کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-18 ساعت 00:30)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 00:27)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 00:24)maha2015 نوشته:  افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم

ولی به نظر من بد نیست که بگی.
این که تخصص داشته باشی و بتونی یه کار خوب پیدا کنی یعنی سربار دولت نخواهی شد و بیشتر درآمد داری و در مقابل بیشتر مالیات میدی. این به نفع دولت آمریکا هست.
و اینکه کی گفته که دوست ندارند ما کار تخصصی داشته باشیم؟؟؟؟!!!!!
اساعه ادب نشه خدمت دوستان ولی هر چی خنگ تر بهتر اونا دکتر مهندس نمیخواند اونا یه کسایی را میخواند خر کاریاشون را بکنه ببخشید بازم ببخشید

من خیلی با نظر شما موافق نیستم مهرداد جان. درسته که هرچی مدرکت پایین تر باشه و کاری اینجا نکرده باشی احتمال یه ضرب گرفتن و زودتر کلیر شدن هست ولی خب اگه تخصص داشته باشی از خداشون هم باشه که وارد کشورشون بشی. واسه حمالی کاراشون خیلی از مکزیکیا هستن که با توقع کم کاراشون رو انجام میدن ولی به نظر من هرچی تخصص بیشتر باشه بیشتر بهت احتیاج خواهند داشت.

(2015-06-18 ساعت 00:31)maha2015 نوشته:  ولى در مورد كيس ما با توجه به سوالاتى كه بعدش پرسيد كه خيلى هاش به تحريم مربوط ميشد فكر ميكنم گفتن اين موضوع به ضررمون تموم شد

دوست عزیز نگران نباشید و استرس نداشته باشید که البته طبیعی هست بعد از مصاحبه. خیلی ربطی نداره و اتفاقا خیلی خوبه که راستش رو گفتید. اگه دروغ میگفتید باید نگران میشدید.WinkSmile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-18 ساعت 00:34)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 00:24)maha2015 نوشته:  افيسر ازمن پرسيد تو امريكا ميخواهيد چه كار كنيد من گفتم از شركت خصوصى دوستم پيشنهاد كار دارم كه اى كاش هيچى نميگفتم به نظرم اصلا دوست ندارند ما يه كار تخصصى در امريكا داشته باشيم

این که تخصص داشته باشی و بتونی یه کار خوب پیدا کنی یعنی سربار دولت نخواهی شد و بیشتر درآمد داری و در مقابل بیشتر مالیات میدی. این به نفع دولت آمریکا هست.
اساعه ادب نشه خدمت دوستان ولی هر چی خنگ تر بهتر اونا دکتر مهندس نمیخواند اونا یه کسایی را میخواند خر کاریاشون را بکنه ببخشید بازم ببخشید

من خیلی با نظر شما موافق نیستم مهرداد جان. درسته که هرچی مدرکت پایین تر باشه و کاری اینجا نکرده باشی احتمال یه ضرب گرفتن و زودتر کلیر شدن هست ولی خب اگه تخصص داشته باشی از خداشون هم باشه که وارد کشورشون بشی. واسه حمالی کاراشون خیلی از مکزیکیا هستن که با توقع کم کاراشون رو انجام میدن ولی به نظر من هرچی تخصص بیشتر باشه بیشتر بهت احتیاج خواهند داشت.
بعله دقیقا حرف همین سر احتیاجه یعنی اگه یه اتفاقی افتاد ادمه متخصص بیشتر میتونه بزاردشون تو آمپاس تا ی ادمه ب هنر مسلم بدون کسایی که ویزای لاتاری را میزارد برای اینکه نسل بعدشون با هوش باشند به حالشون هم فکر میکنند . توجه کردید بچه های که نفت خوندند چرا زودتر جوابشون میاد من نظرم اینکه چون نیروی کار مفید هستند در همین حال دکترا دیر تر میاند . من حدسم اینه کسایی که به ایندشون اینطور فکر میکنندمحاله به حالشون فکر نکنند و ملاحضاتی دارند که ما حالا حالا ها سر در نمیاریم
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، vahid1432 ، p00ya2001 ، bahar101 ، areb1356 ، Daneshjo ، بابراس
من و همسرم براى فرصت مطالعاتى چند ماه است كه اروپا هستيم ويزاى اينجا هم دو ماه زمان برد من فكر ميكردم اين موضوع در زمان كليرنس كمك ميكند چون حداقل تازه چك شديم ولى افيسر گفت كيس شما ممكن تا چهار ماه زمان ببره كه تا حالا ٤٥ روز گذشته
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nora-nora ، samane1363 ، p00ya2001 ، r.bazargan ، rbrb-2015 ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 00:41)maha2015 نوشته:  من و همسرم براى فرصت مطالعاتى چند ماه است كه اروپا هستيم ويزاى اينجا هم دو ماه زمان برد من فكر ميكردم اين موضوع در زمان كليرنس كمك ميكند چون حداقل تازه چك شديم ولى افيسر گفت كيس شما ممكن تا چهار ماه زمان ببره كه تا حالا ٤٥ روز گذشته

با توجه به زمانتون مصاحبه تون همزمان با من بوده ایشالا خیره به منم گفت چهار ماه ولی تاحالا دو تا آپ بیشتر نداشتم . بزارید ببینیم چی پیش میاد
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
نورا جان امضا با حدود کیس و تاریخ مصاحبه رو تو امضا بیارید که بشه تحلیل کرد
(2015-06-18 ساعت 00:41)maha2015 نوشته:  من و همسرم براى فرصت مطالعاتى چند ماه است كه اروپا هستيم ويزاى اينجا هم دو ماه زمان برد من فكر ميكردم اين موضوع در زمان كليرنس كمك ميكند چون حداقل تازه چك شديم ولى افيسر گفت كيس شما ممكن تا چهار ماه زمان ببره كه تا حالا ٤٥ روز گذشته

ببخشید یه سوال بی ربط
میشه بگین کدوم کشور اروپایی هستین و اینکه آیا سوالات آفیسر همون سوالاتی بود که در آنکارا یا ابوظبی می پرسن؟ ممنون
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، samane1363
Technological Systems Issue
JUNE 17, 2015
Visa Systems Issues
The Bureau of Consular Affairs continues to experience technical problems with our visa systems. This is a global issue, and we are working around the clock to fix it. More than 100 computer experts from both the private and public sectors across the United States are working on this problem 24/7. That said, we do not expect the system will be online before next week. The problems stem from a hardware failure in a State Department facility in the United States on June 9. That failure is preventing the Department from processing and transmitting biometric data checks at visa-issuing embassies and consulates. We cannot bypass the legal requirements to screen visa applicants before we issue visas for travel. Each visa decision is a national security decision, and we take our obligation to protect the United States seriously.
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Memolk ، Iaccept ، 1362amin1362 ، nora-nora ، bahar101 ، smhh7441 ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 00:13)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 23:23)Iaccept نوشته:  اوه ه ه، اوه ه ه، ببخشید Smile
ه ه
سفارت رفتن ک هیچ فایده ای نداره ب نظرم!
با تیچر موافقم، ایمیل بهتره
من اگه جایه شما بودم، یا خانومو میفرستادم ایران پیش خونوادش، یا اینکه یه یه ماه، چهل و پنج روز میرفتم بلاد ک ف ر گرین کارت و سوشیالو میگرفتم ، برمیگشتم و بعد با خانوم بچه ها بعد از اینکه ویزا اومد میرفم
ولی با توجه ب تاریخ مصاحبتون ک ب منم نزدیکه ب امید خدآ تا اواسط جولای کارمون درست میشه انشالاآآآ
گودلاک

I accpt عزیز. اگه دوست مون فقط یک بار هم ورود داشته باشه به خاک آمریکا کافیه. نهایت یه 48 ساعت بمونه تا خستگی شون در بره و برگرده. چون اگه نمونن واسه گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد . اساس و ملاک ورود به خاک آمریکا قبل اکسپایر شدن تاریخ ویزاشون هستش. و اصلا نیازی به موندن 45 روزه شون نیس. با خیال راحت برین و جلدی برگردین. ایشالا تا قبل اون deadline خانم تون هم کلیر بشن

من یه سوال داشتم , میشه فقط وارد خاک ام ری کا شد و برگشت و بعد برای همسر اقدام کرد یا باید حتما تو خاک ا م ر ی کا بود و اقدام کرد ؟ یا بعد از گرفتن گرین کارت برگشت و از ایران اقدام کرد؟
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo ، samane1363 ، بابراس
این عکس رو همین الان از صفحه سفارت آمریکا در فیس بوک گرفتم.
جواب کامنت اول رو بخونید. آخرش نوشته که «انتظار نداریم تا هفته آینده سیستم آنلاین بشه.»
یعنی فکر نمی کنم این هفته کسی کلیر بشه و باید تا هفته دیگه حداقل صبر کنیم.Sad

[عکس: el1l_screen_shot_2015-06-18_at_3.12.37_am.png]
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، pooyakm ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smhh7441 ، Daneshjo ، TajbakhshSalma ، بابراس
(2015-06-18 ساعت 03:16)vahid1432 نوشته:  این عکس رو همین الان از صفحه سفارت آمریکا در FB گرفتم.
جواب کامنت اول رو بخونید. آخرش نوشته که «انتظار نداریم تا هفته آینده سیستم آنلاین بشه.»
یعنی فکر نمی کنم این هفته کسی کلیر بشه و باید تا هفته دیگه حداقل صبر کنیم.Sad

[عکس: el1l_screen_shot_2015-06-18_at_3.12.37_am.png]

باز حداقل ميدونيم آپديت نشدن دليلش چيه، وقتى همه چى روتين باشه و از آپديت خبرى نباشه نگران كننده است [emoji4]
لوله آپديت كن ام ر ى ك ا گرفته، دارن وا ميكنن [emoji23]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)

مهردادجون دادآش من یه جایی خوندم تو ی کتاب، ک هر فوق لیسانسی ک آمریکا میگره برا ادامه تحصیل یک میلیون دلار ب نفعش هست دادآآآBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-18 ساعت 04:42)Iaccept نوشته:  

مهردادجون دادآش من یه جایی خوندم تو ی کتاب، ک هر فوق لیسانسی ک آمریکا میگره برا ادامه تحصیل یک میلیون دلار ب نفعش هست دادآآآBig Grin

پس اگه من برم یه میلیون دلار به نفعشون میشه دیگه ???
میگم نمیشه مدرکمون رو بدیم، یه میلیون دلار رو بگیریم؟؟؟؟
۵۰۰ هزار دلار هم راضیم، توقعم زیاد نیست???

(2015-06-18 ساعت 00:18)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 21:26)sadri54 نوشته:  از 29 آپریل تا حالا دیگه آپدیت نشدم!
ولی اشتباه نکنید دوستان اصلا ناراحت نیستم، خوشحالم و سرشار از انرژی Tongue
اطمینان دارم که شاهنامه آخرش خوشهWink

دوست عزیز فعلا زوده واسه ناامید شدن. البته نا امید هم نیستیBig Grin
من از ۲۰ مارچ تا حالا آپ نخوردم یعنی تو سال ۹۴ بدون آپدیت بودم. و اصلا هم نا امید نیستم و میدونم این روزا کلیر میشم. شما هم نگران نباشید و مطمئن باشید زود کلیر میشید. البته هرچی زمان بیشتر میگذره مدت زمان کلیر کوتاه تر میشه.SmileCoolWink

Give me the 5
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: r.bazargan ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، bahar101 ، vahid1432 ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-18 ساعت 03:03)pooyakm نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 00:13)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 23:23)Iaccept نوشته:  اوه ه ه، اوه ه ه، ببخشید Smile
ه ه
سفارت رفتن ک هیچ فایده ای نداره ب نظرم!
با تیچر موافقم، ایمیل بهتره
من اگه جایه شما بودم، یا خانومو میفرستادم ایران پیش خونوادش، یا اینکه یه یه ماه، چهل و پنج روز میرفتم بلاد ک ف ر گرین کارت و سوشیالو میگرفتم ، برمیگشتم و بعد با خانوم بچه ها بعد از اینکه ویزا اومد میرفم
ولی با توجه ب تاریخ مصاحبتون ک ب منم نزدیکه ب امید خدآ تا اواسط جولای کارمون درست میشه انشالاآآآ
گودلاک

I accpt عزیز. اگه دوست مون فقط یک بار هم ورود داشته باشه به خاک آمریکا کافیه. نهایت یه 48 ساعت بمونه تا خستگی شون در بره و برگرده. چون اگه نمونن واسه گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد . اساس و ملاک ورود به خاک آمریکا قبل اکسپایر شدن تاریخ ویزاشون هستش. و اصلا نیازی به موندن 45 روزه شون نیس. با خیال راحت برین و جلدی برگردین. ایشالا تا قبل اون deadline خانم تون هم کلیر بشن

من یه سوال داشتم , میشه فقط وارد خاک ام ری کا شد و برگشت و بعد برای همسر اقدام کرد یا باید حتما تو خاک ا م ر ی کا بود و اقدام کرد ؟ یا بعد از گرفتن گرین کارت برگشت و از ایران اقدام کرد؟
بله دوست من این امر کاملا امکان پذیر هستش
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، pooyakm ، p00ya2001 ، Daneshjo
سلام روز بخیر دوستان.
کسی از فوریه ای ها و مارچیهای ابوطبی دیشب آپدیت نداشته؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان