کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن ورفتن ویزاشون بگیرن مبارک باشه و موفق باشید و ممنون از خبرای خوب و دسته اولتون هورااااااااااااا هورااااااااااا هورااااااااااااا
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
دوستان ببخشید آپ دو سه روز اول بعد از مصاحبه طبیعیه......آیا به این معنیه که دو یا سه روز اول در مورد چیزی استعلام میکنن بعد منتظرن تا جواب اون استعلام بیاد....حالا این زمان برای افراد مختلف متفاوت هستش......برای یک نفر ممکن مثلا سی روزه جواب یک استعلام بیاد که یک آپ میخوره یا برای یک نفر ممکن هشتاد روزم جواب اون استعلام نیاد....بنابراین آپی نداره........من فکر میکنم در این زمان ها مطالعه ای مداوم روی پرونده انجام نمیشود....یعنی اگر استعلامی انجام شود آن پرونده بایگانی میشود تا زمان آمدن جواب استعلام.......و اگر جواب نیامد آن پرونده همچنان منتظر میماند.حتی ده ماه.......شاید یکی از دلایل طولانی انتظار این دلیل باشد........آیا این نظر میتونه درست باشه؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
سلام بهتون تبریک میگم دوستان
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، zohreh-gh
(2015-06-23 ساعت 05:51)zohreh-gh نوشته:  دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیم و پاسپورتمون رو گرفتن و هفته بعد ویزا به دست برمیگردیم.

به به، چه خبر خوبی مباااااارک باشهههههه
به امید کلیر شدن بقیه بچه ها و من Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: bahar101 ، samane1363 ، ican2015 ، hilda60 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، zohreh-gh
(2015-06-23 ساعت 14:21)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید آپ دو سه روز اول بعد از مصاحبه طبیعیه......آیا به این معنیه که دو یا سه روز اول در مورد چیزی استعلام میکنن بعد منتظرن تا جواب اون استعلام بیاد....حالا این زمان برای افراد مختلف متفاوت هستش......برای یک نفر ممکن مثلا سی روزه جواب یک استعلام بیاد که یک آپ میخوره یا برای یک نفر ممکن هشتاد روزم جواب اون استعلام نیاد....بنابراین آپی نداره........من فکر میکنم در این زمان ها مطالعه ای مداوم روی پرونده انجام نمیشود....یعنی اگر استعلامی انجام شود آن پرونده بایگانی میشود تا زمان آمدن جواب استعلام.......و اگر جواب نیامد آن پرونده همچنان منتظر میماند.حتی ده ماه.......شاید یکی از دلایل طولانی انتظار این دلیل باشد........آیا این نظر میتونه درست باشه؟

البته من فكر ميكنم با توجه به تجربه دوستان ديگه اداراتي در وزارت خارجه امريكا وجود داره و پرونده بصورت آنلاين براشون ارسال ميشه آپ هاي اوليه واسه اينه و هروقت جواب استعلام ها از اون ادارات به مركز ارسال بشه يه آپ ثبت ميشه اگه صفحات اوليه همين تاپيك رو مطالعه كنيد فايلي هست كه روند كلير رو تا حدودي مشخص كرده ولي هيچكس بطور دقيق نميدونه اين روند چه شكلي هست و چه مدت دقيق طول ميكشه ولي تحليلگران عزيز از آپديت ها حدس هايي در مورد نزديك شدن زمان كلير ميزننSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-23 ساعت 10:17)varchandi نوشته:  ان شا ا... خبرای بهتری رو بدم طی امروز و فردا
تیچر جان دیگه نوبت شماست کلیر بشی
زهره خانم امین علیرضا و ندا ممنون و ان شا ا... خبرای خوب شما و بقیه دوستان و بشنویم و هورا بکشیم

تبریک varchandi جان، ایشالا همیشه خوش خبر باشی
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
با سلام خدمت همه دوستان عزيز ما 1 شنبه 21 جون درابوظبي مصاحبه شديم شانس ما داخل اتاق با يه خانم بسيارخوش برخورد وخوش اخلاق وباعث آرامش ما شدزخانمم برنده اصلي وخانه دار به همراه 2 دخترهاي عزيزم يضرب ويزا قبول ولي متاسفانه بنده اف بي آي خانمه نظرش اين بود تا 2 ماه بعد سايتو بررسي بنمايم ولي متاسفانه بخاطرخرابي سيستم صدور ويزا goft برgardin ايران وpass هارو تا 1 شنبه بدستمون برسونين يه سوال داشتم وارد سايت سيس شدم ديدم هممون زده AP؟chera??
آخه خود خانم آفيسر goft خانواده غير از خودم همه ويزا OK ممنونم جواب بدين
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
من سه روز پیش نامه زدم به انکارا هنوز جواب ندادند ؟ چرا اینقدر کندند؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Daneshjo ، bahar101
این خانوم خوش برخورد احتمالا همون افیسر ماست!فوق العاده بود!ولی همینکه گفته تا یکشنبه یعنی خداروشکر از هفته دیگه ویزاها صادر میشه
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2015-06-23 ساعت 15:32)neda733 نوشته:  این خانوم خوش برخورد احتمالا همون افیسر ماست!فوق العاده بود!ولی همینکه گفته تا یکشنبه یعنی خداروشکر از هفته دیگه ویزاها صادر میشه

ولی شانس ما که یه آقای خیلی جدی بود Rolleyes
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Iaccept ، Daneshjo ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Memolk
(2015-06-23 ساعت 14:37)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 14:21)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید آپ دو سه روز اول بعد از مصاحبه طبیعیه......آیا به این معنیه که دو یا سه روز اول در مورد چیزی استعلام میکنن بعد منتظرن تا جواب اون استعلام بیاد....حالا این زمان برای افراد مختلف متفاوت هستش......برای یک نفر ممکن مثلا سی روزه جواب یک استعلام بیاد که یک آپ میخوره یا برای یک نفر ممکن هشتاد روزم جواب اون استعلام نیاد....بنابراین آپی نداره........من فکر میکنم در این زمان ها مطالعه ای مداوم روی پرونده انجام نمیشود....یعنی اگر استعلامی انجام شود آن پرونده بایگانی میشود تا زمان آمدن جواب استعلام.......و اگر جواب نیامد آن پرونده همچنان منتظر میماند.حتی ده ماه.......شاید یکی از دلایل طولانی انتظار این دلیل باشد........آیا این نظر میتونه درست باشه؟

البته من فكر ميكنم با توجه به تجربه دوستان ديگه اداراتي در وزارت خارجه امريكا وجود داره و پرونده بصورت آنلاين براشون ارسال ميشه آپ هاي اوليه واسه اينه و هروقت جواب استعلام ها از اون ادارات به مركز ارسال بشه يه آپ ثبت ميشه اگه صفحات اوليه همين تاپيك رو مطالعه كنيد فايلي هست كه روند كلير رو تا حدودي مشخص كرده ولي هيچكس بطور دقيق نميدونه اين روند چه شكلي هست و چه مدت دقيق طول ميكشه ولي تحليلگران عزيز از آپديت ها حدس هايي در مورد نزديك شدن زمان كلير ميزننSmile
از خدا خالصانه و عاجزانه میخوام همه بچه های 2015 که واقعا از ته دلشون و با تمام وجود به این ویزا و این مهاجرت احتیاج دارند رو به این آرزوشون برسونه.........و مطمئنم که میرسونه چون ما بچه های 2015 فقط و فقط و فقط از خدا کمک میگیریمم و عاشق پارتی بازی خدا هستیم...لطفا پس همه با هم این رو از خدا بخواهیم و بسپاریم به خودش....
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: laleht ، hilda60 ، arezoue ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101 ، 1362amin1362 ، zohreh-gh ، بابراس ، Jefferson
يه خبر خوب ايميل زدن برام كه اگه پاسهاتون دست خودتونه بيايين تحويل بدين كه ما ديروز تحويل داديم و كلي بابت مشكل ايجاد شده عذرخواهي كردن ولي كي ميخواد اين جيب خالي شده رو پر كنه . به نظر من بچه هايي كه مهلت ويزاشون تا ٢٩ جون ديگه راه بيوفتن بيان آنكارا... خبرنگار بي پول مهاجرسرا آنكارا تركيه :-S
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
(2015-06-23 ساعت 15:10)Jefferson نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزيز ما ۱ شنبه 21 جون درابوظبي مصاحبه شديم شانس ما داخل اتاق با يه خانم بسيارخوش برخورد وخوش اخلاق وباعث آرامش ما شدزخانمم برنده اصلي وخانه دار به همراه ۲ دخترهاي عزيزم يضرب ويزا قبول ولي متاسفانه بنده اف بي آي خانمه نظرش اين بود تا ۲ ماه بعد سايتو بررسي بنمايم ولي متاسفانه بخاطرخرابي سيستم صدور ويزا goft برgardin ايران وpass هارو تا ۱ شنبه بدستمون برسونين يه سوال داشتم وارد سايت سيس شدم ديدم هممون زده AP؟chera??

سلام ببخشيد يه سوال برام پيش امد شما يكشنبه مصاحبه شدين و گفتن يكشنبه هفته بعد پاسهارو بهشون بدين براي ويزاي خانم و دخترخانوماتون؟؟؟ چرا انقدر دير؟؟؟ سيستمهاشون كه درست شده؟؟؟ راستي مباركه ويزاي يه ضرب خانوم و دخترهاي گلتون ايشالا سما هم زود زود كلير بشيد الهي امين
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
نزدیک به 40-30 کیس انکارایی در تاریخ 11 جون کلیر شدند که اکسپایر ویزاشون 29 جون هست این ی سوپر کلیر بوده ولی کلا در بی خبری گذشت اینو با زدن کیس ها ی در حال آپ در سایت انکارا متوجه شدم
http://turkey.usembassy.gov///iv_status_check.html
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
(2015-06-23 ساعت 15:10)Jefferson نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزيز ما ۱ شنبه 21 جون درابوظبي مصاحبه شديم شانس ما داخل اتاق با يه خانم بسيارخوش برخورد وخوش اخلاق وباعث آرامش ما شدزخانمم برنده اصلي وخانه دار به همراه ۲ دخترهاي عزيزم يضرب ويزا قبول ولي متاسفانه بنده اف بي آي خانمه نظرش اين بود تا ۲ ماه بعد سايتو بررسي بنمايم ولي متاسفانه بخاطرخرابي سيستم صدور ويزا goft برgardin ايران وpass هارو تا ۱ شنبه بدستمون برسونين يه سوال داشتم وارد سايت سيس شدم ديدم هممون زده AP؟chera??

دوست من نگران نباش
AP تو سیس میزنن تا وقتی که ویزا پرینت بشه و تو پاس بخوره
اونوقت تو سیس خانومتون و بچه هاتون Issued میشن

خیلی هم مبارک باشه
بازم هوووووررررررااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان