موضوعها: 0
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن ورفتن ویزاشون بگیرن مبارک باشه و موفق باشید و ممنون از خبرای خوب و دسته اولتون هورااااااااااااا هورااااااااااا هورااااااااااااا
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید آپ دو سه روز اول بعد از مصاحبه طبیعیه......آیا به این معنیه که دو یا سه روز اول در مورد چیزی استعلام میکنن بعد منتظرن تا جواب اون استعلام بیاد....حالا این زمان برای افراد مختلف متفاوت هستش......برای یک نفر ممکن مثلا سی روزه جواب یک استعلام بیاد که یک آپ میخوره یا برای یک نفر ممکن هشتاد روزم جواب اون استعلام نیاد....بنابراین آپی نداره........من فکر میکنم در این زمان ها مطالعه ای مداوم روی پرونده انجام نمیشود....یعنی اگر استعلامی انجام شود آن پرونده بایگانی میشود تا زمان آمدن جواب استعلام.......و اگر جواب نیامد آن پرونده همچنان منتظر میماند.حتی ده ماه.......شاید یکی از دلایل طولانی انتظار این دلیل باشد........آیا این نظر میتونه درست باشه؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-23 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-23 ساعت 14:22 توسط سجاد دال.)
سلام بهتون تبریک میگم دوستان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 10:17)varchandi نوشته: ان شا ا... خبرای بهتری رو بدم طی امروز و فردا
تیچر جان دیگه نوبت شماست کلیر بشی
زهره خانم امین علیرضا و ندا ممنون و ان شا ا... خبرای خوب شما و بقیه دوستان و بشنویم و هورا بکشیم
تبریک varchandi جان، ایشالا همیشه خوش خبر باشی
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزيز ما 1 شنبه 21 جون درابوظبي مصاحبه شديم شانس ما داخل اتاق با يه خانم بسيارخوش برخورد وخوش اخلاق وباعث آرامش ما شدزخانمم برنده اصلي وخانه دار به همراه 2 دخترهاي عزيزم يضرب ويزا قبول ولي متاسفانه بنده اف بي آي خانمه نظرش اين بود تا 2 ماه بعد سايتو بررسي بنمايم ولي متاسفانه بخاطرخرابي سيستم صدور ويزا goft برgardin ايران وpass هارو تا 1 شنبه بدستمون برسونين يه سوال داشتم وارد سايت سيس شدم ديدم هممون زده AP؟chera??
آخه خود خانم آفيسر goft خانواده غير از خودم همه ويزا OK ممنونم جواب بدين
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
من سه روز پیش نامه زدم به انکارا هنوز جواب ندادند ؟ چرا اینقدر کندند؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرمها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می
# دریافت Ap
آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
این خانوم خوش برخورد احتمالا همون افیسر ماست!فوق العاده بود!ولی همینکه گفته تا یکشنبه یعنی خداروشکر از هفته دیگه ویزاها صادر میشه
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 14:37)p00ya2001 نوشته: (2015-06-23 ساعت 14:21)endeavour نوشته: دوستان ببخشید آپ دو سه روز اول بعد از مصاحبه طبیعیه......آیا به این معنیه که دو یا سه روز اول در مورد چیزی استعلام میکنن بعد منتظرن تا جواب اون استعلام بیاد....حالا این زمان برای افراد مختلف متفاوت هستش......برای یک نفر ممکن مثلا سی روزه جواب یک استعلام بیاد که یک آپ میخوره یا برای یک نفر ممکن هشتاد روزم جواب اون استعلام نیاد....بنابراین آپی نداره........من فکر میکنم در این زمان ها مطالعه ای مداوم روی پرونده انجام نمیشود....یعنی اگر استعلامی انجام شود آن پرونده بایگانی میشود تا زمان آمدن جواب استعلام.......و اگر جواب نیامد آن پرونده همچنان منتظر میماند.حتی ده ماه.......شاید یکی از دلایل طولانی انتظار این دلیل باشد........آیا این نظر میتونه درست باشه؟
البته من فكر ميكنم با توجه به تجربه دوستان ديگه اداراتي در وزارت خارجه امريكا وجود داره و پرونده بصورت آنلاين براشون ارسال ميشه آپ هاي اوليه واسه اينه و هروقت جواب استعلام ها از اون ادارات به مركز ارسال بشه يه آپ ثبت ميشه اگه صفحات اوليه همين تاپيك رو مطالعه كنيد فايلي هست كه روند كلير رو تا حدودي مشخص كرده ولي هيچكس بطور دقيق نميدونه اين روند چه شكلي هست و چه مدت دقيق طول ميكشه ولي تحليلگران عزيز از آپديت ها حدس هايي در مورد نزديك شدن زمان كلير ميزنن
از خدا خالصانه و عاجزانه میخوام همه بچه های 2015 که واقعا از ته دلشون و با تمام وجود به این ویزا و این مهاجرت احتیاج دارند رو به این آرزوشون برسونه.........و مطمئنم که میرسونه چون ما بچه های 2015 فقط و فقط و فقط از خدا کمک میگیریمم و عاشق پارتی بازی خدا هستیم...لطفا پس همه با هم این رو از خدا بخواهیم و بسپاریم به خودش....
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
يه خبر خوب ايميل زدن برام كه اگه پاسهاتون دست خودتونه بيايين تحويل بدين كه ما ديروز تحويل داديم و كلي بابت مشكل ايجاد شده عذرخواهي كردن ولي كي ميخواد اين جيب خالي شده رو پر كنه . به نظر من بچه هايي كه مهلت ويزاشون تا ٢٩ جون ديگه راه بيوفتن بيان آنكارا... خبرنگار بي پول مهاجرسرا آنكارا تركيه :-S
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من
ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 15:10)Jefferson نوشته: با سلام خدمت همه دوستان عزيز ما ۱ شنبه 21 جون درابوظبي مصاحبه شديم شانس ما داخل اتاق با يه خانم بسيارخوش برخورد وخوش اخلاق وباعث آرامش ما شدزخانمم برنده اصلي وخانه دار به همراه ۲ دخترهاي عزيزم يضرب ويزا قبول ولي متاسفانه بنده اف بي آي خانمه نظرش اين بود تا ۲ ماه بعد سايتو بررسي بنمايم ولي متاسفانه بخاطرخرابي سيستم صدور ويزا goft برgardin ايران وpass هارو تا ۱ شنبه بدستمون برسونين يه سوال داشتم وارد سايت سيس شدم ديدم هممون زده AP؟chera??
آخه خود خانم آفيسر goft خانواده غير از خودم همه ويزا OK ممنونم جواب بدين
دوست من نگران نباش
AP تو سیس میزنن تا وقتی که ویزا پرینت بشه و تو پاس بخوره
اونوقت تو سیس خانومتون و بچه هاتون Issued میشن
خیلی هم مبارک باشه
بازم هوووووررررررااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن