کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-30 ساعت 13:10)ebrahim1e نوشته:  سلام
یک نکته ای که الان متوجه شدم اینه که صدور تعداد ویزا برای هر ماه محدوده و حتی اگر سهمیه آسیا و ایران هم تموم نشده باشه اگر سهمیه آن ماه تمام بشود آن سفارت قادر به صدور ویزا نیست.
طبق آخرین آمار فکر کنم حدود 900 نفر روند AP را میگذرونن و 678 نفر هم آماده مصاحبه هستند که مجموع ایها می شود حدود 1578 نفر که به هر سفارت حدوده 530 نفر میخورد و سه ماه هم باقیمانده (جولای، آگوست و سپتامبر) که به عبارتی می شود هر ماه حدوده 180 ویزا به ازای هر سفارت
سوال اول اینکه خواستم بدونم کسی از دوستان میدونه سهمیه هر ماه سفارت چقدره
سوال دوم اگه این افراد(همون 1578 نفر) 50 درصدشون برن واسه ماه آخر، ماه آخر میشه حدوده 800 عدد ویزا. آیا سفارتها قادر به صدور این تعداد ویزا یا بیشتر هستند؟؟؟؟
دوستان کسی نظری نسبت به کم آمدن ویزا در ماه آخر دارد
با تشکر

درود و خسته نباشید بر شما. دست مریزاد بخاطر زحمتی که میکشید.
اما دوست من،
نظر شخصی بنده اینه که روش شما برای پاسخ گرفتن از این پست اشتباهه، شما این پست رو 4 جا کپی کردید آخه !! مطمئن باشید همون یکجا کفایت میکنه و دوستان پاسخ خواهند داد.
رضــای عزیز، در تاپیک بحث و تبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC که اتفاقاً شما هم در اون فعال هستید کامنتی گذاشتن و توضیح دادن که مطمئنم شما هم اونو خوندید.
من فکر میکنم تاپیک آنالیز فایل CEAC با این فلسفه به وجود اومده که اعلام و بررسی این فایل باعث ایجاد دلهره یا ناامیدی بین دیگر کاربران نشه. و افرادی که علاقمند به تحلیل اعداد و ارقام هستن در اون فعال باشن.
گستاخی بنده رو ببخشید. . افاضات من را به دل نگیرید.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-30 ساعت 14:06)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:10)ebrahim1e نوشته:  سلام
یک نکته ای که الان متوجه شدم اینه که صدور تعداد ویزا برای هر ماه محدوده و حتی اگر سهمیه آسیا و ایران هم تموم نشده باشه اگر سهمیه آن ماه تمام بشود آن سفارت قادر به صدور ویزا نیست.
طبق آخرین آمار فکر کنم حدود 900 نفر روند AP را میگذرونن و 678 نفر هم آماده مصاحبه هستند که مجموع ایها می شود حدود 1578 نفر که به هر سفارت حدوده 530 نفر میخورد و سه ماه هم باقیمانده (جولای، آگوست و سپتامبر) که به عبارتی می شود هر ماه حدوده 180 ویزا به ازای هر سفارت
سوال اول اینکه خواستم بدونم کسی از دوستان میدونه سهمیه هر ماه سفارت چقدره
سوال دوم اگه این افراد(همون 1578 نفر) 50 درصدشون برن واسه ماه آخر، ماه آخر میشه حدوده 800 عدد ویزا. آیا سفارتها قادر به صدور این تعداد ویزا یا بیشتر هستند؟؟؟؟
دوستان کسی نظری نسبت به کم آمدن ویزا در ماه آخر دارد
با تشکر

درود و خسته نباشید بر شما. دست مریزاد بخاطر زحمتی که میکشید.
اما دوست من،
نظر شخصی بنده اینه که روش شما برای پاسخ گرفتن از این پست اشتباهه، شما این پست رو ۴ جا کپی کردید آخه !! مطمئن باشید همون یکجا کفایت میکنه و دوستان پاسخ خواهند داد.
رضــای عزیز، در تاپیک بحث و تبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC که اتفاقاً شما هم در اون فعال هستید کامنتی گذاشتن و توضیح دادن که مطمئنم شما هم اونو خوندید.
من فکر میکنم تاپیک آنالیز فایل CEAC با این فلسفه به وجود اومده که اعلام و بررسی این فایل باعث ایجاد دلهره یا ناامیدی بین دیگر کاربران نشه. و افرادی که علاقمند به تحلیل اعداد و ارقام هستن در اون فعال باشن.
گستاخی بنده رو ببخشید. . افاضات من را به دل نگیرید.
موفق باشید.

شما صحیح می فرمایید دوست گرامی چون تابیک بحث سیس تقریبا غیر فعال هست من چون اونجا جوابی نگرفتم جسارت کردم و اینجا سوالم را مطرح کردم
البته 2 جا کپی کردم خخخخخخخ
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، p00ya2001 ، r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101
(2015-06-30 ساعت 13:14)varchandi نوشته:  وحید خان شما که در شرف هورایی شدنی
پیشاپیش مبارکه
هوووووووووررررررررررررااااااااااا

ورجندی جان عزیز ممنون. امیدوارم زودتر ویزا رو بگیرم که دیگه داشتم دیوونه میشدم.Big GrinBig Grin
امیدوارم هیچکس توی این تاپیک نمونه و همه ویزاشون رو بگیرن و با لب خندون اینجا رو ترک کننCoolCoolWinkWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
اقا ابوظبی منت گذاشته برسر ما،لطف کرده بعد صد و هفت و هشت روز از اخرین اپ..با ایمیل ما رو اپ کرده.....خواستم مراتب تقدیر و تشکر رو ازش به عمل بیارم
(2015-06-30 ساعت 07:37)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:29)saman98 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:14)amj7 نوشته:  يادمه سارا گرو اومده بود تو دو سه تا برنامه صحبت ميكرد،
ميگفت اكثر كيس ها چهار تا شيش هفته كلير ميشن.
ما امسال روند كليرنس رو بهبود داديم و ازين مزخرفات.
اينجا كه دوستان كلى انتظار كشيدن.
بندگان خدا شيش ماه هم داشتيم.
حالا يكى هم مثل من پيدا ميشه كم طاقته.
دارن چيكار ميكنن با ما!

اون خانم رو ولش كن
چرت و پرت زياد ميگه !!

من آمار درصد ویزای صادر شده نسبت به کل افراد قبول شده حداقل در ۱۰ سال گذشته را که نگاه می کردم (غیر پارسال و ۲۰۱۲ که دو مرحله ای بود و باعث شد خیلی ها مطلع نشوند) سالی ما کمتر از 60 درصد نداشتیم (بعضا بالای 70 درصد هم وجود داشته) حالا اگر همان 60 دصد را معیار قرار دهیم برای امسال می شود 3000 ویزا یعنی کلیه افرادی که به مصاحبه رفته اند و خواهند رفت را شامل می شود, این یعنی که باید ماهی حداقل 600 ویزا صادر شود, الان در همین ماه جون که امروز آخرین روزش است, حدود 200 ویزا صادر شده, حال سوالی که باقی می ماند این است که اینها می توانند صدور ویزا را سه برابر کنند یا خیر.
خليل عزيز، اگه برات مقدوره و زحمتي نيست، اين بررسي آماري رو به تفكيك ماه هاي آخر ، براي اين چند سال در بيار ببينيم سالهاي قبل ، با نزديك شدن به ماه هاي آخر ، سفارتخونه ها ويزاي صادره رو چند برابر كردن؟ باور كن اگه من مي تونستم خودم اين رقم رو در مياوردم، ولي آمار كار خودته و دست گُل خودت رو مي بوسه. سپاس از زحمتت.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
امروز خانوادم که آپدیت شدن ولی خودم که ap خوردم آپ نداشتم دلیلش چیه ?این حداقل دومین باره که اتفاق میافته ...
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
(2015-06-30 ساعت 15:04)سجاد دال نوشته:  اقا ابوظبی منت گذاشته برسر ما،لطف کرده بعد صد و هفت و هشت روز از اخرین اپ..با ایمیل ما رو اپ کرده.....خواستم مراتب تقدیر و تشکر رو ازش به عمل بیارم

سلام، چه مدت بعد از ایمیلتون جواب دادند؟ من که ابوظبی ایمیل زدم نه اصلا جوابی دادند نه آپی،....
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، r.bazargan ، bahar101 ، 1362amin1362
Rolleyes

(2015-06-30 ساعت 12:50)mfte.teacher نوشته:  دوستان کلیر گروهی هیچ تاریخ خاصی نداره .
یادمه دیروز پریروز آقا رضا گفته بودن مثل اینکه سوزن ابوظبی گیر کرده!؟ اما میخوام بگم آقا اصلا چک بفرمایین ببینین اصلا سوزنی موجود بوده تا پیر کنه یا نکنه

(2015-06-30 ساعت 12:20)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 08:59)kingaram نوشته:  20 مارچی های عزیز، همچنان پرچم به دست هستید یا نه؟

من با مصاحبه ۹ مارچ هنوز پرچم و بالا نگه داشتمSmile

نبود مصاحبه 15 مارچ
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362
بچه ها کسی اطلاع داره معمولا آنکارا بعد از چند روز از آپدیت شبانه کلیر میکنه؟
چون دیدم کیس آقای دکتر امشب آپدیت شد و فرداش ایمیل کلیر اومد. ایروان بودن.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، samane1363 ، pooyakm ، بابراس
بعد یه هفته
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، پرسپولیس6 ، بابراس
مـــــــگه میشــــــــــــــه ؟!!!! ... مــــــــگه داریــــــــــــــــــــــم ؟!

ما 29 JUNE ایمل پیگیری زدیم 5 دقیقه بعدش ایمل کانفرمیشن اومد الان دارم سیس رو چک میکنم فقط خودم که ایشود ( issued ) شدم 29 JUNE آپدیت خوردم و همسر گرامی همچنان رو 30 APRIL مونده !!!! یعنی این همه خواهش و التماس تو نامه که همسرم بارداره هیچ فایده ایی نداشته ؟؟!؟!؟!؟!؟
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، r.bazargan ، mohammad384 ، samane1363 ، بابراس ، babak90 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 16:22)vahid1432 نوشته:  بچه ها کسی اطلاع داره معمولا آنکارا بعد از چند روز از آپدیت شبانه کلیر میکنه؟
دوستان اگر اپ شبانه داشتن و به فاصله 2 روز ایمیل نیومد ایمیل پیگیری بزنن.

به من هم میتونید ایمیل بزنید Smile
(2015-06-30 ساعت 16:44)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 16:22)vahid1432 نوشته:  بچه ها کسی اطلاع داره معمولا آنکارا بعد از چند روز از آپدیت شبانه کلیر میکنه؟
دوستان اگر اپ شبانه داشتن و به فاصله ۲ روز ایمیل نیومد ایمیل پیگیری بزنن.

به من هم میتونید ایمیل بزنید Smile

فداتون آقا رضا پس اگه تا فردا نیومد باید ایمیل بزنم دیگه؟؟WinkWinkCoolCool

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، بابراس ، Iaccept
تبریک به همه دوستانی که آپدیت داشتن و تبریک به دوستانی که کلیر شدن
امیدوارم آخر این مرحله از زندگیمون همه لبمون خندون باشه و همگی راضی باشیم
الهی آمین Smile
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-06-30 ساعت 16:41)SAAM_60 نوشته:  مـــــــگه میشــــــــــــــه ؟!!!! ... مــــــــگه داریــــــــــــــــــــــم ؟!

ما 29 JUNE ایمل پیگیری زدیم ۵ دقیقه بعدش ایمل کانفرمیشن اومد الان دارم سیس رو چک میکنم فقط خودم که ایشود ( issued ) شدم 29 JUNE آپدیت خوردم و همسر گرامی همچنان رو 30 APRIL مونده !!!! یعنی این همه خواهش و التماس تو نامه که همسرم بارداره هیچ فایده ایی نداشته ؟؟!؟!؟!؟!؟

اين چيزيه كه دقيقا واسه من اتفاق افتاده
بعد از ايميل پيگيري فقط خودم آپديت خوردم و همسرو فرزندم بدون تغيير موندن
نگرام نباشSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، SAAM_60 ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، پرسپولیس6 ، بابراس ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان