کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان Smile
بحث آپدیت 17 April شد. نفهمیدم موضوع چیه :-/ کسایی که 17 آپریل آخرین آپدیتشون بوده اتفاقی براشون افتاده؟ من 8 آپریل مصاحبم بود. آخرین آپدیتم 17 آپریل بود. یک هفته پیش یه ایمیل زدم که وضعیتمو پرسجو کنم. یک آپدیت خوذد 3 ژوئن، که البته برای ایمیلم بود. به نظر شما طبیعیه؟
تشکر کنندگان:
علی جان شرایط کیس ات چیه؟
سوال های افیسر چی بود؟ چیزی رو پیچوندی یا نه؟
تشکر کنندگان: farrokh33
دوستان اخرین فرصتی که میشه برای ورود به امریکا تعیین کرد چه مدت تا تاریخ باطل شدن ویزا خواهد بود ، خوب ماجرا اینه که خانواده ویزا گرفته اند و الان نزدیک باطل شدن ویزاشون شده ،و ما تا اینجا دوبار بلیط رو تغییر دادم ، در حال حاظر تا 15 روز قبل از باطل شدن ویزا بلیط رو گرفته ام که میشه هفته اینده و هنوز ویزای من نیومده ، خوب سخته خانواده تنها بروند و به امید خدا میخوام تا اخرین زمانی که دچار مشکل نشوند fلیط رو عقب بیندارم ، یعنی اگر تا 5 روز قبل از بباطل شدن ویزا بلیط بگیریم ه مشکل ببر نمیخوریم ؟ لطفاً اگر مطمئن هستید بفرمایید ، خوب ببخشید با حدث و گمان نمیشه تعیین کرد ، از راهنمایی متشکر
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: farrokh33 ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-13 ساعت 20:14)sunn789 نوشته:  دوستان اخرین فرصتی که میشه برای ورود به آمریکا تعیین کرد چه مدت تا تاریخ باطل شدن ویزا خواهد بود ، خوب ماجرا اینه که خانواده ویزا گرفته اند و الان نزدیک باطل شدن ویزاشون شده ،و ما تا اینجا دوبار بلیط رو تغییر دادم ، در حال حاظر تا 15 روز قبل از باطل شدن ویزا بلیط رو گرفته ام که میشه هفته اینده و هنوز ویزای من نیومده ، خوب سخته خانواده تنها بروند و به امید خدا میخوام تا اخرین زمانی که دچار مشکل نشوند fلیط رو عقب بیندارم ، یعنی اگر تا ۵ روز قبل از بباطل شدن ویزا بلیط بگیریم ه مشکل ببر نمیخوریم ؟ لطفاً اگر مطمئن هستید بفرمایید ، خوب ببخشید با حدث و گمان نمیشه تعیین کرد ، از راهنمایی متشکر
سلام دوست عزیز به نظر من همون 15 روز قبل از ابطال ویزا خانواده به سلامتی برن آمریکا وشما به این زودی ها به اونها ملحق میشید .نباید ریسک کرد چون اتفاقات پیش بینی نشده رو درنظر بگیریدمثلا اعتصاب ایر لاین ها سابقه داره وهمچنین کنسلی پروازها بهر دلیل مثلا ت ر و ر ی س ت ی .من اگر جای شما بودم لحظه ای درنگ نمیکردم و جای پام رو با فرستادن خانواده به اونجا محکم میکردم .شاد باشید
تشکر کنندگان: samane1363 ، sunn789 ، bahar101 ، laleht ، nora-nora ، پرسپولیس6 ، m.ghoreishi
(2015-06-13 ساعت 20:10)رضا2015 نوشته:  علی جان شرایط کیس ات چیه؟

سلام رضا جان.
نه چیزی رو نپیچوندم. اتفاقا سعی کردم درست جواب بدم. من و خانمم 31 سالمونه. ابوظبی مصاحبه شدم. آفیسر سوالای خاصی نپرسید.
چند وقته ازدواج کردین؟ 1 سال
مدرک تحصیلی؟ لیسانس نرم افزار کامپیوتر
کارت چیه؟ تو شرکت خصوصی کار می کنم
کجا سربازی رفتی؟ سپاه یا ارتش؟ نیرو هوایی ارتش
تو سربازی چیکار میکردی؟ تو تعاونی مصرفی به بازنشسته ها جنس قسطی میفروختیم Tongue
از خانمم شاغله یا نه؟ که نیست
مدرک تحصیلی؟ دانشجو فوق لیسانس فرش دانشگاه هنر تهران

گفت که برای چی می خوایین بیاین آمریکا؟
گفتم میخوام بیام آمریکا که یه زندگی بهتری رو شروع کنم. ادامه تحصیل بدم، کار خوب پیدا کنم، پیشرفت کنم....
هیمنا رو گفتم، مدارکمون هم کامل بود، گفت برید 2-3 ماه دیگه این سایت رو چک کنید :-/ من عموم رو اسپانسر معرفی کردم، فکر می کردم که قضیه سریعتر پیش بره، ولی بنظر میرسه که اینطور نیست.

راستی، این جریان CV چیه؟ بغضی دوستان تاریخ ارسال CV توی مراحلشون ذکر کرده بودن. من متوجه نشدم چی هست؟ Sad
تشکر کنندگان: بابراس
(2015-06-13 ساعت 20:29)Ali Kashanian نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 20:10)رضا۲۰۱۵ نوشته:  علی جان شرایط کیس ات چیه؟

سلام رضا جان.
نه چیزی رو نپیچوندم. اتفاقا سعی کردم درست جواب بدم. من و خانمم 31 سالمونه. ابوظبی مصاحبه شدم. آفیسر سوالای خاصی نپرسید.
چند وقته ازدواج کردین؟ ۱ سال
تو سربازی چیکار میکردی؟ تو تعاونی مصرفی به بازنشسته ها جنس قسطی میفروختیم Tongue

گفتم میخوام بیام آمریکا که یه زندگی بهتری رو شروع کنم. ادامه تحصیل بدم، کار خوب پیدا کنم، پیشرفت کنم....
هیمنا رو گفتم، مدارکمون هم کامل بود، گفت برید ۲-۳ ماه دیگه این سایت رو چک کنید :-/ من عموم رو اسپانسر معرفی کردم، فکر می کردم که قضیه سریعتر پیش بره، ولی بنظر میرسه که اینطور نیست.

راستی، این جریان CV چیه؟ بغضی دوستان تاریخ ارسال CV توی مراحلشون ذکر کرده بودن. من متوجه نشدم چی هست؟ Sad
CV همان رزومه است که اگر افیسر لازم بود به شما میگفت براشون بنویسین و تحویل بدین و یا از طریق ایمیل به شما اطلاع میدادند تا تحویل دهید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، بابراس
سلام دوستان
ما امروز رفتيم برأي رفتن به آنكارا بليط وهتل گرفتيم برأي روز سه شنبه اما با اين پيغامي كه توي travel زده خيلي ناراحتيم آيا اين ممكنه كه برأي مدت چند روز هيچ ويزايي صادر نشه حتي برأي كساني كه ايميل فرستان نمي دونيم چكاركنيم يعني ممكنه اين قضيه طولاني بشه ؟ لطفا مارو راهنمايي كنيد .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 13:25)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:40)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:35)لیدا59 نوشته:  با سلام خدمت آقا بهداد . ما بازمانده از فووریه هستیم همسرم fbi چک خورد و الان ما نمیدونیم چقدر دیگه باید صبر کنیم سفارت ارمنستان بودیم یه راهنمایی کنید لطفا

دوست عزیز مقداری از شرایط کیس مثل شرایط تحصیلی.شغلی و نظام وظیفه رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد

معافیت کفالت. فوق دیپلم کامپوتر .شغل هم آزاد . اما علت fbi چک رو نمیدونیم. در ضمن فقط همسرم که کیس اول بودن تو این مدت آپ دیت میشد خبری از آپ دیت من نبود و نیست .
درود بر شما
من یه سوال دیگه هم برام پیش اومده . امکان داره با کیس حدود 700 ویزا گیرمون نیاد؟ ویزا تمام شه ؟ و ما کلییر نشده باشیم؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 21:01)Amir shayan نوشته:  سلام دوستان
ما امروز رفتيم برأي رفتن به آنكارا بليط وهتل گرفتيم برأي روز سه شنبه اما با اين پيغامي كه توي travel زده خيلي ناراحتيم آيا اين ممكنه كه برأي مدت چند روز هيچ ويزايي صادر نشه حتي برأي كساني كه ايميل فرستان نمي دونيم چكاركنيم يعني ممكنه اين قضيه طولاني بشه ؟ لطفا مارو راهنمايي كنيد .
دوست گرامی بهتره یه تماس تلفنی داشته باشید تا با خاطری اسوده تر حرکت کنید . پیروز باشید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: بابراس
بعد از نهم june کسی هست کلیر شده باشه?
تشکر کنندگان:

سلام رضا جان.

هیمنا رو گفتم، مدارکمون هم کامل بود، گفت برید ۲-۳ ماه دیگه این سایت رو چک کنید :-/ من عموم رو اسپانسر معرفی کردم، فکر می کردم که قضیه سریعتر پیش بره، ولی بنظر میرسه که اینطور نیست.

خوب خيالم راحت شد كيس هاي ١٧ اپريلي حساس نباشن
خوب بنظرم دوستان ١٧ اپريلي منتظر كلير باشن ديگه تو اين دوماه بايد كلير بشن Smile
تشکر کنندگان: بابراس ، p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 22:19)رضا2015 نوشته:  

سلام رضا جان.

خوب خيالم راحت شد كيس هاي ١٧ اپريلي حساس نباشن
خوب بنظرم دوستان ١٧ اپريلي منتظر كلير باشن ديگه تو اين دوماه بايد كلير بشن Smile

تو اين دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا اذيت نننننننننكن. پس ١٩ مي حتماً ٦ ماه ديگه. آره؟؟؟[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji16][emoji16][emoji16]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 21:13)zohreh-gh نوشته:  
دوست گرامی بهتره یه تماس تلفنی داشته باشید تا با خاطری اسوده تر حرکت کنید . پیروز باشید.

تماس چي؟ اقا ويزا صادر ميكنيد ما بيايم؟ :دي
شما تشريف ببريد مصاحبه اوكي شدين افيسر ميگه ويزاتون تاييد شده منتظر باشين سيستم اوكي شد بهتون ميگيم تشريف بيارين
تشکر کنندگان: laleht ، بابراس ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 22:21)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 21:13)zohreh-gh نوشته:  

تماس چي؟ اقا ويزا صادر ميكنيد ما بيايم؟ :دي
شما تشريف ببريد مصاحبه اوكي شدين افيسر ميگه ويزاتون تاييد شده منتظر باشين سيستم اوكي شد بهتون ميگيم تشريف بيارين

اگه اشتباه نكنم امير جان كلير شدن و براي دريافت ويزا دارن مي رن تركيه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، HERMES7 ، پرسپولیس6 ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101
دوستان پسطبق گفته شرکت سبز ارزو،فقط مشکل واسه انکاراست?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان