کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-29 ساعت 21:57)Iaccept نوشته:  انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بزن دس قشنگروووووووووووووووووو
بکش هورااااااا بلندروووووووووووووووو

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااا

دآش رضااااااااااااااااااااا بیس پونزه ۹کرتمممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوستان من فکر کنم هوراییییییییییییییییییییییییییییییییییی شدممممممممممممممممم
از تمام دوستان گلممممممممم به خصوص
رضا ۲۰۱۵
Radwin
behdadk
1392amin1392
laleht
smane1363
varchandi
mtef-teacher
mirchenari
rbrb2015
sadri54
satan
kingaram
khlilkhah
AND Other friends Big Grin
.
.
.
کمال تشکر و قدردانیو دارممممممممممممممممممم

اینم هورای جدید (از این به بعد هر کی کلیر بشه براش میزارم Smile ، دان کن حالشو ببر

ایشالا کلیری خودتون دوستان ، کلیک پلیز

اینم یه آهنگ درخواستی برا 1392amin1392
کلیر شیرین
Smile

قول میدم این ماه تمام دوستانی ک تا آخر آپریل رفتن مصاحبه کلیرن، امسال از ۲۰۱۳ بهتر میشه
Rolleyes
دوست عزیز خیلی خیلی بهتون تبریک می گم و خیلی براتون خوشحال شدم. موفق باشید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
خدا رو شکر کم کم بچه ها دارن غزل کلیر رو میخونن
به همه کلیر شده ها تبریک میگم
هادی جان بهت تبریک میگم

امیدوارم به این زوال که نه اما بهتر از این خوب پیش بره
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
[quote='Iaccept' pid='630506' dateline='1435598872']
انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبريك ميگم كلير شدنتون رو ، ايشالا بسلامتي و شادي و با ارزوي كلير شدن بي دردسر بقيه منتظرين Smile
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، vahid1432 ، hilda60
(2015-06-30 ساعت 04:29)saman98 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:14)amj7 نوشته:  يادمه سارا گرو اومده بود تو دو سه تا برنامه صحبت ميكرد،
ميگفت اكثر كيس ها چهار تا شيش هفته كلير ميشن.
ما امسال روند كليرنس رو بهبود داديم و ازين مزخرفات.
اينجا كه دوستان كلى انتظار كشيدن.
بندگان خدا شيش ماه هم داشتيم.
حالا يكى هم مثل من پيدا ميشه كم طاقته.
دارن چيكار ميكنن با ما!

اون خانم رو ولش كن
چرت و پرت زياد ميگه !!

من آمار درصد ویزای صادر شده نسبت به کل افراد قبول شده حداقل در 10 سال گذشته را که نگاه می کردم (غیر پارسال و 2012 که دو مرحله ای بود و باعث شد خیلی ها مطلع نشوند) سالی ما کمتر از 60 درصد نداشتیم (بعضا بالای 70 درصد هم وجود داشته) حالا اگر همان 60 دصد را معیار قرار دهیم برای امسال می شود 3000 ویزا یعنی کلیه افرادی که به مصاحبه رفته اند و خواهند رفت را شامل می شود, این یعنی که باید ماهی حداقل 600 ویزا صادر شود, الان در همین ماه جون که امروز آخرین روزش است, حدود 200 ویزا صادر شده, حال سوالی که باقی می ماند این است که اینها می توانند صدور ویزا را سه برابر کنند یا خیر.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-30 ساعت 04:03)Iaccept نوشته:  دوستان عزیز :m.ghoreishi - shahriar olad - samane1363 - پرسپولیس۶ - r.bazargan- endeaover - aghaman -alireza.sh- alikh - vahid1432عزیز ازهمتون ممنونم
اگه کسی یادم رفت به بزرگی خودش ببخشه Big Grin
تو همین روزا انقد این تاپیک هورا هوراییییییی میشه ک یکی باعث بیاد جمعش کنه Smile)))))
Laccept عزیز ایمیل هم براتون اومده
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، Iaccept ، samane1363 ، kingaram ، بابراس ، bahar101 ، p00ya2001
(2015-06-30 ساعت 04:03)Iaccept نوشته:  دوستان عزیز :m.ghoreishi - shahriar olad - samane1363 - پرسپولیس۶ - r.bazargan- endeaover - aghaman -alireza.sh- alikh - vahid1432عزیز ازهمتون ممنونم
اگه کسی یادم رفت به بزرگی خودش ببخشه Big Grin
تو همین روزا انقد این تاپیک هورا هوراییییییی میشه ک یکی باعث بیاد جمعش کنه Smile)))))

به به مبااااااااااااارکه هم گروهی خیلی خوشحال شدم
پیروز باشید
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، r.bazargan ، samane1363 ، kingaram ، بابراس ، bahar101 ، behjat ، p00ya2001 ، vahid1432
20 مارچی های عزیز، همچنان پرچم به دست هستید یا نه؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: r.bazargan ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، p00ya2001 ، hilda60 ، samane1363
(2015-06-29 ساعت 21:57)Iaccept نوشته:  انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

از تمام دوستان گلممممممممم به خصوص
رضا ۲۰۱۵
Radwin
behdadk
1392amin1392
laleht
smane1363
varchandi
mtef-teacher
mirchenari
rbrb2015
sadri54
satan
kingaram
khlilkhah
AND Other friends Big Grin
.
.
.
کمال تشکر و قدردانیو دارممممممممممممممممممم

اینم هورای جدید (از این به بعد هر کی کلیر بشه براش میزارم Smile ، دان کن حالشو ببر

ایشالا کلیری خودتون دوستان ، کلیک پلیز

اینم یه آهنگ درخواستی برا 1392amin1392
کلیر شیرین
Smile

قول میدم این ماه تمام دوستانی ک تا آخر آپریل رفتن مصاحبه کلیرن، امسال از ۲۰۱۳ بهتر میشه
Rolleyes
خیلی مبارکه انشالله مراحل بعدی راحتتر بگذرونید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، hamed shayan ، بابراس ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-30 ساعت 08:59)kingaram نوشته:  20 مارچی های عزیز، همچنان پرچم به دست هستید یا نه؟

ما هنوز هستیم و مگه میشه به این راحتی بریم. من که هستم با پرچم افراشته و خودمم چهار قد هستم خدمتتون
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: kingaram ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، hilda60 ، samane1363
و همچنان صدایی از ابوظبی نمی آید
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: kingaram ، 1362amin1362 ، r.bazargan ، بابراس ، bahar101 ، sadri54 ، mel ، Aghaman ، samane1363
تبرریییییک فراوان به iaccept عزیز و با آرزوی موفقیت روز افزون شما
همچنین تبریک به آقا وحید که بالاخره آپ قشنگه نصیبشون شد ان شا الله زودتر کلیر شید
امیدوارم همه دوستان منتظر هر چه سریعتر کلیر شن چون هر چی به پایان لاتاری نزدیکتر میشیم انتظار سخت تر میشه ...
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
تشکر کنندگان: kingaram ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، sadri54 ، vahid1432 ، Aghaman ، samane1363 ، alinima
(2015-06-30 ساعت 09:52)babak90 نوشته:  تبرریییییک فراوان به iaccept عزیز و با آرزوی موفقیت روز افزون شما
همچنین تبریک به آقا وحید که بالاخره آپ قشنگه نصیبشون شد ان شا الله زودتر کلیر شید
امیدوارم همه دوستان منتظر هر چه سریعتر کلیر شن چون هر چی به پایان لاتاری نزدیکتر میشیم انتظار سخت تر میشه ...

بابک جان طبق امضاتون شما هم بعد از 20 مارچ، یه آپ دسته جمعی تو 25 جون داشتید، مگه این همون آپ قشنگه نیست؟! پس شما هم گرفتید دیگه... مبارکا....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، babak90 ، bahar101 ، SAMBAR
سلام دوستان، من یه سوالی داشتم که شاید به نظرتون ساده بیاد ولی من رو واقعا گیج کرده، من اصلا چیزی راجع به آپدیت شدن و اینکه مثلا شما کلیر شدن افراد رو براساس آپدیتشون پیشبینی میکنید نمیدونم، من و همسرم که برنده ی اصلی هستن 10جون ابوظبی مصاحبه داشتیم، ایشون تدریس زبان میکنن و سرباز معلم بودن ، من هم خانه دار هستم
روز مصاحبه آفیسر فقط دو سه تا سوال ساده پرسید و گفت بعد دو هفته سایت رو چک کنیدد، 2 تا 3 ماه هم ممکنه طول بکشه، 26 جون تو سایت سیس جفتمون آپدیت شدیم، البته اولیش همون روز مصاحبه بود، ولی تو سایت سفارت همچنان آخریین آپدیتمون رو زده 10 جون که همون روز مصاحبه بود
واقعا گیج شدم با خوندن این تاپیک ، اگر ممکنه کمکم کنید بفهمم ماجرا از چه قراره، ممنون
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، babak90 ، بابراس ، rbrb-2015 ، bahar101
(2015-06-30 ساعت 10:00)kingaram نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:52)babak90 نوشته:  تبرریییییک فراوان به iaccept عزیز و با آرزوی موفقیت روز افزون شما

بابک جان طبق امضاتون شما هم بعد از 20 مارچ، یه آپ دسته جمعی تو 25 جون داشتید، مگه این همون آپ قشنگه نیست؟! پس شما هم گرفتید دیگه... مبارکا....

والا چه عرض کنم ما که سر از جریان این آپ ها در نیاوردیم . ان شا الله که همینطور باشه که شما میفرمایید و ماهم بیشتر از این دیگه تو انتظار نمونیمSmileSmile
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، r.bazargan ، بابراس ، bahar101 ، kingaram
(2015-06-30 ساعت 10:02)شیدا، 1367 نوشته:  سلام دوستان، من یه سوالی داشتم که شاید به نظرتون ساده بیاد ولی من رو واقعا گیج کرده، من اصلا چیزی راجع به آپدیت شدن و اینکه مثلا شما کلیر شدن افراد رو براساس آپدیتشون پیشبینی میکنید نمیدونم، من و همسرم که برنده ی اصلی هستن ۱۰جون ابوظبی مصاحبه داشتیم، ایشون تدریس زبان میکنن و سرباز معلم بودن ، من هم خانه دار هستم
روز مصاحبه آفیسر فقط دو سه تا سوال ساده پرسید و گفت بعد دو هفته سایت رو چک کنیدد، ۲ تا ۳ ماه هم ممکنه طول بکشه، 26 جون تو سایت سیس جفتمون آپدیت شدیم، البته اولیش همون روز مصاحبه بود، ولی تو سایت سفارت همچنان آخریین آپدیتمون رو زده ۱۰ جون که همون روز مصاحبه بود
واقعا گیج شدم با خوندن این تاپیک ، اگر ممکنه کمکم کنید بفهمم ماجرا از چه قراره، ممنون
شیدا جان اگه مطالب این تاپیک رو از ابتدا به دقت بخونی خیلی راحت متوجه اینگونه پیش بینی ها می تونی بشی. چیزی نیست که حدود 870 صفحه ستBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اما به جهت اینکه بتونم کمی از استرست کم کنم یه توضیح کوچیک بهت می دم و امیدوارم مفید واقع بشه.
آپدیتهایی که شما در سایت سیس مشاهده می کنید در چند روز اول که به مصاحبه چسبیده مورد خاص و موضوع مهمی نیست و تبادل اطلاعات و ارسال اطلاعات از جانب سفارت به آمریکاست. اما آپ های بعدی که با فاصله از مصاحبه نمایش داده می شه از درجه اهمیت بیشتری برخورداره. این آپدیتها چنانچه در صبح باشه از جانب سفارته و چنانچه در شب باشه از جانب آمریکاست. یه لم خاصی داره متوجه شدن به کلیر شدن که شاید منو شما نتونیم درست حدس بزنیم که دوستانی هستن که پیگیری می کنن مثل رضا و رادوین و آقای خلیل خواه و دیگر دوستان که زودتر از اعلام سفارت بهتون اعلام می کنن.
یه چیزی رو بدون آپدیت روزانه سفارت که پس از آخرین آپ شبانه امریکا باشه یعنی خداااااااااااا. یعنی کلیری. البته بین علما اختلافه. زمانش حدود سه ماه طول می کشه تا کلیر بشید. اما با توجه به آخرای کار این زمان زودتر هم می شه و کمتر از سه ماه می شه. موفق باشی
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان