کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان من اگه این مطلب رو بیان کردم چون خدا تلنگری تو این ایام بهم زد که شاید خواسته باشه این مطلب رو یادوری کنه که هواست باشه چیزای زیاد دیگه ای هم بهت ارزونی دادم.
شب مدیکال شبه سکته ای که بهم دست داد و از اون روز به امروز هنوز دنبال مشکلاتشم.اونهم فقط به خاطر استرس و فشار عصبی که روم بود.همه ما تاثیر این تغیر رو حتی تا الان تو زندگیمون دیدیم.سعی کنیم حداقل این دوره که انشالا همگی با دل خوش ازش بیرون میایم رو با هم کنار هم و با نیرو وپر انرژی و با یاد خدا طی کنیم.
من همیشه تو دعاهام از خدا خواستم که اگر خیر و صلاح من در رفتن هست برای ما هم این تغیر و گرفتن ویزا رو نصیب کن
امیدوارم همه دوستان گلم به اون چیزی که خیر و صلاحشونه برسند و در آخر خاطره خوشی از این روزهای در کنار هم داشته باشیم.
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
گفته پاساتونو تا 24 جون برسونید تا آخر هفته احتمالا مشکل حل میشه یعنی تا اخر این هفته ویزا صادر نمیکنن
تشکر کنندگان: damavand2015 ، p00ya2001 ، smhh7441 ، bahar101 ، Daneshjo
اصلاح میکنم شاید هفته قبل منظورشون بوده، ایشالا. که به کلیر ربطی نداره
تشکر کنندگان: damavand2015 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
سکته?!!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
پارسا جان یعنی شما شب مدیکال سکته کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!عجب
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، hamed shayan ، Daneshjo
خدایا آخر داستان مارو اینجوری نکن نوکرتیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلامتیمون بیشتر میارزه تا آمریکا !!!!!!!!!!!!!!!!!
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Memolk ، bahar101 ، SAAM_60 ، Daneshjo
شبه سکته
شبه بعد از مدیکال
چند ثانیه یکطرف بدن بی حرکت و بی حس میشه
و خدارو شکر عارضه ای نداشت
جالبه و برا خودم هم تواین سن جالب بود اما وقتی تو بیمارستان بیمارهای دیگرو دیدم فهمیدم به خاطر فشار عصبی افراد جونتر بیشتر در معرض خطر ابتلا هستن
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: بابراس ، Memolk ، smhh7441 ، Iaccept ، bahar101
خدارو شکر .................داداش من اعصاب مصاب کنترل کن عزیزم ارزششو نداره جانم
تشکر کنندگان: parsa.pormand@yahoo.com ، p00ya2001 ، Memolk ، smhh7441 ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 09:56)parsa.pormand@yahoo.com نوشته:  دوستان من اگه این مطلب رو بیان کردم چون خدا تلنگری تو این ایام بهم زد که شاید خواسته باشه این مطلب رو یادوری کنه که هواست باشه چیزای زیاد دیگه ای هم بهت ارزونی دادم.
شب مدیکال شبه سکته ای که بهم دست داد و از اون روز به امروز هنوز دنبال مشکلاتشم.اونهم فقط به خاطر استرس و فشار عصبی که روم بود.همه ما تاثیر این تغیر رو حتی تا الان تو زندگیمون دیدیم.سعی کنیم حداقل این دوره که انشالا همگی با دل خوش ازش بیرون میایم رو با هم کنار هم و با نیرو وپر انرژی و با یاد خدا طی کنیم.
من همیشه تو دعاهام از خدا خواستم که اگر خیر و صلاح من در رفتن هست برای ما هم این تغیر و گرفتن ویزا رو نصیب کن
امیدوارم همه دوستان گلم به اون چیزی که خیر و صلاحشونه برسند و در آخر خاطره خوشی از این روزهای در کنار هم داشته باشیم.

دوست عزیز ان شالله بزودی سلامتی کامل خود تون رو بدست بیارید. دقیقا همین طوره که میفرمایید هرچه خیر و صلاح باشه نصیبمون بشه
یکی از دوستان من از بازمانده های پارساله اولش خیلی ناراحت بود اما اتفاقاتی که طی این مدت براش افتاد بهش ثابت کرد که چقدر خوب شد ایران موند و اگر رفته بود دچار دردسرهای زیادی میشد
باارزوی سلامتی و موفقیت همه دوستان عزیز
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-06-15 ساعت 10:09)parsa.pormand@yahoo.com نوشته:  شبه سکته
شبه بعد از مدیکال
جالبه و برا خودم هم تواین سن جالب بود اما وقتی تو بیمارستان بیمارهای دیگرو دیدم فهمیدم به خاطر فشار عصبی افراد جونتر بیشتر در معرض خطر ابتلا هستن
امیدوارم همیشه سلامت باشین و بزودی به ویزاتونم برسید در کمال صحت
تشکر کنندگان: لیدا59 ، smhh7441 ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، SAAM_60
(2015-06-15 ساعت 10:24)َalikh نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 10:09)parsa.pormand@yahoo.com نوشته:  شبه سکته
شبه بعد از مدیکال
امیدوارم همیشه سلامت باشین و بزودی به ویزاتونم برسید در کمال صحت

علی جان ماشالا چقدر ستاره داری , یاد این ژنرال های توی فیلم افتادم Smile
امیدوارم آینده ات هم همینجور پر ستاره باشه Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، لیدا59 ، Memolk ، smhh7441 ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
سلام.میخواستم بدونم ممکنه برنده اصلی خودش کلیرنس بخوره ولی به اونایی که توی پروندش بودن ویزا بدن؟
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 10:52)R@#@ نوشته:  سلام.میخواستم بدونم ممکنه برنده اصلی خودش کلیرنس بخوره ولی به اونایی که توی پروندش بودن ویزا بدن؟

خير.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: Memolk ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 07:42)maryamb نوشته:  ***دعای اول هفته ***
ای خدای مهربونم این هفته شوهرم و تمام کسایی که منتظرن رو خوشحال کن که با دست پر هفته رو رد کنن .... آمین

الهی آمین
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: بابراس ، mfte.teacher ، maryamb ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 07:42)maryamb نوشته:  ***دعای اول هفته ***
ای خدای مهربونم این هفته شوهرم و تمام کسایی که منتظرن رو خوشحال کن که با دست پر هفته رو رد کنن .... آمین

آمییییییییین
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: elmira behdad ، بابراس ، maryamb ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان