کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
با اندکی تغییر نقل قول میکنم از کسی که هرچند اندک ولی تاثیرش در شخصیتم برای یک مقطع خاص واسه خودم انکارنشدنیه.
سال ها پیش که تازه وارد بازار کار شده بودم رئیسی داشتم که در عالم هپروت سیر میکرد Wink ولی فوق العاده آدم پر و باعلم و دانشی بود و زندگی باهاش بد تا کرده بود از نظر خودش. نظرش این بود که انرژی آدما چیزی جدا از خودشون هست و فضا و مکانی وجود داره که این انرژی ها اولویت و مقام تعیین سطح افراد رو دارن.
این انرژی که در شما میبینم اگه همینطور مداوم و از ته دل باشه انتهاش به نتایج خوب و خوش ختم میشه. همگی موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
کنسرت شبانه نداریم!
برگزاری کنسرت هم با مجوز مدیریت انجام میشه! اونم شب های شنبه که تا دوشنبه خیلی زمان بر هست لامصصصصب! Smile
دوستان جهت مرتب موندن این تاپیک برای ایندگان پست های غیر مربوط بعد از 48 ساعت پاک میشه .

خوششم اومد از این همه انرژی !
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تکون بده !!!! :دی
یه چیز خنده دار

من تا امروز بلد نبودم رتبه بدم!!!!
ولی امروز یاد گرفتم....
وای چه با حاله......
الانم تا حالا به چند نفر از جمله یه صفر رتبه‌ای و امین آقای گل که شادی آفرین این تاپیک هستند و چند تای دیگه رتبه دادم....

اونایی که مثل من هنوز بلد نیستن کافیه به پروفایل فرد مورد نظر برن و روی رتبه کلیک کنند(البته با من شروع کنید) و اوناییم که بلدند خو ب دست و دلباز باشید برادر من خواهر من ، آهای خانم دکترا آقایون مهندس
یهو دیدی ما از این تاپیک رفتیما......WinkWinkWink

روز خوبی داشته باشید و منتظر یه شادی آفرینی دیگه این دفه به وسیله من از شیراز.....
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

اینم یه واسونک شیرازی صبحگاهی تقدیم به همه دوستان

لطفا آماده باشید و با من کل بزنید............

جینگ جینگ ساز میاد و از بالای شیراز میاد...............
شازده دوماد غم نخور که نومزادت با ناز میاد...............

کی به حجله...... کی به حجله ....... شازده دوماد با زنش
کی نشسته پای حجله.........خواهر کوچیکترش..........

ای یار مبارک بادا........ ایشالا مبارک بادا...............

بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا.....................

کلی لی لی لی لی لی لی لی لی............

این مبارک باد برای همه دوستانی که با برنده شدن یکی از
ارزنده ترین قرعه‌کشی‌های دنیا الان اینجا هستند و این خان آخر که کلیرنس هست رو به زودی از پیش پا برخواهند داشت...........

کلی لی لی لی لی لی SmileSmileSmileSmileSmile

یادی از زنده یاد محمد نوری هم میکنم که این آهنگ زیبا را در کنسرتی که در شیراز داشت خوند......
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

اقا ما نفهمیدیم سیمون چی میگه شما ترجمه بفرمایید: فکر کنم می خواد بگه هورا. روش نمیشه
Iranian AP cases seem to be cleared in batches. Not sure why that is – but it means we could see mini jumps, rather than a linear approach. AS as a whole is 4495 as of last night(4253 at month end).
Iran looks like 1242 (with over 850 people on AP). Those figures at month end were 1169 with ~750 on AP. I think that shows they haven’t had their “batch” release yet this month – they will get a number of cases being approved at steady pace which do not go into AP.
Now – to speculate. Let’s say that all cases in AP now will clear – because we assume there is enough time. Most will clear approved – let’s assume 750/800 of the 850. That means we have 2000 ish in the bag. . I imagine we can expect around 150 to 200 approvals per month without AP – so 500 to 700 in the 3.5 months still to process. So – I think we are going to see Iran over 2500. It is possible to get to 3000 without too much leap of imagination – but if I had to guess I would still expect under 3000. At 3000, in my mind, numbers for ROA under 10,000 start to get threatened.
(2015-06-16 ساعت 10:27)dashtibox نوشته:  اقا ما نفهمیدیم سیمون چی میگه شما ترجمه بفرمایید: فکر کنم می خواد بگه هورا. روش نمیشه
Iranian AP cases seem to be cleared in batches. Not sure why that is – but it means we could see mini jumps, rather than a linear approach. AS as a whole is 4495 as of last night(4253 at month end).
Iran looks like 1242 (with over 850 people on AP). Those figures at month end were 1169 with ~750 on AP. I think that shows they haven’t had their “batch” release yet this month – they will get a number of cases being approved at steady pace which do not go into AP.
Now – to speculate. Let’s say that all cases in AP now will clear – because we assume there is enough time. Most will clear approved – let’s assume 750/800 of the 850. That means we have 2000 ish in the bag. . I imagine we can expect around 150 to 200 approvals per month without AP – so 500 to 700 in the ۳.۵ months still to process. So – I think we are going to see Iran over 2500. It is possible to get to 3000 without too much leap of imagination – but if I had to guess I would still expect under 3000. At 3000, in my mind, numbers for ROA under ۱۰,000 start to get threatened.

منظورش اینه که به نظر میاد کیس های ایرانی بصورت دسته ای کلیر میشن و نه دونه ای. یعنی جواب کلیر یک گروه یهویی میاد و همه با همن کلیر میشن در نتیجه آمار کلیر شدن بصورت خطی نیست بلکه پرشی هست.
نکته های امیدوار کنندش اینه که به نظرش اولا این ماه هنوز کلیر گروهی نرسیده. یعنی بازم تو این ماه کلیر گروهی خواهیم داشت و ثانیا اگر این روند همین طور پیش بره با فرض اینک همه 850 پرونده ای که در وضعیت کلیر هستند، کلیر بشن، اصلا دور از ذهن نیست که ایرانی ها امسال حدود 3000 یا بیشتر ویزا بگیرن.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
(2015-06-16 ساعت 10:27)dashtibox نوشته:  اقا ما نفهمیدیم سیمون چی میگه شما ترجمه بفرمایید: فکر کنم می خواد بگه هورا. روش نمیشه
Now – to speculate. Let’s say that all cases in AP now will clear – because we assume there is enough time. Most will clear approved – let’s assume 750/800 of the 850. That means we have 2000 ish in the bag. . I imagine we can expect around 150 to 200 approvals per month without AP – so 500 to 700 in the ۳.۵ months still to process. So – I think we are going to see Iran over 2500. It is possible to get to 3000 without too much leap of imagination – but if I had to guess I would still expect under 3000. At 3000, in my mind, numbers for ROA under ۱۰,000 start to get threatened.

پس پيشاپيش هوراااااااااااااااااااااااااااااSmileTongue
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-16 ساعت 09:15)رضا2015 نوشته:  کنسرت شبانه نداریم!
برگزاری کنسرت هم با مجوز مدیریت انجام میشه! اونم شب های شنبه که تا دوشنبه خیلی زمان بر هست لامصصصصب! Smile
دوستان جهت مرتب موندن این تاپیک برای ایندگان پست های غیر مربوط بعد از 48 ساعت پاک میشه .

خوششم اومد از این همه انرژی !

تکون بده !!!! :دی

حيف شداااااا..مي خواستم ادامه تكون بده رو بنويسم الان..ديگه مجبورم صبر كنم تا شنبهBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، p00ya2001 ، damavand2015 ، vahid1432 ، laleht ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 09:32)smhh7441 نوشته:  اینم یه واسونک شیرازی صبحگاهی تقدیم به همه دوستان

لطفا آماده باشید و با من کل بزنید............

جینگ جینگ ساز میاد و از بالای شیراز میاد...............
شازده دوماد غم نخور که نومزادت با ناز میاد...............

کی به حجله...... کی به حجله ....... شازده دوماد با زنش
کی نشسته پای حجله.........خواهر کوچیکترش..........

ای یار مبارک بادا........ ایشالا مبارک بادا...............

بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا.....................

کلی لی لی لی لی لی لی لی لی............

این مبارک باد برای همه دوستانی که با برنده شدن یکی از
ارزنده ترین قرعه‌کشی‌های دنیا الان اینجا هستند و این خان آخر که کلیرنس هست رو به زودی از پیش پا برخواهند داشت...........

کلی لی لی لی لی لی SmileSmileSmileSmileSmile

یادی از زنده یاد محمد نوری هم میکنم که این آهنگ زیبا را در کنسرتی که در شیراز داشت خوند......

آی که دلوم چقد وا شد ای ولBig Grin
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، rbrb-2015 ، p00ya2001 ، damavand2015 ، SAAM_60 ، laleht ، bahar101
فکر کنم شیرازی ها 2015 رکورد زدند . فکر کنم اخرشم با ی شیرازی هم خونه بشم . اقو پس همه کاررووو که من باید بکنم
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
[font=Tahoma]هرگز منتظر" فرداهای خیالی نباش!
سهمت را از "شادی زندگی"، همین امروز بگیر.
فراموش نکن " مقصد" همیشه جایی در "انتهای مسیر" نیست!
"مقصد" لذت بردن از قدم هاییست که بر میداریم!
.
.
.
.
.
چایت رو بنوش!
نگران فردا مباش!
از گندم زار من و تو مشتی کاه می ماند برای باد ها
( نیما یوشیج)[/font]
اساتید محترم
یه شرکت معتبر واسه پیکاپ ویزا ابوظبی معرفی بفرمایید.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، damavand2015 ، bahar101
(2015-06-16 ساعت 11:14)رضا2015 نوشته:  [font=Tahoma]هرگز منتظر" فرداهای خیالی نباش!
سهمت را از "شادی زندگی"، همین امروز بگیر.
فراموش نکن " مقصد" همیشه جایی در "انتهای مسیر" نیست!
"مقصد" لذت بردن از قدم هاییست که بر میداریم!
.
.
.
.
.
چایت رو بنوش!
نگران فردا مباش!
از گندم زار من و تو مشتی کاه می ماند برای باد ها
( نیما یوشیج)[/font]
من برم x-box ام را بخرم ی دست مشتی بازی کنم هی گفتم بزار برا اونور والااااا
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
(2015-06-16 ساعت 11:13)mehrdad_123 نوشته:  فکر کنم شیرازی ها ۲۰۱۵ رکورد زدند . فکر کنم اخرشم با ی شیرازی هم خونه بشم . اقو پس همه کاررووو که من باید بکنم

شايدم با آقو همساده Big Grin
داغوونوم آقو داغونBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

سلام دوستان ،كسي آپديت نشده؟
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mamal amrikaei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان