موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 23:53)bahram10 نوشته: سلام
هورررررررررررررررا
کليييييييييييييير شدم

دوست دارم ابوظبی

مبارک باشه دوست عزیز
مگه ابوظبی دیروز ( جمعه) تعطیل نبوده ، به شما کی و چگونه اطلاع دادن کلیرید ؟ از سایت یا ایمیل؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، کسانی که کلیر شدن برای مراجعه به سفارت چه مدارکی باید همراه داشته باشند؟ فقط پرینت ایمیل + برگه آبی کلیرنس کفایت میکنه؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 09:26)r.bazargan نوشته: دوستان ، کسانی که کلیر شدن برای مراجعه به سفارت چه مدارکی باید همراه داشته باشند؟ فقط پرینت ایمیل + برگه آبی کلیرنس کفایت میکنه؟
خانم بازرگان به اضافه این هایی که گفتید پاسپورتتون رو هم بدید

بله کفایت می کنه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك ميگم به همه ي دوستاني كه در اين مدت كلير شدن اميدوارم بقيه ي دوستان هم هرچه زودتر ازنگراني دربيان 
ما همچنان منتظر هستيم ميشه دوستان تحليلي هم راجب پرونده هايي مثل ما كه لاتاري نيستن بكنن فكر ميكنين حدودا تا كي بايد منتظر باشيم و اينكه ايا ايميل پيگيري بزنيم يا نه ؟
ممنون
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 10:42)p00ya2001 نوشته: چه حس خوبيه ديدن خوشحالي دوستان از كلير شدنشون

ایشالا حتما بزودی زود خبر کلیر شدن شما هم اینجا میبینیم و با هم شادیها میکنیم پویا جان
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
چه حس خوبيه ديدن خوشحالي دوستان از كلير شدنشون

[/quote]
ایشالا حتما بزودی زود خبر کلیر شدن شما هم اینجا میبینیم و با هم شادیها میکنیم پویا جان
[/quote]
من تجربش کردم واقعا حس قشنگی هستش، ایشالا قسمت همه بشه. احساس رهایی خاصی داره
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.