کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-17 ساعت 22:53)SAAM_60 نوشته:  با عشق و امید

دوستان به یه راهنمایی کوچولو در حد لالیگا نیاز دارم Big Grin

آخرین شانس پرواز همسر عزیزم 20 جولای هستش ( به علت نزدیک بودن زمان زایمان) تازه اونم با امیریتس فلای ...

به نظر شما من ایمیل بزنم یا همراه با همسر عزیزم پاشیم بریم سفارت ابو ظبی این مشکله ما رو حل کنن ؟

*الان 55 روز از مصاحبه می‌گذره آخرین آپدیت 30 اپریل از آ م ر ی ک ا بوده.

به امید کلیر شدن تمامی دوستان Smile

تبریک فراوان برای قدم نو رسیده
دوست عزیز حتما حتما حتما ایمیل برنید به سفارت و وضعیت خودتون رو حتما حتما کامل توضیح بدید. توجه داشته باشید که در ماههای آخر بارداری پرواز طولانی خطر داره برای هردو (مادر و نوزاد) مطمئن باشید راهنمایی می کنند. بخصوص تاکید کنید که همسرتون تنها در اونجا زایمان بسیار براش مشکل میشه. من مطمئن هستم راه مناسبی برای شما پیدا خواهد شد
براتون آرزوی موفقیت دارم
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، samane1363 ، Memolk ، Iaccept ، mamal amrikaei ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 00:05)mick نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 22:53)SAAM_60 نوشته:  با عشق و امید

دوستان به یه راهنمایی کوچولو در حد لالیگا نیاز دارم Big Grin

آخرین شانس پرواز همسر عزیزم 20 جولای هستش ( به علت نزدیک بودن زمان زایمان) تازه اونم با امیریتس فلای ...

به نظر شما من ایمیل بزنم یا همراه با همسر عزیزم پاشیم بریم سفارت ابو ظبی این مشکله ما رو حل کنن ؟

*الان 55 روز از مصاحبه می‌گذره آخرین آپدیت 30 اپریل از آ م ر ی ک ا بوده.

به امید کلیر شدن تمامی دوستان Smile

تبریک فراوان برای قدم نو رسیده
دوست عزیز حتما حتما حتما ایمیل برنید به سفارت و وضعیت خودتون رو حتما حتما کامل توضیح بدید. توجه داشته باشید که در ماههای آخر بارداری پرواز طولانی خطر داره برای هردو (مادر و نوزاد) مطمئن باشید راهنمایی می کنند. بخصوص تاکید کنید که همسرتون تنها در اونجا زایمان بسیار براش مشکل میشه. من مطمئن هستم راه مناسبی برای شما پیدا خواهد شد
براتون آرزوی موفقیت دارم

ایشون خودشون ویزا گرفتن و خانمشون AP خوردن
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، bahar101
ادرس ایمیل ایروان:

IranIVYerevan@state.gov
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، pooyakm ، bahar101
(2015-06-17 ساعت 23:23)Iaccept نوشته:  اوه ه ه، اوه ه ه، ببخشید Smile
ه ه
سفارت رفتن ک هیچ فایده ای نداره ب نظرم!
با تیچر موافقم، ایمیل بهتره
من اگه جایه شما بودم، یا خانومو میفرستادم ایران پیش خونوادش، یا اینکه یه یه ماه، چهل و پنج روز میرفتم بلاد ک ف ر گرین کارت و سوشیالو میگرفتم ، برمیگشتم و بعد با خانوم بچه ها بعد از اینکه ویزا اومد میرفم
ولی با توجه ب تاریخ مصاحبتون ک ب منم نزدیکه ب امید خدآ تا اواسط جولای کارمون درست میشه انشالاآآآ
گودلاک

I accpt عزیز. اگه دوست مون فقط یک بار هم ورود داشته باشه به خاک آمریکا کافیه. نهایت یه 48 ساعت بمونه تا خستگی شون در بره و برگرده. چون اگه نمونن واسه گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد . اساس و ملاک ورود به خاک آمریکا قبل اکسپایر شدن تاریخ ویزاشون هستش. و اصلا نیازی به موندن 45 روزه شون نیس. با خیال راحت برین و جلدی برگردین. ایشالا تا قبل اون deadline خانم تون هم کلیر بشن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-06-18 ساعت 00:01)maha2015 نوشته:  من سربازى معاف بودم ولى دانشجوى سال اخر دكترى هستم و كارم هم در يك مركز تحقيقاتى دولتى بود در زمان مصاحبه افيسر به كارى كه در امريكا پيدا كردم خيلى حساس شد وسوالات خيلى تخصصى ميپرسيد كه خيلى عجيب بود ويه هفته قبل از مصاحبه از من رزومه خواستن، بنده خدا همسرم كه تازه درسش تموم شده و طرح يا به قول خودش سربازى هم نرفته هم همراه من ap خورد تاحالا هم هر دوتامون ٩ بار آپديت خورديم، حالا به نظر شما اين معنيش اين است كه كليرنس خيلي طولاني در انتظارمونه?

ایشالا که کلیرنس کوتاهی خواهید داشت،
شما خودتون در مورد کاری که در امریکا پیدا کردید توضیح دادید؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، mel ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 00:01)maha2015 نوشته:  من سربازى معاف بودم ولى دانشجوى سال اخر دكترى هستم و كارم هم در يك مركز تحقيقاتى دولتى بود در زمان مصاحبه افيسر به كارى كه در امريكا پيدا كردم خيلى حساس شد وسوالات خيلى تخصصى ميپرسيد كه خيلى عجيب بود ويه هفته قبل از مصاحبه از من رزومه خواستن، بنده خدا همسرم كه تازه درسش تموم شده و طرح يا به قول خودش سربازى هم نرفته هم همراه من ap خورد تاحالا هم هر دوتامون ٩ بار آپديت خورديم، حالا به نظر شما اين معنيش اين است كه كليرنس خيلي طولاني در انتظارمونه?
هیچ فردی جواب سوال شما را نمیدونه حتی خودشون پس شما هم بزارید ببینید چی پیش میاد به قول سیمون باید صبر کرد ودید
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، لیدا59
(2015-06-18 ساعت 00:01)Daneshjo نوشته:  از دوستانی که آدرس ایمیل سفارت ارمنستان رو دارن خواهش میکنم آدرس رو برام بزارن
ممنونم

سلام عزیزم از همان سایت Armenia.usembassy.govاز قسمت about usمیتونی آدرس ایمیل را پیدا کنی من برات مینویسم خودتم چک کن IVyerevan@state.govامیدوارم کارت زود درست بشه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، mel ، bahar101
(2015-06-17 ساعت 21:26)sadri54 نوشته:  از 29 آپریل تا حالا دیگه آپدیت نشدم!
ولی اشتباه نکنید دوستان اصلا ناراحت نیستم، خوشحالم و سرشار از انرژی Tongue
اطمینان دارم که شاهنامه آخرش خوشهWink

دوست عزیز فعلا زوده واسه ناامید شدن. البته نا امید هم نیستیBig Grin
من از ۲۰ مارچ تا حالا آپ نخوردم یعنی تو سال ۹۴ بدون آپدیت بودم. و اصلا هم نا امید نیستم و میدونم این روزا کلیر میشم. شما هم نگران نباشید و مطمئن باشید زود کلیر میشید. البته هرچی زمان بیشتر میگذره مدت زمان کلیر کوتاه تر میشه.SmileCoolWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Daneshjo ، sadri54 ، 1362amin1362 ، Iaccept ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، smhh7441
(2015-06-17 ساعت 23:38)maha2015 نوشته:  سلام كسى ميدونه اپديت زياد خوردن خوبه يا بد؟

ما تو ماه اول بعد مصاحبه ٩ تا اپديت خورديم

به طور کلی آپ بیشتر یا کمتر هیچ برتری یا مزیتی حساب نمیشه. اگر کسی آپ کم داشته باشه احتمالا نشونه اینه که چک هی کمتری براشون تقاضا شده. از طرفی هم کسی صرفا به دلیل داشتن آپ های فراوان کلیر نمیشه
فقط یکم شرایط تون رو بیشتر باز کنین بهتر میشه شرایط تون رو پیش بینی کرد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، rbrb-2015 ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 00:24)maha2015 نوشته:  افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم

ولی به نظر من بد نیست که بگی.
این که تخصص داشته باشی و بتونی یه کار خوب پیدا کنی یعنی سربار دولت نخواهی شد و بیشتر درآمد داری و در مقابل بیشتر مالیات میدی. این به نفع دولت آمریکا هست.
و اینکه کی گفته که دوست ندارند ما کار تخصصی داشته باشیم؟؟؟؟!!!!!
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nora-nora ، samane1363 ، mamal amrikaei ، r.bazargan ، bahar101 ، smhh7441
(2015-06-18 ساعت 00:13)rbrb-2015 نوشته:  

شما خودتون در مورد کاری که در آمریکا پیدا کردید توضیح دادید؟

خب شما ماشالا تحصیلات عالیه دارین . خارج هم تشریف داشتین؟ چون خود تحصیلات بالا هم یکم دردسر سازه. رشته تون حساس نیست؟ البته اینم در نظر بگیرین خود کار با مراکز دولتی حالا مال شما تحقیقاتی هم هستش کار کلیرنس رو کمی طولانی تر می کنه.
تمامی این اوصاف نگران نشین چون کلیرنس هیچ حساب کتاب خاصی نداره. سند میخایین : همین امسال هنوز کسایی که مارچ مثل من رفتن رمصاحبه کلیر نشدن از اونور آپریلی ها خوشبختانه در حال کلیر شدن هستن. پس این رویه چندان حساب و کتاب خاصی نداره. شما معاف بودین چک خوردین. در حالیکه کاربر " ورچندی " عزیز با کار در شرکت نفت و گاز و سربازی تکاوری ارتش در عرض 47 روز کلیر شدن " نوش جونشون"

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، Iaccept ، p00ya2001 ، laleht ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 00:27)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 00:24)maha2015 نوشته:  افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم

ولی به نظر من بد نیست که بگی.
این که تخصص داشته باشی و بتونی یه کار خوب پیدا کنی یعنی سربار دولت نخواهی شد و بیشتر درآمد داری و در مقابل بیشتر مالیات میدی. این به نفع دولت آمریکا هست.
و اینکه کی گفته که دوست ندارند ما کار تخصصی داشته باشیم؟؟؟؟!!!!!
اساعه ادب نشه خدمت دوستان ولی هر چی خنگ تر بهتر اونا دکتر مهندس نمیخواند اونا یه کسایی را میخواند خر کاریاشون را بکنه ببخشید بازم ببخشید
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، r.bazargan ، bahar101 ، بابراس
من سربازى معاف بودم ولى دانشجوى سال اخر دكترى هستم و كارم هم در يك مركز تحقيقاتى دولتى بود در زمان مصاحبه افيسر به كارى كه در امريكا پيدا كردم خيلى حساس شد وسوالات خيلى تخصصى ميپرسيد كه خيلى عجيب بود ويه هفته قبل از مصاحبه از من رزومه خواستن، بنده خدا همسرم كه تازه درسش تموم شده و طرح يا به قول خودش سربازى هم نرفته هم همراه من ap خورد تاحالا هم هر دوتامون ٩ بار آپديت خورديم، حالا به نظر شما اين معنيش اين است كه كليرنس خيلي طولاني در انتظارمونه?
[/quote]

شما خودتون در مورد کاری که در آمریکا پیدا کردید توضیح دادید؟
[/quote]

خب شما ماشالا تحصیلات عالیه دارین . خارج هم تشریف داشتین؟ چون خود تحصیلات بالا هم یکم دردسر سازه. رشته تون حساس نیست؟ البته اینم در نظر بگیرین خود کار با مراکز دولتی حالا مال شما تحقیقاتی هم هستش کار کلیرنس رو کمی طولانی تر می کنه.
تمامی این اوصاف نگران نشین چون کلیرنس هیچ حساب کتاب خاصی نداره. سند میخایین : همین امسال هنوز کسایی که مارچ مثل من رفتن رمصاحبه کلیر نشدن از اونور آپریلی ها خوشبختانه در حال کلیر شدن هستن. پس این رویه چندان حساب و کتاب خاصی نداره. شما معاف بودین چک خوردین. در حالیکه کاربر " ورچندی " عزیز با کار در شرکت نفت و گاز و سربازی تکاوری ارتش در عرض 47 روز کلیر شدن " نوش جونشون"

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo
ولى در مورد كيس ما با توجه به سوالاتى كه بعدش پرسيد كه خيلى هاش به تحريم مربوط ميشد فكر ميكنم گفتن اين موضوع به ضررمون تموم شد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان