کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
با تبریک ب تمام دوستان گلمممم
خدا اینو از صمیم قلب میگمممم
هر چی 20 مارچی ،فوریه ای و ... مونده ب حق همین روزای عزیز کلیرشون کن برن رد زندگیشون Smile
بلند بگووو الهی امیننننن
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-24 ساعت 16:20)samane1363 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:56)Azer نوشته:  از دوستان عزيز که به مصاحبه شده اند، آیا موردي بوده که با وجود کارمند دولت بودن AP نخورده باشن؟ آخه یواش یواش داره بوي 30 سپتامبر مي یاد.

دوست من حالا کو تا ۳۰ سپتامبر !!! بعد از جون جولای و اگوست را داریم بعد سپتامبر محض اطلاع مجدد بزرگواران ! تازه هنوز تا ۳۰ جون هم یک هفته مونده پر از اتفاقای خوب !
امیدوار و دلشاد باشید لدفن همگی

خانم دکتر مهربان , بهتون تبریک میگم
خدارو شکر از این آپ ، بوی خوش کلیری میاد عزیزم، ایشالا بسلامتی و خوشی باقی مسیر هم طی بشه ایشالا ماهم بهتون زود ملحق بشیم
مرسی از پیام پرامیدتون
و همچنین تبریک به همه کلیری های جدید ... مبارکتون باشه

ممنون عزیز دل
ان شالله تا روز تولدت همسر محترم هم کلیر شده و بقیه دوستان منتظر نیز
با هم جشن میگیریم Smile
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تبريك به همه دوستاي گل كه كلير شدين،وبا ارزوي كلير شدن ساير دوستان به زودي زود از جمله جناب m ghoreishi
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
Daneshju جان خبرگذاري آنلاينت خيلي باحال و لذت بخش بود،ويزاي همسرت رو بلاخره گرفتي؟
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
به همه دوستانی که تو سفارت ارمنستان کلییر شدن از ته قلبم بهشون تبریک میگم امیدوارم تو روزهای اینده هممون کلییر بشیم به حق این روزهای عزیز
خدا شاهده اونقدر خوشحال شدم که تا حالا چند بار رفتم تو سایت ارمنستان شماره کیس ها رو نگاه کردم کلی هم حال کردمSmile هر وقت میبینم... به همشون تبریک میگم و به ارزوی کلییر بقیه دوستان و خودم.SmileSmile
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
(2015-06-24 ساعت 16:54)الناز٢ نوشته:  تبريك به همه دوستاي گل كه كلير شدين،وبا ارزوي كلير شدن ساير دوستان به زودي زود از جمله جناب m ghoreishi

ممنون الناز جان. شما خیلی لطف دارین.منم براتون ارزوی موفقیت های بیشتر و بیشتر میکنم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
دوستان کسی تحلیلی نداره از روند آپ شدن عزیزان یا کلیرهایی که صورت گرفته؟
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، Iaccept ، smhh7441
خوب ظاهرا با کمک دوستان بیل سفارت ها پیدا شده و دارن شخم میزنن
یه موضوع اینکه چند تا دونه کیس کلیر میشن بچه های مارچ نگن ای از ما رد شد ماموندیم! باباجون کلی کیس مونده.
اینجا لازمه از کاربر shaft تشکر کنم ایشون زحمت چک اپ های 17 اپریل رو میکشه و بهم گفتن که یه کیس از 17 اپریل اپ خورده کیس حدود 4K . خودش بیاد بگه شرایطش چی بوده که دوستان گروهش خوشحال شن.
یک نفر 20 مارچی هم زحمت بکشه امار اپ 20 مارچ رو در بیاره.
اینجوری نیاز نیست بیام اینجا اعلام کنیم اپ خورد نخورد ! و تاپیک هم شلوغ نمیشه .
تبریک به دوستان قبول شده سریعا با توجه با زمان کمی که اعلام شده خودشون رو به سفارت های مکرمه برسونن.
(2015-06-24 ساعت 17:07)رضا2015 نوشته:  خوب ظاهرا با کمک دوستان بیل سفارت ها پیدا شده و دارن شخم میزنن
یه موضوع اینکه چند تا دونه کیس کلیر میشن بچه های مارچ نگن ای از ما رد شد ماموندیم! باباجون کلی کیس مونده.
اینجا لازمه از کاربر shaft تشکر کنم ایشون زحمت چک اپ های 17 اپریل رو میکشه و بهم گفتن که یه کیس از 17 اپریل اپ خورده کیس حدود 4K . خودش بیاد بگه شرایطش چی بوده که دوستان گروهش خوشحال شن.
یک نفر 20 مارچی هم زحمت بکشه امار اپ 20 مارچ رو در بیاره.
اینجوری نیاز نیست بیام اینجا اعلام کنیم اپ خورد نخورد ! و تاپیک هم شلوغ نمیشه .
تبریک به دوستان قبول شده سریعا با توجه با زمان کمی که اعلام شده خودشون رو به سفارت های مکرمه برسونن.

دمت گرم آقا مدیر گل
همیشه حواست به اصل موضوع هست ممنون
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: r.bazargan ، ican2015 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، Iaccept
(2015-06-24 ساعت 15:52)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:47)laleht نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:36)nooshinahmady نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال من این هستش که وقتی توی سایت کلیر میشم آیا باید منتظر ایمیل سفارت باشیم ؟ اگه اینجوریه حدودا چقدر طول میکشه تا ایمیل بدستمون برسه؟
عزیز جان هرکدوم که زودتر اومد از همون پرینت بگیر و برو الکی معطل اون یکی نباش
مال من و پسرم تو سایت اعلام شد و من ازش پرینت گرفتم اما مال شوهرم ایمیل اومد و دو روز بعد تو سایت اعلام شد اما ما بلافاصله با همون پرینت ایمیل اقدام کردیم
مهم اینه که سریع بجنبی دیگه وقت دلی دلی کردن نیست با این سیستم کلنگ آی تی دوستان Tongue
شانس ما ایرانیاس همیشه آمریکا آمریکا بود حالا به ما که رسید آسمون تپید و سیستماشون ریخت بهم Big Grin

راس میگید والا، همیشه آمریکا، آمریکا بوده نوبت ما که رسید شد ایران Big GrinBig Grin
حالا نمیدونم چه پدرکشتگی با مارچیا دارن اینا، فوریه که تموم شد و نوبت مارچ رسید سیستمشون قاراشمیش شد و بعد که رفتن سراغ آپریلBig GrinBig Grin
فکر کنم مارچ رو یادشون رفته یا شاید هم میخوام بدون اپدیت یهو کلیر کنن که سورپرایز بشیمBig GrinBig GrinCool

گل گفتی وحید جان.برای منم سواله که چرا خیلی از مارچیا بلاتکلیفن؟به نظرم اصلا نظم یا روال منظمی تو کارشون نیست
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تبريك به بچه هاي كلير شده... هورررااااااا
براي اون دوستاني كه ميخان برن ارمنستان و ميگن پرواز جا نميده، تو سايت ماهان بيزنس كلاسش جا ميده براي ٥ و ٧ تير. با توجه به ضرب العجل شايد راه بدي نباشه

ما هم كه بيش از ٣ ماهه آپديت نشديم. اونم با معافيت سربازي ولي شغل دولتيSad
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
دوستان يه خبر عاليييييي

ويزاي من issued شد ده دقيقه پيش ايروان

دومين ويزاي يه ضرب صادر شده رو به خودم و هموطنانم تبريك ميگم :|
جون مادرتون دوباره باطل نكنيد Sad

خداروشكر سيستم ها راه افتاد Cool

[عکس: issued.jpg]
نمیدونم اینجا جاشه بگم یا نه اما چون فعال تر هست اینجا میگم , من روز یکشنبه ساعت 10 صبح با خودروی شخصی خودم از تهران به سمت ارمنستان حرکت میکنم , خودم و خانومم دوستان اگر کسی بود که میخواست تو این تاریخ بیاد با ما خوشحال میشیم همسفر باشیم
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
هووووووووووووراااااااااااااااااااا ویزای همسر منم۴:۴۵ به وقت ارمنستان. ایشووووووود شد Smile
خدایا شکر
فقط میخواستن من برسم خونه ویزارو بچسبونن Smile
اگرررررر. بار گران بودیییییییم رفتیم Big Grin
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
اي خداااااااااا. چه خبره اينجا. تو اين كشوري كه من هستم متاسفانه از صبح اينترنت كل كشور قطع بود. الان اكي شد مي بينم تاپيك رو تركوندن دوستان. آقايون، خانوما، شوهر ذليلا و مثل من زن ذليلا به همتون كه آپ شديد و كلير شديد تبريك مي گم. اصلاً انقدر خوشحالم تو پوست خودم نمي گنجم. چه روز قشنگيه امروز. SmileSmile
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان