کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان
بیش از یه سال و گذروندیم
تو این چند وقته همش استرس هایی داشتیم که شاید خیلی هاش بی مورد بودن
پر کردن فرم (استرس صادق بودن یا نبودن- کامل نوشتن یا ناقص اطلاعات دادن و ...)
انتظار برای نامه (استرس اینکه چرا دیر شد - نکنه تو فرممون چیزی نوشتیم که دیر شد...)
نامه دوم و تغییر سفارت (حالا چی کار کنم - کدوم هتل برم - ویزام کی میادو ...)
تو سفارت که اوج استرس (حالا چی می پرسه- اگه حول شم و اشتباه بگم - اگه حرفتم متناقض باشه و ...)
بعد سفارت (چرا کیسمو نمی شناسه- چرا سیس اینو زده به جای اون - چرا آپ ندارم- پروندم پشت شوفاژه و...)
الانم که استرس خرابی ( نکنه عین پارسال بشه- پس 100 تا مهندس و خبره دارن چی کار می کنن- مگه اونا جهان اولی نیستن پس چرا... )
چرا و چرا و چراهای دیگه
تو کدومشون ما دخیل بودیم تاثیر داشتیم
بابا میدونم سخته
بیخیال شیم
میخوام امشب بریم ..... (آقو منو نفرستین مرخصی)
خواستم بگم خوش باشین
توکل کنین
اعتماد کنین به اونی که تا اینجا آوردمون
بقیشم خودش درست می کنه

بازم میگم حس خوبی به این هفته دارم و امیدوارم فردا خبرای خوبی از آمریکا بیاد
همتونو دوست دارم دوستای مجازی من
و برای همتون دعا می کنم (مخصوصاً نیمه ویزا گرفته ها)
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-21 ساعت 14:57)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 14:50)Abdorrezaa نوشته:  با توکل بر خدا و با اجازه بزرگترها بلیط فردا به مقصد آنکارارا کنسل نموده و زانو در بغل گرفته می شینم تا مهندسین آمریکایی با تلاش بی وقفه مشکل سیستمی رو برطرف کنند که بعدش تشریف ببریم ویزامونو بگیریم.
پاشو دوست من پاشو .
چرا زانوی غم ؟!!!! مگه کلیر نشدی اصل همون بود که کلیر شدی و بزودی ( تا شنبه دیگه) این مشکل هم برطرف میشه و خوشحال میری اونور آب
تیچر من نگفتم زانوی غما، همینجوری زانوی خالی. زانوی انتظار از مدل نقص فنی Smile
والا تو این یکسال و نیم هرجور انتظاری کشیدیم، این آخریشم که دیگه نوبر تابستونه، انتظار برا تعمیر سیستم چاپ ویزا :-))))))))))
درسته 350 تومن جریمه کنسلی دادم به هواپیمایی ولی بازم راضیم. چون چندتا از دوستان که این مدت آنکارا بودن کلی خرج کردن و آخر بعد از 15-10 روز با گذرنامه سفید برگشتن تا مشکل فنی برطرف شه دوباره برن. برا یکی از دوستام که واقعا ناراحت شدم. بنده خدا 5جون که ایمیل کلیرش اومد سریع جمع و جور کرد رفت ولی بعد ده روز پاسش خالی اومد پست و گوشیشم دزدیده شد.
بازم خدارو شکر که این نقص فنی این موقع از سال بوجود اومد و نیفتاد ماه آخر، که در اون صورت دیگه قابل جبران نبود.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
(2015-06-21 ساعت 15:12)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 14:57)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 14:50)Abdorrezaa نوشته:  با توکل بر خدا و با اجازه بزرگترها بلیط فردا به مقصد آنکارارا کنسل نموده و زانو در بغل گرفته می شینم تا مهندسین آمریکایی با تلاش بی وقفه مشکل سیستمی رو برطرف کنند که بعدش تشریف ببریم ویزامونو بگیریم.
پاشو دوست من پاشو .
چرا زانوی غم ؟!!!! مگه کلیر نشدی اصل همون بود که کلیر شدی و بزودی ( تا شنبه دیگه) این مشکل هم برطرف میشه و خوشحال میری اونور آب
تیچر من نگفتم زانوی غما، همینجوری زانوی خالی. زانوی انتظار از مدل نقص فنی Smile
والا تو این یکسال و نیم هرجور انتظاری کشیدیم، این آخریشم که دیگه نوبر تابستونه، انتظار برا تعمیر سیستم چاپ ویزا :-))))))))))
درسته 350 تومن جریمه کنسلی دادم به هواپیمایی ولی بازم راضیم. چون چندتا از دوستان که این مدت آنکارا بودن کلی خرج کردن و آخر بعد از 15-۱۰ روز با گذرنامه سفید برگشتن تا مشکل فنی برطرف شه دوباره برن. برا یکی از دوستام که واقعا ناراحت شدم. بنده خدا ۵جون که ایمیل کلیرش اومد سریع جمع و جور کرد رفت ولی بعد ده روز پاسش خالی اومد پست و گوشیشم دزدیده شد.
بازم خدارو شکر که این نقص فنی این موقع از سال بوجود اومد و نیفتاد ماه آخر، که در اون صورت دیگه قابل جبران نبود.

من کامل می فهمم چی میگی عبدالرضای عزیز
ولی به قول خودت بازم خدا رو شکر
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
با اقای ورچندی موافقم!همه این مراحل خیلی برامون سخت و استرس زا بود!مثلا فضای مصاحبه و سفارت رو با توجه به سفرنامه بچه ها خیلی متفاوت تر تصور میکردم اما خیلی راحت بود و فهمیدم چقدر الکی سختش کرده بودم!فکر میکنم خودمون داریم قضیه رو بزرگ و سخت میکنیم!و اون چیزی که باید اتفاق بیفته میفته!ایشالا که چیزای خوب پیش رومون باشه!امین!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2015-06-21 ساعت 15:08)varchandi نوشته:  سلام دوستان
بیش از یه سال و گذروندیم
انتظار برای نامه (استرس اینکه چرا دیر شد - نکنه تو فرممون چیزی نوشتیم که دیر شد...)
تو سفارت که اوج استرس (حالا چی می پرسه- اگه حول شم و اشتباه بگم - اگه حرفتم متناقض باشه و ...)
بعد سفارت (چرا کیسمو نمی شناسه- چرا سیس اینو زده به جای اون - چرا آپ ندارم- پروندم پشت شوفاژه و...)
الانم که استرس خرابی ( نکنه عین پارسال بشه- پس 100 تا مهندس و خبره دارن چی کار می کنن- مگه اونا جهان اولی نیستن پس چرا... )
چرا و چرا و چراهای دیگه
بابا میدونم سخته
بیخیال شیم
خواستم بگم خوش باشین
توکل کنین
بقیشم خودش درست می کنه

مرسی از متن زیبات ...
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
دوستان عزیزم ببخشید اگر سوالم مربوط به تاپیک نیست ولی میدونم که اینجا بهترین جوابو میگیرم ما الان ایروان هستیم و پس فردا برای ویزای توریستی وقت مصاحبه داریم من اینجا از بعضی دوستان شنیدم که امکان صدور ویزا نیست میخوام ببینم فقط این مشکل برای ویزای مهاجرتی هست یا همه ویزا ها از جمله توریستی و دعوت نامه ای ممنون اگر جواب منو بدین چون امروز رسیدیم و خیلی نگرانم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Memolk ، SAAM_60 ، Daneshjo
(2015-06-21 ساعت 17:01)abbas09 نوشته:  دوستان عزیزم ببخشید اگر سوالم مربوط به تاپیک نیست ولی میدونم که اینجا بهترین جوابو میگیرم ما الان ایروان هستیم و پس فردا برای ویزای توریستی وقت مصاحبه داریم من اینجا از بعضی دوستان شنیدم که امکان صدور ویزا نیست میخوام ببینم فقط این مشکل برای ویزای مهاجرتی هست یا همه ویزا ها از جمله توریستی و دعوت نامه ای ممنون اگر جواب منو بدین چون امروز رسیدیم و خیلی نگرانم

سلام دوست عزيز.
طبق اطلاعات اين مشكل در سيستم صدور ويزاست و به نوع ويزا بستگي ندارد بصورتي كه حتي متاسفانه شامل برخي دانشجويان كه براي ديدار خانواده به تهران امده بودند نيز شد و نتوانستند خود را به امتحانات برسانند.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، abbas09 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Memolk ، SAAM_60 ، Daneshjo ، smhh7441
وای اگر اینجوری باشه که وای به حالموون در عرض 2 سال این دومین باره که سرمون کلاه رفت یک بار لاتاری یک بار هم توریستی حالا من فردا صبح میرم دم سفارت ببینم چه خبره به خدا هر چی پول داشتیم. سر این سفارت خرج شد یعنی اینا نباید یه اطلاع رسانی ایمیلی چیزی بزنن بگن نیاین بغل گوشمون که نیست اخه این سفارت بی برنامه و هردمبیلشون
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستان مصاحبه های امروز ابوظبی بدون ویزا بوده فقط چک امنیتی. یک کیس جالب هم وجود داشت که نفر اصلی چک امنیتی خورده ولی همسر (مرد یا زن) ردشده, تا حالا ما رد نفر اصلی یا هر دو یا فرزندان (به دلیل بالاتر از 21 سال بودن) را دیده بودیم که مردود شده ولی این خیلی جدیده دوستان نظری ندارند.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، Memolk ، r.bazargan ، لیدا59 ، p00ya2001 ، nora-nora ، Daneshjo ، الناز٢
سر مصاحبه نفر دوم رو ریجکت کرده؟ شاید ازدواج سوری بوده؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Memolk ، r.bazargan ، p00ya2001 ، nora-nora ، SAAM_60 ، mamal amrikaei ، Daneshjo
مگه میشه?!!!!اونایی که شرایط یکضرب دارن اینروزها،وضعیتشون چی میشه?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، Daneshjo
یا ازدواج مشکل داشته که اگه این بود دوتایی رد میشدن
یا محل تحصیل یا محل کار نفر دوم
رشته تحصیلیش و یا موقیعیت اجتماعیش
ممکن هستش که چیزی رو توی فرم اشتباه نوشتن و مشخص شده

من که پنچر شدم بد جور

یک سال کار و وقتمو گذاشتم پای این داستان الان میدونم کلیر میشم چون مشکلی اصلا ندارم اما بدجور بادم خالی شده Sad

یکی نیس بگه گناه ما چی بود که رفتیم سرباااازی Big Grin

ی مهندسم ندارن سیستماشونو درست کنه. باس خودم دست به کار بشم بپرم رو سایتشون خخخخخ
(2015-06-21 ساعت 15:08)varchandi نوشته:  سلام دوستان
بیش از یه سال و گذروندیم
چرا و چرا و چراهای دیگه
بابا میدونم سخته
بیخیال شیم
خواستم بگم خوش باشین
توکل کنین
بقیشم خودش درست می کنه

ما هم شما رو دوست داریم و از تحلیل ها و امیدواری هایی که به همه می دید ازتون ممنونیم ولی کاریش نمیشه کرد من که اینجوریم یه روز سرشار از امید و انرژی ، روز بعد تهی از انرژی و غرق در ناامیدی.خدا عاقبتمون رو بخیر کنه
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، لیدا59 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، ican2015 ، رشید ، بابراس
(2015-06-21 ساعت 15:17)neda733 نوشته:  با اقای ورچندی موافقم!همه این مراحل خیلی برامون سخت و استرس زا بود!مثلا فضای مصاحبه و سفارت رو با توجه به سفرنامه بچه ها خیلی متفاوت تر تصور میکردم اما خیلی راحت بود و فهمیدم چقدر الکی سختش کرده بودم!فکر میکنم خودمون داریم قضیه رو بزرگ و سخت میکنیم!و اون چیزی که باید اتفاق بیفته میفته!ایشالا که چیزای خوب پیش رومون باشه!امین!

قبول کنید هر چقدر دوستان بگن که راحته این شرایط ناشناخته و این یک عکس العمل عادی مغز و هیجانات انسان است که از شرایط جدید هیجان زده می شه یا استرس می گیره مخصوصا اینکه این شانس یک بار در خونه ما رو زده و اگر نشد دیگه نشد
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
(2015-06-21 ساعت 17:45)رضا2015 نوشته:  سر مصاحبه نفر دوم رو ریجکت کرده؟ شاید ازدواج ******* بوده؟

آقا رضا شمارش 2015AS5770 اینه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، ican2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان