موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 22:53)SAAM_60 نوشته: با عشق و امید
دوستان به یه راهنمایی کوچولو در حد لالیگا نیاز دارم 
آخرین شانس پرواز همسر عزیزم 20 جولای هستش ( به علت نزدیک بودن زمان زایمان) تازه اونم با امیریتس فلای ...
به نظر شما من ایمیل بزنم یا همراه با همسر عزیزم پاشیم بریم سفارت ابو ظبی این مشکله ما رو حل کنن ؟
*الان 55 روز از مصاحبه میگذره آخرین آپدیت 30 اپریل از آ م ر ی ک ا بوده.
به امید کلیر شدن تمامی دوستان 
تبریک فراوان برای قدم نو رسیده
دوست عزیز حتما حتما حتما ایمیل برنید به سفارت و وضعیت خودتون رو حتما حتما کامل توضیح بدید. توجه داشته باشید که در ماههای آخر بارداری پرواز طولانی خطر داره برای هردو (مادر و نوزاد) مطمئن باشید راهنمایی می کنند. بخصوص تاکید کنید که همسرتون تنها در اونجا زایمان بسیار براش مشکل میشه. من مطمئن هستم راه مناسبی برای شما پیدا خواهد شد
براتون آرزوی موفقیت دارم
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 00:05)mick نوشته: (2015-06-17 ساعت 22:53)SAAM_60 نوشته: با عشق و امید
دوستان به یه راهنمایی کوچولو در حد لالیگا نیاز دارم 
آخرین شانس پرواز همسر عزیزم 20 جولای هستش ( به علت نزدیک بودن زمان زایمان) تازه اونم با امیریتس فلای ...
به نظر شما من ایمیل بزنم یا همراه با همسر عزیزم پاشیم بریم سفارت ابو ظبی این مشکله ما رو حل کنن ؟
*الان 55 روز از مصاحبه میگذره آخرین آپدیت 30 اپریل از آ م ر ی ک ا بوده.
به امید کلیر شدن تمامی دوستان 
تبریک فراوان برای قدم نو رسیده
دوست عزیز حتما حتما حتما ایمیل برنید به سفارت و وضعیت خودتون رو حتما حتما کامل توضیح بدید. توجه داشته باشید که در ماههای آخر بارداری پرواز طولانی خطر داره برای هردو (مادر و نوزاد) مطمئن باشید راهنمایی می کنند. بخصوص تاکید کنید که همسرتون تنها در اونجا زایمان بسیار براش مشکل میشه. من مطمئن هستم راه مناسبی برای شما پیدا خواهد شد
براتون آرزوی موفقیت دارم
ایشون خودشون ویزا گرفتن و خانمشون AP خوردن
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-18 ساعت 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-18 ساعت 00:18 توسط ehsan1984.)
ادرس ایمیل ایروان:
IranIVYerevan@state.gov
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 23:23)Iaccept نوشته: اوه ه ه، اوه ه ه، ببخشید 
ه ه
سفارت رفتن ک هیچ فایده ای نداره ب نظرم!
با تیچر موافقم، ایمیل بهتره
من اگه جایه شما بودم، یا خانومو میفرستادم ایران پیش خونوادش، یا اینکه یه یه ماه، چهل و پنج روز میرفتم بلاد ک ف ر گرین کارت و سوشیالو میگرفتم ، برمیگشتم و بعد با خانوم بچه ها بعد از اینکه ویزا اومد میرفم
ولی با توجه ب تاریخ مصاحبتون ک ب منم نزدیکه ب امید خدآ تا اواسط جولای کارمون درست میشه انشالاآآآ
گودلاک
I accpt عزیز. اگه دوست مون فقط یک بار هم ورود داشته باشه به خاک آمریکا کافیه. نهایت یه 48 ساعت بمونه تا خستگی شون در بره و برگرده. چون اگه نمونن واسه گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد . اساس و ملاک ورود به خاک آمریکا قبل اکسپایر شدن تاریخ ویزاشون هستش. و اصلا نیازی به موندن 45 روزه شون نیس. با خیال راحت برین و جلدی برگردین. ایشالا تا قبل اون deadline خانم تون هم کلیر بشن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-06-18 ساعت 00:01)Daneshjo نوشته: از دوستانی که آدرس ایمیل سفارت ارمنستان رو دارن خواهش میکنم آدرس رو برام بزارن
ممنونم
سلام عزیزم از همان سایت Armenia.usembassy.govاز قسمت about usمیتونی آدرس ایمیل را پیدا کنی من برات مینویسم خودتم چک کن IVyerevan@state.govامیدوارم کارت زود درست بشه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 23:38)maha2015 نوشته: سلام كسى ميدونه اپديت زياد خوردن خوبه يا بد؟
ما تو ماه اول بعد مصاحبه ٩ تا اپديت خورديم
به طور کلی آپ بیشتر یا کمتر هیچ برتری یا مزیتی حساب نمیشه. اگر کسی آپ کم داشته باشه احتمالا نشونه اینه که چک هی کمتری براشون تقاضا شده. از طرفی هم کسی صرفا به دلیل داشتن آپ های فراوان کلیر نمیشه
فقط یکم شرایط تون رو بیشتر باز کنین بهتر میشه شرایط تون رو پیش بینی کرد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 00:13)rbrb-2015 نوشته: (2015-06-18 ساعت 00:01)maha2015 نوشته: من سربازى معاف بودم ولى دانشجوى سال اخر دكترى هستم و كارم هم در يك مركز تحقيقاتى دولتى بود در زمان مصاحبه افيسر به كارى كه در امريكا پيدا كردم خيلى حساس شد وسوالات خيلى تخصصى ميپرسيد كه خيلى عجيب بود ويه هفته قبل از مصاحبه از من رزومه خواستن، بنده خدا همسرم كه تازه درسش تموم شده و طرح يا به قول خودش سربازى هم نرفته هم همراه من ap خورد تاحالا هم هر دوتامون ٩ بار آپديت خورديم، حالا به نظر شما اين معنيش اين است كه كليرنس خيلي طولاني در انتظارمونه?
ایشالا که کلیرنس کوتاهی خواهید داشت،
شما خودتون در مورد کاری که در آمریکا پیدا کردید توضیح دادید؟
خب شما ماشالا تحصیلات عالیه دارین . خارج هم تشریف داشتین؟ چون خود تحصیلات بالا هم یکم دردسر سازه. رشته تون حساس نیست؟ البته اینم در نظر بگیرین خود کار با مراکز دولتی حالا مال شما تحقیقاتی هم هستش کار کلیرنس رو کمی طولانی تر می کنه.
تمامی این اوصاف نگران نشین چون کلیرنس هیچ حساب کتاب خاصی نداره. سند میخایین : همین امسال هنوز کسایی که مارچ مثل من رفتن رمصاحبه کلیر نشدن از اونور آپریلی ها خوشبختانه در حال کلیر شدن هستن. پس این رویه چندان حساب و کتاب خاصی نداره. شما معاف بودین چک خوردین. در حالیکه کاربر " ورچندی " عزیز با کار در شرکت نفت و گاز و سربازی تکاوری ارتش در عرض 47 روز کلیر شدن " نوش جونشون"
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من سربازى معاف بودم ولى دانشجوى سال اخر دكترى هستم و كارم هم در يك مركز تحقيقاتى دولتى بود در زمان مصاحبه افيسر به كارى كه در امريكا پيدا كردم خيلى حساس شد وسوالات خيلى تخصصى ميپرسيد كه خيلى عجيب بود ويه هفته قبل از مصاحبه از من رزومه خواستن، بنده خدا همسرم كه تازه درسش تموم شده و طرح يا به قول خودش سربازى هم نرفته هم همراه من ap خورد تاحالا هم هر دوتامون ٩ بار آپديت خورديم، حالا به نظر شما اين معنيش اين است كه كليرنس خيلي طولاني در انتظارمونه?
[/quote]
ایشالا که کلیرنس کوتاهی خواهید داشت،
شما خودتون در مورد کاری که در آمریکا پیدا کردید توضیح دادید؟
[/quote]
خب شما ماشالا تحصیلات عالیه دارین . خارج هم تشریف داشتین؟ چون خود تحصیلات بالا هم یکم دردسر سازه. رشته تون حساس نیست؟ البته اینم در نظر بگیرین خود کار با مراکز دولتی حالا مال شما تحقیقاتی هم هستش کار کلیرنس رو کمی طولانی تر می کنه.
تمامی این اوصاف نگران نشین چون کلیرنس هیچ حساب کتاب خاصی نداره. سند میخایین : همین امسال هنوز کسایی که مارچ مثل من رفتن رمصاحبه کلیر نشدن از اونور آپریلی ها خوشبختانه در حال کلیر شدن هستن. پس این رویه چندان حساب و کتاب خاصی نداره. شما معاف بودین چک خوردین. در حالیکه کاربر " ورچندی " عزیز با کار در شرکت نفت و گاز و سربازی تکاوری ارتش در عرض 47 روز کلیر شدن " نوش جونشون"
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ولى در مورد كيس ما با توجه به سوالاتى كه بعدش پرسيد كه خيلى هاش به تحريم مربوط ميشد فكر ميكنم گفتن اين موضوع به ضررمون تموم شد