کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-25 ساعت 03:02)Shaft نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 02:50)majid.sp نوشته:  سلام دوستان عزیزم منم از برندگان خوش شانس این دوره بودم و همیشه ارزوی رفتن داشتم زود مصاحبه رفتم و زودم کلیر شدم الان نزدیک ۴ ماه هست با خانواده اومدم ولی راستشو بخواهید ابنجا زندگی سخته اگه واقعا دست من بود برمی گشتم ولی پسرم و شوهرم دوست دارن اینجا بمونن و من مجبورم خیلی قصه نخورید که چرا کلیر نشدید شاید تا خودتون نیاد حرف منو باور نکنید ولی با تمام مشکلاتی که میدونم ایران داره ولی ادم اونجا راحتره ما متعلق به اینجا نیستیم ای کاش هیچ وقت برنده نشده بودیم
اميدوارم شما هر چه زودتر خودتون رو وفق بديد با شرايط، خيلي سخت نگيريد يك سال اول همينه . شما جايي رفتين كه نه آشنا نه دوست همراهتون هست و صد البته براي خانمها سخته كه تو خونه باشند . خودتون رو با ورزش يا حتي كار نيمه وقت سر گرم كنيد شايد من هم اگر اونجا بودم الان مثل شما فكر ميكردم.
موفق باشيد

ممنونم از شما ولی اینجا من پیش یکی از صمیمی ترین و بهترین دوستم اومدم که مثل خواهرمه چند روزه مشغول کارم شدم ولی من که همیشه ارزوی رفتن از ایران رو داشتم بعد از اومدن به اینجا واقعا پشیمون شدم ا وینجا رو دوست ندارم امیدوارم بعد از یکسال حداقل عادت کنم اینجا با اون چیزی که تو رویای ماست خیلی فرق داره
(2015-06-24 ساعت 23:25)لیدا59 نوشته:  کسی میدونه این ۸ تا کیس که از ارمنستان کلییر شدن ماله چه ماه مصاحبه بودن؟

من مصاحبم 2جون بود البته شرایط یه ضرب داشتیم اما خودم فکر میکنم جون سایت شرکتی که توش کار میکردم بسته شده بود بهم کلیرنس دادن و الان باز شد چکش کردن دیدن کاملا خصوصیه مارو کلیر کردن
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-25 ساعت 00:58)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 00:50)negarpak نوشته:  بچه ها پايان خوش انتظارتون مبارك
مارو هم دعا كنين اين سفارت آنكارا يه دستى به سر و روى پرونده ماهم بكشه ٢٦٠ روز شد....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October

بیشتر از خودم واسه شما دعا میکنم
امیدوارم به زودی انتظارتون تموم بشه.

نگار جان توکلت به خدا باشه این روزا نوبت شمام هست تا جیغ و هوررررااااااااا بکشی . پس حنچره رو آماده کن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

دوستان ما بعد از 34 روز دیروز 24 جون هم افراد کیس با هم ی آپ داشتیم و کیس اصلی هم آپ شبانه در 25 جون داشت دوستان میشه تحلیل بفرمایید
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
بچه ها یه وقت عیشتون خراب
نشه من هنوز یه اپ نخوردم ولی خداییش صبح دیدم دیشب بزن و بکوب بوده کلی حال کردم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

اقا رتبه خیرات کنین صواب داره
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-25 ساعت 00:13)maryamb نوشته:  دوستان کسی از آنکارا جدیدا ویزا گرفته ؟؟؟ ویزای منو ۲ روزه دادن .
با توجه به روند چاپ ویزا آیا الان هم ۳ روزه میدن یا طولانی تر شده ؟؟
ار روز دوشنبه تا الان که برای ما هنوز خبری نشده البته روز دوشنبه افیسر بهمون گفت که 5 روز کاری طول می کشه و برای اطمینان بیشتر گفت چند روز هم اضافه تر بمونید فعلا سفر 5 روزه رو کردیم دو هفته - فعلا داریم اینجا استراحت می کتیم و میگردیم تا اومدیم سر ضرب بار و بندیل رو ببنیدم ده پونزده روزه خودمون رو برسونیم ینگه دنیا
ورود به امریکا 16 جولای Smile
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
هورررررررررررررااااااااااااااااااا. بهتون خیلی خیلی تبریک می گم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
دوستان پیش کسوت و مدیران عزیز در مورد دوستانی که می مصاحبه رفتن تحلیلی یا پیش بینی میتونید داشته باشید.این دوستان که کلیر شدند که دوباره تبریک می گم زمان و سفارتشون کی وکجابوده.وایا اصولی تو اعلام کلیرها طبق زمان وجود داره

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
Smile 
درود و صبح همگی بخیر.
امیدوارم امروز هم مــــوج کلــــیر داشته باشیم.
دوستان، لطفاً یه آنالیز در خصوص وضعیت موجود بفرمائید اگه امکانش هست. اینکه الان واقعاً سفارت ها در صدد جبران تأخیر بوجود آمده هستن یا فقط به روال عادی برگشتن. ممنون از شمااا.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-25 ساعت 07:36)roya.radmanesh نوشته:  دوستان پیش کسوت و مدیران عزیز در مورد دوستانی که می مصاحبه رفتن تحلیلی یا پیش بینی میتونید داشته باشید.این دوستان که کلیر شدند که دوباره تبریک می گم زمان و سفارتشون کی وکجابوده.وایا اصولی تو اعلام کلیرها طبق زمان وجود داره

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

رويا جان براي بچه هاي مي به نظرم بايد رو نيمه اول آگوست حساب كنيم. اگه شرايط خاص تري داشته باشند كمي بيشتر. اما نه خيلي. چون خودت بهتر مي دوني سرعت كلير كردن رو در ماههاي آخر بيشتر مي كنن. پيش بيني من نيمه اول آگوسته. چون مال خود من كه آپريل بودم رو نيمه دوم جولاي پيش بيني شده
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ican2015 ، nora-nora ، sadri54 ، mohammad384 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-25 ساعت 02:50)majid.sp نوشته:  سلام دوستان عزیزم منم از برندگان خوش شانس این دوره بودم و همیشه ارزوی رفتن داشتم زود مصاحبه رفتم و زودم کلیر شدم الان نزدیک ۴ ماه هست با خانواده اومدم ولی راستشو بخواهید ابنجا زندگی سخته اگه واقعا دست من بود برمی گشتم ولی پسرم و شوهرم دوست دارن اینجا بمونن و من مجبورم خیلی قصه نخورید که چرا کلیر نشدید شاید تا خودتون نیاد حرف منو باور نکنید ولی با تمام مشکلاتی که میدونم ایران داره ولی ادم اونجا راحتره ما متعلق به اینجا نیستیم ای کاش هیچ وقت برنده نشده بودیم
با سلام و احترام در نظر داشته باشید که اصلا انگیزه شما واسه مهاجرت کردن چی بود؟از طرفی اینده پسرتون فکر کنم روشنتر باشه وقتی که با اون فرهنگ و اموزش بزرگ بشه صد البته که درست میفرمایید اما اطمینان داشته باشید که با تحمل سختیها و مقایسه نکردن شرایطتون به زودی متوجه خواهید شد که تصمیم کاملا درستی گرفته اید.البته این نظر شخصی بنده هست و قطعا نابرده رنج گنج میسر نمیشود.
شاد باشید.

Sent from my GT-I9300I
همسرم اپ شد!هوراااااا
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2015-06-25 ساعت 08:53)neda733 نوشته:  همسرم اپ شد!هوراااااا

شادباش ندا خانم. اینم خبر خوش. عالیه. عالییییی ... Smile
دوستان الان میان و تحلیل میکنن. امیدوارم بهترین ها در انتظار خودتون و همسرتون باشه ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: ican2015 ، sadri54 ، bahar101 ، smhh7441 ، samane1363 ، بابراس ، mamal amrikaei ، Daneshjo
خدای خوبم همین جور که همه ی نعمت های خوبتو نسیب من کردی چند برابرشو نسیب دوستای منتظرم کن ...
من مطمئنم که همه ی شما به اون چیزی که می خواید میرسید ... فقط کافیه از خدای مهربونتون بخواید ... امیدوارم که بهترین ها نصیبتون بشه و در کنارش مهمتر از همه سلامتی و آرامش رو داشته باشید .
از همتون به خاطر دلداری که در این مدت به من دادید ممنونم اگه کمک شما دوستای خوبم نبود برای من این دوران به سختی می گذشت . از تک تک تون ممنونم و براتون سلامتی , شادی , خوشی , خانواده خوب و ثروت رو آرزو می کنم ....
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان