کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان عزیز ممنون از این همه ابراز محبت که نسبت به من داشتید ببخشید که نمیتونم تک تک نام ببرم چون میترسم که اسمی از قلم بیوفته ولی امیدوارم که همه شما به همین زودی این حس خوب رو داشته باشید و برای همه تون هورا بکشم
حقیقت یه مشکلی هم پیدا کردم که به همین دلیل نتونستم بلافاصله جواب محبت دوستان رو بدم و اون اینه که من حدود یک هفته قبل جهت سفر توریستی به روسیه از طریق یک اژانس پاسپورت هامون رو به سفارت روسیه دادم و هنوز پاسپورت دست سفارت روسیه است و اژانس هم میگه نمیتونم پاسپورت رو تا هفته اینده بهتون بدم از طرفی فقط تا دوشنبه هفته اینده فرصت داریم پاس رو بدیم سفارت ایروان
حالا موندم چکار کنم و فردا صبح خودم دارم میرم سفارت روسیه ببینم میتونم پاس هامون رو بگیرم
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده و اینشالا همین زودیا نوبت بقیه دوستان عزیز دیگه

دوستان کلیر شده لطفا امضاء را تغییر بدن به کلیر شده .

موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

بابا چقدر شماها اینجا باحالید، تو بخش کلیرنس نامزدی و ازدواج آدم فقط دپرس میشه و نا امید
(2015-06-24 ساعت 23:48)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

دارم فیلم میبینم بعد هر ده دقیقه یکبار فیلم رو Pause میکنم و تاپیک کلیرنس رو رفرش میکنم. فکر نمیکردم این موقع هم هـــــورااااااااا هـــــــــــورااااا ببینم. خیلی خــــیلی خـــــــیلی شادباش maryamb مریم عزیز. امیدوارم همه زوج ها دوتایی و با هم وارد سرزمین جدید بشن و خیلی زود دیگه کیس نصفه نیمه ای نباشه و همه کلیر شده باشن. همیشه شاد باشید مثه امشب.

mfte.teacher جان، منتظر شما هستیمااا، چشمامون رو با کبریت باز نگه میداریم تا کلیر شدنت رو اعلام کنی همین شبااا. Iaccept، نوبت شما هم هست برادر ...

علیرضاجون شک نکن ب امید خدآ یه ضربییییRolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: bahar101 ، AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، mamal amrikaei ، smhh7441 ، بابراس ، Daneshjo
من همینطوری اومدم فروم شما بینم وضعیت کلیر شماها چطوره، اینجا جو خیلی مثبته بر عکس فروم ما، که فقط استرسه و نا امیدی، منم از بعد از مصاحبه هیچی آپدیتی نداشتم خیلی نگرانم ، برا منم دعا کنید بچه ها .....
Wink 
(2015-06-25 ساعت 00:39)Iaccept نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:48)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

دارم فیلم میبینم بعد هر ده دقیقه یکبار فیلم رو Pause میکنم و تاپیک کلیرنس رو رفرش میکنم. فکر نمیکردم این موقع هم هـــــورااااااااا هـــــــــــورااااا ببینم. خیلی خــــیلی خـــــــیلی شادباش maryamb مریم عزیز. امیدوارم همه زوج ها دوتایی و با هم وارد سرزمین جدید بشن و خیلی زود دیگه کیس نصفه نیمه ای نباشه و همه کلیر شده باشن. همیشه شاد باشید مثه امشب.

mfte.teacher جان، منتظر شما هستیمااا، چشمامون رو با کبریت باز نگه میداریم تا کلیر شدنت رو اعلام کنی همین شبااا. Iaccept، نوبت شما هم هست برادر ...

علیرضاجون شک نکن ب امید خدآ یه ضربییییRolleyes

آممممممیننننن. فدای تو بشم. لُـــــــپام گل انداخت TongueBig GrinRolleyes بــــاور کـــــــن .... امشب از اون شبای خوبه. آدم دلش نمیاد بره بخوابه فوقش اینه که فردا سر کار روز سخت تری خواهد بود. مگه چی میشه !!
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
چقدر حس خوبیه اینجا، مبارکا باشه
ویزای کسی نصفه و نیمه نمونه صلواااااااااااات

(2015-06-25 ساعت 00:44)sara456 نوشته:  من همینطوری اومدم فروم شما بینم وضعیت کلیر شماها چطوره، اینجا جو خیلی مثبته بر عکس فروم ما، که فقط استرسه و نا امیدی، منم از بعد از مصاحبه هیچی آپدیتی نداشتم خیلی نگرانم ، برا منم دعا کنید بچه ها .....

با استرس و ناراحتي هيچ كاري پيش نميره
اميد و خوشحاليه كه ارزو رو تبديل به واقعيت ميكنه
ويزاهاي نامزدي معمولا داستان داره و طولانيه چرا بچه ها رتبه ندادن بهتون
اولين رتبه از من ؛)

دست دستتتتتتTongue
من و تیچر تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی لامصب این آپ ما خشک شدهSadSadSad
بچه ها پايان خوش انتظارتون مبارك
مارو هم دعا كنين اين سفارت آنكارا يه دستى به سر و روى پرونده ماهم بكشه ٢٦٠ روز شد....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-06-25 ساعت 00:49)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 00:44)sara456 نوشته:  من همینطوری اومدم فروم شما بینم وضعیت کلیر شماها چطوره، اینجا جو خیلی مثبته بر عکس فروم ما، که فقط استرسه و نا امیدی، منم از بعد از مصاحبه هیچی آپدیتی نداشتم خیلی نگرانم ، برا منم دعا کنید بچه ها .....

اولين رتبه از من ؛)

دست دستتتتتتTongue
ممنون ازتون، اینجا آدم انگار وارد یه بازی جدید میشه و انرژی میگیره
(2015-06-25 ساعت 00:50)negarpak نوشته:  بچه ها پايان خوش انتظارتون مبارك
مارو هم دعا كنين اين سفارت آنكارا يه دستى به سر و روى پرونده ماهم بكشه ٢٦٠ روز شد....

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

نگران نباش نگار جون همین روزا جواب میاد مطمنیم همگی و برات خیلی دعا میکنیم
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

ايشاااااااااااااله. ولي شما فعلاً بشمرTongueTongueTongue خوشم مي آد از دستشم در نمي رهBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، mohammad384 ، smhh7441 ، Daneshjo

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

بیشتر از خودم واسه شما دعا میکنم
امیدوارم به زودی انتظارتون تموم بشه.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-25 ساعت 00:53)sara456 نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 00:49)رضا۲۰۱۵ نوشته:  

اولين رتبه از من ؛)

دست دستتتتتتTongue
ممنون ازتون، اینجا آدم انگار وارد یه بازی جدید میشه و انرژی میگیره

سارا جان. خوشحال مي شيم در جمعمون باشي. اينجا ما همه با هم رفيقيم و سعي مي كنيم همديگر رو دلداري بديم و آروم كنيم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، m.ghoreishi ، bahar101 ، pooyakm ، بابراس ، samane1363 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان