کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 17:07)رضا2015 نوشته:  خوب ظاهرا با کمک دوستان بیل سفارت ها پیدا شده و دارن شخم میزنن
یه موضوع اینکه چند تا دونه کیس کلیر میشن بچه های مارچ نگن ای از ما رد شد ماموندیم! باباجون کلی کیس مونده.
اینجا لازمه از کاربر shaft تشکر کنم ایشون زحمت چک اپ های 17 اپریل رو میکشه و بهم گفتن که یه کیس از 17 اپریل اپ خورده کیس حدود 4K . خودش بیاد بگه شرایطش چی بوده که دوستان گروهش خوشحال شن.
یک نفر 20 مارچی هم زحمت بکشه امار اپ 20 مارچ رو در بیاره.
اینجوری نیاز نیست بیام اینجا اعلام کنیم اپ خورد نخورد ! و تاپیک هم شلوغ نمیشه .
تبریک به دوستان قبول شده سریعا با توجه با زمان کمی که اعلام شده خودشون رو به سفارت های مکرمه برسونن.
خواهش ميكنم داش رضا، اميدوارم ٢٠ مارچيها ،١٧ آپريليها ، في ما بينها ،و رفيقم قريشي آپ كليري بخورن
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-06-24 ساعت 18:49)ramin1970 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:05)Daneshjo نوشته:  هووووووووووووراااااااااااااااااااا ویزای همسر منم۴:۴۵ به وقت ارمنستان. ایشووووووود شد Smile
خدایا شکر
فقط میخواستن من برسم خونه ویزارو بچسبونن Smile
اگرررررر. بار گران بودیییییییم رفتیم Big Grin
مبارکتون باشه. خدارو شکر بلاخره راه افتاد سیستمشون. فقط یه سوال پاساتونو تحویل گرفتید؟

ممنون من که یکضرب بودم و ویزارو گرفته بودم ، من از دوشنبه هفته ی پیش اومدم ایروان و همون روز پاسپورت رو تحویل سفارت دادم تا امروزم نگرفتم ازشون
من دو سه بار بهشون ایمیل زدم و بهشون گفتم شرایطم رو ، اونا هم گفتن ما نه بهت میگیم برو و نه بهت میگیم بمون فقط اگر رفتی حتما قبل از اینکه ماه جون تموم بشه خودت یا همسرت برگردید ، ولی به احتمال زیاد ویزای شما تا ۲۵ جون که سایت بهتون مهلت داده صادر میشه ، ولی باز هم نمیتونیم بگیم حتما این اتفاق میوفته !!!
انصافا دستشون درد نکنه من هر زمانی بهشون ایمیل زدم جوابم رو دادن ، یه بار که ۳:۳۰ صب بهشون ایمیل زدم صب اول وقت جواب من رو دادن
یه بارم که رفتم سفارت شماره یکی از دوستان که اینجا هستن و ارمنی میتونه صحبت کنه رو گرفتم گوشی رو دادم ایشون نزدیک ۱۰ دقیقه باهاشون صحبت کرد و سوالات من رو ازشون میپرسید و عینا همون حوابهایی که توی ایمیل بود رو بهم میدادن
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
خیلی ممنون ازجواب کاملتون دانشجوی عزیز. وارزوی بهترینهارو برای شما و همسرتون دارم.
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، Iaccept ، smhh7441 ، بابراس
Wink 
(2015-06-24 ساعت 17:36)SomeOneX نوشته:  دوستان يه خبر عاليييييي
ويزاي من issued شد ده دقيقه پيش ايروان
دومين ويزاي يه ضرب صادر شده رو به خودم و هموطنانم تبريك ميگم :|
جون مادرتون دوباره باطل نكنيد Sad
خداروشكر سيستم ها راه افتاد Cool
(2015-06-24 ساعت 18:05)Daneshjo نوشته:  هووووووووووووراااااااااااااااااااا ویزای همسر منم۴:۴۵ به وقت ارمنستان. ایشووووووود شد Smile
خدایا شکر
(2015-06-24 ساعت 18:19)hilda60 نوشته:  
خدایا شکر
مبارک باشه دانشجوی عزیز
انشا الله همیشه مثل امروز شاد و خندون و سلامت باشی
برای همسر من و بقیه همقطاران دعا کن عزیزم Smile
(2015-06-24 ساعت 18:35)jadooo نوشته:  مرحبا (يني سلام) سيستم آنكارا هم راه افتاد ويزاي من هم ايشود شد فقط مونده ويزاي همسرجان .....

درود گرمِ گرمِ جنوبی بر تک تک تون. امروز روز خوبی بود. کلی انرژی بخش و امیدوارکننده. واقعیت ش نمیخواستم کامنت بذارم که تاپیک رو شلوغ کنم ولی هرچی با خودم کلنجار رفتم نشد که نشد شادیم رو جور دیگه ای ابراز کنم و این شد که برخلاف تفکرم عمل کردم و احساساتم رو نشونه گرفتم ...
SomeOneX عزیز، Daneshjo پیگیر و خستگی ناپذیر، jadooo جان شادباش های بلند و صمیمانه من رو بپذیرید. باور کنید خــــــــــــــــــیـــــــــــلــــی خوشحال مون کردید امروز.
hilda60 جان، همه واسه ویزای همسر شما و بقیه دوستان باقیمونده آرزوهای خوب میکنیم. آمین
ُShaft، دست مریزاد که زحمتی به عهده گرفتی. قوی باشی.
mfte.teacher، ما منتظر خبر خوش شمائیم دوست عزیززززز.
آقا رضا هم که دیگه گفتن نداره زحماتش ...
نفهمیدیم محسن جون (varchandi) ویزاشون ایشو شد یا نه. Sad نیستی برادر !!!
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-24 ساعت 18:35)jadooo نوشته:  مرحبا (يني سلام) سيستم آنكارا هم راه افتاد ويزاي من هم ايشود شد فقط مونده ويزاي همسرجان .....

خانم jadooo خيلى خيلى خيلى خيلى بهتون تبريك ميگيم و واقعاً خوشحال شديم ، ويزاى همسرتون هم بزودى زود
صادر خواهد شد ، براتون توى زندگى سلامتى ، شادى و موفقيت آرزو ميكنيم و اميدواريم زندگى جديدى كه شروع
خواهيد كرد تمامى ايده الهاتون رو در بر داشته باشه وچون خانواده اى هستيد با قلبهاى پاك ، خداوند بزرگ هميشه
يار و ياورتون خواهد بود .
ماهم فردا صبح براى بارسوم عازم آنكارا هستيم ، براى ما هم دعا كنيد .
با سپاس فراوان ، خدانگهدار
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
سلام دوستان من امروز بعد 34 روز ساعت 6.30 بعداظهر آپ خوردیم همه اعضای کیس دوستان میشه تفسیر کنید ممنون میشم
میشه جواب سوال منو بدید
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
ميشه لطفا" ادرس سايت سايمون رو بروز در اينجا قرار دهيد؟ ابوظبي مد نظر مي باشد.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Iaccept
شما که امروز اپ خوردید مصاحبتون کجا بود دوست عزیز?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-24 ساعت 18:43)سجاد دال نوشته:  بچه ها میدونم سوالم تکراریهBig Grinبرا ابوظبی به چه ادرسی ایمیل پیگیری بدم؟

http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، سجاد دال
تاریخ مصاحبه 18 می بود
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101 ، بابراس
بچه ها یکی تحلیل کنه . من خانمم حالا آپدیت شد. برنده اصلی خودم هستم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: tandis_n_m ، samane1363 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-24 ساعت 19:45)nora-nora نوشته:  ميشه لطفا" ادرس سايت سايمون رو بروز در اينجا قرار دهيد؟ ابوظبي مد نظر مي باشد.

http://britsimonsays.com/

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...vCUHk/edit
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تحلیل نمیخواد!مبارکه
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-24 ساعت 20:05)mfte.teacher نوشته:  بچه ها یکی تحلیل کنه . من خانمم حالا آپدیت شد. برنده اصلی خودم هستم

تیچرجان تبررررریک آقا
بوی کلیر از این واضح ترررررر !!!
بسلامتی دوست عزیز... مبارکتون باشه
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
دوستان ندا خانم این تحلیل شما برای تبچرخان بود! یا من درضمن من آنکارا بودم.آپ ساعت 6.30 عصر از سفارت یا آمریکاست

ببخشبد ابوظبی بودم
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، پرسپولیس6 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان