کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-16 ساعت 00:12)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 00:00)1362amin1362 نوشته:  [quote='p00ya2001' pid='625320' dateline='1434396229']
با توجه به وضعیت سفارت خانه احتمال اپدیت شدن ضعیفه ولی کنسرت شبانه ادامه خواهد داشت

عزييييييييييزمي.
قرار نشد شبانه باشه ديگه پويا جان. گفتيم تو تعطيلي هاي هفتگي سفارت و آمريكا. [emoji6]
حالا اگه ببينيم استقبال مي شه شايد بيشتر هم كنسرت بزاريم[emoji3][emoji3][emoji3] به هر حال بايد يه جوري خرج سفر در بياد[emoji6]
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emo.

آقا امين يه ( تكون بده ) ي آرش رو بخون شايد اين سايت ابوظبي يه تكوني به خودش دادBig Grin

چه پیشنهادات خوبی! اصلن الان که سیستم ویزا دهی و سیس معلوم نیست چه کارن ما هی اینجا کنسرت برگزار کنیم!!! آی خوش بگذره! Big Grin
با همون "تکون بده " در خواستی هم شروع بشه که چه بهتر!!! Big Grin
چقدر همه مون خوشحالیم دوستان!
برای نوبت بعد هم میشه من چقدر خوشحالم رو اجرا کرد!
تا فردایی روشن
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-06-15 ساعت 23:56)satan نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 23:27)sunn789 نوشته:  هورا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
من آپدیت هنوز نشدم چی فکر کردین آپدیت یا کلیر شدم ان شاالله به زودی زود واسه همه این هورا ها واسه ماس دیگه
یعنی اول اینقدر خوشحال شدما
بعد که بقیش و خوندم دیدم که نه بابا الکی بود
انرژی مثبت بود حال و هوا عوض کردن بود همش که نمیشه گفت چرا آپدیت نمیشم چرا خبری از آپدیت نیست +++++++++++
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 00:00)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 23:53)p00ya2001 نوشته:  با توجه به وضعیت سفارت خانه احتمال اپدیت شدن ضعیفه ولی کنسرت شبانه ادامه خواهد داشت

عزييييييييييزمي.
قرار نشد شبانه باشه ديگه پويا جان. گفتيم تو تعطيلي هاي هفتگي سفارت و آمريكا. [emoji6]
حالا اگه ببينيم استقبال مي شه شايد بيشتر هم كنسرت بزاريم[emoji3][emoji3][emoji3] به هر حال بايد يه جوري خرج سفر در بياد[emoji6]
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

آقا امين يه ( تكون بده ) ي آرش رو بخون شايد اين سايت ابوظبي يه تكوني به خودش دادBig Grin

خیلی باحال بود تندیس جان.
تکون بده ابوظبی تکون بده.همه بچه ها تو کفتن .تکون بدهههههههههههههه
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
(2015-06-15 ساعت 23:53)p00ya2001 نوشته:  با توجه به وضعیت سفارت خانه احتمال اپدیت شدن ضعیفه ولی کنسرت شبانه ادامه خواهد داشت

عزييييييييييزمي.
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

والا با اين روند كار سفارت خونه ها من كه نفهميدم لاتاري برنده شدم يا آتاري[emoji57][emoji57][emoji57]
و اما با توجه به اينكه برنامه ريزي كنسرتامون فقط روزاي تعطيل بود ولي به خاطر درخواست خانم دكتر و به خاطر اينكه ابوظبي و آنكارا و ايروان يه تكوني به خودشون بدن يه فوق برنامه براتون اجرا مي كنم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
تكون بده.... تكون بده.... پرونده ها رو تكون بده
تكون بده ... تكون بده.... بگو بهم. تنگ شده دلم واسه دلت. كسي اومد جلو بگو بره. هنرتو بهم نشون بده. همه ي برنده ها تو كفتن. تو نخ ويزا و كليرتن.
منم كه دنبال مهاجرتم. تو دلم مونده بود اينو بگم.
تكون بده ....[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
پسرا دستا بالا. دخترا جيغ و هوررررررااااا[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

خداااااااا شاهده آخر منو با اين پست هايي كه مي زارم همين بهداد و رضا پرتم مي كنن بيرون??
خوب چي كار كنم بايد خرج سفر رو يه جور در بياريم ديگه. ???
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

(2015-06-16 ساعت 00:46)1362amin1362 نوشته:  خداااااااا شاهده آخر منو با اين پست هايي كه مي زارم همين بهداد و رضا پرتم مي كنن بيرون??
خوب چي كار كنم بايد خرج سفر رو يه جور در بياريم ديگه. ???

حاجی مدیرا گل تر از این حرفان.تاپیکم به انرژی نیاز داره.
دمت گرم که انرژی میدی امین جان.شاید سفارتا اینطوری خجالت بکشن و تکون بدنBig Grin
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN

عزييييييييييزمي.
حالا اگه ببينيم استقبال مي شه شايد بيشتر هم كنسرت بزاريم[emoji3][emoji3] به هر حال بايد يه جوري خرج سفر در بياد[emoji6]
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emoji16][emoji16]

تندیس خانم چرا فقط ابوظبی. نیم نگاهی هم به آنکارا بندازید.
آقا امین واسه آنکارا هم بخون که پوسیدیم.....Big GrinCoolWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، tandis_n_m ، salar5452 ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 01:08)vahid1432 نوشته:  

عزييييييييييزمي.
حالا اگه ببينيم استقبال مي شه شايد بيشتر هم كنسرت بزاريم[emoji3][emoji3] به هر حال بايد يه جوري خرج سفر در بياد[emoji6]
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emoji16][emoji16]

خوندم داداش. واسه سه تا سفارت خوندم. [emoji6][emoji6]انشالله همه بچه ها از اين تاپيك دست پر برن بيرون. [emoji4][emoji4]

با سلام دوستان براي چك وضعيت كساني كه ابوظبي رفتن مصاحبه به چه سايتي بايد مراجعه كرد؟ و چه موقعي متوجه ميشيم ويزامون حاضر هست؟ تشكر إز جوابتون
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 01:10)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 01:08)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 00:12)tandis_n_m نوشته:  حالا اگه ببينيم استقبال مي شه شايد بيشتر هم كنسرت بزاريم[emoji3] به هر حال بايد يه جوري خرج سفر در بياد[emoji6]
واسه هفته ديگه آهنگ درخواستي مي خونم براتون[emoji16]

خوندم داداش. واسه سه تا سفارت خوندم.[emoji6]انشالله همه بچه ها از اين تاپيك دست پر برن بيرون. [emoji4]
[/quote]

آره دیدم. دمت گرم داداش
خوب هم خوندی. من فکر میکنم با این خوندنت از فردا بدون آپدیت همه رو کلیر میکننBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 01:40)hiboy نوشته:  با سلام دوستان براي چك وضعيت كساني كه ابوظبي رفتن مصاحبه به چه سايتي بايد مراجعه كرد؟ و چه موقعي متوجه ميشيم ويزامون حاضر هست؟ تشكر إز جوابتون

ceac.state.gov
قسمت immigrants كه رفتيد گزينه آخر رو انتخاب مي كنيد و وارد مي شيد. شماره كيستون رو بدون صفرهاش وارد كنيد و وضعيتتون رو ببينيد. وقتي كلير بشيد بهتون ايميل مي فرستن. شما هم هميشه سايت رو چك كن

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، پرسپولیس6 ، SAAM_60 ، bahar101
جینگه جینگه ساز میادو از بالای آمریکا میاد , عزیزانم غم نخورید ویزاتون با ناز میاد ... لی لی لی لی لی لی لی لی
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
(2015-06-16 ساعت 07:36)maryamb نوشته:  جینگه جینگه ساز میادو از بالای آمریکا میاد , عزیزانم غم نخورید ویزاتون با ناز میاد ... لی لی لی لی لی لی لی لی

??????
مرسي مريم جان از انرژي مثبت سر صبح. انشالله همسرتون هم به زوديه زود كلير بشن.

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، damavand2015 ، mamal amrikaei ، salar5452 ، maryamb ، Daneshjo ، SAAM_60 ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 07:55)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 07:36)maryamb نوشته:  جینگه جینگه ساز میادو از بالای آمریکا میاد , عزیزانم غم نخورید ویزاتون با ناز میاد ... لی لی لی لی لی لی لی لی

??????
مرسي مريم جان از انرژي مثبت سر صبح. انشالله همسرتون هم به زوديه زود كلير بشن.

واقعا این همه شکوفایی استعداد و ذوق و قریحه از چیه ? هان ? اگه کلیر شده بودیم یا ویزای یک ضرب بهمون داده بودن متوجه این استعدادهای پنهان میشدیم ? البته که نه!!
انقدر میتونستیم بخندیم و انرژی مثبت بگیریم و بدیم ? البته که نه !
پس جا داره همه با هم بگیم : kcc متشکریم !!!
نمیدونم شایدم باید از یکی دیگه تشکر کنیم !!! بهر حال متشکریم دیگه Big GrinBig Grin
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
دوستان صبح همگی به خیر میریم که داشته باشیم هفته ای پراز انرژی++++++++++++++++++++++++و هورااااااااااااااااااااااااااا خدارو شکر حال و هوای تاپیک هم کنسرتی تکون بده ابوظبی تکون بده لا مصب TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان