کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
پویا جان مراقب پرچم باش که دیگه امیدش فقط به من و شماست! باید شیفتی کار کنیم تا اتفاقی براش پیش نیاد.....راستی دوستانی که آپدیت قشنگه رو گرفتن، اولا مبارکشون باشه، بعدش آیا این همون آپدیتیه که دوستان میفرمایند و بعد از 4-3 ماه الافی میاد و شبانه هم هست؟ بعد اون چه اتفاقاتی میوفته؟ یکه توضیح بده لطفا....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mohammad.1011 ، بابراس ، babak90 ، r.bazargan ، bahar101 ، pooyakm
(2015-06-30 ساعت 13:03)varchandi نوشته:  من تازه اینجا رو خوندم
Iaccept عزیز خیلی مبارکه
هوووووووووررررررراااااااا
بریم برای آخر هفته توپ
من میگم همه سفارتا میترکونن این هفته

ایروان و آنکارا آری ، ابوظبی خیر!
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، r.bazargan ، bahar101
(2015-06-30 ساعت 13:02)mehrdad_123 نوشته:  ای مارچی های پرچم به دست تو را خدا بیایید برید دست از سر کچل این تاپیک بردارید شاید که رستگار شوید

مهرداد جان ما که رفتیم از ۲۰ مارچCoolCoolCool
ولی همچنان توی این تاپیک در خدمتیمCoolCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: kingaram ، 1362amin1362 ، mohammad.1011 ، بابراس ، bahar101 ، samane1363 ، pooyakm
(2015-06-30 ساعت 13:03)varchandi نوشته:  من تازه اینجا رو خوندم
Iaccept عزیز خیلی مبارکه
هوووووووووررررررراااااااا
بریم برای آخر هفته توپ
من میگم همه سفارتا میترکونن این هفته
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم امیدوارم همه پیشکسوتان این تاپیک زودتر به تاپیک سفر به آمریکا بروند چون خیلی شلوغ شده جا برای ما تازه واردا کمه.
لطفا زودتر کلیر شید.
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: varchandi ، babak90 ، p00ya2001 ، r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101 ، hamed shayan ، pooyakm
(2015-06-30 ساعت 13:02)mehrdad_123 نوشته:  ای مارچی های پرچم به دست تو را خدا بیایید برید دست از سر کچل این تاپیک بردارید شاید که رستگار شوید

مهرداد جان درخواست غیر ممکن نکن لطفا...Big Grin ما همین جا هستیم، تکون هم نمی خوریم! پس کی مراقب پرچم باشه؟Cool
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mohammad384 ، samane1363
(2015-06-30 ساعت 13:04)kingaram نوشته:  پویا جان مراقب پرچم باش که دیگه امیدش فقط به من و شماست! باید شیفتی کار کنیم تا اتفاقی براش پیش نیاد.....راستی دوستانی که آپدیت قشنگه رو گرفتن، اولا مبارکشون باشه، بعدش آیا این همون آپدیتیه که دوستان میفرمایند و بعد از ۴-۳ ماه الافی میاد و شبانه هم هست؟ بعد اون چه اتفاقاتی میوفته؟ یکه توضیح بده لطفا....

آرام شاه. من خودم 24 آپ نشدم اما همراه کیس بلیCool، حالا در به در منتظر آپ خودمم. بعد اون ابوظبی کل کیس رو باید آپ کنه. بعدش هم که کلا کلیر و نامه کلیری. همه اینها به کنار سوزن ابوظبی گم شده از یابنده تقاضا میشود تا هر چه زودتر انرا تحویل دهد و مژدگانی دریافت نمایدBig Grin
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

سلام
یک نکته ای که الان متوجه شدم اینه که صدور تعداد ویزا برای هر ماه محدوده و حتی اگر سهمیه آسیا و ایران هم تموم نشده باشه اگر سهمیه آن ماه تمام بشود آن سفارت قادر به صدور ویزا نیست.
طبق آخرین آمار فکر کنم حدود 900 نفر روند AP را میگذرونن و 678 نفر هم آماده مصاحبه هستند که مجموع ایها می شود حدود 1578 نفر که به هر سفارت حدوده 530 نفر میخورد و سه ماه هم باقیمانده (جولای، آگوست و سپتامبر) که به عبارتی می شود هر ماه حدوده 180 ویزا به ازای هر سفارت
سوال اول اینکه خواستم بدونم کسی از دوستان میدونه سهمیه هر ماه سفارت چقدره
سوال دوم اگه این افراد(همون 1578 نفر) 50 درصدشون برن واسه ماه آخر، ماه آخر میشه حدوده 800 عدد ویزا. آیا سفارتها قادر به صدور این تعداد ویزا یا بیشتر هستند؟؟؟؟
دوستان کسی نظری نسبت به کم آمدن ویزا در ماه آخر دارد
با تشکر
یک نکته که من فراموش کردم تعداد کارنتی ماه آخر هست که البته آقا رضا تو تاپیک بحث فایل سیس اشاره کردند و مجموعا 1900 نفر تعداد باقیمانده را ذکر کردند و ایشون هم اشاره کردند هر ماه هر سفارت 200 نفر
این در صورتی است که کار افراد به ماه آخر کشیده نشه. اگر همون 50 درصد بره واسه ماه آخر میشه هر سفارت حدوده 300 نفر
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-06-30 ساعت 13:08)kingaram نوشته:  

مهرداد جان درخواست غیر ممکن نکن لطفا...Big Grin ما همین جا هستیم، تکون هم نمی خوریم! پس کی مراقب پرچم باشه؟Cool
خودتون بیایید برید با زبون خوش و گرنه عذاب میاد همتون یهووووووووو با سیل میریداااااااا حالا میل خودتونه
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: varchandi ، بابراس ، p00ya2001 ، r.bazargan ، kingaram ، 1362amin1362 ، bahar101
وحید خان شما که در شرف هورایی شدنی
پیشاپیش مبارکه
هوووووووووررررررررررررااااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-30 ساعت 11:57)رضا2015 نوشته:  یه 17 اپریلی از انکارا به کیس نامبر 980 امروز ایشود شدن Smile

مثبت بیاندیشید. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من که ویزا مو میگیرم تو این دو هفته
امیدوارم روزی ما باشه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، r.bazargan ، nimanoush ، babak90 ، hamid99 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، samane1363
دوستاني كه سه ماه از روز مصاحبه شون ميگذره ايميل پيگيري فراموش نشه....خواهشن توجه بفرماييد دست روي دست نزاريد بخصوص سفارت ابوظبي...كه از همه تنبل تره....
حتمن ايميل بزنيد....نشينيد به اين فكر كه اگر ايميل بزنم و اونا جواب بدن ديگه نميتونم آپديت ها رو تفسير كنم...نهايت كار ، بايد نتيجه كليري شما بياد .....تفسير آپديت ها زياد مهم نيست...
بازمانده لاتاري 2015
از امروز تا آخرین مهلت صدور ویزا دقیقا سه ماهه دیگه مونده ....
خداوندا کمک کن 30 سپتامبر وقتی به روزهای گذشته نگاه میکنیم لب همه بچه های این تاپیک خندون باشه الهی به امید خودت
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
الحمدلله؛ به همه دوستان کلیر شده و آپدیت شده تبریک میگم. انشاءالله که به زودی سایر دوستان هم هورا بکشن و براشون شادی کنیم.
از ارمنستان خبری نیست؟ کسی جدید آپدیت نشده؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: بابراس ، r.bazargan ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، hamed shayan ، SAMBAR ، mohammad384 ، pooyakm
(2015-06-30 ساعت 13:10)ebrahim1e نوشته:  سلام
یک نکته ای که الان متوجه شدم اینه که صدور تعداد ویزا برای هر ماه محدوده و حتی اگر سهمیه آسیا و ایران هم تموم نشده باشه اگر سهمیه آن ماه تمام بشود آن سفارت قادر به صدور ویزا نیست.
طبق آخرین آمار فکر کنم حدود 900 نفر روند AP را میگذرونن و 678 نفر هم آماده مصاحبه هستند که مجموع ایها می شود حدود 1578 نفر که به هر سفارت حدوده 530 نفر میخورد و سه ماه هم باقیمانده (جولای، آگوست و سپتامبر) که به عبارتی می شود هر ماه حدوده 180 ویزا به ازای هر سفارت
سوال دوم اگه این افراد(همون 1578 نفر) 50 درصدشون برن واسه ماه آخر، ماه آخر میشه حدوده 800 عدد ویزا. آیا سفارتها قادر به صدور این تعداد ویزا یا بیشتر هستند؟؟؟؟
با تشکر
اقای خلیل خواه ، رادوین عزیز و یا رفقای با تجربه کسی هست تحلیلی داشته باشه ؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: r.bazargan ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101
(2015-06-30 ساعت 13:10)ebrahim1e نوشته:  سلام
با تشکر

سوال منم همینه کی میدونه؟؟؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان