کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
کلی امروز دپرس شدم ... خدا کنه همینطور باشه که دوستان میگن و این قضیه شامل ویزای مهاجرتی نباشه

و برنامه پارسال و تکرار نکنن. ما نصف و نیمه ویزا گرفته ها واقعا واسمون سخته Rolleyes
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، maryamb ، p00ya2001 ، bahar101 ، satan ، Iaccept
دوستان ، عزيزان و سروران
اطلاع رساني در خصوص اخبار و اطلاعاتي كه در رابطه با پروسه كليري و روند بررسي پرونده هاي لاتاري باشه در اين تاپيك ميتونه بسيار مفيد باشه
به طور مثال به خاطر اينكه دوستان ناراحت و مشوش نشن خبر تاخير در صدور ويزا و الصاق آن به پاسپورت ،كه چند روز پيش اطلاع رساني شد رو اينجا مطرح نكنيم به نظر جالب و منطقي نمياد .ديدن نيمه پر ليوان خيلي خيلي مهمه و در اين موقعيت كه همه ما منتظريم و اين پروسه با اعصاب و روان ما در حال بازي كردنه از اهميت دوچندان برخورداره ولي در هر موقعيت هر انساني بايد بتونه حداقل با بينش بالا و هوشياري كامل همه چيزو بسنجه و درك كنه تا ادامه مسير راحتر قدم برداره...
البته بيان كردن حدس و گمان همراه با نااميدي يا آوردن خبرهاي كذب بحث جدايي داره و خود من نيز با شما موافقم كه بايد با هركسي كه در اين رابطه چيزي رو مطرح ميكنه برخورد شود (رتبه كم كنيم)ولي ذكر خبر يا اخباري كه منبع اون ذكر شده و ميشه پيگيري كرد و در خصوص عنوان تاپيك است و به بچه هاي اين تاپيك كمك ميكنه بسيار به جاست هر چند ممكنه خوشايند يا ناخوشايند باشه .
ببخشيد كه يكم طولاني شد انشالله هرچه سريعتر هممون به آرزوهاي قشنگمون برسيم
بازمانده لاتاري 2015
سلام بچه ها میشه کیس منم تحلیل کنید کمی نگرانمSad
مصاحبمون پونزده مارچ نه شغل حساس نه تحصیلات حساس داریم سربازس س بودمو
اخرین اپدیتم مال چند روز بعد مصاحبه ست....کم کم داره سه ماه میشهSad
تشکر کنندگان: r.bazargan ، p00ya2001 ، bahar101
من نفهمیدم الان بهم رتبه می دید یا از رتبم کم میکنید!!!!!خخخخخ
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2015-06-13 ساعت 13:57)بابراس نوشته:  دوستان ، عزيزان و سروران
اطلاع رساني در خصوص اخبار و اطلاعاتي كه در رابطه با پروسه كليري و روند بررسي پرونده هاي لاتاري باشه در اين تاپيك ميتونه بسيار مفيد باشه
به طور مثال به خاطر اينكه دوستان ناراحت و مشوش نشن خبر تاخير در صدور ويزا و الصاق آن به پاسپورت ،كه چند روز پيش اطلاع رساني شد رو اينجا مطرح نكنيم به نظر جالب و منطقي نمياد .ديدن نيمه پر ليوان خيلي خيلي مهمه و در اين موقعيت كه همه ما منتظريم و اين پروسه با اعصاب و روان ما در حال بازي كردنه از اهميت دوچندان برخورداره ولي در هر موقعيت هر انساني بايد بتونه حداقل با بينش بالا و هوشياري كامل همه چيزو بسنجه و درك كنه تا ادامه مسير راحتر قدم برداره...
البته بيان كردن حدس و گمان همراه با نااميدي يا آوردن خبرهاي كذب بحث جدايي داره و خود من نيز با شما موافقم كه بايد با هركسي كه در اين رابطه چيزي رو مطرح ميكنه برخورد شود (رتبه كم كنيم)ولي ذكر خبر يا اخباري كه منبع اون ذكر شده و ميشه پيگيري كرد و در خصوص عنوان تاپيك است و به بچه هاي اين تاپيك كمك ميكنه بسيار به جاست هر چند ممكنه خوشايند يا ناخوشايند باشه .
ببخشيد كه يكم طولاني شد انشالله هرچه سريعتر هممون به آرزوهاي قشنگمون برسيم

بابراس عزيز. من ازت ممنونم كه خبر رو مطرح كرديد. به نظر من كه شما در خبر اعلام شده نظر شخصي نداده بوديد و فقط خبر رو مطرح كرديد. اما اگر هم نظر شخصيتون رو مي داديد هم مشكلي نداره. به هر حال همه اينجا دور هم جمع شديم كه نظراتمونو عنوان كنيم و به يه نتيجه واحد برسيم. آزادي بيانه آقا. آزادي بيان. منتظر خبرهاي بعديت هم هستيم و از بابت فعاليتت هم من به نوبه خود، ازت ممنونم[emoji4][emoji4]

(2015-06-13 ساعت 14:00)neda733 نوشته:  من نفهمیدم الان بهم رتبه می دید یا از رتبم کم میکنید!!!!!خخخخخ

اومدم رتبه بدم بهتون ديدم قبلاً داده بودم. واسه اينكه تنوعي بشه ازتون كم كردم[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] شوخي كردم رتبه ناقابل رو كسي پس نمي گيره
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: r.bazargan ، بابراس ، p00ya2001 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-13 ساعت 13:13)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 13:11)p00ya2001 نوشته:  من يه پيشنهاد دارم
هركي موج منفي ايجاد كرد يا فاز منفي داد از رتبه اش كم كنيم Big GrinBig Grin

نه پويا موافق نيستم. بعضي وقتا دوستان در يه موقعيتي قرار مي گيرن كه اينجا رو تنها جايي مي دونن كه حرفاشونو بزنن. اين شرايط هميشگي نيست. گناه دارن از رتبشون كم كنيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
آرومشون كنيم بهتره[emoji6][emoji6]
منم با امین همسایه خوبم موافقم بعضی از دوستان نمیخوان موج منفی بدن فقط اطلاع رسانی میکنند به هر حال باید از خبرهای ناخوشایند هم باید باخبر باشیم کاریش نمیشه کرد.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
دوستانی که به آنکارا ایمیل پیگیری زده اند، آیا بعد از دریافت جواب تکراری اونها، تنها فرد اصلی کیس آپدیت شد یا کل افراد کیس؟ برا ما همه افراد آپدیت شدند در سایت سیس، برا دوستان دیگه هم همینطور بوده؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 14:19)kingaram نوشته:  دوستانی که به آنکارا ایمیل پیگیری زده اند، آیا بعد از دریافت جواب تکراری اونها، تنها فرد اصلی کیس آپدیت شد یا کل افراد کیس؟ برا ما همه افراد آپدیت شدند در سایت سیس، برا دوستان دیگه هم همینطور بوده؟
همه افراد اپدیت میشن.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: kingaram ، zohreh-gh ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101
امروز به دلیل تعطیلی سفارت خونه ها نمیشه گفت این خبر صحت داره یا خیر
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
سلام دوستان امروز بعد از مدت زیادی اومدم مهاجرسرا اوضاع کلیر های امسال چطوره. کارهاتون چطور پیش میره تعداد صفحات که کمه تو این تاپیک پارسال به 1500 بیشتر رسیده بود امیدوارم موفق باشید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: bahar101 ، Iaccept ، حاجی واشنگتن
(2015-06-13 ساعت 14:37)abbas09 نوشته:  سلام دوستان امروز بعد از مدت زیادی اومدم مهاجرسرا اوضاع کلیر های امسال چطوره. کارهاتون چطور پیش میره تعداد صفحات که کمه تو این تاپیک پارسال به 1500 بیشتر رسیده بود امیدوارم موفق باشید

خوش اومدي عباس جان.
امسال فعلاً اوضاعمون اينجوريه[emoji3][emoji45][emoji3][emoji45][emoji3][emoji45][emoji3][emoji45][emoji3][emoji45]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، رشید ، Memolk ، بابراس ، bahar101 ، maryamb ، Iaccept ، samane1363 ، tandis_n_m ، 2015reza ، a.farzad
(2015-06-13 ساعت 13:52)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 13:41)Marmad نوشته:  به نظرتون ایمیل پیگیری بزنم؟

با آپديتهايي كه داشتيد انشالله همين روزا كلير مي شيد. اين نظر منه. لطفاً نظر ديگر دوستان رو هم جويا شيد. موفق باشيد

ممنونم از پاسختون؛ پس تا آخر هفته آینده صبر میکنم Smile ایشالا که پیش بینی شما درست باشه و همسر من هم زودتر کلیر بشن
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
مرسی از لطفت بازم خوبه اینجوریه یه چیزی که هست تو این پروسه هیچی برنامه ریزی خاصی نداره و هر لحضه ممکنه اتفاقهای خیلی خوب بیوفته یا برعکس من پیشنهادم به شما دوستای گلم اینه که کلا این دوران رو بی خیالی طی کنید که خدایی نکرده اذیت نشید و سعی کنید از برنامه های روتینتون به هیچ وجهه خارج نشید اگر هم که ویزا گرفتید که خوب عالیه. نزارید که اونها با این برنامه هاشون با زندگی شما بازی کنن شما سعی کنید از اونها زرنگ تر باشید و خدایی نکرده چیزی از دست ندید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: Marmad ، damavand2015 ، satan ، Memolk ، p00ya2001 ، bahar101 ، SAAM_60 ، Shahram914 ، behzadsh ، smhh7441
(2015-06-13 ساعت 11:39)afshin.as نوشته:  سلام بزرگواران
من ۵ شنبه اومدم ترکیه مستقیم رفتم سفارت پاس و دادم دقیقا ساعت ۱۰.45 بود تا امروز که خبری نشده به نظرتون امروز برم ptt یا منتظر ایمیل بمونم البته ptt من شنبه بازه
سلام برید سفارت و پیگیر شید احتمالا تاریخ بهتون میدن اگر مشکل تو صدور ویزا باشه و بیشر از دو هفته طول بکشه هزینه هتل و اقامت شما زیاد خواهد شد. پاسپورت رو بگیرید و ازشون زمان جدید بخواهید که کی دوباره پاس رو بدین.
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، satan ، laleht ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، حاجی واشنگتن
اول لازم میدونم برای بعضی از کلمات مترادف ملموس تری رو براتون معرفی کنم:
۱- کلیر خوردن یا رفتن تو مراحل اداری = به کما رفتن
۲-آمدن جواب کلیر = به هوش آمدن و رفتن تو بخش
۳- کلیر خوردن در ماههای آخر = مرگ مغزی شدن. چون احتمال به هوش اومدن خیلی کمه و فقط باید دعا کرد. ویا اعضای بدن (فتوکپی فرمهایی که تا حالا پر کردی) رو به نیازمندان اهدا کردن.
۴-آمدن جواب کلیر در ماههای آخر = معجزه
اینو در پست های قبلی دیدم گفتم بذارم یه کم از این حال و احوال بیاین بیرون
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان