کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-17 ساعت 13:13)s.zare نوشته:  من که فکر کنم این آمریکاییها کاری کنند که از صداقت خودمون پشیمون بشیم. کسی رو از برندهای لاتاری ۵ سال پیش میشناسم که توی حراست یه سازمان بزرگ دولتی کار میکرده و یه شرکت It کوچیک هم برای خودش داشت موقع مصاحبه اسمی از کار دولتیش و اینکه چه پستی داره نمیبره و میگه برای خودم کار میکنم بهش ویزای یک ضرب دادند. امسال برگشته بود خیلی هم خوشحال بود . وهنوز در استخدام دولته چون تا ۷ سال میتونند از مرخصی بی حقوق استفاده کنند.
جالب اینجاست که با ناراحتی به همسرم میگفت چرا اسمی از اینکه کار دولتی داری بردی.
نمیدونم شاید حق با اونه.
درعوض یکی از دوستانی که لاتاری برنده شده بود را سراغ دارم که درخصوص کارش که دولتی بود دروغ گفت و ریجکت شد. احتمال این بیشتر ازاونیه که دوست شما نگفته و نتیجه دلخواهشو گرفته بنظرم به این موضوع فکرنکنید هنوز کلی شانس دارید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
ظاهرا یه تعداد از دوستان امروز به تاریخ ۱۵ و ۱۶ جون آپ شدن. خبر خوبی هست و ظاهرا سیستمشون داره درست میشه. من که همچنان منتظرم و امیدوارم زودتر منم آپ بشم. Smile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
آخه این سربازی چیه
اول پیش نیاز ازدواجه -همه را راضی میکنی خب اون را هم بعدازدواج میره بعد موعدش میرسه میره سربازی کلی دلتنگی و دوری و روزشماری میکنی تموم بشه وقتی تموم میشه خوشحالی که همه چیز تموم شد.
تا یک اتفاق عالی در زندگیت میفته و لاتاری قبول میشی میبینی که ای وای همون سربازی رفته میخواد بشه دردسر.Big Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-06-17 ساعت 14:15)ریحانا نوشته:  آخه این سربازی چیه
اول پیش نیاز ازدواجه -همه را راضی میکنی خب اون را هم بعدازدواج میره بعد موعدش میرسه میره سربازی کلی دلتنگی و دوری و روزشماری میکنی تموم بشه وقتی تموم میشه خوشحالی که همه چیز تموم شد.
تا یک اتفاق عالی در زندگیت میفته و لاتاری قبول میشی میبینی که ای وای همون سربازی رفته میخواد بشه دردسر.Big Grin

حرف دل منو زدی همنام جان Big Grin
یک سال و اندی از بهترین روزهای زندگیمون رو دزدید حالا هم باعث استرس و نگرانی
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-06-17 ساعت 12:04)takin2015 نوشته:  دوستان، چند روز پیش یک پیامی رو میخوندم با مضمون «اثر تفکر مثبت» بر اتفاقاتی که برای ما رخ خواهد داد. یکی از دوستان عزیزم هم تو همین تاپیک بهش اشاره کرد و من خیلی بهش فکر کردم (فکر کنم Iaccept بود)
حالا من با توجه به اتفاقات اخیر باید از 17 نفر دوست عزیز امیدواری دریافت کنم که بالاخره ویزا میگیرم!Cool
خودم میدونم که اثر گفته های خودم به خودم بیشتره Big Grin ... اما دوستان به درد همین مواقع میخورن دیگه!!!
منتظرمااااا!!!Smile

بله حتما دوست عزیز. مطمئن باشید و امیدتون را از دست ندید. خدا بزرگه و مهربان.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: salar5452 ، 1362amin1362 ، smhh7441 ، Memolk ، r.bazargan ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-17 ساعت 13:13)s.zare نوشته:  من که فکر کنم این آمریکاییها کاری کنند که از صداقت خودمون پشیمون بشیم. کسی رو از برندهای لاتاری ۵ سال پیش میشناسم که توی حراست یه سازمان بزرگ دولتی کار میکرده و یه شرکت It کوچیک هم برای خودش داشت موقع مصاحبه اسمی از کار دولتیش و اینکه چه پستی داره نمیبره و میگه برای خودم کار میکنم بهش ویزای یک ضرب دادند. امسال برگشته بود خیلی هم خوشحال بود . وهنوز در استخدام دولته چون تا ۷ سال میتونند از مرخصی بی حقوق استفاده کنند.
جالب اینجاست که با ناراحتی به همسرم میگفت چرا اسمی از اینکه کار دولتی داری بردی.
نمیدونم شاید حق با اونه.

البته ببخشید جسارت نباشه اما کارمندان دولت ماکزیمم تا 3 سال میتونن مرخصی بدون حقوق بگیرن بعدش یا باید برگردن سرکار یا گواهی تحصیلی بیارن یا ............ این 7 سال مرخصی بدون حقوق ؟؟ شاید ریز جزییات رو بشما نگفتن .....
مطمئن باشین آدم از صداقت بخرج دادن هیچوقت پشیمون نخواهد شد
پس لابد منم جزء استثنا ها هستم کارمند رسمی وزارت نفت و فوق لیسانس رشته حساس اما کلیر در 21 روز یا شوهرم سربازی نیروی دریایی ارتش کلیر در 47 روز
اصلا اصلا کلیرنس حساب کتاب نداره همه اینا از آمار و احتمالات هست باید دید آفیسر چه نکته ای رو تو کامپیوترش جهت بررسی تیک زده

اینقدر که من کیس خودم رو تو این فروم هایلایت کردم آخرش ویزام باطل میشه Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
(2015-06-17 ساعت 08:11)maryamb نوشته:  دوستان دیشب شوهرم یه آپ داشته منتهی آپ 15 june این یعنی چی آیا ؟

سلام

خدا بخواد دارین کلیر میشن.تبریک میگم
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: salar5452 ، 1362amin1362 ، Memolk ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، maryamb ، Daneshjo
(2015-06-17 ساعت 08:40)1362amin1362 نوشته:  سلام صبح به خیر دوستان. فکر کنم سیستم هاشون درست شده . داره تکون می دهTongue

توکل به خدا.خدا از دهنت بشنوه امین جان
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: salar5452 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، maryamb ، bahar101 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-17 ساعت 14:37)arash56 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 08:11)maryamb نوشته:  دوستان دیشب شوهرم یه آپ داشته منتهی آپ 15 june این یعنی چی آیا ؟

سلام

خدا بخواد دارن کلیر میشن.تبریک میگم

سلام
تبريك
تشکر کنندگان: salar5452 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، maryamb ، bahar101 ، Daneshjo
منم هر جور فکر میکنم بجز این سربازی دلیل دیگه ای نمیبینم کلیرنسمو....نه شغتم نه رشته م مشکلی ندارهSadSad
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، salar5452 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-17 ساعت 13:30)saboktakin نوشته:  
نمیدونم شاید حق با اونه.
دوست من اعتقاد شخصی من اینه که: صداقت بهترین سیاسته!
من اگر تمام شرایط رو راست گفتم نه به خاطر ویزا که به خاطر خودم بود. الان با شرایطی که دارم (ویزای نصفه نیمه و نزدیکی به زمان اکسپایر ویزای خانمم و پسرم) حتی لحظه ای به اینکه چرا راست گفتم شک نمیکنم. چون با همه این احوالات حالم خوبه و استرس مضاعفی ندارم. گاهی گله میکنم اما دلم گواهی به زندگی خوب و آرامی میده که همین نزدیکی ها داره بهم نگاه میکنه که چه تصمیماتی میگیرم [emoji4]

در تایید فرمایش دوستان به نظر من چطور می شود کتمان کرد وقتی اسم شما در اینترنت است مثلا, غالب دوستان صفحات FB, اینستاگرام, واتسآپ, وایبر, تویتر, و . . . دارند که با مراجعه به آنها می توان بخشی از اطلاعات را بدست آورد (مثل دوستان که با گذاشتن تاریخ های کلیر می توانند پیش بینی کنند که چه کسی وقت کلیرش است) از طرف دیگر قالب سیستم های اداری رایانه ای شده و انجین یا موتور غالب این سرچ انجین ها در آمریکا است, پس مطمئن باشید که به راحتی می توانند به محتویات درونی آنها (بدون توجه به رمزگذاری شما) وارد شوند, در مورد نظام وظیفه هم همینطور است. مقاله ای می خواندم در مورد مهاجرت به کانادا که نوشته بود جدیدا (البته دو سه سال قبل) بررسی صفحات اینترنتی در هنگام چک امنیتی افزایش یافته است.
حال اینکه دوست شما کلیر شده, مطمئن باشید که آنها می دانستند و کلیر کردن, از نماینده م ج ل س یا معاون ر ئی س ج م ه و ر که بالاتر نیست (یا کسان دیگری که بهتر است نامشان را نبرم) که ماشاالله همشان ویزا آ م ر ی ک ا دارند, درسته؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
دوستان از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است تقریبا 90 درصد کیس های پنج ماهه اول سال که چک مانده اند در این چند روزه آپ خورده اند که می تواند در نوع خود خبر خوبی باشد, فکر می کنم بعد از یک کلیر گروهی از ماه بعد سراغ مارس و آوریل بروند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
نه بابا ماه بعد چیه! تا اخر همین ماه
(2015-06-17 ساعت 15:28)رضا2015 نوشته:  نه بابا ماه بعد چیه! تا اخر همین ماه

زنده باد آقا رضای گل با این تحلیلای مشتیش
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، zohreh-gh ، smhh7441 ، SAAM_60 ، bahar101 ، Iaccept ، sadri54 ، Daneshjo
این تحلیل نبود انرژی + بود! Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان