کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-02 ساعت 15:29)mfte.teacher نوشته:  دوستان عزیز، همراهان محترم
اول از همه میخام برای نصف و نیمه ها برای در انتظاران کلیر بلند مدت ( مخصوصا اون دوست 247 روزه مون و کلا اونایی که بالای 150 روزه منتظرن کلیر بشن) شدن دعا کنم که خدا همه شون هر چه سریعتر تو ان ماه عزیز کلیر کنه.
بعد برا دوستانی که تو این ماه و ماها پش رو دارن میرن مصاحبه و دلشون آشوبه و میترسن که نرسن به کلیرنس.
در نهایت برای تمام هموطنای عزیزم که امسال قبول شدن آرزو می کنم که ایشالا هر چی زود تر براشون هورا بکشیم و خوشحال باشیم از خوش دوستان.
از مدیرای محترم مهاجر سرا برای سایت وزین شون، مدیرا محترم پیج بخصوص رضا خان ۲۰۱۵، بهداد دوستان که با آمار هاشون سعی می کردن نور امید رو تو لمون نگه دارن رادوین عزیز، خلیل خواه خوش قلب. اینجا همه مثل خانواده بودیم با کلیر ها از خوشحال می پریدیم هوا و با عقب افتادن آپدیت هامون به هم دلداری میدادیم.
از دوستانی که تو همین سات پیدا کردیم . M.Ghorishi، Mel، Neda 733، i rainy, Alireze mozani, satan, pooyaa,sadri, amin1373, daneshjo همه و همه ممنونم ببخشد اگر بعض ها انجا از قلم افتاد.
اما من هنوز اننجا هستم و در خدمت دوستان خواهم موند.
ان شاالله بزودی ما هم کلییر شیم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، 1362amin1362 ، sadri54 ، arash56 ، smpf
رضا جان ایمیل نیومده!از سایت ابوظبی پرینت بگیرم?!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، HERMES7 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، Iaccept ، smpf
(2015-07-02 ساعت 14:24)mfte.teacher نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از همه دوستان عزیزم از همه مهاجرسرایی های عزیز بخصوص اهالی محترم پیج و تاپیک کلیرنس مدیران پیج آقا رضا ۲۰۱۵، جناب رادوین، جناب خلیل خواه، بهداد خان . دوستانم تو این پیج پویا خان، دانشجو، صدری، Iaccept عزیز و بقیه دوستان که اسم شون رو در حال حاضر یادم نیست. از همه کسانی که بهم رتبه دادن و کسایی که هر چی اینجا یاد گرفتم معلمم این دوستان بودن و همچنین جناب مهدوی عزیز از شرکت پرواز سبز آسیا به خاطر راهنمایی هاشون در اوایل کار ممنون.
اما من هنوز اینجا هستم اصلا هم قصد ندارم از ایننجا و پیش شما دوستان برم.

تیچر جان مهم اینه که همیشه در قلبمون هستی.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، smpf ، mfte.teacher
آقا رادین و آقا رضا کیس ما موند رو هوااااا چرا ما کلییر نمیشیم

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، HERMES7 ، بابراس ، Iaccept ، SAMBAR ، smpf
(2015-07-02 ساعت 15:04)neda733 نوشته:  دوستان!من به یک همسفر خانوم نیاز دارم!البته من ویزای دوبی رو گرفتم!لطفا پیغام خصوصی بدید

ای کاش منم کلیر شده بودم و این افتخار نصیبم میشد که با تو ، ندا جان می رفتم دبی.
چه حالی میداد.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، smpf
كي نوبت اين سفارت آنكارا ميشه پس ! مرديم به خدا دارم به ٨ ماه نزديك ميشم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: Daneshjo ، sunn789 ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept ، smpf
(2015-07-02 ساعت 16:22)satanicboy1 نوشته:  كي نوبت اين سفارت آنكارا ميشه پس ! مرديم به خدا دارم به ٨ ماه نزديك ميشم
امیدوارم بزودی خبر خوش بشنوید . ما هم همینطور

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: satanicboy1 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، Iaccept ، smpf
آقا من تنديس صبر ميخوام طلا باشه لدفاٰ

(2015-07-02 ساعت 16:23)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 16:22)satanicboy1 نوشته:  كي نوبت اين سفارت آنكارا ميشه پس ! مرديم به خدا دارم به ٨ ماه نزديك ميشم

ايشالا ، همينجوري اميدواريم و خوشحال Cool
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: raminvet ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، SAAM_60 ، smpf
ایمیل اووووووومد الااااااااااان!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مجددا مبارکهههههه

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، smpf
(2015-07-02 ساعت 16:24)satanicboy1 نوشته:  آقا من تنديس صبر ميخوام طلا باشه لدفاٰ

(2015-07-02 ساعت 16:23)لیدا59 نوشته:  

ايشالا ، همينجوري اميدواريم و خوشحال Cool
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺁﻳﺎ ﺳﺎﻳﺖ ﺳﻔﺎﺭﺕ http://turkey.usembassy.gov/mobile////iv...check.html ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺷﻤﺎﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ??
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: hamed shayan ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf
ندا جان، شما دیگه پکیج شادی تون از طرف سفارت تکمیل تکمیل شد و هیچ ردخوری نداری. موفق باشی. و دوباره شادباش.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: samane1363 ، hilda60 ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، sadri54 ، bahar101 ، Daneshjo ، Iaccept ، smpf
(2015-07-02 ساعت 13:11)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 12:05)Aghaman نوشته:  دوستان عزیز و مهربان
سلام
بالاخره سایت سفارت اعلام کلیری کرد
جالبه که هنوز ایمیل نیومده ، خب نیاد دیگه ، میخوام چیکار ؟؟؟؟؟
نمیدونم چه جوری از همه تشکر کنم
قطعا اسم نمیارم چون تک تکتان عزیز و دوست داشتنی هستید
کاش این حال و هوا رو در همه جای زندگیمون داشتیم ، وجود این دوستان مایه افتخار است .
صمیمانه دست تک تک شما را به گرمی میفشارم ، بی شک این نتایج نشانگر آینده ی بهتری برای سایر دوستان است و حسی غریب میگوید جولای به پایان نمیرسد مگر آنکه اکثر دوستان کلیر شوند
ضمنا برای اینکه دوستان سربازی در س پ ا ه هم خیالشان راحت تر شود باید بگویم که بنده در همان جا خدمت کردم و دقیقا سر 100 روز هم کلیر شدم ( به نظرم رکورد زدم ) پس دوستانی که سربازی مشابه دارند هم خیالشان راحت باشد.

با دلی شاد بهترین ها را برای همه ی شما خوبان آرزومندم
پیروز و موفق باشید

اقا ما که هرچی میگفتیم شما باور نمیکردی! Smile
ایشون 17 اپریلی بودن ها با سربازی س ، خط شکن شدی ! Smile
ایشالا تو این دو هفته الباقی 17 اپریل ها هم برن دم سفارت Smile

ایشالا هر چه زودتر بقیه هم سوار این موج بشنRolleyesRolleyesRolleyes
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: hamed shayan ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، sadri54 ، bahar101 ، Daneshjo ، tandis_n_m ، Iaccept ، smpf
(2015-07-02 ساعت 13:54)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:43)roya.radmanesh نوشته:  خداروشکر چه شورو شوقی تو تاپیک راه افتاده.
با این تفاسیر دوستان مصاحبه شده تو می ماه کی باید جشن بگیرن بنظرتون

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

رویا جان اگر خوب جلو بره این آپدیتها و کلیرها به نظرم تو ماه جولای تمام باقی مانده ها از گذشته و باقی مانده های مارچ و کل آپریلی ها باید تو همین جولای کلیر بشن . ممکنه اگه روند خوب باشه دوستان ماه می هم تو اواخر جولای کلیراشون شروع بشه که اگه نشد آگوست صد در صده
البته امیدوارم که بچه های می هم تو همین جولای کلیر بشن و تموم.
انشالا همینطور باشه که میفرمایید.به امید روزهای خوب در اینده نزدیک.

تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، Memolk ، بابراس ، bahar101 ، Daneshjo ، Iaccept ، smpf
(2015-07-02 ساعت 16:30)roya.radmanesh نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:54)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:43)roya.radmanesh نوشته:  خداروشکر چه شورو شوقی تو تاپیک راه افتاده.
با این تفاسیر دوستان مصاحبه شده تو می ماه کی باید جشن بگیرن بنظرتون

رویا جان اگر خوب جلو بره این آپدیتها و کلیرها به نظرم تو ماه جولای تمام باقی مانده ها از گذشته و باقی مانده های مارچ و کل آپریلی ها باید تو همین جولای کلیر بشن . ممکنه اگه روند خوب باشه دوستان ماه می هم تو اواخر جولای کلیراشون شروع بشه که اگه نشد آگوست صد در صده
البته امیدوارم که بچه های می هم تو همین جولای کلیر بشن و تموم.
انشالا همینطور باشه که میفرمایید.به امید روزهای خوب در اینده نزدیک.

ان شاالله

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، Iaccept ، smpf