موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دست از این بچه بازیا بردارین . یعنی چی رتبه کم کنیم . مگه دوستانی که تا حالا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن هیچگاه منتی سر دوستان گذاشتن که حالا مورد کم لطفی قرار بگیرن . بنده بعنوان یه ۲۰۱۶ ای دست تک تکشونو میبوسم و از اینکه بی شائبه اطلاعاتشونو دراختیار دیگران قرار میدن ازشون سپاسگذارم . بیخودی تو مواقع کم امیدی (نمیگم ناامیدی) نمکدونو نشکنیم . ازتون خواهش میکنم .................
[/quote]
دوست من
هرچند نوشتار لحن نداره ولی به طرز واضحی پویا خواست شوخی کنه و به همه انرژی بده
این کاملا تابلوعه
البته می دونم دوستان در شرایط متفاوت برداشت های متفاوتی دارن
شما هم از این الفاظ زیباتون استفاده نکنین لطفا"
[/quote]
آقا اصلا یک پیشنهاد خیلی عالی هرکی فاز منفی داد به من رتبه بدین خودم میدونم چیکارش کنم. هر کی هم فاز مثبت داد باز به من رتبه بدین چون اصلا رادوین فاز مثبتم اونوقت تمام مشکلات حلّه و در ضمن مشکلی هم ندارید که به کی رتبه بدین به کی ندین، از کی کم کنین. خداییش فکرو حال کردین؟؟؟؟ در ضمن من از همه پرروترم چون دوماه و اندیه ویزامو گرفتم ولی باز نمیرم
البته خیالتون راحت باشه میرم ولی وقتی این 17 آپریلیها و 20 مارچیها را ترخیص کردم. منتظر خبرای خوش باشید. و یک چیز مهمتر اینکه اینجا را پرسپولیسی استقلالی نکنین چون اونوقت بحث کلیرنس میشه بحث جانبی همه باید مارادونا را ول کنن بچسبن به غضنفر
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:45)f1975 نوشته: (2015-06-13 ساعت 17:10)yesorno نوشته: (2015-06-13 ساعت 16:39)saman98 نوشته: دوستان این اپدیت سایت چیه ؟
چند نوع اپدیت داریم به غیر از ceac جای دیگه هم اپ میشیم ؟
آره دوست خوبم، هم سیس و هم سفارت ها سایت خاص خودشون رو دارن که اطلاعات شما در اونا آپدیت میشه.
من یه توضیح مختصری تو سفرنامم دادم. دوست داشتی 22 صفحه هستش و نکات بدی داخلش نیست بخونش.
بچه ها ماشالا اینقدر بخیلن، رتبه که نمیدن هیچی تشکرم نمی کنن. حالا بخوان رتبه منو کم کنن که تموم میشم! 
دوستان میشه کمک کنید من آپدیت سایت ارمنستان رو پیدا نکردم
دوست عزیز سایت ارمنستان تاریخ اپدیت مشابه با سایت انکارا یا ابوظبی نداره و هر وقت کسی کلیر شد کیس نامبرش تو سایت اضافه میشه در ضمن ارمنستان ایمیل کلیر هم نمیفرسته
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
اشتباه نکنید دوستان. اتفاقآ ارمنستان هم ایمیل کلییر میفرستن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-14 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-14 ساعت 01:35 توسط Shahriar olad.)
(2015-06-14 ساعت 01:24)m.ghoreishi نوشته: اشتباه نکنید دوستان. اتفاقآ ارمنستان هم ایمیل کلییر میفرستن
بجز یک مورد من مورد دیگه ای ندیدم
علت اینکه ایمیل نمیده هم اینه که بلافاصله کیس نامبر رو در سایت اعلام میکنه ولی دو سفارت دیگه چون ممکنه مدت طولانی سایت رو اپدیت نکنن بهمین دلیل به فرد کلیر شده ایمیل میزنن
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 01:31)Shahriar olad نوشته: (2015-06-14 ساعت 01:24)m.ghoreishi نوشته: اشتباه نکنید دوستان. اتفاقآ ارمنستان هم ایمیل کلییر میفرستن
علت اینکه ایمیل نمیده هم اینه که بلافاصله کیس نامبر رو در سایت اعلام میکنه ولی دو سفارت دیگه چون ممکنه مدت طولانی سایت رو اپدیت نکنن بهمین دلیل به فرد کلیر شده ایمیل میزنن
شما ندیدین که دلیل نمیشه. دوستان کلییر شده از ایروان میتونن امار بدن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 22:37)رضا2015 نوشته: aghaman تو هم ١٧ ام اي
بله
17 آپریل
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
صبح همگی بخیر
دوستان من ارمنستان هستم و فردا واسه تمدید مدیکالم میرم، دکتر هم گفته سعی میکنه تا پس فردا ظهر بهم جواباروبده ، که بتونم ببرم سفارت.
کسی میدونه ارمنستان کجا وچه جوری مدرک و جلودرب تحویل میگیره ؟ پاکت دارن یا باید بگیرم ؟ جلو درب بیرون یا اون در داخلیه که گیت داره ؟
بعدشم این قضیه صدور ویزا به ما هم میخوره ؟
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 01:52)m.ghoreishi نوشته: (2015-06-14 ساعت 01:31)Shahriar olad نوشته: (2015-06-14 ساعت 01:24)m.ghoreishi نوشته: اشتباه نکنید دوستان. اتفاقآ ارمنستان هم ایمیل کلییر میفرستن
شما ندیدین که دلیل نمیشه. دوستان کلییر شده از ایروان میتونن امار بدن
دوستان، واسه من هم ایمیلی نیومد، فقط شمارم تو سایت اعلام شد و الانم ایروان هستم .
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خواستم بگم امروز و فردا رو كاملا استراحت كنين ، تمدد اعصاب كنين و پر انرژي آماده باشين واسه دوشنبه شب كه اخبار شيرين از آپديت ها و كليرنس سرازير خواهند شد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 06:47)amirgharibi نوشته: سلام
صبح همگی بخیر
دوستان من ارمنستان هستم و فردا واسه تمدید مدیکالم میرم، دکتر هم گفته سعی میکنه تا پس فردا ظهر بهم جواباروبده ، که بتونم ببرم سفارت.
کسی میدونه ارمنستان کجا وچه جوری مدرک و جلودرب تحویل میگیره ؟ پاکت دارن یا باید بگیرم ؟ جلو درب بیرون یا اون در داخلیه که گیت داره ؟
بعدشم این قضیه صدور ویزا به ما هم میخوره ؟
سلام من برای نقص مدرک فردای مصاحبه رفتم . تا اونجایی که وسایل اضافی رو مثل مویایل و غیره ... از شما میگیرن ،اجازه میدن داخل شوید . بعدش یه کاور به شما تحویلمیدن و مدارک رو داخل اون میزارید و شماره کسی نامبر و شماره تلفن و ایمیل خودتون رو برچسب نوشته و داخل کاور قرار میدید. بعد هم کل کاور رو تو یه باکس میزارید. به احتمال زیاد برای گرفتن میزا هم همین جوریه . چون خانومه که کاور به من داد فکر کرد من برای میزا اومدم . امید وارم کمکتون کرده باشه
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:21)saman98 نوشته: (2015-06-13 ساعت 17:10)yesorno نوشته: (2015-06-13 ساعت 16:39)saman98 نوشته: دوستان این اپدیت سایت چیه ؟
چند نوع اپدیت داریم به غیر از ceac جای دیگه هم اپ میشیم ؟
آره دوست خوبم، هم سیس و هم سفارت ها سایت خاص خودشون رو دارن که اطلاعات شما در اونا آپدیت میشه.
من یه توضیح مختصری تو سفرنامم دادم. دوست داشتی 22 صفحه هستش و نکات بدی داخلش نیست بخونش.
بچه ها ماشالا اینقدر بخیلن، رتبه که نمیدن هیچی تشکرم نمی کنن. حالا بخوان رتبه منو کم کنن که تموم میشم! 
ممنون از شما دوست عزیز !
اولین رتبه رو گرفتم هووررا
در این لینک
http://turkey.usembassy.gov//iv_status_check.html
وقتی کیس نامبر رو میزنم چند روز پیش در قسمت Website Updated مینوشت 27 می الان شده 11 جون الان من اپدیت شدم ؟
سلام البته این روشی که دوست غزیزمون نوشته تو سفارت ارمنستان جواب نمیده . یعنی تو سفارت ارمنستا شما عبارت IV STATUS CHECK که باید کیس نامبر رو وارد کنید وجود نداره . و تنها راه پیگیری آپ دیت ها از طریق سیس هست ولاغیر . . وا کنترل کردن 2 یا سه بار سایت سیس در روز شما میتونید متوجه بشید که آپ از کجا صادر شده . از USA یا سفارت ارمنستان . اقابل توجه بچه هاب ارمنستان که خیلی تو این تاپیک کم هستن . نمیدونم خوبه یا بد ا. خدا میدونه
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
منم پنج شنبه دوباره ایمیل پیگیری فرستادم ولی تا حالا آپ نشدم دیگه با ایمیلم آپ نمیکنن ابوظبی خوابه
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 00:30)SAMBAR نوشته: دوستان من اینقدر ایمیل پیگیری فرستادم که دیوونشون کردم دفعه اخر که ایمیل زدم اپدیتم هم نکردن:-):-):-!:-!
به همچنین
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم