کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
یه سری کیس ابوظبی که 17 اپریلی توشون هست همشون به تاریخ 9 اپریل تو سایت ابوظبی ثبت شدن.
امیدوارم این سری هم این دوستان راهی بشن تا برای 19 می ها برنامه ریزی کنیم.
راستی امروز تولد امام حسن مجتبی هست و دعای مجیر بسیار خوبه. من خیلی اهل دعا نیستم ولی وقتی این دعا رو گوش کردم خیلی حال کردم! نمیدونم چرا!
دوستانی که کلیر شدن و الباقی دوستان بخونن . باحاله Smile

التماس دعا

لینک دانلود دعای مجیر ( کلیک کنید)
دوستان سوال داشتم. برای ویزا پیک آپ یا اصلا ویزا رو بدیم هر کسی واسمون بگیره باید وکالت بدم؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، Memolk ، smpf ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 15:08)babisondes نوشته:  من هم به این تاپیک پیوستم
مصاحبه امروز بود تو ابوظبی
خانم برنده اصلی یک ضرب . من سربازی ارتش و شغل ازاد کلیرنسCoolShySmile

ميشه شرايط تحصيلي و شغلي خانمتون رو بفرماييد؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، Memolk ، smpf ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:25)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:22)sadri54 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:17)neda733 نوشته:  هوراااااااااا!ما توی سایت ابوظبی کلییر شدیم!اما ایمیل نیومده

مبارکت باشه ندا جان، خیلی خوشحال شدم، برای ما هم دعا کن
موفق و پیروز باشی عزیزم
صدری جان. آقامن رفت دیگه. خدا رو شکر کلیر شد راحت شدیم از دستش
نفرینش کردم که هر چه زودتر کلیر بشه بره از دستش راحت شیم. بند و بساط قرمه سبزی رو به پا کن. دیگه نمی آد بهمون گیر بدهBig GrinBig GrinBig Grin
عاشششششششششششقتم آقامن عزیز.SmileSmile

نمیذارید دیگه !!
هی میخوام حرف نزنم نمیذارید !!!!!
مجبورم اعتراف کنم که خودم بسیار حرفه ای قرمه سبزی درست کنم
اصلا حاضرم مسابقه بدم
دیگه چی بگم
حالا که نفرین میکنید منم نفرین میکنما!!!!!!

خدایا به حق این ماه عزیز و به حرمت تمام خوبیهات تمام دوستان توی این تاپیک رو تا آخر جولای پرتابشون کن تو تاپیک اولین سفر
اگر هم یکی دو تاشون بد قلق بودن و نمیرفتن با زور بفرست
بازهم اگر نرفتن بگو خودم بیام یجوری هولشون بدم که دیگه روشون نشه بیان تو تاپیک کلیرنس
والله
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، Memolk ، rz59 ، AliReza.Sh ، smpf ، SAAM_60 ، بابراس ، sadri54 ، tandis_n_m ، Iaccept ، APOLO5321
ﺳﻼﻡ ,ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﻣﺎﺭﻭ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﻮﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻪﻋﻠﺘﺶ ﭼﻴﻪ و ﭼﻜﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ? ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ,ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
از اول جولای تا حالا مجموعه سه سفارت 84 نفر کلیر کردند که تعداد ویزاهای صادر شده را تا امروز به مرز 1509 عدد رسید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nimanoush ، bahar101 ، Daneshjo ، Memolk ، smpf ، بابراس ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، ebrahim1e
(2015-07-02 ساعت 15:24)raminvet نوشته:  ﺳﻼﻡ ,ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﻣﺎﺭﻭ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﻮﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻪﻋﻠﺘﺶ ﭼﻴﻪ و ﭼﻜﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ? ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ,ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

یعنی قبلاً می شناخت الان نمی شناسه؟
اگه قبلاً می شناخت و الان نمی شناسه یه چند ساعت دیگه دوباره امتحان کن درست می شه. از این گیر ها بعضی وقتا داره. به نظرم مشکل خاصی نیست. نگران نباش
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، Memolk ، smpf ، بابراس ، Iaccept
دوستان عزیز، همراهان محترم
اول از همه میخام برای نصف و نیمه ها برای در انتظاران کلیر بلند مدت ( مخصوصا اون دوست 247 روزه مون و کلا اونایی که بالای 150 روزه منتظرن کلیر بشن) شدن دعا کنم که خدا همه شون هر چه سریعتر تو ان ماه عزیز کلیر کنه.
بعد برا دوستانی که تو این ماه و ماها پش رو دارن میرن مصاحبه و دلشون آشوبه و میترسن که نرسن به کلیرنس.
در نهایت برای تمام هموطنای عزیزم که امسال قبول شدن آرزو می کنم که ایشالا هر چی زود تر براشون هورا بکشیم و خوشحال باشیم از خوش دوستان.
از مدیرای محترم مهاجر سرا برای سایت وزین شون، مدیرا محترم پیج بخصوص رضا خان 2015، بهداد دوستان که با آمار هاشون سعی می کردن نور امید رو تو لمون نگه دارن رادوین عزیز، خلیل خواه خوش قلب. اینجا همه مثل خانواده بودیم با کلیر ها از خوشحال می پریدیم هوا و با عقب افتادن آپدیت هامون به هم دلداری میدادیم.
از دوستانی که تو همین سات پیدا کردیم . M.Ghorishi، Mel، Neda 733، i rainy, Alireze mozani, satan, pooyaa,sadri, amin1373, daneshjo همه و همه ممنونم ببخشد اگر بعض ها انجا از قلم افتاد.
اما من هنوز اننجا هستم و در خدمت دوستان خواهم موند.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-07-02 ساعت 15:14)رضا2015 نوشته:  یه سری کیس ابوظبی که 17 اپریلی توشون هست همشون به تاریخ ۹ اپریل تو سایت ابوظبی ثبت شدن.
امیدوارم این سری هم این دوستان راهی بشن تا برای 19 می ها برنامه ریزی کنیم.
راستی امروز تولد امام حسن مجتبی هست و دعای مجیر بسیار خوبه. من خیلی اهل دعا نیستم ولی وقتی این دعا رو گوش کردم خیلی حال کردم! نمیدونم چرا!
دوستانی که کلیر شدن و الباقی دوستان بخونن . باحاله Smile

التماس دعا

لینک دانلود دعای مجیر ( کلیک کنید)

رضا جان ممنون. من برای دفعه اول بود که گوش می دادم. خیلی زیبا بود و آرامش خاصی داشت. انشالله به حق همین دعای قشنگ هممون کلیر شیم. به خصوص خودت که متولی بودی
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: bahar101 ، mfte.teacher ، Daneshjo ، hilda60 ، smpf ، HERMES7 ، بابراس ، Iaccept ، kyakourosh ، APOLO5321
(2015-07-02 ساعت 14:50)mel نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 12:19)rz59 نوشته:  بالاخره انتظار به سر رسید ، کلیر شدم البته برای من حدود 70 روز بیشتر نشد.
آرزوی من کلیر شدن همه بچه های با صفای این فروم بخصوص اونهایی که مدت زیادی هست منتظرن.
از مدیران فروم و تک تک کاربران عزیز هم کمال تشکر را دارم بخصوص تو این ۱ سال خیلی از مطالب این فروم استفاده کردم، من چند سال پیش با هدف دیگه ای عضو این سایت شدم و اون کسب اطلاع برای پروسه مهاجرت به کانادا بود و حالا امروز مسیرم عوض شد ، واقعا فکرش رو نمی کردم، خیلی خوشحالم هم برای خودم ، هم برای بچه هایی که کلیر شدن.
آخرش هم بگم ایمیلی برای من نیومده اما در سایت ابوظبی اعلام شده ، در ضمن اشاره هم کرده به تعطیلات و ساعت کاری سفارت در ماه رمضان پس بچه ها حواستون به تعطیلی های عید فطر باشه.

هورااااااااااااااااا تبريك زياد Smile)))))))

تشكر از لطفتون، براي شما در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: raminvet ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf ، Memolk ، بابراس ، Iaccept ، SAMBAR
(2015-07-02 ساعت 15:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 15:24)raminvet نوشته:  ﺳﻼﻡ ,ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﻣﺎﺭﻭ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﻮﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻪﻋﻠﺘﺶ ﭼﻴﻪ و ﭼﻜﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ? ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ,ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

یعنی قبلاً می شناخت الان نمی شناسه؟
اگه قبلاً می شناخت و الان نمی شناسه یه چند ساعت دیگه دوباره امتحان کن درست می شه. از این گیر ها بعضی وقتا داره. به نظرم مشکل خاصی نیست. نگران نباش

ﻧﻪ اﺻﻼ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻪ,
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf ، بابراس
آقا رضای عزیز از بچه های کلیر شده ابوظبی چند تاشون تو س خدمت کردن. خبر دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf ، Memolk ، بابراس ، Iaccept
دوستان!همسفر نبووووووود?!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf ، bahar101 ، بابراس ، sadri54 ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 00:46)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 00:40)mfte.teacher نوشته:  اساتید عزیز من در مورد این آپدیت امروز عصر یکم شک دارم و فقط یک کمی نه بیشتر
دلایلم اینها هستش حالا دوستان خواستن نظر بدن اگر نظر بنده رو قبول ندارن
۱. معمولا برای آپدیت ایمیل کیس اصلی آپ خورده
۲. من امشبم حتی بعد چند ساعت آپ شدن هنوز جوابی به خاطر ایمیلی که داده بودم نگرفتم
۳. 108 روز به صورت روزشمار از مصاحبم گذشته و 98 روز هم از آخرین آپدیت موثرم
۴. من با همه دوستانی که تو این ماه چه خودشون چه همراه کیس آپدیت داشتن آپدیت شدم
۵. اگر واقعا کلیر نشده بودم مثل کاربر تندیس چند ساعت بعد از آپ جواب ایمیلم میومد یا مثل یکی از دوستان دیگه که ایمیل داده بود خیلی واضح بهش گفته بودن تا یک هفته دیگه سایت رو چک کن
و نهایتا اینکه فک کنم اگه اپم اگه مال ایمیل بوده باشه تا فردا صبح یا نهایت شبش مشخص خواهد شد.
اینا دلایل من بود. حالا دیگه اساتید بهتر میدونن که دلایلم منطقی هستش یا نه و اگر نیست اعلام بفرمایند

تیچر جان همه حرفارو قبلا زدیم فقط اینکه اگر اپدیت برا خودت تنها (نفر اصلی) بود میشد بگیم مربوط به ایمیلت بوده ولی حالا که کل افراد کیس اپدیت شدن این فرضیه کاملآ رد میشه. پس خوشحال باش که مثل وحیدجان و بقیه دوستان بزودی ایمیل طلایی رو دریافت خواهی کرد.

تيچر جان برو خوش باش با اين پيش بينيم كه ٢٤ ساعت ازش نگذشت و كليير شدى،
به دوستان عزيزم كليير شده ها و يا اپديت شده ها تبريك و شادباش عرض ميكنم
برا ماهم دعا كنيد ايشالا سال اينده اونور اب با هم ميريم امامزاده زيارت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-07-02 ساعت 15:14)takin2015 نوشته:  دوستان و مدیران محترم و عزیز، تحلیلتون چیه؟
امروز کیس ما برای اولین بار بدون ایمیل و پیگیری به تاریخ ۲ جولای آپدیت شد. ولی روی کیس خودم (02) هنوز آخرین آپدیت 20 مارچ هست.
لطف کنید و تحلیلتون رو بهم بگید.
راستی به همه بچه های کلییر شده و آپدیت شده هم از ته قلب میگم هووووووووووووورررررررررررررااااااااااااااااااا

فکر کنم که آپ طلایی باشه. فقط عجیبه که چرا روز شده. باید شب آپ بشه.
دوستان مدیر و با تجربه بیان یه نظری بدنWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، smpf ، Memolk ، takin2015 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان