کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان منتظر
بعد از چند وقت كه درگير كارهاي رفتن بودم به ياد گذشته ها سري به اين تايپيك زدم و چقدر خوبه كه شما رو اينقدر شاد و سرحال ميبينم Wink
درست وقتي فكرش رو نميكنيد اين انتظار به پايان ميرسه و بعد بايد مثل فرفره بدويد دنبال كارهاي رفتنتونBig GrinWinkTongue، دعا كنيد سفر چند روز بعد ما هم به خير و خوشي انجام شه منم از صميم قلب براي كلير شدن همتون به ويژه كيسهايي كه نصفه ويزا گرفتن دعا ميكنم Rolleyes
همينطور شاد و پرانرژي بمونيد Big Grin
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
(2015-06-14 ساعت 22:34)tyrex نوشته:  چرا كسي جوابمو نميده ، خواهشن بگين امسال كدوم سفارت بهتر كلير كرده ؟ ايا فرقي داشته اصلا؟؟؟؟يا دست سفارت نيست ؟؟؟؟
سلام به نظر من آیتم انتخاب سفارت به خودتون ربط داره . هزینه ای که میخواهید بکنید . شرایط مالی و اینجور چیز ها . ولی در کل همه سفارت ها در کل یه جورن . مثلا ارمنستان کمتر ثبت نام میکنن . و سرش خلوت تره به طوری که بعضی وقت ها از سفارت های دیگه هم برای ارمنستان کیس نامبر ارسال میکنن و روز اول تو ابوظبی یا انکارا ثبت نام میکنن ولی در اخر ارمنستان مصاحبه میشن . مدیکال تو ارمنستان راحتره - ارسال مدارک با پست مثل انکارا نداره . این ها رو میگم بخاطر اینکه سفارت من ارمنستان هست . در اخر به سلیقه خودتون و شرایط مالی ربط داره
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، behjat ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 08:14)Mahboy نوشته:  سلام دوستان منتظر
بعد از چند وقت كه درگير كارهاي رفتن بودم به ياد گذشته ها سري به اين تايپيك زدم و چقدر خوبه كه شما رو اينقدر شاد و سرحال ميبينم Wink
درست وقتي فكرش رو نميكنيد اين انتظار به پايان ميرسه و بعد بايد مثل فرفره بدويد دنبال كارهاي رفتنتونBig GrinWinkTongue، دعا كنيد سفر چند روز بعد ما هم به خير و خوشي انجام شه منم از صميم قلب براي كلير شدن همتون به ويژه كيسهايي كه نصفه ويزا گرفتن دعا ميكنم Rolleyes
بادرود
دوست عزیزم امیدوارم سرنوشت ما هم مثل شما خوب بشه ، برو به همراه خانواده گرامت که ماهم داریم میایم .به امید دیدار و روزهای خوش . کاری داشتی در خدمتیم .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Mahboy ، 1362amin1362 ، behjat ، samane1363 ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Daneshjo
هوای صبح را
از همه سو نفس می کشم.
دستی بر شاخساران بلند نیایش ‌
و دستی به هیاهوی روزی
و دغدغه نان،
لابه لای دقایق رها ساخته ام.
پروردگارا!
با اولین قدم هایم بر جاده های صبح،
نامت را عاشقانه زمزمه می کنم.
کوله بار تمنایم خالی است
و موج سخاوت تو، همچنان جاری.
نمی ایستم از حرکت
تا باران مهربانی ات نایستد.
سپاس و ستایش از آن توست که
با چنگ خورشید در پرده شب زده ای،
و صبح را ...
چون جلوه جبروت خویش ،
بر عالم گسترده ای....
با عرض صبح بخیر و آرزوی کلیر شدن همه دوستان منتظر در این هفته. الهی آمین
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
درود و صبح همگی بخیر.
از اونجایی که همه ی بچه های این تاپیک انتظار ویزای زیباشون رو میشکن و میدونم در نهایت دریافتش میکنن: داشتم یه جستجویی میکردم نمونه ویزا رو پیدا کردم یکم ویرایشش کردم و اینجا میذارمش. مطمئنم به دردتون میخوره. امیدوارم همه چی ش درست باشه البته. Cool

[عکس: pi3yrcykkajjamsqoxo1.jpg]
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-15 ساعت 00:29)roya.radmanesh نوشته:  تا حالا شده از خودمون بپرسیم که

قیمت یک روز زندگی چنده؟

پوستر تمام رخ ماه قیمتش چنده؟

چرا آبونماه اکسژن هوا رو پرداخت نمیکنیم؟

قیمت یک ساعت روشنایی خورشید چنده؟

قیمت یک دست سالم چنده؟

یک چشم بی عیب چقدر می ارزه؟

قیمت یک سلامتی فابریک چنده؟

...

اینا همه لطفه...همه نعمته که ما به حساب حق و حقوق خودمون میذاریم تا اونجا که اگه صاحبش بخواد میتونه همه رو آنی ازمون پس بگیره

قدر خودت رو بدون و لطف دوستان و اطرافیانت رو هم دست کم نگیر...

به زندگیت ایمان داشته باش تا بشه تموم قشنگیای دنیا مال تو Smile

۲۰۱۵ as47xx.مصاحبه ۹می.شغل دولتی.
ممنون از اینهمه انرژی خوب و مثبتSmileSmileSmile
پروردگارا این هفته رو به خیر بگذرون این ابوظبی یه تکونی بخوره ما هم از این تاپیک بیرون کن دل بچه هارم شادکن هورااااااااااااااااااااااااااااا هارم زیاد کن نبود دیگه آمین ننننننننننننننننننننننننننن
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
(2015-06-15 ساعت 08:24)Alex 2014 نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 08:14)Mahboy نوشته:  سلام دوستان منتظر
بعد از چند وقت كه

.
دعا ميكنم Rolleyes
بادرود
دوست عزیزم امیدوارم سرنوشت ما هم مثل شما خوب بشه ، برو به همراه خانواده گرامت که ماهم داریم میایم .به امید دیدار و روزهای خوش . کاری داشتی در خدمتیم
ممنونم دوست عزيز. امسال سال خوبي براي ايرانه و مطمئن باشيد همتون ويزا ميگيريد بي حرف و حديث Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
احتمالا این هفته خبرهای خوبی از ابوطبی برسه , کسی اگه آپ واقعی ( نه بخاطر پیگیری) خبر بده که ایشالا پریده Wink
به نظرم به گفته دوستمون تا ۲۴ جوون باید منتظر باشیم!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 08:48)AliReza.Sh نوشته:  درود و صبح همگی بخیر.
از اونجایی که همه ی بچه های این تاپیک انتظار ویزای زیباشون رو میشکن و میدونم در نهایت دریافتش میکنن: داشتم یه جستجویی میکردم نمونه ویزا رو پیدا کردم یکم ویرایشش کردم و اینجا میذارمش. مطمئنم به دردتون میخوره. امیدوارم همه چی ش درست باشه البته. Cool

[عکس: pi3yrcykkajjamsqoxo1.jpg]

سلام آن گوشه سمت چپش برای ما تاریخ کلیرینس شوهرم را هم زده کلا نشون میده یکضرب گرفتید یا چند ماه طول کشیده موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، p00ya2001 ، sadaf44 ، Memolk ، arezoue ، Iaccept ، bahar101 ، hamed shayan ، Daneshjo
ندا خانم چرا 24ام .....کدام دوستمون ...
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: Daneshjo
[quote='roya.radmanesh' pid='624935' dateline='1434311998']
تا حالا شده از خودمون بپرسیم که

قیمت یک روز زندگی چنده؟

پوستر تمام رخ ماه قیمتش چنده؟

چرا آبونماه اکسژن هوا رو پرداخت نمیکنیم؟

قیمت یک ساعت روشنایی خورشید چنده؟

قیمت یک دست سالم چنده؟

یک چشم بی عیب چقدر می ارزه؟

قیمت یک سلامتی فابریک چنده؟

...

اینا همه لطفه...همه نعمته که ما به حساب حق و حقوق خودمون میذاریم تا اونجا که اگه صاحبش بخواد میتونه همه رو آنی ازمون پس بگیره

قدر خودت رو بدون و لطف دوستان و اطرافیانت رو هم دست کم نگیر...

به زندگیت ایمان داشته باش تا بشه تموم قشنگیای دنیا مال تو Smile

۲۰۱۵ as47xx.مصاحبه ۹می.شغل دولتی.

ممنون بابت متن قشنگ و پر انرژی شما
جدا اینهمه نعمت دوروبرمونه و ما در حال استفاده و فکر می کنیم حقمونه
تا اینجا خودش آورده و ما رو دوره هم جمع کرده.از اینجا به بعدشم می سپاریم دسته خودش
به امید روزهای قشنگ برای همون
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: damavand2015 ، p00ya2001 ، smhh7441 ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Daneshjo
توی همین تاپیک یکی از بچه ها نوشته بود که ابوظبی گفته تا ۲۴ جوون ویزا صادر نمیشه!شاید شایعه باشه
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: damavand2015 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
شایعه اس گلم گوش نده این هفته باید کلی هورااااااااااااااااااااااا بکشیم به امید خدا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، لیدا59 ، بابراس ، smhh7441 ، Iaccept ، bahar101 ، hamed shayan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان