موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
اخه واسه خبرهامون منبع موثقی نداریم حالا اگه بد باشه که دیگه هیچی!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 12:53)neda733 نوشته: دوستان همتون رو درک میکنم اما خواهشا انرژی منفی ندید!اگه خبر مثبتی دارید بدید اگه منفیه بهتره نگید!چون خودم شخصا میام این تاپیک افسرده میشم و دیگه نمیخوام بیام!
ندا جان. (با توجه به طرحی که برای شادی تاپیک گذاشتیم تو تعطیلی بعدی سفارت و آمریکا) بازم کنسرت داریم. بیا کنسرت افسردگیت بر طرف می شه.
ما داریم همه تلاشمون رو می کنیم که انرژی مثبت بدیم تا دوستانمون یکم از حال و هوای افسردگی بیان بیرون. شما هم کمک کنید و افسردگی رو بزارید کنار
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 13:24)neda733 نوشته: اخه واسه خبرهامون منبع موثقی نداریم حالا اگه بد باشه که دیگه هیچی!
دقیقآ مثل خبر شما مبنی بر صدور ویزا در روز شنبه (تعطیل) سفارت ابوظبی 
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 12:21)dashtibox نوشته: نقل قول از سفارت ایروان : دوستان سلام ... ما امروز رفتیم سفارت و هنوز هم اینجا هستیم ... بهمون گفتن فعلا معلوم نیست چه مقدار زمان میبره تا ویزا ها صادر بشه ... زمان ندادن بهمون و نگفتن که چه مقدار طول میکشه ... و گفتن هرایوایپاسپورتش رو میخواد میتونه بگیره و بعدا بیاد ...
یکی از دوستان بنده با کیس نامبر 5211 از سفارت ایروان 5 روز پیش ویزاشو گرفته ولی وضعیتش تو سیس ap هستش. این نشون میده مشکل سیستم سفارتها هنوز مرتفع نشده
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از بس انرژی به این سفارتا دادین فیوزشون پرید. حالا بیاین بشینیم دعا کنیم برق بیاد. بی کلیر از این تاپیک نرید. الهی امین. منتظر خبرهای خوب هستیم....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 13:58)dashtibox نوشته: بچه ها از بس انرژی به این سفارتا دادین فیوزشون پرید. حالا بیاین بشینیم دعا کنیم برق بیاد. بی کلیر از این تاپیک نرید. الهی امین. منتظر خبرهای خوب هستیم....
آمینننننننننننننننننننننننننننننن
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
تو روزای اخیر منظورم از 10 جون به بعد کسی بوده که تو سیس آپدیت شده باشه؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-15 ساعت 15:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-15 ساعت 15:18 توسط HERMES7.)
خوب اینم خبر خوب علیرضا.
پروسس ها داره انجام میشه و ربطی به مشکل صدور ویزا نداره.
صدور ویزا و پاسپورت شهروندی در داخل امریکا مشکل نداره و فقط خارج از امریکا با سیستم مشکل دارن( مشکل هم ندارن، اکسس دسترسی به خاطر حک شدن داره باز بینی میشه.)
منم تو چک هام دیده بودم 10 جون هم اپ شده کیس.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم دوستان.کسانی که در ماه آگوست به مصاحبه میروند با فرض موجود بودن ویزا ،اگر حد اقل سربازی رفته باشند وکلیرنس بخورند با توجه به اطلاعاتی که از همین مهاجرسرا گرفتم کمترین مدت کلیر شدن 1 ماه است ،آیا رفتن به مصاحبه و تحمیل کردن این هزینه های گزاف به خود کار منطقی ای است؟
یعنی منظورم اینه که به نظرتون این ماه آخری فقط مخصوص یک ضربی ها نیست،با توجه به گفته های سیمون که avoid clearance و ...
ممنون میشم از دوستان با تجربه که کمک کنند...
شاید باشند کسانی مثل ما که 15 میلیون تومان برای یه شانس کم براشون مبلغ زیادی باشه...
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام
بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe