موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این پیام رو سفارت آمریکا تو ابوطبی تو صفحه فیسبوکش گذاشته. هنوز مشکل حل نشده و گفته کسانی که احتیاج به پاسپورتشون دارن برن سفارت تحویلش بگیرن.
IMPORTANT VISA AND CONSULAR INFORMATION - READ!
The Department of State's Bureau of Consular Affairs is in the process of resolving technical problems with our visa systems. More than 100 experts across the country are working on this problem 24/7. We are pursuing a variety of solutions. We continue to look for ways to facilitate travel as we work to restore the systems to full functionality.
If your visa application was approved and you need your passport back (without the visa) you may collect it directly from the Embassy on any working day at 1:00 pm. No appointment is necessary. Once the technical problems have been resolved, we will post a notice on the Embassy webpage. At that time, you may resubmit your passport to the Embassy for visa printing any working day at 1:00 pm during Ramadan or at 2:00 pm any working day after Ramadan.
If you uploaded your DS-160 application to the US Embassy in Abu Dhabi on or after June 9, 2015, please wait until the technical problems have been resolved (we will announce that here and on our US Embassy Abu Dhabi Facebook page) before rescheduling your interview appointment. Also, if you submitted your DS-160 visa application to the US Consulate in Dubai but scheduled your visa interview appointment in Abu Dhabi, please wait until the technical problems have been resolved before rescheduling your interview appointment. The current technical problems prevent us from being able to transfer a case from Dubai to Abu Dhabi, even for applications that were submitted prior to June 9, 2015.
We deeply regret the inconvenience to travelers and recognize the hardship to those waiting for visas, and in some cases, their family members or employers in the United States.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با این اوضاع احوال، حتی اگر کسی کلیر بشه عمرا سفارت اعلام کنه، قاعدتا میگذاره برای بعد از رفع مشکل.
این هفته هم همه میتونن با خیال راحت به کارهای دیگشون برسن. باشد که هفته آینده مشکل صدور ویزا برطرف بشه و کلیر شدنها شروع بشه!
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
خب اول هفته شروع شدو بریم تو کار آپ شبانه
فقط ببینم کی دشت اول میگیره
امیدوارم خودم باشم
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا!تا حالا دعا میکردیم خودمون اپ بشیم حالا به اپ شدن بقیه هم راضی هستیم!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-22 ساعت 17:04)satan نوشته: خب اول هفته شروع شدو بریم تو کار آپ شبانه
فقط ببینم کی دشت اول میگیره
امیدوارم خودم باشم
امیدوارم آپ کردن یادشون مونده باشه. هر چند این ماه ( ژوئن) ابوظبی حداقل مارچیها رو خوب اپ کرده. و تعداد کمی از مارچیها موندن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما امروز دوباره رفتيم سفارت و دوباره پاسپورتارو ازمون گرفتن ... فعلاً اينجا موندگاريم ، ايشالا ايندفعه ديگه پاسپورت با ويزا تحويلمون ميدن ...
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من
ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بحث تاپیک رو فراموش نکن! موضوع مدارک تاپیک داره!
الان داشتم کلیرنس 2014 رو میخوندم یه کیس بود که از فوریه 20 مارچ اخرین اپدیتش بود 8 جولای کلیر شده بود!
البته نمیشه به امسال ربطش داد ولی خوب با انالیز زمان کلیرنس پارسال میشه گفت دیگه تو اون زمان ها باید داستان 20 مارچی ها معلوم بشه.
موفق باشید.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت آقا رضا ما باقیمانده از فوریه هستیم بنظر شما چقدر دیگه باید منتظر بمونیم ؟
شد4 ماه و 16 روز و آخرین آپ ما 19 می بود و تمام
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-22 ساعت 17:31)رضا2015 نوشته: دوستان بحث تاپیک رو فراموش نکن! موضوع مدارک تاپیک داره!
الان داشتم کلیرنس ۲۰۱۴ رو میخوندم یه کیس بود که از فوریه 20 مارچ اخرین اپدیتش بود ۸ جولای کلیر شده بود!
البته نمیشه به امسال ربطش داد ولی خوب با انالیز زمان کلیرنس پارسال میشه گفت دیگه تو اون زمان ها باید داستان 20 مارچی ها معلوم بشه.
موفق باشید.
ایشالا هر چند من 24 هستم. خدا از دهنت بشنوه. این مارچیها تبدیل به معضل شدن اصلا قاعده بردارم نیستن
امیدوارم دیگه این هفته با اپ ها و کلیر ها خوشحالمون کنن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-22 ساعت 17:35)mfte.teacher نوشته: (2015-06-22 ساعت 17:31)رضا۲۰۱۵ نوشته: دوستان بحث تاپیک رو فراموش نکن! موضوع مدارک تاپیک داره!
الان داشتم کلیرنس ۲۰۱۴ رو میخوندم یه کیس بود که از فوریه 20 مارچ اخرین اپدیتش بود ۸ جولای کلیر شده بود!
موفق باشید.
ایشالا هر چند من 24 هستم. خدا از دهنت بشنوه. این مارچیها تبدیل به معضل شدن اصلا قاعده بردارم نیستن
امیدوارم دیگه این هفته با اپ ها و کلیر ها خوشحالمون کنن
به امید خدا .
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-22 ساعت 17:42)رضا2015 نوشته: (2015-06-22 ساعت 17:33)لیدا59 نوشته: با سلام خدمت آقا رضا ما باقیمانده از فوریه هستیم بنظر شما چقدر دیگه باید منتظر بمونیم ؟
شد۴ ماه و 16 روز و آخرین آپ ما 19 می بود و تمام
اگر ابوظبی بودین فکر کنم رفتین تو گروه 19 می
شرایط کیس چی بود؟ خواستین پیام بدین.
متاسفانه ارمنستان بودیم
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه