کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-30 ساعت 00:09)mfte.teacher نوشته:  وحید عزیز، I accept یکی یدونه تبریک میگم اپ تون و کلیر شدن تون رو بعد از این همه مدت.
وحید جان دست راستت رو سرما ما رو دعا کن

(2015-06-30 ساعت 00:18)samane1363 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 21:40)vahid1432 نوشته:  هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااا
من همین الان بعد از ۱۰۱ روز بدون آپدیت، آپدیت شدم Smile

به به ... به به ... هوووورررررا
چه خبرهای خوبی... آقا وحید خیلی مبارکت باشه ایشالا بعد ازاین پر از شادی و صفا باشه زندگیت
باقی بیست مارچی ها هم منتظر باشند خبرهای خوب تو راهه

(2015-06-30 ساعت 00:35)arash56 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 21:40)vahid1432 نوشته:  هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااا

تبریک میگم امین جان که دیگه هورااااا لازم داری میشی

تبریک میگم وحید جان که دیگه هورااااا لازم داری میشی

مرسی دوستان خیلی خوشحالم
امیدوارم همین روزا همه بچه های منتظر مخصوصا مارچی ها و آپریلی ها زود زود هوراااا بکشن
این فقط هورای آپدیت بود. نمیدونم اگه کلیر بشم چکار میکنمBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-29 ساعت 22:00)2015reza نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 21:57)Iaccept نوشته:  انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بزن دس قشنگروووووووووووووووووو
بکش هورااااااا بلندروووووووووووووووو

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااا

دآش رضااااااااااااااااااااا بیس پونزه ۹کرتمممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوستان من فکر کنم هوراییییییییییییییییییییییییییییییییییی شدممممممممممممممممم
از تمام دوستان گلممممممممم به خصوص
رضا ۲۰۱۵
Radwin
behdadk
1392amin1392
laleht
smane1363
varchandi
mtef-teacher
mirchenari
rbrb2015
sadri54
satan
kingaram
khlilkhah
AND Other friends Big Grin
.
.
.
کمال تشکر و قدردانیو دارممممممممممممممممممم

اینم هورای جدید (از این به بعد هر کی کلیر بشه براش میزارم Smile ، دان کن حالشو ببر

ایشالا کلیری خودتون دوستان ، کلیک پلیز

اینم یه آهنگ درخواستی برا 1392amin1392
کلیر شیرین
Smile

قول میدم این ماه تمام دوستانی ک تا آخر آپریل رفتن مصاحبه کلیرن، امسال از ۲۰۱۳ بهتر میشه
Rolleyes
هورررررررررااااااااااااا. تبريك . ايول بابا، عجب شبيه امشب.

دوست عزیز خیلی تبریک میگم
ممنون میشم شرایطتون از جمله وضعیت سربازی و بگید چون مصاحبه ما و شما نزدیک هم بوده و حتی تاریخ اپدیتها مونم به همین صورت
به نظران شوهر منم کلیرشده؟؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: behjat ، hilda60 ، 1362amin1362 ، rasoul3711 ، samane1363 ، Iaccept ، mfte.teacher ، bahar101 ، p00ya2001
سلام
دوستان برای دریافت ویزا از سفارت فقط پاس بدیم تمومه چیزه دیگه نمیخواد

(2015-06-30 ساعت 00:52)r.bazargan نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 22:00)2015reza نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 21:57)Iaccept نوشته:  انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بزن دس قشنگروووووووووووووووووو
بکش هورااااااا بلندروووووووووووووووو

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااا

دآش رضااااااااااااااااااااا بیس پونزه ۹کرتمممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوستان من فکر کنم هوراییییییییییییییییییییییییییییییییییی شدممممممممممممممممم
از تمام دوستان گلممممممممم به خصوص
رضا ۲۰۱۵
Radwin
behdadk
1392amin1392
laleht
smane1363
varchandi
mtef-teacher
mirchenari
rbrb2015
sadri54
satan
kingaram
khlilkhah
AND Other friends Big Grin
.
.
.
کمال تشکر و قدردانیو دارممممممممممممممممممم

اینم هورای جدید (از این به بعد هر کی کلیر بشه براش میزارم Smile ، دان کن حالشو ببر

ایشالا کلیری خودتون دوستان ، کلیک پلیز

اینم یه آهنگ درخواستی برا 1392amin1392
کلیر شیرین
Smile

قول میدم این ماه تمام دوستانی ک تا آخر آپریل رفتن مصاحبه کلیرن، امسال از ۲۰۱۳ بهتر میشه
Rolleyes
هورررررررررااااااااااااا. تبريك . ايول بابا، عجب شبيه امشب.

دوست عزیز خیلی تبریک میگم
ممنون میشم شرایطتون از جمله وضعیت سربازی و بگید چون مصاحبه ما و شما نزدیک هم بوده و حتی تاریخ اپدیتها مونم به همین صورت
به نظران شوهر منم کلیرشده؟؟

مبارک باشه ایشالا روزای خوبی در پیش داشته باشین
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، p00ya2001
سلام دوستان

همسر من هم AP خورده البته کار دولتی و سربازی هم نداشته فقط تو یه شرکت خصوصی بزرگ سمت داشته تاریخ مصاحبه مون 2 اپریل بوده و همون 2 اپریل هم اپدیت شده و از اون روز دیگه هیچ خبری نیست که نیست
دعا کنید که حداقل یه اپدیت بشه اونم بعد 90 روز
البته افیسره هم یکم بداخلاق بود و خودش گفت 4 ماه طول میکشه
امیدوارم که بزودی زود همه مهاجر سرایی ها کلیر بشن
(2015-06-30 ساعت 01:12)Arya123 نوشته:  سلام دوستان

همسر من هم AP خورده البته کار دولتی و سربازی هم نداشته فقط تو یه شرکت خصوصی بزرگ سمت داشته تاریخ مصاحبه مون ۲ اپریل بوده و همون ۲ اپریل هم اپدیت شده و از اون روز دیگه هیچ خبری نیست که نیست
دعا کنید که حداقل یه اپدیت بشه اونم بعد 90 روز
البته افیسره هم یکم بداخلاق بود و خودش گفت ۴ ماه طول میکشه
امیدوارم که بزودی زود همه مهاجر سرایی ها کلیر بشن
به ما هم گفت سه یا چهار ماه.....اتفاقا زیاد خوش اخلاق نبود.....احتمالا شما هم ابوظبی بودین.......ما هم یکی دو تا آپ داشتیم فقط ....ولی دوستان فرمودن زیاد هم به حرف‌های آفیسر ها هم نمیشه اطمینان کرد آخه........ولی به امید خدا اوایل جولای برای شما اتفاق خوبی می افته.....ما رو هم دعا کنید
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
من همین الان بعد از ۱۰۱ روز بدون آپدیت، آپدیت شدم SmileSmileSmileSmileSmileSmile

هورااااااااااا
وحید جان خیلی خوشحال شدم انشااله هورای بعدی به همین زودیه زود برای کلیر شدنت
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
Iaccept جان از صمیم قلب کلیر شدنت رو تبریک میگم

اینم یه هورای حسابی
هوررررررررررررررااااااااااااااااا
هوررررررررررررررااااااااااااااااا
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
Iaccept جان خیلی برات خوشحالم وقتی یکی از دوستان تلفنی خبر کلییر شدنتو بهم داد واقعآ انگار خودم کلییر شدم چون مستحقش بودی.
کلی از مطالب مربوط به اموزش زبانت استفاده کردیم.
امیدوارم در ادامه مسیر هم موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
دوستان عزیز :m.ghoreishi - shahriar olad - samane1363 - پرسپولیس6 - r.bazargan- endeaover - aghaman -alireza.sh- alikh - vahid1432عزیز ازهمتون ممنونم
اگه کسی یادم رفت به بزرگی خودش ببخشه Big Grin
تو همین روزا انقد این تاپیک هورا هوراییییییی میشه ک یکی باعث بیاد جمعش کنه Smile)))))
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

يادمه سارا گرو اومده بود تو دو سه تا برنامه صحبت ميكرد،
ميگفت اكثر كيس ها چهار تا شيش هفته كلير ميشن.
ما امسال روند كليرنس رو بهبود داديم و ازين مزخرفات.
اينجا كه دوستان كلى انتظار كشيدن.
بندگان خدا شيش ماه هم داشتيم.
حالا يكى هم مثل من پيدا ميشه كم طاقته.
دارن چيكار ميكنن با ما!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: khalilkhah ، 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo ، r.bazargan ، samane1363 ، bahar101 ، p00ya2001 ، hilda60
(2015-06-30 ساعت 04:14)amj7 نوشته:  يادمه سارا گرو اومده بود تو دو سه تا برنامه صحبت ميكرد،
ميگفت اكثر كيس ها چهار تا شيش هفته كلير ميشن.
ما امسال روند كليرنس رو بهبود داديم و ازين مزخرفات.
اينجا كه دوستان كلى انتظار كشيدن.
بندگان خدا شيش ماه هم داشتيم.
حالا يكى هم مثل من پيدا ميشه كم طاقته.
دارن چيكار ميكنن با ما!

اون خانم رو ولش كن
چرت و پرت زياد ميگه !!
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001
(2015-06-30 ساعت 00:41)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 00:09)mfte.teacher نوشته:  وحید عزیز، I accept یکی یدونه تبریک میگم اپ تون و کلیر شدن تون رو بعد از این همه مدت.

چه خبرهای خوبی... آقا وحید خیلی مبارکت باشه ایشالا بعد ازاین پر از شادی و صفا باشه زندگیت

مرسی دوستان خیلی خوشحالم
امیدوارم همین روزا همه بچه های منتظر مخصوصا مارچی ها و آپریلی ها زود زود هوراااا بکشن
این فقط هورای آپدیت بود. نمیدونم اگه کلیر بشم چکار میکنمBig GrinBig GrinBig Grin
تبریک میگم امین جان ایشالا ایمیل کلیری تون
برای من هم دعا کنین 94 روز بدون آپدیت موثر

(2015-06-30 ساعت 00:41)vahid1432 نوشته:  

مرسی دوستان خیلی خوشحالم
تبریک میگم امین جان ایشالا ایمیل کلیری تون
برای من هم دعا کنین 96 روز بدون آپدیت موثر
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، hilda60
(2015-06-29 ساعت 21:54)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 21:46)2015reza نوشته:  
من همین الان بعد از ۱۰۱ روز بدون آپدیت، آپدیت شدم SmileSmileSmileSmileSmileSmile
ايول وحيد جان. يكي از كسايي كه واقعا دوست دارم هر چه زودتر كلير بشه تو هستي.

(2015-06-29 ساعت 21:48)1362amin1362 نوشته:  

تمومه وحيد جوووووووووون. مباركه. هووووووووورررررررااااااااااا داري مي شي

آقا مرسییییییییییییی آقا رضا خیلی مخلصمBig GrinBig Grin
امین جان مرسییییWink

بچه ها رتبه رو بدید بیاااااادددد
تبریک آقا وحید امید که همین روزا ویزاتون هم صادر شه.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo ، Iaccept ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، vahid1432
(2015-06-30 ساعت 00:11)sadri54 نوشته:  جناب Aghaman عزیز
خواستم رسما در حضور همه دوستان عذرخواهی کنم ، کامنتهای ما مطابق با قوانین سایت نبود.
ولی خیلی از کامنتهای دیگه هم همینطوره مثل کنسرت و دعا کردن و آه و ناله دوستان بابت آپدیت نشدن و کلیر نشدن و از این قبیل مسایل . اعضای این سایت و مخصوصا این تاپیک فشار و استرس زیادی را تحمل می کنند و در ضمن همه دوستان من جمله من تحلیلگر نیستیم که فقط مسایل تحلیلی اینجا بگذاریم. کما اینکه برای مسایل تحلیلی هم تاپیک جداگانه ای وجود داره.
شاید به نظر شما ۶ صفحه اختصاص به قرمه سبزی داشته ولی شما ظاهر موضوع را دیدید و توجهی به مسایل پنهان قرمه سبزی نکردید که به نظر من مسایل مهمی بودند. اینجا شروعی برای تشکیل یک جامعه کوچک در آمریکا خواهد بود. اینکه با هم دوست باشیم ، به هم کمک کنیم و ....
فهمیدیم کدوم یک از بچه ها قراره در یک شهر باهم باشند، کیا دوست دارند باهم باشند و ارتباط داشته باشند در سرزمینی که قراره به تنهایی زندگی کنید ! قرمه سبزی نشانه اتحاد و نوع دوستی بچه ها بود . همین!
باز هم رسما عذرخواهی می کنم و به خاطر احترام به شما و بقیه دوستان کامنتهای خودم را حذف کردم

دوست خوب و بسیار با جنبه سلام
الان احساس میکنم که چقدر بحث قرمه سبزی برای این تاپیک لازم بوده است
حداقل فهمیدیم که در این جامعه مجازی کوچک چقدر ظرفیت انتقاد بالاست و چقدر دوستان به عقایدی که مبتنی بر منطق باشد احترام میگذارند
البته من تمام سعی خود را کردم که مطلبی را که میخواهم تذکر بدهم طوری عنوان کنم که به دوستان بر نخورد ولی با تمام این اوصاف برخورد منطقی و خوب شما باعث شد که علاقه ام به قرمه سبزی هم بیش از پیش شود
تمام حرف من در آن پست این بود که هرچیزی را در حد خود و اعتدال نگاه داریم اگر دقت کنید من با اصل داستان مشکلی نداشتم فقط ادامه ی بیش از حد آن را غیر ضروری میدانستم
امیدوارم شاهد موفقیتهای همه ی دوستان در زندگی جدید خود باشم
و امیدوارم شما هم به هر آنچه که برایتان بهترین است برسید
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
(2015-06-29 ساعت 23:14)Iaccept نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 23:11)Shaft نوشته:  براتون ايميل كلير اومد

آرهBig Grin
دوستان برا پیکاپ ویزا جای خوب سراغ دارین؟
برام پیام خصوصی کنین
ممنون
شرمنده
در ضمن alireza.sh و aghaman عزیز و وحید جون خیلی ممنون بابت کمکاتون و همراهیاتون
ایشالا کلیری خودتونRolleyesSmile
تبریک فراوان خدمت شما. موفق باشید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان