کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرایی
واقعا از ته دل خوشحال میشم وقتی میبینم که همه دوستان با کلی استرس و فکر و خیال باز هم شاد و مثبت اندیش هستن
من که کلی فیض بردم. دستتون درد نکنه . همیشه شاد باشید و مثبت فکر کنید . توروخدا منفی بافی نکنید دل آدم میگیره
دوستان واقعا خداروشکر کنید که سالم هستید و شاد ، هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست باور کنید
الان دست همسرم به تازگی شکسته و شکستن دست هم دیگه میدونید آدم رو خیلی آزار میده خودمم خیلی کم طاقتم وقتی دست همسرم رو میبینم دلم ریش میشه.
فقط خواستم بگم که هر لحظه شکرگذار خدا باشید و همه چی رو بسپرید به دست خودش،
خود خدا بهترین ها رو براتون رقم میزنه باور کنید
ان شا الله به حق لطف و کرم و بزرگیه خدا تو این ماه رمضون قشنگش کلی کلیری در پیش رو داشته باشیم . و همسر منم جزوشون باشه
الهی آمین
دعا کنید که من و همسرم و همه نصفه و نیمه ها و بقیه هرچه زودتر کلیر بشن و برن اون ور آب همین تابستون امسال
ببخشید اگه پرگویی کردم. آخه خیلی وقت بود نبودم Smile
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-06-22 ساعت 02:07)hilda60 نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرایی
واقعا از ته دل خوشحال میشم وقتی میبینم که همه دوستان با کلی استرس و فکر و خیال باز هم شاد و مثبت اندیش هستن
من که کلی فیض بردم. دستتون درد نکنه . همیشه شاد باشید و مثبت فکر کنید . توروخدا منفی بافی نکنید دل آدم میگیره
دوستان واقعا خداروشکر کنید که سالم هستید و شاد ، هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست باور کنید
الان دست همسرم به تازگی شکسته و شکستن دست هم دیگه میدونید آدم رو خیلی آزار میده خودمم خیلی کم طاقتم وقتی دست همسرم رو میبینم دلم ریش میشه.
فقط خواستم بگم که هر لحظه شکرگذار خدا باشید و همه چی رو بسپرید به دست خودش،
خود خدا بهترین ها رو براتون رقم میزنه باور کنید
ان شا الله به حق لطف و کرم و بزرگیه خدا تو این ماه رمضون قشنگش کلی کلیری در پیش رو داشته باشیم . و همسر منم جزوشون باشه
الهی آمین
دعا کنید که من و همسرم و همه نصفه و نیمه ها و بقیه هرچه زودتر کلیر بشن و برن اون ور آب همین تابستون امسال
ببخشید اگه پرگویی کردم. آخه خیلی وقت بود نبودم Smile

اول دعا مي كنيم دست همسرتون خوب بشه. چون سلامتي بزرگترين نعمته. بعدشم ايشالله خيلي زود كلير بشيد و بريد دنبال زندگيتون در بلاد كفر[emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-22 ساعت 00:19)farrokh33 نوشته:  سلامی چو بوی خوش آشنایی
سلام به تک تک دوستان عزیزم.خوشحالم که همگی روحیه ای قوی ودلی شاد دارید .باور کنیم که این روزها وشب هابه یاد ماندنی هستنداگر چه همرا ه با کمی ترس ونگرانی اند .ولی دریا دل باشید و از طوفان نهراسید .این تجربه ا ی است گرانبها که شاید دیگر هرگز در زندگی مانند آن رو تجربه نخواهید کرد .کسانی که ناامید باشند بعدا افسوس خواهند خورد که این روزها را چرا با تلخی هدر داده اند.من زیاد به این گفته که سرنوشت هر شخصی از قبل تعیین شده است اعتقادی ندارم ولی به این اعتقاد پیدا کرده ام که هرچیزی رو اراده کنیم میتوانیم اونو به دست بیاریم وسرنوشتمون را آنگونه که میخواهیم تغییر دهیم .اگر باور داشته با شید که در چند ماه آینده همگی در آمریکا هستید حتما چنین خواهد شد .مثل روز برایم روشن است که همگی دوستان کلیر خواهند شد این را حتما باور کنید .خودتان رو برای یک زندگی جدید در سرزمین آرزوها یتان آماده کنید .شاید گفتن مقداری از اتفاقاتی که در چند سال گذشته برایم افتاد خالی از تجربه نباشد:
آخرین سفری که به آمریکا داشتیم(توریستی)پسر وسطی ام در ایران ماند چون دانشجو بود.در آنجا شرایطی برایمان پیش آمد که میتوانستیم بمانیم ولی دلتنگی پسرم از این سو وهمچنین دوری مادرش از آنطرف باعث شد به ایران برگردیم ....سال گذشته قبل از اعلام نتایج لاتاری به خانمم گفتم اگر ما برنده شویم برایمان فاجعه است چون باید پسرمان که حالا 21 سال دارد تنها در ایران بماند واین امکان پذیر نیست وما اشتباه بزرگی کردیم که ثبت نام کردیم ...ولی اگر او برنده شود به یکی از بهترین آرزوهایم رسیده ام ....از ماه می۲۰۱۴ که قبولی اش رو دیدم تا فوریه که مصاحبه داشت ویکضرب گرفت واز آنکارا مستقیما رفت به دنیای آرزوهایش من از پا ننشستم ومثل شماها با همین استرس ها روزها وشبهایم رو گذروندم الان که به گذشته فکر میکنم افسوس اون ایام هدر رفته رو میخورم .دوست داشتم تاریخ کمی عقب گرد میکرد آنگاه اون روزها رو به هیجانی شادی بخش تبدیل میکردم .دوستان خوبم تا رفتن تک تک شما ها به تاپیک بعدی ویادداشتهای شما از سرزمین آرزوهایتان رو نبینم با شما خواهم بود ومنتظر هوررررای شادی بخشتان خواهم ماند .همیشه شاد باشید

از اینکه اولین رتبه رو بهت دادم خوشحالم چون واقعآ مستحقش بودی. ممنون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-06-21 ساعت 07:56)Shahriar olad نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 12:57)afshin.as نوشته:  harki baraye visa miyad baraye 27 be bad barname berize

(2015-06-21 ساعت 07:36)ALISHARIFI نوشته:  سلام من امروز صیح سایت ارمنستان رو چک کردم یه صدور ویزا به شماره 2796 نسبت به دیروز جدید صادر کرد که دیروز این کیس نامبر نبود . چند تا سوال پیش اومد . شنبه یک شنبه ارمنستان ویزا صادر میکنه ؟
۲ - با توجه به خرابی سیستمها چه جوری میشه که اینجوری میشه ؟
از علما و آگاهان و مدیران سایت میخوام بیان تو گود جواب بدن . لطفا خواهشا Wink

دوست عزیز این کیس نامبری که میگی بیش از ده روز هست که در سایت ارمنستان اعلام کلیر شده و جدید نیست
من هر روز دو یا سه بار سایت رو چک میکنم ولی این کیس رو ندیدم . البته میدونم همه این کار رو میکنن شاید هم بیشتر . ولی من اولین باری بود که دیدم . سوال برام پیش اومد . میتونه این جوری باشه که 10 روز پیش اعلام شده و دیروز هم اعلام شده باشه ؟ مثلا به هر دلیلی جای کیس نامبر از 10 تا 20 ردیف قبلی دوباره بیاد اول سطر کیس نامبر ها و من فکر کردم جدیده ؟ آخه من هر روز تا 10 سطر آخر کیس نامبرها رو برای خودم مینویسم . به قدیمی تر ها دیگه کاری ندارم
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، bahar101 ، mamal amrikaei ، پرسپولیس6 ، farrokh33
سلام
آغازهفته آپ هاي طلايي و كليرها را تبريك عرض ميكنم.
صبح همه دوستان بخیر و شادی
دوستان روزه دار هم روزه اشون مقبول .

شب بسیار خوبی بود در کنار شما عزیزان و انشاله دوباره کنسرت خواهیم داشت.والیبال هم گل کاشت و لذتمون دو برابر شد.
متاسفانه موضوعات مربوط به اون عدم تایید شدن توسط خودم البته! شاید جناب ناظم اعظم لذت ببرن و بیان تایید کنن و یادگاری باشه برای بچه های بعد از ما که بدونن ما چقدر از این زمان هامون به نحو احسسسن استفاده کردیم ( خخخخخ الکی گفتم!)

فرای شوخی به هر حال از بودن کنار شما عزیزان نهایت لذت رو میبرم.
این هفته انشاله خبر های خوبی در راه است اول اینکه دوستان کارنت شده حتما نامه دومشون رو میگیرن و خیالشون راحت میشه بعد منتظر کلیر بچه های مارچ و نیمه اول اپریل هستیم حداقل! Wink
از امشب بریم دنبال اپ هامون و کلیر و سفر و کار و گرفتاری های اون ور ! Smile

یا علی
سلام دوستای گل
من دارم کم کم میرم سفارت ارمنستان، عصر پرواز دارم و بیش از این نمیتونم بمونم، دعا کنید بگن سیستم درست شده و قبل پرواز پاسپورتمو با ویزا بدن...
آپدیتتون میکنم
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

(2015-06-22 ساعت 08:48)رضا2015 نوشته:  صبح همه دوستان بخیر و شادی
دوستان روزه دار هم روزه اشون مقبول .

شب بسیار خوبی بود در کنار شما عزیزان و انشاله دوباره کنسرت خواهیم داشت.والیبال هم گل کاشت و لذتمون دو برابر شد.
متاسفانه موضوعات مربوط به اون عدم تایید شدن توسط خودم البته! شاید جناب ناظم اعظم لذت ببرن و بیان تایید کنن و یادگاری باشه برای بچه های بعد از ما که بدونن ما چقدر از این زمان هامون به نحو احسسسن استفاده کردیم ( خخخخخ الکی گفتم!)

فرای شوخی به هر حال از بودن کنار شما عزیزان نهایت لذت رو میبرم.
این هفته انشاله خبر های خوبی در راه است اول اینکه دوستان کارنت شده حتما نامه دومشون رو میگیرن و خیالشون راحت میشه بعد منتظر کلیر بچه های مارچ و نیمه اول اپریل هستیم حداقل! Wink
از امشب بریم دنبال اپ هامون و کلیر و سفر و کار و گرفتاری های اون ور ! Smile

یا علی

رضا خان ممنون از زحماتی که می کشین و سعی می کنین که روحیه بچه ها رو شاد نگه دارین. مدیریت شما تو این شرایط جای تشکر داره

سوال من در مورد پیش بینی تون هستش یعنی احتمال میدین این چند روزه بچه های مارچ از هر سه سفارت کلیر بشن؟ یا حداقل آپ های طلایی شون رو بگیرن؟
وضعیت کیس های فوریه تو سه سقفارت چه جوری هستش؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، 1362amin1362 ، smhh7441 ، Iaccept ، SAMBAR ، farrokh33
کیس های فوریه تقریبا میشه گفت کاراشون تموم شده
طبق اخرین فایل سیس کلا 6 تا کیس در دو سفارت ابوظبی و انکارا موندن که تا حالا اپ نشدن!
بقیه کیس ها هم اپ داشتن و باید بررسی کنم ببینم اخرین اپشون کی بوده.
ولی بنظرم لود بار سفارت ها در انکارا روی مارچ و ابوظبی رو اپریل و ایروان تا مارچ هست.
شما اگر فایل های سیس رو دنبال کرده باشید میبینید که این لود ها در نیمه اول سال در بازه چهار ماهه کلیر میشن و تعداد کمی کیس میمونه.
الان انتظار داریم با توجه به اینکه در نیمه دوم هستیم و کلیرنس باید سریع تر اتفاق بیافته در سه ماه تکلیف این کیس ها هم مشخص بشه.
چند پست قبل تر در مورد 20 مارچی ها یه توضیح دادم که بالای 50 درصدشون کلیر شدن و الان الباقی موندن.
یه نگاه دیگه هم از روی صدور ویزاهاس الان حدودا 4500 ویزا در اسیا صادر شده.
حالا اگر سفارت ها بخوان به سقف 8500 اسیا برسن این سه ماه باید خیلی ویزا صادر کنن تقریبا 1300 ویزا در ماه! که با توجه به اتمام زمان باید از این ماه حداکثر بهره رو ببرن که ماه های پایانی خیلی سرشون شلوغ نشه .
تا الان کل کیس های ایران 2107 نفر بوده که کلا 1241 ویزا صادر شده! سفارت ها لود 821 کلیرنسی رو دارن که می تونن این ماه حداقل 1/3 رو کم کنن که ماه های بعد سرشون خیلی شلوغ نشه.
(2015-06-22 ساعت 10:42)رضا2015 نوشته:  کیس های فوریه تقریبا میشه گفت کاراشون تموم شده
طبق اخرین فایل سیس کلا ۶ تا کیس در دو سفارت ابوظبی و انکارا موندن که تا حالا اپ نشدن!
ولی بنظرم لود بار سفارت ها در انکارا روی مارچ و ابوظبی رو اپریل و ایروان تا مارچ هست.
شما اگر فایل های سیس رو دنبال کرده باشید میبینید که این لود ها در نیمه اول سال در بازه چهار ماهه کلیر میشن و تعداد کمی کیس میمونه.
الان انتظار داریم با توجه به اینکه در نیمه دوم هستیم و کلیرنس باید سریع تر اتفاق بیافته در سه ماه تکلیف این کیس ها هم مشخص بشه.
چند پست قبل تر در مورد 20 مارچی ها یه توضیح دادم که بالای 50 درصدشون کلیر شدن و الان الباقی موندن.
حالا اگر سفارت ها بخوان به سقف 8500 اسیا برسن این سه ماه باید خیلی ویزا صادر کنن تقریبا 1300 ویزا در ماه! که با توجه به اتمام زمان باید از این ماه حداکثر بهره رو ببرن که ماه های پایانی خیلی سرشون شلوغ نشه .
تا الان کل کیس های ایران 2107 نفر بوده که کلا 1241 ویزا صادر شده! سفارت ها لود 821 کلیرنسی رو دارن که می تونن این ماه حداقل ۱/۳ رو کم کنن که ماه های بعد سرشون خیلی شلوغ نشه.

پس باید خوشحال باشیم
در مورد ابوظبی هم که میگین لود کاری رو آپریل هستش . انتظار دارین نهایتا تا نیمه جولای تکلیف مارچی یک سره بشه؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، p00ya2001 ، farrokh33
سلام
من برگشتم، به من گفتن سیستم فعلا درست نشده و زمانی هم اعلام نکردن، منم بیشتر نمیتونستم بمونم، پاسمو گرفتم.
اما گفتن قبل از تموم شدن ماه جون باید دوباره بیام، خودمم بیام ، پیکاپ و آژانس نمیشه :-(
هیچی دیگه برمیگردم وطن و هفته بعد برای بار سوم میام ارمنستان :-)
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم، پولام تموم شده ؛-)
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

(2015-06-22 ساعت 10:42)رضا2015 نوشته:  کیس های فوریه تقریبا میشه گفت کاراشون تموم شده
طبق اخرین فایل سیس کلا ۶ تا کیس در دو سفارت ابوظبی و انکارا موندن که تا حالا اپ نشدن!
تا الان کل کیس های ایران 2107 نفر بوده که کلا 1241 ویزا صادر شده! سفارت ها لود 821 کلیرنسی رو دارن که می تونن این ماه حداقل ۱/۳ رو کم کنن که ماه های بعد سرشون خیلی شلوغ نشه.
سلام اقا رضا ممنون از اطلاعات خوبتون. یه سئوال داشتم خدمتتون...
میخواستم ببینم به نظرتون کی کلییری های کسایی که در ماه می رفتن مصاحبه شروع میشه ؟Smile
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
(2015-06-22 ساعت 10:59)fa15 نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 10:42)رضا۲۰۱۵ نوشته:  کیس های فوریه تقریبا میشه گفت کاراشون تموم شده
سلام اقا رضا ممنون از اطلاعات خوبتون. یه سئوال داشتم خدمتتون...
میخواستم ببینم به نظرتون کی کلییری های کسایی که در ماه می رفتن مصاحبه شروع میشه ؟Smile

خانم شروع پروسه کلیرنس این طوری نیست که مثلا فعلا بذارین مارچی ها رو تموم کنیم بعدا به آپریل می و نهایتا سپتامبر می رسیم. بلکه از بعد مصاحبه و 3-4 آپدیت اول پروسه کلیرنس شروع میشه.

@mft-teacher : بله بنظرم اسیاب به نوبت هست که سیمون هم اشاره کرده که کیس های ایرانی گروهی دارن کلیرمیشن و روند کلیر رو هم دیدیم.
@fa15: امیدوارم از جولای تا اگوست .
انکارا جواب ایمیل چقدر وقته میده ؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: kingaram ، ican2015 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان