کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
چقدر شما ها خفنید! Big Grin
(2015-06-17 ساعت 12:16)bidaad نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 11:57)ican2015 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 11:48)bidaad نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 09:34)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 09:28)damavand2015 نوشته:  نه برادر من ما هم فوریه ایم ...........موندیم ................چها رنفر هم هستیم . !!!!!!!!!!!!!!!!!۱
شیطون شما که 14 ام اپ خوردین ؟ ایشالا زود می پرین Smile

آقا رضا، اینها کلا اگر بخوان به کسی ویزا ندن تو مرحله کلیرنس بهش میگن که ریجکت شدی یا اینکه اینقدر نگه میدارن تا ویزا تموم شه یا آخر سپتامبر برسه ؟
کلا به کیس های شبیه ما که بالای شش ماه منتظریم امیدی هست یا باید بی خیال قضیه بشیم ؟

معذرت ميخوام ميشه علت كليرنس شما رو بدونيم بنظر خودتون؟
سربازی سپاه
کاش این آمریکا که اینقدر همه چیزش قانونمنده بعد از قبولی لاتاری اعلام میکرد به ایرانی هایی که سربازی سپاه بودن ویزا نمیدیم تا من و امثال من هم اینهمه وقت و پول خرج نمیکردیم. باورش سخته که آمریکایی که قوی ترین سیستم اطلاعاتی جهان رو داره نتونه بک گراند یک آدم رو بعد شش هفت ماه در بیاره.

بچه ها یه سوال
میگم با توجه به تجربه کیس هایی که سربازی س پ ا ه داشتن و کلیرشون طولانی شده
و با توجه به اینکه الان کارت های پایان خدمت الکترونیک شده که هیچ جاش ننوشته س پ ا ه یا ارتش
آیا واقعاَ میتونن بفهمن که تو کدوم ارگان بودی و آیا خیلی ریسک داره یکی الکی بگه ارتش؟
منظورم برای 2016 و آیندگانه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، بابراس ، salar5452 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-17 ساعت 12:52)p00ya2001 نوشته:  بابا چي شده دوستان مگه قرار نبود موج منفي نديم هنوز كه كسي ريجكت نشده
كسي هم قرار نيست ريجكت بشه اين ويزا ها واسه ماهاست كه از بين ميليونها نفر انتخاب شديم
يه كم به اونهايي كه قراره ويزاي مهاجرت به ما بدن حق بديم كه كنترل كنن اينهمه اتفاقات ناخوشايند افتاده اينهمه دولتمردانمون و س علم شيطان بزرگ رو برداشتن خوب منطقيه كه خوب چك كنن اميدوار باشيم كه لين ويزاها حق ماها هست و بهمون ميدن

با پویا موافقم
خلیل خان هم که امروز خبر خوب ایشود شدن ویزا رو دادن از آنکارا
ابوظبی هم ان شا ا... خودم امروز و فردا خبرشو میدم چون پاسم 10 روزه که تو سفارته
فایل سیمون هم که میگه هنوز بالای 21.000 تا ویزا مونده
نگران نباشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-17 ساعت 12:54)SAMBAR نوشته:  آقا رضا، اینها کلا اگر بخوان به کسی ویزا ندن تو مرحله کلیرنس بهش میگن که ریجکت شدی یا اینکه اینقدر نگه میدارن تا ویزا تموم شه یا آخر سپتامبر برسه ؟
کلا به کیس های شبیه ما که بالای شش ماه منتظریم امیدی هست یا باید بی خیال قضیه بشیم ؟

معذرت ميخوام ميشه علت كليرنس شما رو بدونيم بنظر خودتون؟
[/quote]
سربازی سپاه
کاش این آمریکا که اینقدر همه چیزش قانونمنده بعد از قبولی لاتاری اعلام میکرد به ایرانی هایی که سربازی سپاه بودن ویزا نمیدیم تا من و امثال من هم اینهمه وقت و پول خرج نمیکردیم. باورش سخته که آمریکایی که قوی ترین سیستم اطلاعاتی جهان رو داره نتونه بک گراند یک آدم رو بعد شش هفت ماه در بیاره.
[/quote]
آخه عزیز من کدوم از ماها محل خدمتمون رو خودمون انتخاب کردیم! که بابتش باید جواب پس بدیم! اصلا کدوم آدمی که اطلاعات خاصی داره یا پول آنچنانی از داستان های اینا درآورده باید تو این موقعیت قرار بگیره! این کارشون فقط یه احساس گناه بابت کارهای نکرده رو به آدم منتقل میکنه!
برای همین اسمش رو گذاشتن پروسه اداری که بگن مثلا ما سیستم اداریمون خیلی ... ولش کن.
ایشالا ویزاتون زودتر بیاد.
[/quote]
دوستان عزیز من هم شرایط شما رو دارم و اضافه بر اون جایی خدمت کردم که وقتی افیسر اسمش رو شنید رنگش پرید وبه اجبار اونجا رفتم چون تو برگه نظام وظیفه ارت ش رو انتخاب کردم اگه براتون تعریف کنم تا یه سال از بد شانسی من از خنده غش میکنید ولی به گرفتن ویزا ایکان داشته باشید با تمام وجودتون بخواهید. به اینده بچه هامون فکر کنید و اینکه بچه هامون میتونند زندگی شاد و بدون استرس و موفقی داشته باشند.
[/quote]
سلام. SAMBAR عزیز. تو همیشه عزیز دل مایی. یادت باشه تو سن خوزه اومدید خونمون تعریف کنی یکم ما هم بخندیم.
منم در واقع شرایط سربازیم انقدر افتضاح بود که آفیسر سر اون خیلی بهم گیر داد. حسابشو بکن بد اسم ترین نیروی س . Big Grin . اما همینه که هست. خیلی هم دلشون بخواد ما بریم کشورشون. ولی دوستانی که پروسه AP شون به خاطر سربازی هستش اینو بدونید اگه من کلیر بشم همتون کلیرید. چون فکر می کنم از من بدتر وجود نداشته. حالا شاید SAMBAR شرایطش از من هم بد تر بوده. بنمی دونم. به هر حال زوم کنید رو ما دو تا. ولی من ایمان دارم تا یه ماهه دیگه ازم خواهش می کنن که برم ویزامو بگیرمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، salar5452 ، mamal amrikaei ، m.ghoreishi ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-17 ساعت 12:52)p00ya2001 نوشته:  بابا چي شده دوستان مگه قرار نبود موج منفي نديم هنوز كه كسي ريجكت نشده
كسي هم قرار نيست ريجكت بشه اين ويزا ها واسه ماهاست كه از بين ميليونها نفر انتخاب شديم
يه كم به اونهايي كه قراره ويزاي مهاجرت به ما بدن حق بديم كه كنترل كنن اينهمه اتفاقات ناخوشايند افتاده اينهمه دولتمردانمون و س علم شيطان بزرگ رو برداشتن خوب منطقيه كه خوب چك كنن اميدوار باشيم كه لين ويزاها حق ماها هست و بهمون ميدن
مطمینم آقا رضا در این زمینه اطلاعات و دسترسی بیشتری از ما داره ولی یه نگاه گذرا به کاربرهایی که در سالهای اخیر سربازی سپاه بودن بندازین میبینید اگر هم کسی کلیر شده باشه بالای شش هفت ماه طول کشیده. پس میشه نتیجه گرفت که به صرف سربازی سپاه پروسه میره توی روندهای عجیب غریب و طولانی که ما ازش بی اطلاعیم.
ما هم نا امید نیستیم دوست عزیز. شخصا فکر میکنم اگر بخواد اتفاق مثبتی بیافته تو همین سی چهل روز آینده می افته وگرنه به روال سالهای گذشته تقریبا تو ماه آگوست ویزاها تمومه.
بعد از شش ماه بلاتکلیفی خیلی روحیه پولادینی باید داشت که به بیخیالی طی کنی. مخصوصا که به نصف خانواده ویزا داده باشن و به نصفی نه!
به هر حال امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد و بعدا که به این پست هامون نگاه میکنیم، از خوندنشون ناراحت نشیم.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
من که فکر کنم این آمریکاییها کاری کنند که از صداقت خودمون پشیمون بشیم. کسی رو از برندهای لاتاری 5 سال پیش میشناسم که توی حراست یه سازمان بزرگ دولتی کار میکرده و یه شرکت It کوچیک هم برای خودش داشت موقع مصاحبه اسمی از کار دولتیش و اینکه چه پستی داره نمیبره و میگه برای خودم کار میکنم بهش ویزای یک ضرب دادند. امسال برگشته بود خیلی هم خوشحال بود . وهنوز در استخدام دولته چون تا 7 سال میتونند از مرخصی بی حقوق استفاده کنند.
جالب اینجاست که با ناراحتی به همسرم میگفت چرا اسمی از اینکه کار دولتی داری بردی.
نمیدونم شاید حق با اونه.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-06-17 ساعت 13:09)bidaad نوشته:  
مطمینم آقا رضا در این زمینه اطلاعات و دسترسی بیشتری از ما داره ولی یه نگاه گذرا به کاربرهایی که در سالهای اخیر سربازی سپاه بودن بندازین میبینید اگر هم کسی کلیر شده باشه بالای شش هفت ماه طول کشیده. پس میشه نتیجه گرفت که به صرف سربازی سپاه پروسه میره توی روندهای عجیب غریب و طولانی که ما ازش بی اطلاعیم.
ما هم نا امید نیستیم دوست عزیز. شخصا فکر میکنم اگر بخواد اتفاق مثبتی بیافته تو همین سی چهل روز آینده می افته وگرنه به روال سالهای گذشته تقریبا تو ماه آگوست ویزاها تمومه.
بعد از شش ماه بلاتکلیفی خیلی روحیه پولادینی باید داشت که به بیخیالی طی کنی. مخصوصا که به نصف خانواده ویزا داده باشن و به نصفی نه!
به هر حال امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد و بعدا که به این پست هامون نگاه میکنیم، از خوندنشون ناراحت نشیم.
خيلي خوبه كه نصف خانواده ويزا گرفتن
نهايت اينه كه اونا ميرن بعد واسه شما اقدام ميكنن نهايتش 2-3 سال طول بكشه
ما به همينم راضي هستيم
خيلي كيس ها هستن كه هيچكدوم ويزا ندارن اونا اعصابشون از چي بايد باشه دوست عزيز Smile
ما زندگيمون رو ميكنيم و آماده رفتن هم هستيم ولي با اعتماد به نفس بالا
Smile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

انکارا اکثر کیس هاشو رو 15 جون اپ کرده!
اقا ایا سوپر کلیری در راه است! ؟؟؟ دری دری دین! Big Grin
(2015-06-17 ساعت 13:13)s.zare نوشته:  من که فکر کنم این آمریکاییها کاری کنند که از صداقت خودمون پشیمون بشیم. کسی رو از برندهای لاتاری ۵ سال پیش میشناسم که توی حراست یه سازمان بزرگ دولتی کار میکرده و یه شرکت It کوچیک هم برای خودش داشت موقع مصاحبه اسمی از کار دولتیش و اینکه چه پستی داره نمیبره و میگه برای خودم کار میکنم بهش ویزای یک ضرب دادند. امسال برگشته بود خیلی هم خوشحال بود . وهنوز در استخدام دولته چون تا ۷ سال میتونند از مرخصی بی حقوق استفاده کنند.
جالب اینجاست که با ناراحتی به همسرم میگفت چرا اسمی از اینکه کار دولتی داری بردی.
نمیدونم شاید حق با اونه.

من زیاد موافق نیستم دوست عزیز. به نظرم هیچ چیز بهتر از صداقت نیست. امیدوارم در مورد اون دوستتون هم براش مشکلی پیش نیاد. اما اگر بفهمن ........ حالا ایشون رو که از دستشون در رفت. اما لاتاری شانسه. اومدیم و فهمیدن. و شما به خاطر یه اشتباه کوچیک مجبور می شدید بزرگترین شانس زندگیتون رو از دست بدید. و همیشه خودتونو سرزنش می کردید.
اینا رو گفتم که بهتون قوت قلبی داده باشم که مطمئن باشید بهترین کار رو کردید که صداقت به خرج دادید. هر چند که من خودمم یه کوچولو رو سیاهم تو این قضیه صداقت در مقابل آفیسر: Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
موفق باشید
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-17 ساعت 13:13)s.zare نوشته:  من که فکر کنم این آمریکاییها کاری کنند که از صداقت خودمون پشیمون بشیم. کسی رو از برندهای لاتاری ۵ سال پیش میشناسم که توی حراست یه سازمان بزرگ دولتی کار میکرده و یه شرکت It کوچیک هم برای خودش داشت موقع مصاحبه اسمی از کار دولتیش و اینکه چه پستی داره نمیبره و میگه برای خودم کار میکنم بهش ویزای یک ضرب دادند. امسال برگشته بود خیلی هم خوشحال بود . وهنوز در استخدام دولته چون تا ۷ سال میتونند از مرخصی بی حقوق استفاده کنند.
نمیدونم شاید حق با اونه.
دوست من اعتقاد شخصی من اینه که: صداقت بهترین سیاسته!
من اگر تمام شرایط رو راست گفتم نه به خاطر ویزا که به خاطر خودم بود. الان با شرایطی که دارم (ویزای نصفه نیمه و نزدیکی به زمان اکسپایر ویزای خانمم و پسرم) حتی لحظه ای به اینکه چرا راست گفتم شک نمیکنم. چون با همه این احوالات حالم خوبه و استرس مضاعفی ندارم. گاهی گله میکنم اما دلم گواهی به زندگی خوب و آرامی میده که همین نزدیکی ها داره بهم نگاه میکنه که چه تصمیماتی میگیرم [emoji4]
(2015-06-17 ساعت 12:59)رضا2015 نوشته:  چقدر شما ها خفنید! Big Grin
[emoji16] آقا رضای عزیز، خفنی از خودتونه[emoji1]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، p00ya2001 ، بابراس ، salar5452 ، mamal amrikaei ، SAAM_60 ، bahar101 ، Iaccept
دوستای عزیز سلام ، ایشالا همتون به همین زودی ویزا می گیرید، ولی در مورد کلیرنس واقعا دلیلش معلوم نیست اونا خودشون می دونن تو ایران سربازی اجباریه و دست ما هم نیست که سپاه بریم یا ارتش خلاصه با این فکرا خودتونو ناراحت نکنید ما خودمون با کلیرنس 7 ماه و نیم شوهرم معافیت کفالت داشت کارمون آزاد، ولی تا جایی که من یادمه ماهای منتهی به سپتامبر موتور اینا هم راه میوفته و معمولا سفارتا پیگیر جواب کلیرنسا می شن ما خودمون که مصاحبه مون ژانویه بود به جز چند آپدیت بعد از مصاحبه اولین آپدیت شوهرم که کیس اصلی بود اگه اشتباه نکنم 17 جولای بود و خودم 9 آگوست پس صبر کنید ایشالا که ویزا همه به همین زودی میاد جالب اینکه ولی ویزا ها رو گرفتیم شوهرم چند روز بعد از مصاحبه کلیر شده بود ولی کلیر ما رو سپتامبر اعلام کردن پس شاید خیلی از شما جواب کلیرتون اومده باشه فقط نمی دونم به چه دلیل سفارتا دیر اعلام می کنن
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
در مورد کار دولتی چطور؟ اون که دیگه دست خودمون؟ کسی میدونه چقدر طول میکشه ؟[emoji6] [emoji6]
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، بابراس ، salar5452 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
به نظر منم هیچ چیز بهتر از صداقت نیست ولی بعضی ها خیلی ببخشیدا زیاده گویی میکنند و خیلی بیشتر از چیزی که باید بگن توضیح می دن سال 2013 یادمه چند نفر به خاطر همین بهشون ویزا نرسید خلاصه راست شو باید گفت ولی در حد همون سوالی که پرسیده می شه نه بیشتر
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
منم از صداقتم پشیمون نیستم چون اگه بازم وارد پروسه کلیرنس میشدم باید استرس اینو میداشتم که نکنه دزوغم و فهمیدن ولی الان خیالم راحته و می دونم که بدون هیچ استرس اضافه ای ویزامو میگیرم. وبه قول امین ما کلیر بشیم بدونید شما هم ویزا میگیرید و البته همین امسال یکی از دوستان بودن که با سربازی س ۱ماه پیش کلیر شدن.ایمان داشته باشید به گرفتن ویزا.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان