجا نوشته بود يا لااقل برداشت من از اون ،اين بود
از طرف ديگه ،من نگفتم پرسه ويزا مهاجرتي كه ما ها شاملش ميشيم از دستور كار خارج شده ....بلكه دقيقن برعكس يعني ويزاهاي مهاجرتي(مثل ويزاي لاتاري)+ويزاهاي دانشجويي در اولويت قرار گرفتن
يعني به نظر خود من بايد وضعيت با سرعت بالاتري پيگيري بشه...Big Grin
من درخواستم اين بود كه دوستان در مورد اين موضوع بيان اظهار نظر كنن بالاخره نظرات همو بدونيم بد نيست... اينكه اين خبر بده يا خوبه يا اصلن ربطي به ما نداشته باشه اين يه برداشت شخصيه....همين و بس.
من در درجه اول خواستم اطلاع رساني كنم در درجه دوم خواستم نظر دوستان رو بدونيمWink

(2015-06-13 ساعت 12:20)neda733 نوشته:  ویزاهای مهاجرتی فکر نکنم ار دستور کارشون خارج شده!!!توریستی و غیر مهاجرتی منظورشه!درسته دوستان?!

دقيقن
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: ariana80 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
به نظرتون ایمیل پیگیری بزنم؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 13:41)Marmad نوشته:  به نظرتون ایمیل پیگیری بزنم؟

اگر نقص مدرکی داشتید و میخواهید مطمئن بشید که به دستشون رسیده یا مواردی شبیه به این، حتما ایمیل پیگیری بزنید وگرنه ایمیل پیگیری کوچکترین تاثیری در پیشرفت کار نداره. به نظر من که یک اوپراتور اونجا نشسته و وقتی ایمیل پیگیری ما به دستش میرسه عین ماها که سایت سیس رو چک میکنیم، چک میکنه و میبینه که تو وضعیت AP هستیم، یک متن تمپلیت رو در جواب ایمیل ما ریپلای میکنه و نهایتا پرونده رو آپدیت میکنه. صرفا همین.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
تشکر کنندگان: r.bazargan ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-13 ساعت 13:41)Marmad نوشته:  به نظرتون ایمیل پیگیری بزنم؟

با آپديتهايي كه داشتيد انشالله همين روزا كلير مي شيد. اين نظر منه. لطفاً نظر ديگر دوستان رو هم جويا شيد. موفق باشيد

تشکر کنندگان: r.bazargan ، Marmad ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان