کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-23 ساعت 10:48)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 05:51)zohreh-gh نوشته:  دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیم و پاسپورتمون رو گرفتن و هفته بعد ویزا به دست برمیگردیم.
تبریک بسیار

سفر نامه و سوال های افیسر رو حتما بنویسد که یادگار از شما بماند.

موفق باشید.
حتما ؛ البته من سفرنامه اولم رو نوشته ام ولی چشم در اولین فرصت ادامه ان را خواهم نوشت.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تبريك به دوستان براي ما هم دعا كنيد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
[quote='zohreh-gh' pid='627571' dateline='1435024255']
دوستان عزیز Nima4185 ,Radwin, Mahboy, Pooya2001, Reza2015, mfte teacher و همه دوستان خوبم که باعث دلگرمیم شدن متشکرم. Smile
[/quot

پس من چی؟؟؟!!!WinkWink

راستی
هورا............................................
..............................هورا.......................................
.....................................................هورا..........................................

مبارکه زهره خانم عزیز
..................................خیلی خیلی مبارکه......................

خوششششششششحاال شدیم
با یه دنیا انرژی.........................................................
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

زهره خانم مبارکه
واقعا مبارررررررررررررررررررررررررررررررررکه

ولی مصاحبه مجدد چه صیغه ای هست ؟؟؟ دلیلش چی بود ؟؟؟ سوال خاصی پرسیدن ؟؟؟
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ican2015 ، bahar101 ، samane1363 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، Daneshjo ، mfte.teacher
(2015-06-23 ساعت 10:17)varchandi نوشته:  ان شا ا... خبرای بهتری رو بدم طی امروز و فردا
تیچر جان دیگه نوبت شماست کلیر بشی
زهره خانم امین علیرضا و ندا ممنون و ان شا ا... خبرای خوب شما و بقیه دوستان و بشنویم و هورا بکشیم

دوست عزیز پاسپورت‌های ما هم مثل شما الان ابوظبی هست.
ایشالا ویزاهامون با هم میخوره تو پاس توی همین روزا
ایشالا......................................................................Wink
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

(2015-06-23 ساعت 05:51)zohreh-gh نوشته:  دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و

مبارک باشد
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
(2015-06-23 ساعت 08:49)zohreh-gh نوشته:  دوستان عزیز؛ روز 15 جون در جواب ایمیل به ما ایمیل زدن که برای اینترویو مجدد در تاریخ 22 جون سفارت باشیم. خب ما هم اومدیم و دیروز رفتیم. سفارت خیلی خلوت بود یعنی بیشتر دانشجو بودن که البته تعداد اونا هم شاید به 15-20 نفری میرسید و تنها مصاحبه شونده لاتاری ما بودیم ولی توریستی هم تعداد انگشت شماری بود که به انها هم وعده هفته اینده را میدادند . هیچ سوال خاص و ویژه ای پرسیده نشد. اما چون افیسر به ما قول ورود به آمریکا رو قبل از ۳ ماه داده بود منم نقل قول کردم و گفتم که نزدیک به ابطال مدیکالمونه. درنتیجه بهمون یه نوبت مجدد دادن و ظاهرا طبق فرموده و پیش بینی دوستان عزیزم ما کلیر شده بودیم اما ظاهرا فراموش کرده بودن اعلام کلیری رو انجام بدن . درنتیجه ما اومدیم و یه دو تا سوال کاملا تکراری و ساده که شما در محل کارتون چه می کنید رو پرسیدن و اینکه خارج از کشور کجا اقامت داشتید که ما هم در فرم دقیق اعلام کرده بودیم و هم در مصاحبه قبل و همین و بس و بعد گفتن پروسه شما تمام شد و بمونید تا ۴-۵ روز کاری به شما ویزا بدیم اما چون این هفته سیستم کامل زاه اندازی نشده هفته بعد قطعا صادر خواهد شد و سیستم کاملا اوکی میشه. اینه که به نظر من با توجه به مشاهدات جو موجود سفارت در طول این مدت که سیستم صدور ویزا خراب بوده اینا کاملا کارای عقب افتاده رو انجام دادن و باید ظرف چند روز اینده منتظر یک کلیری گروهی عالی بود. با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
ضمنا وضعیت ما هم در سایت سیس به تاریخ 22 جون برنده در وضعیت AP و خودم به وضعیت ready در امدیم/

مبارک باشه امروز خبر خوبی بود امیدوارم هر روز از این خبرها ببینیم و خوشحال بشیم .
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-06-23 ساعت 10:39)ریحانا نوشته:  چه حس خوبی داره وقتی یکی کلیر میشه یکی ویزا میگیره و چه حس قوی تری خواهد داشت که نصیب خود آدم هم بشه. خدایا امیدوارم همه ما این حس را تجربه کنیم.

بهترین حسه . امیدوارم بزودی نصیب هممون بشه
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
به پاس کلیر شدن زهره خانم و انرژی فراوانی که با این خبر به همه دوستان تزریق شد یه رتبه توپ به ایشون تقدیم کردم رتبه‌ای که نمره ایشونو همین الان تبدیل به بیست(20) کرد.

به امید موفقیت و کلیر شدن هر چه زودتر همگی بر و بچه‌های گل مهاجر سرا بخصوص
آقا رضا مدیر عزیز
دوستان با سابقه
دوستان منتظر با انتظار زیاد
دوستان نصف و نیمه کلیر شده
دوستان مضطرب
دوستان شادی بخش
دوستان امید دهنده

و.......................

SmileSmileSmile

همین روزاست که تمام دوستان منتظر خبرای خوشی دریافت میکنیم و با کلی انرژی به بقیه دوستان روحیه میدیم ... به امید کلییر شدن هر چه زودتر همسرم ....
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
[quote='zohreh-gh' pid='627588' dateline='1435033198']
دوستان عزیز؛ روز 15 جون در جواب ایمیل به ما ایمیل زدن که برای اینترویو مجدد در تاریخ 22 جون سفارت باشیم. خب ما هم اومدیم و دیروز رفتیم. سفارت خیلی خلوت بود یعنی بیشتر دانشجو بودن که البته تعداد اونا هم شاید به 15-20 نفری میرسید و تنها مصاحبه شونده لاتاری ما بودیم ولی توریستی هم تعداد انگشت شماری بود که به انها هم وعده هفته اینده را میدادند . هیچ سوال خاص و ویژه ای پرسیده نشد. اما چون افیسر به ما قول ورود به آمریکا رو قبل از ۳ ماه داده بود منم نقل قول کردم و گفتم که نزدیک به ابطال مدیکالمونه. درنتیجه بهمون یه نوبت مجدد دادن و ظاهرا طبق فرموده و پیش بینی دوستان عزیزم ما کلیر شده بودیم اما ظاهرا فراموش کرده بودن اعلام کلیری رو انجام بدن . درنتیجه ما اومدیم و یه دو تا سوال کاملا تکراری و ساده که شما در محل کارتون چه می کنید رو پرسیدن و اینکه خارج از کشور کجا اقامت داشتید که ما هم در فرم دقیق اعلام کرده بودیم و هم در مصاحبه قبل و همین و بس و بعد گفتن پروسه شما تمام شد و بمونید تا ۴-۵ روز کاری به شما ویزا بدیم اما چون این هفته سیستم کامل زاه اندازی نشده هفته بعد قطعا صادر خواهد شد و سیستم کاملا اوکی میشه. اینه که به نظر من با توجه به مشاهدات جو موجود سفارت در طول این مدت که سیستم صدور ویزا خراب بوده اینا کاملا کارای عقب افتاده رو انجام دادن و باید ظرف چند روز اینده منتظر یک کلیری گروهی عالی بود. با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
ضمنا وضعیت ما هم در سایت سیس به تاریخ 22 جون برنده در وضعیت AP و خودم به وضعیت ready در امدیم/

دوست عزیز تبریک صمیمانه من رو بپذیرید خوشحالی شما خوشحالی ما هم هست ، امیدوارم به آنچه که در تصورتون نمیگنجه و براتون بهترین هست دست پیدا کنید ، امیدوارم ایروان هم یه حرکتی بکنن
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy

مبارک باشه . آرزوی موفقیت براتون دارمSmileSmile
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
ایمیل زدن به انکارا باید با contact us پیغام زد یا ایمیل داره ؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: ican2015 ، p00ya2001 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، Daneshjo ، 1362amin1362
(2015-06-23 ساعت 09:16)varchandi نوشته:  بچه ها اینم خبر خوب من
منم که پاسام ابوظبیه امروز آپ شدم
فک کنم سیستم صدور ویزا داره درست میشه

ورچندی عزیز سلام

آقا پیشاپیش تبریک میگم.از خبرت خیلی خوشحال شدم.
زنده باد ورچندی جان
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
(2015-06-23 ساعت 11:17)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 10:39)ریحانا نوشته:  چه حس خوبی داره وقتی یکی کلیر میشه یکی ویزا میگیره و چه حس قوی تری خواهد داشت که نصیب خود آدم هم بشه. خدایا امیدوارم همه ما این حس را تجربه کنیم.

بهترین حسه . امیدوارم بزودی نصیب هممون بشه

الهی آمین
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: bahar101 ، لیدا59 ، ican2015 ، hilda60 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، Daneshjo ، pooyakm ، 1362amin1362 ، zohreh-gh ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان