کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-03 ساعت 23:53)bahram10 نوشته:  سلام
هورررررررررررررررا
کليييييييييييييير شدم
Cool
دوست دارم ابوظبی
Big Grin

تبريكككك دوست عزيز. خوش خبر باشيد هميشه.
راجع به كيس تون بهمون اطلاعات بديد لطفاً.
ممنون.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: bahar101 ، َalikh ، 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، bahram10 ، moj21 ، Daneshjo ، Aghaman
(2015-07-03 ساعت 23:55)bahram10 نوشته:  بچه ها برا دریافت ویزا میشه پاسپورت پست کنم؟؟

با تبریک فراوان
پست نمیشه کرد پاسپورت رو ! باید با یه ازانس معتبر بفرستین براتون پیک اپ بشه دوستان مثل سمانه جان و اقای ورچندی هم همین کار رو کردن اطلاعات‌ بهتری دارن هنوز قسمت ما نشده !!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، samane1363 ، moj21 ، Daneshjo
(2015-07-03 ساعت 21:55)nora-nora نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 19:27)P.E نوشته:  دوستان عزیز لطفا اگر امکان داره راه حلهایی که دارید برای این اشتباه من بگید تا ب یک نتیجه با کمک شما برسم ممنون.واقعا یموقع از اشتباهات کاملا مبتیدانه ضربه هایی جبران ناپذیر میخوریم.
دوست عزیز شما بی جهت این همه استرس دارید . در فرم 260 شما درست و دقیق فرستادید همین کافیه و نگران نباشید . مسائل اساسی یعنی اینکه شما دو تا همسر و یا بچه داشته باشید اسمشو ننویسیدو یا هنوز جدا نشده باشید و بگویی جدا شدم یه همچین مواردی باعث ریجکت شدن میشود . با ارامش به مصاحبه بروید و تنها به سوالات در حد معقول جواب دهید .
ممنون از پاسخ شما
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، smpf ، بابراس ، moj21 ، Daneshjo
سلام ب همه دوستان مخصوصأ دوستان باتجربه تر
ما اوایل می آنکارا مصاحبه داشتیم ک کیس اصلی ی ضرب گرفت و من آپ خوردم وتا امروز تنها آپی ک داشتیم 3 جون برای کیس برنده بود, البته بجز آپ اوایل مصاحبه که برای ارسال مدارک بود هستن, در ضمن نه شغل دولتی و نه سربازی س داشتم, امکانش هست با ی آپی ک برای کیس اصلی بوده کلیر بشم,فکر میکنید کی کلیر من میاد؟ لطفأ تحلیل کنید
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، moj21 ، Daneshjo
(2015-07-03 ساعت 18:40)P.E نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 18:36)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 18:31)P.E نوشته:  این اشتباهاتو قبل قسم خوردن باید بگم حتما؟چون توضیحش کللی طول میکشه.چی بگم ک بتونم نظره افیسرو جلب کنم.

دوست عزيز. شما هر اشتباهي داشتي سعي كردي تو فرم ٢٦٠ اصلاحش كني و مهم فرم ٢٦٠ هستش. لطفاً به آفيسر توضيح اضافه نديد و اصلاً اين حرفا رو مطرح نكنيد. در جواب دوستمون شهرام هم كه الان نمي دونم چرا عصبانيه بايد بگم همه از فرم اوليه اي كه پر كردن هم پرينت دارن و هم فايلش رو دارن. من نمي دونم الان چي جوري مي شه به اون فرم اوليه دسترسي داشت. ضمناً مهم هم نيست. بازم مي گم ٢٦٠ مهمه.
ممنون و ایا نباید قبل قسم خوردن بگم که این اشتباهاتو کردم و درستش کردم تو260 فقط همین که بعد اینکه ازم در مورد تناقض اینا پرسید و گفت چرا قبل قسم نگفتی مشکلی پیش نیاد؟
من سال ازدواجمونو تو مشخصات خانمم اشتباه زده بودم که قبل قسم به افیسر گفت....یه موضوع هم مربوط به مدرکش بود اونم گفت... افیسرم هیچ واکنش بدی نشون نداد...البته ما ابوظبی بودیم.

(2015-07-03 ساعت 18:31)P.E نوشته:  این اشتباهاتو قبل قسم خوردن باید بگم حتما؟چون توضیحش کللی طول میکشه.چی بگم ک بتونم نظره افیسرو جلب کنم.

دوست عزيز. شما هر اشتباهي داشتي سعي كردي تو فرم ٢٦٠ اصلاحش كني و مهم فرم ٢٦٠ هستش. لطفاً به آفيسر توضيح اضافه نديد و اصلاً اين حرفا رو مطرح نكنيد. در جواب دوستمون شهرام هم كه الان نمي دونم چرا عصبانيه بايد بگم همه از فرم اوليه اي كه پر كردن هم پرينت دارن و هم فايلش رو دارن. من نمي دونم الان چي جوري مي شه به اون فرم اوليه دسترسي داشت. ضمناً مهم هم نيست. بازم مي گم ٢٦٠ مهمه.
ممنون و ایا نباید قبل قسم خوردن بگم که این اشتباهاتو کردم و درستش کردم تو260 فقط همین که بعد اینکه ازم در مورد تناقض اینا پرسید و گفت چرا قبل قسم نگفتی مشکلی پیش نیاد؟
من سال ازدواجمونو تو مشخصات خانمم اشتباه زده بودم که قبل قسم به افیسر گفت....یه موضوع هم مربوط به مدرکش بود اونم گفت... افیسرم هیچ واکنش بدی نشون نداد...البته ما ابوظبی بودیم.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، moj21 ، Daneshjo
(2015-07-04 ساعت 01:33)سپیده زمان نوشته:  سلام ب همه دوستان مخصوصأ دوستان باتجربه تر
ما اوایل می آنکارا مصاحبه داشتیم ک کیس اصلی ی ضرب گرفت و من آپ خوردم وتا امروز تنها آپی ک داشتیم ۳ جون برای کیس برنده بود, البته بجز آپ اوایل مصاحبه که برای ارسال مدارک بود هستن, در ضمن نه شغل دولتی و نه سربازی س داشتم, امکانش هست با ی آپی ک برای کیس اصلی بوده کلیر بشم,فکر میکنید کی کلیر من میاد؟ لطفأ تحلیل کنید

دوست عزيز خودت بهتر مي دوني كه اين پروسه هيچ حساب كتابي نداره. اما با توجه به شرايطي كه مي فرماييد نظر من اينه كه شما از نيمه دوم جولاي تا پايان نيمه اول آگوست بايد منتظر كليرتون باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: smpf ، بابراس ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-07-04 ساعت 01:33)سپیده زمان نوشته:  سلام ب همه دوستان مخصوصأ دوستان باتجربه تر
ما اوایل می آنکارا مصاحبه داشتیم ک کیس اصلی ی ضرب گرفت و من آپ خوردم وتا امروز تنها آپی ک داشتیم ۳ جون برای کیس برنده بود, البته بجز آپ اوایل مصاحبه که برای ارسال مدارک بود هستن, در ضمن نه شغل دولتی و نه سربازی س داشتم, امکانش هست با ی آپی ک برای کیس اصلی بوده کلیر بشم,فکر میکنید کی کلیر من میاد؟ لطفأ تحلیل کنید

دوست عزیز در اکثر کیسها این معموله که آپها ی متعدد بعد از مصاحبه با یک آپ نزدیک به یکماه بعد از مصاحبه متوقف میشه ....به نظر من که خیلی هم مثل بقیه دوستان وارد نیستم اگه بعد از 3 جون آپ بگیرید به احتمال قوی به کلیر نزدیک شدید
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، reasonable ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-07-04 ساعت 01:51)سجاد دال نوشته:  

به قول يكي از دوستان حرف قشنگي زد. اشتباه با دروغ خيلي فرق مي كنه. و اونها دروغ رو خيلي خوب متوجه مي شن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، mkamyab ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، r.bazargan ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-07-04 ساعت 00:06)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 19:24)mfte.teacher نوشته:  بچه من دوباره وارد حالت کلیرنس شدم اما خانوادم کلیر شدن. نمی دونم چه حکمتی داره این جریان
سلام دوست عزیز اگه برنده اصلی خودت باشی به هیچ عنوان نگران نباش چون تا تو کلیر نشی امکان نداره خانواده رو کلیر کنن وبهشون ویزا بدن .پس حتما خودت کلیر شدی که خانواده رو کلیر کردن ولی هنوز از مراحل اداری برا صدور ویزات مقداری مونده که به همین زودی ها هم شما کلیر میشید.به عنوان تجربه :سال ۲۰۱۲ برا ویزای توریستی رفتیم دبی بعد از حدود ۲ماه که از مصاحبه گذشته بود ایمیل اومد که کلیر شدید وبرا گرفتن ویزاهاتون هر چه زودتر بیایید دبی.بلیط تهیه کردم ورفتم دبی .پاسپورت هارو تحویل کنسولگری آمریکا دادم واومدم هتل .عصر همانروز مامور پست اومد هتل وبسته ای از سفارت رو داد دستم وامضا گرفت باز کردم دیدم پاسپورت خودم هست بدون ویزا ویک برگه صورتی که نوشته بود هنوز مراحل اداری شما تمام نشده ومنتظر باشید ولی پاسپورت های خانمم وپسر کوچکم رو نگه داشته بودن وبعد از سه روز پاسپورتاشون با ویزا اومد هتل .با ناراحتی اومدم ایران ...دو روز بعد ایمیل اومد که کلیر شدید وبیایید برا ی ویزا ...وباز دوباره تهیه بلیط وسفر .....چون پروسه کلیر مربوط به چند جاست .سفارتخونه در ابوظبی وهمچنین در اداره هایی درآمریکا این ناهماهنگی ها طبیعیه .نگران نباش وخودتون رو برا سفرآماده کنید.همیشه شاد باشید
دوست عزیز کار شما تمام شده است فقط یک موارد اداری ساده پیش پا افتاده باعث این طور موارد میشود من بسیار امیدوارم اخر هفته دیگه مورد شما درست شده
قطعا شما کلیر شده اید و این یک باگ سیستمی است
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، reasonable ، bahar101 ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo ، Aghaman
(2015-07-03 ساعت 15:22)Aliz12363 نوشته:  با سلام به همه دوستان و آرزوی موققیت برای همه عزیزان
من به تازگی عضو مهاجر سرا شدم! خیلی آشنایی ندارم. الان از مصاحبه من و همسرم ۵ ماه می گذره می خواستم یه خبری بگیرم از آنکارا منتها ایمیلم رو جواب نمیدن تقریبا ۴ روزه ایمیل زدم. هم به CA-Ankara و هم دیروز به webmasterankara.
می خواستم ببینم کسی اخیرا ایمیل زده به اینها؟
ممنون

من یه هفته هست ایمیل زدم و دوستان زحمت کشیدن و جواب ندادن:-*
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: mkamyab ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، sadri54 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-07-04 ساعت 02:19)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 15:22)Aliz12363 نوشته:  با سلام به همه دوستان و آرزوی موققیت برای همه عزیزان
من به تازگی عضو مهاجر سرا شدم! خیلی آشنایی ندارم. الان از مصاحبه من و همسرم ۵ ماه می گذره می خواستم یه خبری بگیرم از آنکارا منتها ایمیلم رو جواب نمیدن تقریبا ۴ روزه ایمیل زدم. هم به CA-Ankara و هم دیروز به webmasterankara.
می خواستم ببینم کسی اخیرا ایمیل زده به اینها؟
ممنون

من یه هفته هست ایمیل زدم و دوستان زحمت کشیدن و جواب ندادن:-*

بعد از مشکلات فنی که تو سفارت ها بوجود اومد سفارت ها یکم شلوغ شدند و انباشت کاریشون بالاست امیدوارم توی هفته ی آینده روال کاریشون به حالت عادی برگرده ....در ضمن دوست عزیز ،من تا بحال نشده از یک نفر هم بشنوم که در جواب ایمیل چیزی جدید تر از اینکه "کیس شما در حال گذروندن Ap هست و هیچ اطلاعی از اینکه چقدر دیگه ممکن طول بکشه نداریم" به بچه ها داده باشند ...صبور و امیدوار باشید ....با آرزوی بهترین ها برای شما هرچه زودتر
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، r.bazargan ، bahar101 ، SAAM_60 ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo ، Aliz12363 ، hilda60
چقدر خوب ميشه چشمت رو ببندى واكنى ببينى اول اكتبر شده...
همه چى مشخص شده، يا اون ور، يا اين ور...
من رفتم پيش مشاور گفته دپرشن خفيف پيدا كردى، اونم طى اين چند وقت...!
لعنت به كليرنس.

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
(2015-07-03 ساعت 23:49)رضا2015 نوشته:  دوستان بحث انتخاب محل رو ببرن تو تاپيك فاصله كليرنس تا ويزا
موارد پاك ميشه
خواهشا فقط بحث كليرنس باشه الان داريم بد منحرف ميشيم.
تا دوشنبه شب هم خبري نيست ديگه برين استراحت و كاراتون رو انجام بدين با انرژي بيان f5 بزنيد
شب خوش

پس كنسرت داريم آخر هفته؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: HERMES7 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، SAAM_60 ، moj21 ، Iaccept ، Daneshjo ، hilda60 ، smpf
(2015-07-04 ساعت 00:05)kyakourosh نوشته:  [quote='bahram10' pid='632442' dateline='1435951412']
سلام

هورررررررررررررررا

کليييييييييييييير شدم
Cool
دوست دارم ابوظبی
Big Grin

مباركه هوررررررررررررررررررررررررا
شرايط كيس ( سربازي و شغل) لطفاً

بهرام خان مبارکه ایشالا به سلامتی
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahram10 ، bahar101 ، p00ya2001 ، moj21 ، Iaccept ، hamid99 ، بابراس ، Daneshjo ، hilda60 ، smpf
(2015-07-04 ساعت 02:07)houshym نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 00:06)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 19:24)mfte.teacher نوشته:  بچه من دوباره وارد حالت کلیرنس شدم اما خانوادم کلیر شدن. نمی دونم چه حکمتی داره این جریان
سلام دوست عزیز اگه برنده اصلی خودت باشی به هیچ عنوان نگران نباش چون تا تو کلیر نشی امکان نداره خانواده رو کلیر کنن وبهشون ویزا بدن .پس حتما خودت کلیر شدی که خانواده رو کلیر کردن ولی هنوز از مراحل اداری برا صدور ویزات مقداری مونده که به همین زودی ها هم شما کلیر میشید.به عنوان تجربه :سال ۲۰۱۲ برا ویزای توریستی رفتیم دبی بعد از حدود ۲ماه که از مصاحبه گذشته بود ایمیل اومد که کلیر شدید وبرا گرفتن ویزاهاتون هر چه زودتر بیایید دبی.بلیط تهیه کردم ورفتم دبی .پاسپورت هارو تحویل کنسولگری آمریکا دادم واومدم هتل .عصر همانروز مامور پست اومد هتل وبسته ای از سفارت رو داد دستم وامضا گرفت باز کردم دیدم پاسپورت خودم هست بدون ویزا ویک برگه صورتی که نوشته بود هنوز مراحل اداری شما تمام نشده ومنتظر باشید ولی پاسپورت های خانمم وپسر کوچکم رو نگه داشته بودن وبعد از سه روز پاسپورتاشون با ویزا اومد هتل .با ناراحتی اومدم ایران ...دو روز بعد ایمیل اومد که کلیر شدید وبیایید برا ی ویزا ...وباز دوباره تهیه بلیط وسفر .....چون پروسه کلیر مربوط به چند جاست .سفارتخونه در ابوظبی وهمچنین در اداره هایی درآمریکا این ناهماهنگی ها طبیعیه .نگران نباش وخودتون رو برا سفرآماده کنید.همیشه شاد باشید
دوست عزیز کار شما تمام شده است فقط یک موارد اداری ساده پیش پا افتاده باعث این طور موارد میشود من بسیار امیدوارم اخر هفته دیگه مورد شما درست شده
قطعا شما کلیر شده اید و این یک باگ سیستمی است
ممنونم دوستان ایشالا همین طور که شما میگین تو این هفته این مشکل برطرف شه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، moj21 ، Iaccept ، بابراس ، Daneshjo ، hilda60 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان