کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-03 ساعت 21:09)HTQ نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 20:42)رضا۲۰۱۵ نوشته:  شما فقط با سفارت بايد مكاتبه كني
http://abudhabiivo.net/contactus.aspx
بريد اين لينك و گزينه اول رو انتخاب كنيد و فرم رو پر كنيد

ممنون.برنده کیس همسرم هستن که یکضرب ویزاشون و گرفتن.حالا ایشون باید اطلاعاتش رو بنویسه توی فرم به عنوانDIVERSITY VISA WINNER؟
در قسمتMY ISSUE هم I HAVE ANOTHER QUESTIONرو باید انتخاب کنیم؟ در قسمت توضیحات دقیقا بپرسیم که وضعیتAP کیس دوم-یعنی من- در چه شرایطیه؟به تاریخ آخرین آپدیت اشاره بشه یا نه؟
بازم ممنون
تو لينك گفته شده اولين گزينه i had interview رو ميزني بعد صفحه بعد اطلاعاتت رو پر ميكني و متني كه چند تا پست بالاتر ورچندي نوشته رو مي نويسي
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، nora-nora ، Daneshjo ، moj21 ، AliReza.Sh ، smpf ، بابراس
(2015-07-03 ساعت 21:18)sinapco نوشته:  آقا رضا
سلام،من ١ جولاي مصاحبه داشتم ، سيس يكبار ٩ جون آبديت و ready شدم قبل از مصاحبه،روز مصاحبه يعني ١ جولاي هم آبديت شدم وليready مونده و با توجه به اينكه چك خورديم چرا Ap نشديم،البته تو سايت ابوظبي ٢جولاي كيس منو شناخت،حالا با توجه به اينكه تو سيس هنوز ready هستم،آيا پروسه چك تو kccشروع شده؟
ممنون ازكمكهاي تمامي دوستان

آقا رضا و ساير مديران محترم لطفا جواب دهيد.
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: HERMES7 ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، moj21 ، smpf ، بابراس
(2015-07-03 ساعت 19:27)P.E نوشته:  دوستان عزیز لطفا اگر امکان داره راه حلهایی که دارید برای این اشتباه من بگید تا ب یک نتیجه با کمک شما برسم ممنون.واقعا یموقع از اشتباهات کاملا مبتیدانه ضربه هایی جبران ناپذیر میخوریم.
دوست عزیز شما بی جهت این همه استرس دارید . در فرم 260 شما درست و دقیق فرستادید همین کافیه و نگران نباشید . مسائل اساسی یعنی اینکه شما دو تا همسر و یا بچه داشته باشید اسمشو ننویسیدو یا هنوز جدا نشده باشید و بگویی جدا شدم یه همچین مواردی باعث ریجکت شدن میشود . با ارامش به مصاحبه بروید و تنها به سوالات در حد معقول جواب دهید .
تشکر کنندگان: mkamyab ، Daneshjo ، ebrahim1e ، moj21 ، P.E ، smpf ، بابراس
(2015-07-03 ساعت 21:51)sinapco نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 21:18)sinapco نوشته:  آقا رضا
سلام،من ١ جولاي مصاحبه داشتم ، سيس يكبار ٩ جون آبديت و ready شدم قبل از مصاحبه،روز مصاحبه يعني ١ جولاي هم آبديت شدم وليready مونده و با توجه به اينكه چك خورديم چرا Ap نشديم،البته تو سايت ابوظبي ٢جولاي كيس منو شناخت،حالا با توجه به اينكه تو سيس هنوز ready هستم،آيا پروسه چك تو kccشروع شده؟

رفته براي پروسس سايت هم اپ ديت ميشه
شايد هم كلا نرفته يادمه شما شرايط يه ضربي داشتي؟ ايشالا كليرن زود بياد
تشکر کنندگان: sinapco ، 1362amin1362 ، nora-nora ، Daneshjo ، moj21 ، smpf ، بابراس
آقا رضا پس کی به ما خبر خوشحالی میدین؟

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، Daneshjo ، moj21 ، smpf ، بابراس
(2015-07-03 ساعت 19:24)mfte.teacher نوشته:  بچه من دوباره وارد حالت کلیرنس شدم اما خانوادم کلیر شدن. نمی دونم چه حکمتی داره این جریان

تیچر جان نگران نباش ابوظبی گاهی قاطی میکنه بلیط رو بخر
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

کیس نامبر : 2015AS4###
ارسال فرمها 7 ژوئن
کارنت شدن 24 فوریه
مصاحبه 22 اپریل
کلیرنس 2 جولای
ورود به امریکا : انشالا سپتامبر
مقصد : هیوستون
تعداد افراد کیس : 1 نفر

موفق باشید همگی
(2015-07-03 ساعت 20:47)roya.radmanesh نوشته:  دوستان الان صفحه انتظار برای مصاحبه رو چک می کردم.دوستان با شماره کیس اعلام شده اکثرا یا همگی انکارا یا ایروان هستن.یعنی این دوره ابوظبی مصاحبه نداره?یا کمتر گرفته؟وآیا این به روند بررسی apسریعتر کلیرنسی های ابوظبی کمکی می کنه؟

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
دوستان سوال من گم شد این وسطا.آقا رضا و دوستان یه تحلیل انجام میدین

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، Memolk ، moj21 ، bahar101 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، tandis_n_m
ايستاده ابرو باد و ماه و خورشيد و فلك از كار
زير اين برف شبانگاهي
بدتر از كژدم
مي گزد سرماي ديماهي
كرده موج بركه در يخ برف
دست و پاي خويشتن را گم
زير صد فرسنگ برف اما
در عبور است از زمستان
دانه گندم
(شفيعي كدكني)
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، Memolk ، moj21 ، bahar101 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، mfte.teacher
(2015-07-03 ساعت 22:17)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 21:51)sinapco نوشته:  [quote='sinapco' pid='632404' dateline='1435942126']
آقا رضا

رفته براي پروسس سايت هم اپ ديت ميشه
شايد هم كلا نرفته يادمه شما شرايط يه ضربي داشتي؟ ايشالا كليرن زود بياد
[ ممنونم، ولي توسايت ابوظبي Ap زده و آفيسر گفت دو تا سه ماه زمان ميبره!/quote]
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، HERMES7 ، Memolk ، moj21 ، bahar101 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-03 ساعت 22:41)mkamyab نوشته:  ايستاده ابرو باد و ماه و خورشيد و فلك از كار
زير اين برف شبانگاهي
بدتر از كژدم
مي گزد سرماي ديماهي
كرده موج بركه در يخ برف
دست و پاي خويشتن را گم
زير صد فرسنگ برف اما
در عبور است از زمستان
دانه گندم
(شفيعي كدكني)
عالی بود

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، Daneshjo ، Memolk ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، moj21
(2015-07-03 ساعت 20:47)roya.radmanesh نوشته:  دوستان الان صفحه انتظار برای مصاحبه رو چک می کردم.دوستان با شماره کیس اعلام شده اکثرا یا همگی انکارا یا ایروان هستن.یعنی این دوره ابوظبی مصاحبه نداره?یا کمتر گرفته؟وآیا این به روند بررسی apسریعتر کلیرنسی های ابوظبی کمکی می کنه؟

نه فک نکنم اینطوری باشه البته کامل سوالتون رو متوجه نشدم؟
اگه منظورتون اینه که ابوظبی تو ماه های آتی مصاحبه کم داره فک نکنم درست باشه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، moj21 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001
دوستان بحث انتخاب محل رو ببرن تو تاپيك فاصله كليرنس تا ويزا
موارد پاك ميشه
خواهشا فقط بحث كليرنس باشه الان داريم بد منحرف ميشيم.
تا دوشنبه شب هم خبري نيست ديگه برين استراحت و كاراتون رو انجام بدين با انرژي بيان f5 بزنيد
شب خوش
(2015-07-03 ساعت 23:49)رضا2015 نوشته:  دوستان بحث انتخاب محل رو ببرن تو تاپيك فاصله كليرنس تا ويزا
موارد پاك ميشه
خواهشا فقط بحث كليرنس باشه الان داريم بد منحرف ميشيم.
تا دوشنبه شب هم خبري نيست ديگه برين استراحت و كاراتون رو انجام بدين با انرژي بيان f5 بزنيد
شب خوش
شب شما هم خوش

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، HERMES7
سلام

هورررررررررررررررا

کليييييييييييييير شدم
Cool
دوست دارم ابوظبی
Big Grin
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان