کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
از بچه هایی که اپدیت 19 می داشتن و بعد از اون اپدیت دیگری داشتن اعلام حضور بفرمایید ببینیم چه جوریاست!
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-06-28 ساعت 16:08)ali_bf1 نوشته:  پس با توجه به اظهار نظر دوستان راجع به اپدیت گروهی 19 می مربوط به عزیزانی هست که سپاه خدمت کردن.اگر دوستان دیگری هستند که اپدیت 19 می داشتن و شرایطشون متفاوت هست اعلام بفرمایند تا یه دسته بندی کلی داشته باشیم.

سلام
كيس ما همونطور كه تو امضا مشخصه EB1 هست و سربازي ارتش رفته همسرم و در ضمن ١٩ مي اپديت شديم
ممنون
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: 1362amin1362
الان ديدم كه ما هم امروز اپديت شديم !
دوستان پيش بيني شما چيه؟؟
ممنون
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1362amin1362 ، بابراس ، babak90
(2015-06-28 ساعت 16:48)rasoul3711 نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 16:00)رضا۲۰۱۵ نوشته:  2226 این توی سایت سفارت کلیر شده تو سیس نشده!!
2567
3180
3826
3855
4061
این کیس ها شبیه کیس رسول هستن اگر هستن اینجا ایمیل بزنن به سفارت فکر کنم کلیر شدن.

اقا رضا من تو سایت نیستم پرینت ایمیل بگیرم برم یا زنگ بزنم بهشون

پرینت بگیر برو موفق باشی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، pooyakm
سلام این هم خبر خوب من
هر چند سیس چیزی نشون نمی ده
اما تو جواب ایمیلم گفتن
Your visa has been issued
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
مبارکه ورچندی جان
گفتم سوزن ابوظبی گیر کرده البته تو قضیه کلیرنس و پرینت ویزا مشکل نداره ظاهرا با اینترفیس سایتشون و سیس مشکل داره.

یه رسول کلیر شد سه صفحه اومدیم جلو! 20 مارچی ها و 17 اپریلی ها کلیر بشن چی میشه! Big Grin
دوستان گرامی همانطور که گفتم طوفان ابوظبی در راه است منتظر باشید. یک نکته هم بگویم آنهاییکه مثلا بعد از دوماه آپدیت داشتند و خیال میکنند کلیر شده اند ولی ایمیل کلیر نیامده عجله نکنند و زمان بدهند خواهد آمد چون بین آپدیت طلایی تا ایمیل کلیر تا هفت روز زمان میبرد. بی دلیل ایمیل پیگیری نزنید چون جز اینکه بیشتر سر درگم بشوید نتیجه ای ندارد. ضمنا به رسول گرامی هم شادباش عرض میکنم.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
منظورتون من بودم رادوین جان!خخخخخخخ!چشم
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: samane1363 ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-06-28 ساعت 17:52)neda733 نوشته:  منظورتون من بودم رادوین جان!خخخخخخخ!چشم

چشمتان بی بلا منظورم کلی بود ولی شما گفتید لازم دانستم تذکر دهم که خودتان دستی دستی دچار نگرانی نشوید. وگرنه من جسارت نمیکنم.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: samane1363 ، nora-nora ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، alinima ، بابراس
(2015-06-28 ساعت 16:08)ali_bf1 نوشته:  پس با توجه به اظهار نظر دوستان راجع به اپدیت گروهی 19 می مربوط به عزیزانی هست که سپاه خدمت کردن.اگر دوستان دیگری هستند که اپدیت 19 می داشتن و شرایطشون متفاوت هست اعلام بفرمایند تا یه دسته بندی کلی داشته باشیم.

سلام به همه دوستان و همه منتظران
همسر بنده هم س خدمت کردن سال 81
شغلشون هم آزاد هستش
آخرین آپدیت همسرم 17 آپریل هستSmile
خدااااجون تو همین ماه رمضون کمک کن همه کلیر بشن. الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-06-28 ساعت 17:39)رضا2015 نوشته:  مبارکه ورچندی جان
گفتم سوزن ابوظبی گیر کرده البته تو قضیه کلیرنس و پرینت ویزا مشکل نداره ظاهرا با اینترفیس سایتشون و سیس مشکل داره.

یه رسول کلیر شد سه صفحه اومدیم جلو! 20 مارچی ها و 17 اپریلی ها کلیر بشن چی میشه! Big Grin

مدیر جان 20 مارچی ها خیلیاشون کلیر شده اند ولی نوبتی هم باشه نوبت 17 آپریلیهای ابوظبیه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ali.b ، AliReza.Sh ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Aghaman ، a.farzad ، بابراس
(2015-06-28 ساعت 17:49)Radwin نوشته:  دوستان گرامی همانطور که گفتم طوفان ابوظبی در راه است منتظر باشید. یک نکته هم بگویم آنهاییکه مثلا بعد از دوماه آپدیت داشتند و خیال میکنند کلیر شده اند ولی ایمیل کلیر نیامده عجله نکنند و زمان بدهند خواهد آمد چون بین آپدیت طلایی تا ایمیل کلیر تا هفت روز زمان میبرد. بی دلیل ایمیل پیگیری نزنید چون جز اینکه بیشتر سر درگم بشوید نتیجه ای ندارد. ضمنا به رسول گرامی هم شادباش عرض میکنم.

مرسی رادوین جان ممنون
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، بابراس ، babak90
(2015-06-28 ساعت 17:36)varchandi نوشته:  سلام این هم خبر خوب من
هر چند سیس چیزی نشون نمی ده
اما تو جواب ایمیلم گفتن
Your visa has been issued

مباركه ايشالا همه چيز براتون خوب و عالي پيش بره?
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، 1362amin1362 ، behjat ، لیدا59 ، بابراس
(2015-06-28 ساعت 17:57)Radwin نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 17:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  مبارکه ورچندی جان

مدیر جان 20 مارچی ها خیلیاشون کلیر شده اند ولی نوبتی هم باشه نوبت 17 آپریلیهای ابوظبیه

آقا ما موندیم هنوز از ۲۰ مارچ...
یکی بیاد ما رو هم رد کنه برهBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: arezoue ، Marmad ، bahar101 ، samane1363 ، hilda60 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، alinima
(2015-06-28 ساعت 17:39)رضا2015 نوشته:  مبارکه ورچندی جان

ممنون مدیر جان
ان شا ا... ویزای خودتو بقیه دوستان
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان