کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-15 ساعت 20:32)رضا2015 نوشته:  مثل اینکه کم کم باید هویت اصلی خودم رو لو بدم! خخخخخ Smile

خوب مشخصه نوستراموس Big Grin
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ MIT ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺗﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺁﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻧﺪ
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ :
" ﻓﻼﻥ ﮐﺎﺭﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﻡ "
ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﮐﻪ
" ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺁﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ "
ﺗﺎ ﺍﺛﺮ ﻫﻤﺎﻥ ﯾﮏ ﺩﻓﻌﻪ ﺭﺍ ﺧﻨﺜﯽ ﮐﻨﺪ !
ﻧﺘﯿﺠﻪ : ﻗﺪﺭﺕ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ
ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻼﻡ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻗﻮﯾﺘﺮﺍﺳﺖ
ﭘﺲ ﻣﺜﺒﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ !
ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍ " ﻭﺍﮔﻮﯾﻪ " ﻣﯽ ﻧﺎﻣﻨﺪ؛ ﻭﺍﮔﻮﯾﻪ ﻫﺎ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺩ ﮔﻮﯾﻨﺪﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭﺍﮔﻮﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﯿﺪ .

"شما ویزارو خواهید گرفت،شك نكنيد."

?????????
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-15 ساعت 20:32)رضا2015 نوشته:  مثل اینکه کم کم باید هویت اصلی خودم رو لو بدم! خخخخخ Smile

میگم آقا رضا بیا یه سایت بزن، بعد این بریم اونجا رو چک کنیم جای سیس!Big Grin راستی اون 19 کیس باقی مونده رو نگفتیا...
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: Iaccept ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo ، پرسپولیس6
(2015-06-15 ساعت 20:33)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 20:32)رضا۲۰۱۵ نوشته:  مثل اینکه کم کم باید هویت اصلی خودم رو لو بدم! خخخخخ Smile

خوب. منتظريم[emoji6]

آقا رضا. نمي خواي بگي؟ سر كاريم ديگه. نه؟
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo ، پرسپولیس6
(2015-06-15 ساعت 21:00)kingaram نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 20:32)رضا۲۰۱۵ نوشته:  مثل اینکه کم کم باید هویت اصلی خودم رو لو بدم! خخخخخ Smile

میگم آقا رضا بیا یه سایت بزن، بعد این بریم اونجا رو چک کنیم جای سیس!Big Grin راستی اون 19 کیس باقی مونده رو نگفتیا...
ه ه
باحال بووووو Smile
دآش رضا یه زنگ ب او با مآ بزن، هماهنگ کن با teamviewer وصل شو سیستمو استارت کن، صواب داره Smile)))

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-15 ساعت 17:49)sara mohajer نوشته:  دوستان لطفا بگيد تو سايت سفارت آنكارا بعد از زدن كيس نامبر زير جدول براي شما چي نوشته؟ براي من اين هست:
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.
مديران محترم لطفا راهنمايي كنند. يه جا خوندم كه ٢٢١g ممكنه نقص مدرك باشه نگران شدم.

اينم لينك سايت سفارت
http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_status_check.html
اگر مطالعه کنید ریفیوز تحت قانون ۲۲۱ جی به کسانی داده میشه پروندشون ناقص هست. اگر بالای فرم رنگی گه بهتون دادن هم نگاه گنین همین واژه رو نوشته.ناقصی پرونده شما به خاطر هممون روند اداری یا اف بی ای چک هست نگران نباشین
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
ممنون از پاسخ سريع دوستان و ممنون از دوستاني كه رتبه دادن. از اين به بعد هي ميام سوال ميپرسم[emoji16]
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، mel ، bahar101 ، SAAM_60 ، smhh7441
دوستان یعنی قراره با توجه به خرابی سیستمهای ذکرشده از آپدیت و غیره فعلا خبری نباشه یعنی امشبم قرار نیست خبری بشه. بابا مغز ما و خانواده ما که پوکید بسکه فکرو خیال کردیم. خدایا مارو نجات بده از این وضعیت به هرطریقی که خودت صلاح میدونی.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mel ، Daneshjo ، Marmad
دوستان امشب کسی آپدیت نشد؟ مخصوصا مارچی ها؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Daneshjo ، Marmad ، 1362amin1362
(2015-06-15 ساعت 21:34)mamal amrikaei نوشته:  دوستان یعنی قراره با توجه به خرابی سیستمهای ذکرشده از آپدیت و غیره فعلا خبری نباشه یعنی امشبم قرار نیست خبری بشه. بابا مغز ما و خانواده ما که پوکید بسکه فکرو خیال کردیم. خدایا مارو نجات بده از این وضعیت به هرطریقی که خودت صلاح میدونی.

دوست عزيز اصلن فكرت رو درگير نكن، به زندگيتون برسيد، از كنار هم بودن لذت ببريد، مگه قراره چقدر عمر كنيم كه اونم همه اش زندگى رو به كام خودمون و خونواده مون زهر كنيم.
اگه قرار باشه بريم، ميريم، اگر هم نه نميريم، چه حرص بخوريم چه نخوريم.
هر اتفاقى افتاد به فال نيك بگيريم، اينو حتمن به خودمون بگيم كه "حتمن يه خيرى تو اين اتفاقات هست، چه تو رفتن، چه تو موندن".
شاد باشيد

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، zhila1393 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، arash56 ، SAAM_60
دوستان از همه فعالان این تاپیک سپاسگزارم، باوجود اخبار نه چندان خوب اطلاعات مفیدی ردوبدل میشه
دوستان خواهشا انقدر بی تابی و کم طاقتی نکنید Smile
به کرات می بینم بعضی از عزیزان آه و فغانشون بلند شده و تحملشون طاق شده بعد امضارو میخونی می بینی هنوز سه ماه از مصاحبه نگذشته.
تجربه چندیدن چند ساله نشون داده مدت کلیرنس معمولا چهار ماه طول میکشه و برا سه ماه اول حدود یکماه بیشتر، از اونورم برا دو سه ماه اخر حدود یک ماه کمتر. پس لطفا صبور باشید و انقدر با فکر و خیال الکی خودتون رو اذیت نکنید و درگیر جمعه و دوشنبه هم نشید. Wink
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
سلام، احوال همه دوستای خوبم؛
امیدوارم، امیدوارم و امیدوارم که هر چه زودتر این بی نظمی های ارگانهای مهاجرتی امریکا که هر ساله در ماه های انتهایی پروسه لاتاری اتفاق می افته! تمووووووووم شه؛ یا پروسه صدور ویزا مورد داره، یا نرم افزارشون هنگ کرده،(بابا بخدا ری استارت و واسه همچین روزایی گذاشتن!!!) یا می خوان ویزای دانشجویی رو تو اولویت بزارن و... داستان داریم...
فقط مگر اوس کریم به دادمون برسه...

زندگی‌ زیباست ای زیبا پسند

زنده اندیشان به زیبایی رسند

آنقدر زیباست این بی‌ بازگشت

که از برایش میتوان از جان گذشت
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، mamal amrikaei ، sunn789 ، p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ALISHARIFI ، laleht ، smhh7441 ، لیدا59
(2015-06-14 ساعت 22:41)رضا2015 نوشته:  ها هاهاها!
١٥ روز ! Smile نبود

آقا رضا شما کلیر شدی توی پستا یه چیزایه مشکوکی خوندم البته کامل پستارو نخوندم
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، bahar101 ، Memolk ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان