موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی.آیا بنده که پس ازمصاحبه FBI چک خوردم برا پیگیری پروندم به همون قسمتی که دربرگه آبی رنگ سفارت قیدشده(درقسمت چک ویزای مهاجرتی سفارت امریکا درابوظبی) باید بروم یا ازطریق سایت CEAC هم میشه پروسه را دنبال کرد؟ با اینکه یک هفته ازمصاحبه من و خانواده ام گذشته وهمسرم ودخترام ویزا شدند هنوز سایت بررسی ویزای سفارت کیس مارو نمیشناسه چرا؟ ما ازپنج شنبه گذشته که برگشتیم هرروز کیسمون درCEAC آپدیت میشه معنیش چیه؟ اگربنده کلیرشدم آیا ئی میل هم سفارت میده؟با تشکرفراوان ممنون میشم راهنمائی فرمائید.
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال
همسرم هفته ي پيش به سايت سفارت شماره پاسپورت جديدرو اعلام كرد و امروز عصر در سايت سيس ما اپديت شديم البته كل خانواده اپ شده ،اين اپ شدن بدليل اون ايميل به سفارته يا ميتونه نزديك شدن به كلير رو نشون بده؟ ممنون
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 20:32)Atis نوشته: دوستان يه سوال
همسرم هفته ي پيش به سايت سفارت شماره پاسپورت جديدرو اعلام كرد و امروز عصر در سايت سيس ما اپديت شديم البته كل خانواده اپ شده ،اين اپ شدن بدليل اون ايميل به سفارته يا ميتونه نزديك شدن به كلير رو نشون بده؟ ممنون
سلام. ربطي به ايميلتون نداره. اگر به خاطر ايميلتون بود همان روز يا نهايتاً فرداش بايد آپ مي خورديد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
Simon, plz don’t be angry with my question. I see on the CEAC refuse 1859, AP 1560, issue 10934, and transit 10578. My question is what will happen to the 1859 visa after August? And you are saying that by the end of August the balance visa that will be left is about 4000 to 5000. So what will happen to AP and Refuse after August?
BritSimon
June 28, 2015 at 2:57 pm
Reply
Those visas being refused and put on AP have been re-used all year. So – let’s say an embassy is allocated interviews for 50 people in a month. 30 are approved 5 refused and 15 on AP. At the end of the month they return 20 visas (the 15 and 5) back to KCC. Those visas are used within the region. The next month the same thing happens, but let’s imagine they now cleared 3 of the AP cases. If the embassy has enough refused/AP cases during that month, they can reallocate the visas to those 3 AP cases, and if they don’t have enough visas they have to request additional visas in the next month.
So – when we get to the final month of processing, the remaining visas already includes visas refused previously – and the embassies do the best they can to allocate visas as best as possible. Clearing AP cases in the final month have a bit of a gamble because they could clear the AP but not get a visa.
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 22:12)رضا2015 نوشته: خوب سه تا از کیس های 17 اپریل کلیر شدن
980
4204
4703
تبریک به دوستان البته شاید اعلام شده بودن
اینها از انکارا بودن که 17 اپریل اپ داشتن و مونده بود
ابوظبی ها تزول بابا تزول 
دوستان با این روند که موتور مارسی ها روشن شده باید در ابتدای جولای منتظر کلیر آوریلی ها و در اواخر اون برای ماه می باشیم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا باعث شگفتی است که برخی دوستان چندین ماه از آخرین آپشان می گذرد و هیچ اقدامی (نامه نگاری) جهت علت آن انجام نمی دهند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال